2023-08-10 53 views
我一直都好鍾意佢哋嘅蛋糕☺️但真係好少食佢哋嘅dinner😋今次終於同朋友一齊去試左啦😝佢哋無論係蛋糕定pasta,都真係好好味泰式冬蔭公海鮮扁意粉($138)呢個係我嘅最愛😉因為佢嘅冬蔭公醬汁真係好香好惹味,食落酸酸甜甜又帶點辣😝配埋又鮮又正嘅海鮮同帶點煙韌嘅意粉,真係開胃又滿足鹹蛋黃雞肉雜菌扁意粉($138)佢哋嘅鹹蛋黃雞肉雜菌扁意粉都好正😝食落超重鹹蛋黃嘅香味,而且仲要夠曬多😋加上佢嫩滑嘅雞肉、新鮮嘅蘑菇同意大利粉,真係好正芒果西瓜蛋糕($78)平時試得多佢哋嘅西瓜蛋糕😗今次就試吓佢哋嘅芒果西瓜蛋糕😍食落又甜又香😙西瓜夠曬清甜多汁、芒果夠曬香甜,配搭埋cream同餅底,真心好好味另外,我哋仲試左佢哋嘅南瓜湯同西瓜汁,兩款都唔錯㗎,幾推薦大家試

泰式冬蔭公海鮮扁意粉($138)

鹹蛋黃雞肉雜菌扁意粉($138)

芒果西瓜蛋糕($78)

2023-08-09 17 views
想不到這間人氣甜品-西瓜蛋糕起家的店,現在發展成有正食供應,今日晚上來吃晚餐,覺得意粉意外地好吃👍🏻 這裡的環境和服務也十分高質~ 溫暖而舒適的燈光所包圍,創造出一個放鬆的用餐氛圍。服務人員非常友善和專業~泰式冬蔭功海鮮意粉其辣味和鮮美的海鮮令我印象深刻。意粉彈牙,湯汁醇厚,而海鮮的鮮嫩和泰式香料的風味完美融合在一起😋 鹹蛋黃雞肉雜菌意粉一種濃郁的口感和豐富的味道~鹹蛋黃的香氣和雞肉鮮味非常之夾!不會覺得太膩~韓式黑粉炸雞槌賣相奪目,鮮粉紅的醬汁好美~ 味道是外脆內嫩的原味炸雞槌😆

泰式冬蔭功海鮮意粉

鹹蛋黃雞肉雜菌意粉

韓式黑粉炸雞
賣相奪目,鮮粉紅的醬汁好美~ 味道是外脆內嫩的原味炸雞槌😆
2023-08-08 41 views
Lifetastic 最高詢問度嘅一定係招牌西瓜蛋糕,唔講唔知原來係有正餐提供🙈而且menu 內選擇好多,食物味道亦絕不遜色😆平日晚市時段有提供dinner set ,可以係a la carte menu 揀個主菜,再以優惠價加配餐湯、飲品或甜品自製set menu 😎 巴馬火腿薄餅🍕(10吋) $138薄餅唔算係厚底pizza ,但pizza 餅底好軟熟加上大量芝士🧀️同鹹香十足嘅巴馬火腿已經好好味,$138 有一個10寸嘅pizza 性價比超高👍明太子軟殼蟹意大利粉 🍝 $158原隻軟殼蟹炸得外脆內軟,size 亦唔係baby size ,外皮卜卜脆得嚟更食到蟹肉👍🏻明太子意大利粉偏和風,明太子天然嘅鹹香加上木魚碎、雜菌烹煮而成嘅醬汁夠哂creamy 芒果柚子蛋糕 🍰 +$34想揀清新啲嘅可以選擇哩款,蛋糕整體甜度唔高,只係時令新鮮芒果🥭特別香甜多汁,柚子清新解膩,兩款水果搭配合適🤗班蘭芒果紫米蛋糕🍰 +$34班蘭香氣超級突出,一拎上枱已經聞到了😍,面層同中層夾都有大量新鮮芒果肉🥭當季芒果特別香甜,底層有著薄薄一層煙韌紫米,蛋糕整體口感豐富👍🏻

巴馬火腿薄餅🍕(10吋) $138

明太子軟殼蟹意大利粉 🍝 $158

芒果柚子蛋糕 🍰 +$34

班蘭芒果紫米蛋糕🍰 +$34

2023-08-07 261 views
平時買開liftastic都係買開蛋糕,估唔到佢地宜家有埋熟食 ! ! 款式都幾多又吸引,有驚喜烤日本豚肉菠蘿串豚肉用上烤香豬腩肉中間夾住烤菠蘿然後串起豚肉同菠蘿串起組成4層豚肉同菠蘿都充滿肉汁豚肉入口香軟而且充滿豚脂香配搭酸酸甜甜又充滿水份嘅菠蘿平衡返豚肉嘅油膩感鹹蛋黃雞肉雜菌扁意粉意外發現lifetastic竟然有鹹蛋黃意粉! 雖然間唔中都見到有餐廳提供鹹蛋黃意粉,但整體唔算多所以見到lifetastic有都幾驚喜忌廉汁充滿鹹蛋黃碎鹹蛋黃濃郁得黎又唔會好膩忌廉汁香滑得黎又食到鹹蛋黃沙沙嘅口感班蘭芒果紫米蛋糕充滿濃厚東南亞風味嘅蛋糕整個配搭都好適合夏天芒果好甜! 完全無酸味配上班蘭cream及班蘭蛋糕蛋糕鬆軟濕潤蛋糕味道更清香又唔會太甜底下煙煙韌韌嘅紫米令蛋糕口感更豐富荔枝西瓜蛋糕由lifetastic第一間店食到宜家最Classic嘅西瓜無麩質蛋糕!食左咁多年都係咁鍾意西瓜好爽又清甜配埋甜荔枝就更加香甜

豚肉用上烤香豬腩肉
中間夾住烤菠蘿然後串起
豚肉同菠蘿串起組成4層
豚肉同菠蘿都充滿肉汁
豚肉入口香軟而且充滿豚脂香
配搭酸酸甜甜又充滿水份嘅菠蘿
平衡返豚肉嘅油膩感

鹹蛋黃雞肉雜菌扁意粉
意外發現lifetastic竟然有鹹蛋黃意粉!
雖然間唔中都見到有餐廳提供鹹蛋黃意粉,但整體唔算多
所以見到lifetastic有都幾驚喜

蛋糕鬆軟濕潤
蛋糕味道更清香又唔會太甜
底下煙煙韌韌嘅紫米令蛋糕口感更豐富

由lifetastic第一間店食到宜家
最Classic嘅西瓜無麩質蛋糕!
食左咁多年都係咁鍾意
西瓜好爽又清甜
配埋甜荔枝就更加香甜
Dinner
  • 烤日本豚肉菠蘿串
。🥗 柚子檸檬汁牛油果蟹肉沙律 ($118) - 柚子檸檬汁好清新,可能加了檸檬汁,有別於平時就咁食到嘅柚子味,感覺更爽口,令人想食完再食。除了蟹肉和牛油果外,仲有加入脆脆的蟹子,每啖都好滋味。 。🍝 泰式冬蔭公海鮮扁意粉 ($138) - 喱個意粉我同朋友都大推,個泰式冬蔭公汁好出色,惹味間帶點香辣,扁意粉幼滑彈牙,吸滿醬汁;海鮮種類亦夠多,有爽口大蝦、蜆、青口和魷魚,真心會為咗食喱個意粉再返黎一次。 。🐂 炭燒澳洲穀飼黑安格斯封門柳 ($198) - 炭燒安格斯封門柳點了medium rare,中間肉質帶粉紅色,外層經過炭火燒所以會乾身帶焦香,配上醬汁更美味。伴碟的蔬菜清甜,薯蓉非常幼滑有奶油香味。 。🍉 招牌草莓西瓜蛋糕 ($78/跟餐半價) - 招牌草莓西瓜蛋糕仍然保持水準,杏仁蛋糕夠濕潤,咁岩西瓜當造,多汁又香甜,吉士忌廉仍夠香滑,每啖都伴隨草莓和玫瑰的香氣。 。🍓 招牌草莓西瓜梳打 ($52/跟餐半價) - 飲品比較清,甜味完全來自生果本身,不好甜的朋友應該幾中意。 。🥑 牛油果柚子沙冰 ($58) - 沙冰打得非常稠密,可能加了柚子的關係,無平時就咁飲牛油果沙冰咁膩,同樣

。🥑 牛油果柚子沙冰 ($58) - 沙冰打得非常稠密,可能加了柚子的關係,無平時就咁飲牛油果沙冰咁膩,同樣都係較清爽,不會很甜。

第一次堂食晚市menu都幾有驚喜,食物質素唔錯,環境又坐得舒適。

👍🏻 酥炸魷魚圈餐前小食非常大份 魷魚圈炸得非常鬆脆 食落口食得出魷魚圈嘅鮮味 口感同味道一流🤗👍🏻 黑松露雜菌意大利粉黑松露汁非常濃郁 加上雜菌嘅配搭 味道十分豐富 再配埋意大利粉一齊食 食到香濃嘅感覺 好正👍🏻 明太子軟殼蟹意大利粉原隻軟殼蟹放左意大利粉表面 非常吸引🥰 軟殼蟹皮脆肉香 食得出蟹肉嘅鮮味 加上意粉配左明太子汁 令到整個意粉嘅鮮味更加突出👍🏻 芒果柚子蛋糕🍰蛋糕係呢間西餐廳嘅主打 所以係必點嘅項目 呢款蛋糕表面同夾層都有芒果嘅果肉 加上柚子嘅味道 令到整個蛋糕嘅味道非常清新 好好味🤤注意事項⚠️- 餐廳蛋糕好受歡迎👏 其中一D款式去到傍晚就會賣曬
👍🏻 酥炸魷魚圈

👍🏻 黑松露雜菌意大利粉

👍🏻 明太子軟殼蟹意大利粉

👍🏻 芒果柚子蛋糕🍰

注意事項⚠️

- 餐廳蛋糕好受歡迎👏 其中一D款式去到傍晚就會賣曬

🚦LIFETASTIC 一間澳洲過江龍西瓜蛋糕而聲名大噪💥相信大家都唔陌生😊佢仲有熱食唔知大家有冇試過呢🤓行過希慎廣場經過👀見到佢裝修好別緻🪩同朋友異口同聲都想試吓呢間🙌🏻==============================Food List📌🐟生酮忌廉金目鱸魚 生酮都算係近年人氣大熱飲食模式 呢一間餐廳都有照顧到🌟鱸魚煎得好香配埋自家秘製嘅生酮忌廉汁好creamy好好食🥰🍫伯爵茶朱古力🔥呢杯伯爵茶味同埋朱古力味分別突出 唔會比另一個味道搶咗 估唔到依兩隻夾埋一齊係咁好飲🩵🍰黑芝麻蛋糕 嚟到呢間餐廳又點可以唔試吓佢啲蛋糕🌟西瓜蛋糕食得多 今次試吓其他味道睇吓佢係咪又真係全部都咁好食 果然冇令我失望 芝麻味香出晒嚟唔會過分膩 雖然唔及西瓜蛋糕清爽 但係佢呢個比較似一般嘅西式甜品咁rich💕==============================位置極度方便💙平時想坐得舒服食得招積 呢間一定係首選👏🏻
Food List📌

位置極度方便💙平時想坐得舒服食得招積 呢間一定係首選👏🏻
2023-07-27 256 views
每次行過LIFETASTIC,見到佢哋嘅蛋糕真係好吸引,每次都想坐低試吓,今日終於有機會去到銅鑼灣希慎廣場嘅分店,深藍、金色設計,優雅而又時代感。🔎原來呢間以草莓西瓜蛋糕為招牌甜品,同時供應多款澳洲主食。睇到Menu轉左新菜式,梗係要試吓。🍽️ 原來Order 一個Main、pasta,+$15有餐湯🥣,而且仲可以半價加一杯飲品🍹,再半價加一件蛋糕🍰,咁有幾抵食喎!🔹Starter :🥑🦐🍄牛油果大蝦芝士大啡菇 $78Avocado Prawn cheese Portobello Mushrooms~ 大啡菇上嘅牛油果蓉,加上鮮蝦、灑上芝士再燒一下,味道不錯。🦑酥炸魷魚圈 配他他醬 $68 Fried Calamari served with Tartar Sauce~ 魷魚圈炸得比較乾,徧硬。🔸Pasta :🌶️🍝泰式冬蔭功海鮮扁意粉 $138Tom Yum Seafood Linguine~ 見到呢個fusion意粉,點會錯過,有青口、蜆、蝦、魷魚,醬汁真係超級好食,材料多又Juice👍🏻👍🏻👍🏻🔹Drink :🍓🍉🍹招牌草莓西瓜梳打 +$26Watermelon & Strawber

🔹Starter :
🥑🦐🍄牛油果大蝦芝士大啡菇 $78

🦑酥炸魷魚圈 配他他醬 $68
~ 魷魚圈炸得比較乾,徧硬。

🔸Pasta :

🍉🧊 荔枝西瓜沙冰 $58
Watermelon & Lychee Smoothie

🔸Dessert :
🍰 荔枝烏龍茶蛋糕 + $34
Lychee & Oolong Tea Layer Cake (Contain Gluten)
夏天是最適宜吃荔枝,荔枝果肉甘甜、果汁豐沛。頂層有粉色忌廉,配荔枝肉;夾層用粉色荔枝海棉蛋糕,中層夾雜著茘枝軟糖,馥郁香甜;下層夾烏龍茶朱古力,茶香甘醇;每一口都可以嚐到茶香和果香,又酸又甜。
2023-07-25
Dinner
不用趕回家煮晚餐的日子,要吃好吃的,放飛自我!菜沙律的汁真係好好味!慢煮羊扒,外脆肉嫩,調味剛剛好!芒果柚子蛋糕,層層疊的酸酸甜甜,為晚餐劃上的完美句號。非常喜歡的晚餐!店名/Shop Name:LIFETASTIC (希慎廣場) (銅鑼灣)地址/ Adresss: 銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場3樓326及330-331號舖種類/Type:西餐晚餐推介/Recommend:慢煮羊扒,蛋糕人均價錢:$200/人慢煮羊扒慢煮羊扒是一道美味的肉類料理,嫩滑、多汁、香氣四溢、口感豐富和令人垂涎的佳餚。這道菜的美妙之處在於,慢煮的過程使得羊肉變得非常嫩滑,肉質更加鮮美,而且慢煮的過程也使得肉汁更加豐富,口感更加豐富多樣。此外,慢煮羊扒的香氣和味道非常濃郁,能夠讓人們感受到肉類的美妙風味和口感。芒果柚子蛋糕芒果柚子蛋糕是一種美味的糕點,清新、柔軟、香甜、酸爽和口感豐富的點心。蛋糕的主要成分包括芒果、柚子和蛋糕體,其中芒果和柚子給予了這種蛋糕獨特的風味和香氣。芒果的甜美和柚子的酸爽交相輝映,令人回味無窮。蛋糕體則是由蛋糕粉、牛奶、雞蛋等材料製成,使得整個蛋糕口感柔軟,入口即化。這種蛋糕的外觀也非常
種類/Type:西餐晚餐
推介/Recommend:慢煮羊扒,蛋糕
人均價錢:$200/人
慢煮羊扒
芒果柚子蛋糕
芒果柚子蛋糕是一種美味的糕點,清新、柔軟、香甜、酸爽和口感豐富的點心。蛋糕的主要成分包括芒果、柚子和蛋糕體,其中芒果和柚子給予了這種蛋糕獨特的風味和香氣。芒果的甜美和柚子的酸爽交相輝映,令人回味無窮。蛋糕體則是由蛋糕粉、牛奶、雞蛋等材料製成,使得整個蛋糕口感柔軟,入口即化。這種蛋糕的外觀也非常美麗,整個芒果柚子蛋糕的口感非常豐富,吃起來既有芒果的甜美和柚子的酸爽,又有蛋糕體的柔軟口感,讓人回味無窮。此外,這種蛋糕的味道非常清新,吃起來非常舒適,讓人感受到一種愉悅和輕松的感覺。
Dining Offer
Tasting Event
2023-07-26 46 views
#銅鑼灣美食 除咗 #蛋糕 #正餐 同樣有驚喜嘅 @lifetastic.official 😍平時食得多佢嘅蛋糕 但真係第一次食佢正餐 質素都同樣不錯👍我哋嗌咗Tom Yum Seafood Linguine 🥘呢個真係一擺入口對眼有發光🤩啲意粉好掛汁好濃味!滿滿嘅 #冬陰公 味 海鮮份量都好多 大推呢個👍👍👍😍另外我哋加配咗餐湯(HK$15) 今晚係甘荀湯 味道好濃郁🤩湯好飲 嘢好食Avocado & Crab Meat Salad with Yuzu Lemon Dressing 🥗柚子味非常突出 非常清新 唔係甜膩嘅感覺 為成個沙律加分不少!🤘🏻🤘🏻Baked Cheese Wagyu Meatballs ☄️巨量芝士舖蓋晒啲和牛丸🧀🧀同出面嘅和牛漢堡差唔多 食落口感幾紮實🦬雖然係三粒但佢每粒都長洲大魚蛋咁大粒🤓🤓當然唔少得要食佢嘅 #cake 如果嗌main 可半價加購唷~嗌咗佢signature Watermelon Strawberry Layer Cake🍉每次見到成舊 #西瓜 都好滿足 而且無麩質 感覺比較冇負擔😚Pandan & Mango Black Rice Lay
#銅鑼灣美食

平時食得多佢嘅蛋糕 但真係第一次食佢正餐 質素都同樣不錯👍

我哋嗌咗

Pandan & Mango Black Rice Layer Cake 🥭 我哋本身見到有層 #朱古力 都驚會唔會搶fo 點知都唔會!佢嘅朱古力唔係啲死甜朱古力 而且蛋糕嘅 #斑蘭 味好出 好好味 面頭嘅芒果仔唔係果肉 係 #蒟蒻 都令人意料不到🤠

今次同朋友 #慶生 揀咗呢到感覺好好 除咗嘢食好食 服務態度都好好👍朋友都話絕對會二訪😙

最後再祝多次朋友 #生日快樂 希望佢可以一直幸福快樂🥹

📍 LIFETASTIC

#LIFETASTIC #LIFETASTIChk #PetiteCake #ketohk #hkketo #hkketocake #glutenfreehk #HKCakeshop #生酮蛋糕 #生酮甜品 #純素蛋糕 #無麩質蛋糕 #每日新鮮製造 #健康蛋糕 #寵物蛋糕 #hkig #hkfoodie #foodstagram
2023-07-24 49 views
同朋友仔喺銅鑼灣食完晚飯,經過hysan俾呢度嘅蛋糕吸引咗過去,相信大家對呢間小店都唔陌生,主打無麸蛋糕,另外亦供應多款澳洲主食,價錢合理,絕對係閨蜜打卡嘅好地方💕草莓西瓜蛋糕係呢度嘅招牌,gluten free所以預咗口感無咁好,以杏仁做餅底,夾層有玫瑰味cream、西瓜、草莓同洛神花果凍,上面再撒上玫瑰花辧同開心果點綴,味道酸甜,感覺開胃!斑斕芒果紫米蛋糕比較fusion,下面係芒果同紫糯米,好似食緊泰式嘅芒果糯米飯,中層有班蘭忌廉同班蘭海綿蛋糕,上面係椰𢇁芒果啫喱,整體好creamy,唔膩,斑斕味夠出,適合春天食~ 菠蘿芝士蛋糕以海綿蛋糕為base,下面係糖煮菠蘿加忌廉芝士,上面放上新鮮菠蘿,菠蘿同芝士嘅配搭出奇地夾,唔會蓋過對方,蛋糕質感鬆軟,食落唔會有假甜味,真材實料,有料🍍飲品有好多選擇,私心推介檸檬冰搖咖啡,咖啡味香濃,入口順滑,檸檬酸酸哋,兩者產生神奇嘅化學作用😃 焙茶鮮奶都好正,材料簡單但味道出色,茶香味突出,鮮奶幼滑,飲完好暖胃~ 草莓西瓜梳打又酸又甜,味道天然,很解渴🍓

2023-06-24 173 views
LIFETASTIC簡直係買生日蛋糕,臨急抱佛腳知最佳選擇,一嚟周圍都有門市,二來係點買都唔會難食,仲會大家都食得滿意!今次都係部首選擇,買返佢嘅招牌草莓玫瑰果凍西瓜蛋糕 !佢地蛋糕層次感不嬲都十足,面層鋪滿玫瑰花瓣同開心果碎,中間夾住士多啤梨果凍,之後再有忌廉同冰凍西瓜,而蛋糕位置係由杏仁餅底夾住玫瑰味香味唔同嘅口感及味道一啖擺晒落口食哂咁多款材料嘅口感好豐富, 溫馨提示,而家佢哋出咗蛋糕少甜版,唔喜歡甜嘅,我當然一定要少甜啦!雖然係少甜,但甜度已經好夠都好夠!

今次都係部首選擇,買返佢嘅招牌草莓玫瑰果凍西瓜蛋糕 !

佢地蛋糕層次感不嬲都十足,
面層鋪滿玫瑰花瓣同開心果碎,
中間夾住士多啤梨果凍,之後再有忌廉同冰凍西瓜,
而蛋糕位置係由杏仁餅底夾住玫瑰味香味
唔同嘅口感及味道一啖擺晒落口
食哂咁多款材料嘅口感好豐富,

TakeAway
2023-06-16 187 views
Tried Lifetastichk 's signature watermelon cake before🍰 They also offer lunch and dinner at Hysan Place🍝. This time I have the 🌟Signature Mentaiko, Crabmeat & Scallop Spaghetti for lunch, which is delicious. Creamy in texture, the sauce is nice with mushroom, red onion, salmon roe and diced crabmeat🦀. Scallops taste fresh and sweet. The dish is served hot and spaghetti is neither too hard nor too soft.

Lunch
LIFETASTIC嘅蛋糕就食過好多次,覺得西瓜蛋糕尤其出色😋估唔到而家做埋西餐,選擇更多元化✨🥣Soup of The Day是日餐湯係椰菜花忌廉湯,質感creamy香濃同埋最重要係夠熱🔥不過食到咁上下見到隔離枱已經轉咗橙色嘅餐湯,所以就算係同一日去,是日餐湯都有可能唔同😝🥗Mixed Green & Tomato Salad with Sesame Dressing雜菜好新鮮,最鐘意有🍅蕃茄仔~會更加開胃,芝麻醬份量適中👍🏼🦀Crab Cream Hash Browns (2pcs)蟹肉忌廉炸薯餅,外脆肉軟,入面嘅薯蓉口感綿密✨真係即口即炸,我放咗一陣先食都依然熱辣辣😋🍝Hokkaido Salmon Roe & Uni Spaghetti海膽醬十分creamy,配上鮮美嘅海膽同卜卜脆嘅北海道三文魚籽,口感豐富~呢個相對上會比較飽肚🤓✨✨✨ 🥩Char-grilled Australian Grain-fed Black Angus Hanger Steak封門柳揀咗medium rare~ 肉質好嫩,外面焦香,就算係最邊邊嘅部份肉質都好鬆軟~配菜有🥔薯蓉、🥔薯角、蘆筍、🥕紅蘿蔔、

🥣Soup of The Day

封門柳揀咗medium rare~ 肉質好嫩,外面焦香,就算係最邊邊嘅部份肉質都好鬆軟~配菜有🥔薯蓉、🥔薯角、蘆筍、🥕紅蘿蔔、🍅cherry tomatoes 等,配搭均衡😚

🍰Aomori Apple Caramel Layer Cake
蛋糕可以揀on hold/即刻黎~焦糖味香而不會過甜,而且用上來自🇯🇵日本第一的蘋果王國 - 青森縣🍎蘋果,果味幾突出~整體配合度好高✨

🍉Watermelon Strawberry Cake
仲記得第一次食仲覺得呢個組合好奇怪🤣點知一試愛上😆加咗西瓜令整體感覺更加清新🍀另外亦都帶有淡淡🌹玫瑰香✨

🍹Iced lemon tea
好refreshing, 本身已經落咗少少糖,如果要走糖要預先同店員講🤓

環境:4/5
大部份座位都有半邊梳化位,都坐得幾舒服~

服務:5/5
用QR code 落單,但有咩其他問題都可以同店員講,服務太度超好✨

食物:4.5/5
推介Char-grilled Australian Grain-fed Black Angus Hanger Steak & Watermelon Strawberry Cake☺️

Revisit: yes

• 招牌草莓西瓜蛋糕
  • Char-grilled Australian Grain-fed Black Angus Hanger Steak
2023-05-21 274 views
見呢間餐廳啲蛋糕都幾出名所以就去試吓,試左兩式蛋糕味道係唔錯嘅,但係杯cap就有啲差強人意,泡沫咖啡既奶泡連flat white都不如。人員服務態度同質素都冇想像中咁好,如那位黑色西裝外套既女管理人員,佢嘅差別待遇令我對依間舖頭有所卻步。

• Crab & Watermelon Tartare