2021-12-29 60 views
❄️天氣變凍左,係時候要食啲麻辣嘢刺激一下味蕾同腸胃👅。🍍🐟爆醬鳳梨香辣豆花江團魚可以揀唔同嘅麻辣程度,同埋配搭唔同嘅特色湯底,魚嘅種類亦都可以揀海鱸魚(肉厚實)🐟江團魚(咁豐富嘅膠原蛋白)🐟同埋凌波魚(肥美嫰滑油脂重)😍鍋入面有一條江團魚🐟體積都算大,如上面鋪上了麻辣醬、花椒、辣椒、蒜蓉碎⋯重點係條魚無乜細骨,唔使擔心哽親😟配料有鳳梨、豆花、寬粉、木耳、青瓜、洋蔥、豆芽⋯好豐富🤣寬粉煮冧咗掛上湯汁, 好煙靭🥳鳳梨酸酸maymay好開胃😝。🐥孜然雞中翼雞皮燒到香脆,陣陣香孜然味😍仲保留左肉汁。🥢💣流心榴槤炸彈(5粒)外皮香脆,內餡香濃幼滑榴槤蓉🤤呢排餐廳有discount!19:30前離座 海鱸魚價錢免費升級江團魚~全單8折~於社交平台訂枱嚟食 抵食好多~🥰🥰。

❄️天氣變凍左,係時候要食啲麻辣嘢刺激一下味蕾同腸胃👅

🍍🐟爆醬鳳梨香辣豆花江團魚

🐥孜然雞中翼
雞皮燒到香脆,陣陣香孜然味😍仲保留左肉汁

🥢💣流心榴槤炸彈(5粒)
外皮香脆,內餡香濃幼滑榴槤蓉🤤

呢排餐廳有discount!
19:30前離座 海鱸魚價錢免費升級江團魚~
全單8折~於社交平台訂枱嚟食 抵食好多~🥰🥰
爆醬鳳梨香辣豆花江團魚
孜然雞中翼
流心榴槤炸彈
2021-12-28
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
爆醬鳳梨香辣豆花江團魚
孜然雞中翼
流心榴槤炸彈
2021-12-24 57 views
🐟 小魚兒 🐟-·老壇酸菜魚鍋 - - - $258酸菜夠酸🤪入邊有好多配料!萵筍、豆芽、木耳等💕仲有少少寬粉🐟啲魚起晒骨🥳肉質鮮嫩肥美❤️-配料:·寬粉 - - - $32口感煙韌☺️同薯粉口感差唔多 但佢係扁長條形-小食:·炸蝦餅 - - - $48蝦餅比較薄身💕食落都有蝦鮮味🦐·川式口水雞 - - - $58皮爽肉嫩❤️上枱時微暖😋味道麻辣鮮香🌶—推介指數:7/10💰Total : $396 (2 ppl)———————————————🔺 小魚兒🔺 將軍澳毓雅里7號富麗花園地下3-5號舖 -----------------------
🐟 小魚兒 🐟

蝦餅比較薄身💕食落都有蝦鮮味🦐

·川式口水雞 - - - $58
皮爽肉嫩❤️上枱時微暖😋味道麻辣鮮香🌶

推介指數:7/10
💰Total : $396 (2 ppl)
———————————————
🔺 小魚兒
🔺 將軍澳毓雅里7號富麗花園地下3-5號舖
-----------------------
2021-12-20 52 views
今晚揀左食烤魚,小魚兒既烤魚有3種魚可以選擇,有海鱸魚,江團魚,凌波魚.美食家可以因應自己喜愛既辣度同麻度選擇心水既湯底,有10款湯底任你揀海鱸魚 (肉細嫩,厚,實)$298江團魚 (肉質肥美,油份重,含膠原蛋白)$318凌波魚 (肉質嫩滑肥美,油份重,無泥腥味)$368 -鮮九葉花花椒bb豆花+江團魚(BB麻➕BB辣)今次食呢一款湯底既江團魚完全吾似BB麻辣,辣到博命飲水,如果各位係麻辣神手既話就絕對吾係問題,其實湯底加左炒辣椒+蒜蓉+青花椒+其他香料,成條烤魚見醒都流哂口水,食到岀哂汗吾好講笑,啲魚好好食,魚肉既質地確實同介紹既一樣,魚肉有彈性又有豐富魚油,魚肉索左湯底,之後十分入味,有條魚少左個湯底真心搞吾掂-加料打邊爐+小食炸響鈴 $43響鈴呢一樣野係打邊爐上面絕對吾可以少既,響鈴浸左係湯0.5秒就可以食,油膩感低,而且吾會食到一口油,浸左湯食無得輸蓮藕片 $32店舖用左脆脆蓮藕,切得適中吾太厚,只要淥吾洗5分鐘就食得,食到嗦嗦聲,太正啦滑牛肉 $78滑牛肉價錢吾貴但就大大份十分之正,淥1分鐘滾湯即刻可以起,肉質好軟好嫩,小編就好喜歡滑牛肉既,呢個都算係點綴椒鹽豆腐 $68只要
海鱸魚 (肉細嫩,厚,實)$298
江團魚 (肉質肥美,油份重,含膠原蛋白)$318
凌波魚 (肉質嫩滑肥美,油份重,無泥腥味)$368

鮮九葉花花椒bb豆花+江團魚
(BB麻➕BB辣)

加料打邊爐+小食

炸響鈴 $43

蓮藕片 $32

滑牛肉 $78

椒鹽豆腐 $68
只要椒鹽豆腐岀現係餐牌,絕對會叫泥食,椒鹽豆腐炸得好酥脆,配埋喼汁都吾好話會有得留低

Ps:店舖有提供雞煲+酒水
19:30前離座 海鱸魚價錢免費升級江團魚 全單仲有8折添)
於社交平台訂座可享更多折扣優惠‼️
$250 (Dinner)
2021-12-17 43 views
After always smell want to open the taste of dinner, the original is a new restaurant.We knew there was a deal so we had our Christmas dinner here.Spacious, air-conditioned, hospitable and courteous!On our first visit to the new restaurant in Tseung Kwan O, we fell in love with the spicy sichuan flavor.BBQ categories.OrmerWhen you bite down, you will feel the snap of your teethOystersLots of juicy sweet flavorsAnd pigs, cows, melons... lotsThe cook's hand gestures are too good。

BBQ categories.
melon

Ormer
oyster

Oysters
Lots of juicy sweet flavors
Ormer

pigs
2021-12-16 105 views
平日放工食d乜,一個人的浪漫💕一串🍡一炸🍤串燒炸物。$58 椒鹽金菇第一次食炸金菇,口感一油一炸 ,可能係金菇粗幼的關係,粗身的會油膩一點,不過沾上喼汁感覺還好。🥃🥢$23 燒雞軟骨串。 $30 燒牛肉串🤤🤤(沙嗲/孜然/麻辣大中小BB辣)沙嗲醬鋪滿整條串燒,絕對唔孤寒,味道亦非常濃烈,但會掩蓋本身肉嘅味道,建議大家問吓可唔可以另上沙嗲醬。$28 四川麻辣燒生蠔🥰🥰表面鋪滿蒜蓉和少許麻辣粉,脹卜卜的生蠔口感Juice,食材很新鮮。$78 蒜蓉牛油燒鮑魚鮑魚表面都放滿蒜蓉,食下去濃濃的牛油蒜蓉味,味道不錯,略嫌鮑魚有點韌。$43 蒜蓉燒茄子表面燒過的蒜蓉增加茄子口感,有脆有軟,蒜蓉會掩蓋茄子嘅味道,嫌茄子味嘅人都可以食下$53 燒西班牙黑毛豬肋條粒 (麻辣小辣)(沙嗲/孜然/麻辣大中小BB啦)每一嚿肋條粒油脂分布平均,燒出嚟更香更好味,肉質也軟熟。讚$43 脆焦糖燒菠蘿🍍食咗咁多重口味嘅嘢,叫返個燒菠蘿清清口味,亦非常完美。本身菠蘿多汁清甜,表面燒多層焦糖,甜酸恰當。整體上,餐廳食物多元化,有雞煲、烤魚、串燒、小食、冷盤和小炒等。我建議同朋友或家人食嘅時候,試吓雞煲或者烤魚,口味都好多選
平日放工食d乜,一個人的浪漫💕一串🍡一炸🍤串燒炸物。

$58 椒鹽金菇

$23 燒雞軟骨串。 $30 燒牛肉串🤤🤤
(沙嗲/孜然/麻辣大中小BB辣)

四川麻辣燒生蠔
$28 四川麻辣燒生蠔🥰🥰

蒜蓉牛油燒鮑魚(兩隻)

$78 蒜蓉牛油燒鮑魚

香蒜燒茄子
$43 蒜蓉燒茄子

燒西班牙黑毛豬肋條粒
$53 燒西班牙黑毛豬肋條粒 (麻辣小辣)
(沙嗲/孜然/麻辣大中小BB啦)
每一嚿肋條粒油脂分布平均,燒出嚟更香更好味,肉質也軟熟。讚

脆焦糖燒菠蘿

$43 脆焦糖燒菠蘿🍍

整體上,餐廳食物多元化,有雞煲、烤魚、串燒、小食、冷盤和小炒等。我建議同朋友或家人食嘅時候,試吓雞煲或者烤魚,口味都好多選擇,食唔飽嘅時候再叫埋串燒,咁就最好不過啦。

椒鹽金菇
四川麻辣燒生蠔
香蒜燒茄子
燒西班牙黑毛豬肋條粒
脆焦糖燒菠蘿
椒鹽金菇
  • 海鱸魚
Probably the best grilled fish place in HK🐟That promised you the chilliness you have been longing to release stress!🐟Leiocassis longirostris (江團魚)🌶 Mala sauceThis dish successfully satisfied my spicy cravings with its big stake of chilli on top. The mala sauce is spicy and also addictive - even though my tongue went numb in the halfway, your hands kept going for more. The sauce is more on the salty side so it’s actually quite a good match with the fish. We’ve ordered more side dishes like tofu a

🌶 Mala sauce
This dish successfully satisfied my spicy cravings with its big stake of chilli on top. The mala sauce is spicy and also addictive - even though my tongue went numb in the halfway, your hands kept going for more. The sauce is more on the salty side so it’s actually quite a good match with the fish. We’ve ordered more side dishes like tofu and enoki mushroom which both taste exceptionally challenging but appetising when fully soaked in the spicy broth.
江團魚

The kind of fish it used (江團魚) is a kind of Chinese longsnout catfish, which is usually regarded as a large-sizes economic fish. Rich in meat, still so tender and smooth even though it’s cooked for a long time. Most importantly there are no thin or small bones inside, so you won’t take long to devour the whole tasty fish!
江團魚
2021-12-14 35 views
又想食烤魚啦🤣 一於去寶琳嘅小魚兒分店🌶 呢間簡直係我哋嘅烤魚食堂😆 雖然有啲邪惡,不過唔理啦咁多lu😆 可以手機自助落單,夠晒方便👍 🌟海鱸魚配活火山泡椒剁椒豆花中辣中麻口味,呢間嘅烤魚真心唔錯,魚煎到顏色金黃,外酥內嫩又多汁😋 入面配料都好多,特別係軟嫩嘅豆花,好味又唔會太辣。🌟燒蒜香生蠔蒜香生蠔幾好味,生蠔都幾新鮮,有香蒜就更加美味👍🌟燒蒜香茄子 燒茄子嘅口感綿軟,面頭鋪滿晒蒜蓉,勁香👍🌟香炸魷魚鬚嚼勁十足,口味適中,唔會太鹹太辣👍
可以手機自助落單,夠晒方便👍

🌟海鱸魚配活火山泡椒剁椒豆花

🌟燒蒜香生蠔
蒜香生蠔幾好味,生蠔都幾新鮮,有香蒜就更加美味👍

🌟燒蒜香茄子
燒茄子嘅口感綿軟,面頭鋪滿晒蒜蓉,勁香👍

🌟香炸魷魚鬚
嚼勁十足,口味適中,唔會太鹹太辣👍
2021-12-09
$200 (Dinner)
2021-11-30 92 views
入到將軍澳探朋友,朋友習慣早食飯,又唔想坐車去其他區,只想係附近食少少嘢傾吓偈。於是乎就係區內搵食,原來小魚兒有將軍澳分店,勁開心,我哋6點未夠就去食啦!我哋係晚市第一枱食客,店內同事都禮貌好好呀👍🏻店內樓底好高,空間感十足,枱與枱之間距離都幾遠,幾適合傾偈。枱墊餐牌,一目了然!爆醬鳳梨香辣豆花我哋都是鳳梨控,今晚胃口不大,就點了這款鳳梨烤魚,只點了BB辣都已經好有辣嘅口感,鳳梨酸酸甜甜,醒胃得嚟又能帶出烤魚嘅味度。追加了鴨血,鴨血份量比預期中多,這個是例牌size。最驚喜係有我最喜愛的寬粉,寬粉夠厚度,人如其名夠晒寬,好多時大大塊咁,好易夾唔;寬粉索晒湯底,份外惹味。清檸梳打比想像中大jar同好飲同今日揀嘅菠蘿烤魚好夾呀!劃上完美句號 。食物款式有好多,下次我會食埋雞煲呀!

枱墊餐牌,一目了然!

爆醬鳳梨香辣豆花

追加了鴨血,鴨血份量比預期中多,這個是例牌size。

清檸梳打
比想像中大jar同好飲

同今日揀嘅菠蘿烤魚好夾呀!劃上完美句號 。

食物款式有好多,下次我會食埋雞煲呀!
2021-11-21 75 views
原來小魚兒喺將軍澳都有分店~ 咁岩今日喺將軍澳行街就去咗呢間度食晚餐😆 將軍澳分店餐廳座位都幾多,牆上貼滿左小魚兒圖案,好可愛又好特色~ 平日夜晚好多人來食~成都水煮魚鍋 $258 黎呢間一定會叫魚鍋,今次試麻辣成都水煮魚鍋,揀咗小麻小辣啱啱好👍🏻 魚肉吸哂麻辣湯底,又嫩又麻又辣,好惹味😍 仲有彈性透明寬粉,煙煙韌韌好正🥰 燒雞中翼3隻 $30$30 3隻雞翼好抵😍 雞翼皮香肉嫩,燒烤味好香,男朋友一個人可以食哂三隻🤣燒牛舌心1串 $33牛舌心牛味濃郁肉質幼嫩仲好彈牙鹽香惹味😃荔枝乳酸爆珠梳打 $36酸酸甜甜,爆珠仲好好口感,解喝又惹味😃

成都水煮魚鍋 $258

燒雞中翼3隻 $30

燒牛舌心1串 $33
牛舌心牛味濃郁肉質幼嫩仲好彈牙鹽香惹味😃

荔枝乳酸爆珠梳打 $36
酸酸甜甜,爆珠仲好好口感,解喝又惹味😃
2021-11-17 108 views
地址-小魚兒 (富麗花園)將軍澳毓雅里7號富麗花園地下3-5號舖聽朋友講係寶琳站附近開左間餐廳,叫我去試試,個位置都算方便,裝潢都幾有特色,真係好多魚係牆度,幾切合主題 XD,我地係平日夜晚去食,都估唔到係一個普通住宅區都咁多人食,都要排一陣至入到座,不過好彩又估唔到舖面面積都幾大下,所以都唔使排好耐,唔錯。💋老壇酸菜魚鍋,佢預設的爐係FOR烤魚用,但我地今日唔太想食烤魚,所以佢都換左個細少少的爐比我地。一上碟時見到個煲都幾有心思,D青瓜攝左係煲邊,呢個做法都幾好,可以快速地搵晒佢出黎,唔會煮得太熟,影響口感,佢魚的份量好多,多到食到結束前都仲夾到魚,幾有驚喜,魚肉肉質都唔錯,幾結實,唔會一夾就散,肉質都幾滑溜,佢酸菜係選用唔係太酸的酸菜,怕酸的朋友都唔怕食,連埋魚一齊食好夾,湯底方面佢魚味都幾重,我地分別都叫左碗飯同寬粉黎食,寬粉的索湯能力好高,每條都有返咁上下厚度同闊度,令到掛湯能力大大提升,好正。💋香蒜燒茄子,因為好耐冇返過大 6玩了,我地都叫返個茄子黎回味一下,佢呢度的茄子同大6的唔同,佢呢隻多左份牛油香味,少左份辣味,但相同的係蒜蓉的比例依然驚人,食完茄子後陣蒜味久久不散,好
地址-小魚兒 (富麗花園)
將軍澳毓雅里7號富麗花園地下3-5號舖

💋香蒜燒茄子,因為好耐冇返過大 6玩了,我地都叫返個茄子黎回味一下,佢呢度的茄子同大6的唔同,佢呢隻多左份牛油香味,少左份辣味,但相同的係蒜蓉的比例依然驚人,食完茄子後陣蒜味久久不散,好爽。

💋孜然燒雞翼 (3隻),佢D雞翼都好大隻下,燒得外脆內軟,唔會話變左雞翼軟,都幾有肉汁流出,我地今次揀左孜然味,佢有一陣香辣味,配埋雞翼一齊食,勁正。

2021-11-16
$150 (Dinner)
  • 酸菜魚
2021-11-14 57 views
天氣開始轉冷, 除咗打邊爐, 想惹味啲仲可以食四川烤魚。之前喺尖沙咀食過小魚兒, 原來將軍澳都有分店, 趁佢openrice訂座有85折, 即刻去幫襯下先!麻辣魚春魚卜豆花烤魚兩部曲。首先揀魚, 點咗鱸魚bb辣。跟住就選擇口味, 問店員原來魚春、魚卜唔係成日有貨, 咁啱今日有梗係要試下拉!烤魚先烤後煮, 外皮香脆散發陣陣焦香, 聞到都已經流口水。鱸魚肉質較為結實唔鬆散, 刺少啖啖肉, 加埋麻辣醬汁, 多麻小辣唔太鹹, 味道啱啱好!不得不提, 豆腐花燙過麻辣湯, 口感特別幼滑細嫩, 真係滑不溜口!我嘅至愛魚春, 份量又幾多, 唔腥口感濃郁醇厚, 跟麻辣十分匹配!魚卜爽口彈牙, 香辣惹味, 令人愈食愈想食!

麻辣魚春魚卜豆花

2021-11-13 65 views
📍小魚兒 (富麗花園) (將軍澳)除咗烤魚同雞煲之外 餐廳仲有串燒既選擇 今日食完飯想食宵夜 所以黎左呢間店舖 估唔到好多小食都好好味質素唔錯🔻脆焦糖燒菠蘿$38嘩!真係好好食 表面既焦糖燒到好似冰塊咁脆卜卜 菠蘿好清甜 水份好足夠 必食呀🔻椒鹽豆腐$58大大碟份量都算多,食落去外脆內軟 表面炸得脆脆地 好乾身 唔會油膩 而且好有椒鹽香味 豆腐仲滑脫脫 食完一舊又一舊 好正🔻香蒜燒茄子$38 鋪滿晒勁多蒜蓉,茄子可撕開一絲絲,食茄熱辣辣加埋蒜蓉一齊食好好味!我地仲食左其他小食 例如燒雞中翼 鵪鶉蛋 炸香芋地瓜丸 都唔錯架 但最好食都係脆焦糖燒菠蘿將軍澳毓雅里7號富麗花園地下3-5號舖味道👅:7.2/10服務💁🏻‍♀️:7.5/10環境🌾:7/10晚餐消費:$175
📍小魚兒 (富麗花園) (將軍澳)

🔻脆焦糖燒菠蘿$38

服務💁🏻‍♀️:7.5/10
環境🌾:7/10
晚餐消費:$175
2021-11-12 60 views
最近天氣凍左好多!今日經過寶林既時候,收到一張宣傳單張,見到有四川炸魚同雞煲,仲有各式各樣既川菜,即刻走過來食下,你到之後發現有意外嘅驚喜🤩💕首先餐廳地理位置好方便,喺地鐵站行一陣就到,而且環境好乾淨,meun既食物都好多元化,除左烤魚雞煲之外,仲有燒烤同埋小炒🥳我地首先叫咗半隻雞煲,一離到有個爐熱全,熱辣辣勁岩冬天食😚仲要半隻雞都好多,雞肉好厚好鮮嫩,醬汁亦都好好味😋食得出加左大板醬,非常惹味😍仲有叫左一個寬粉,煙煙unun好有口感,食完雞煲可以加水打benno❣️之後我哋仲試咗依度嘅串燒,都好高質好多種類,我地叫左雞軟骨、雞翼、牛肉串,都係高水準既發輝👅埋單兩個人先係$350左右,抵啊😝

埋單兩個人先係$350左右,抵啊😝
2021-11-10 55 views
想食烤魚加串燒🤤近近地將軍澳開落樓試吓先🥳。🐟江團魚$318肉質肥美,油份重,含膠原蛋白,見到呢幾個字,女士們最愛,另選爆醬鳳梨香辣豆花+$18,揀左小辣小麻,如果唔食辣嘅朋友可以揀蒜香或其他,豆花好滑👅菠蘿份量好足🍍鐘意食菠蘿的我就啱曬,酸酸甜甜,好正,食完一舊又一舊完全停唔到,除左一啲豆芽、洋蔥、芫茜等配菜🥬仲有闊薯粉,建議早啲食會比較好,如果唔係耐左就會好淋,如果嫌配料唔夠喉仲可以額外叫~。🥢醬燒白鱔$68秋風起,鱔係最肥美的季節,一定要試下,目測已經FEEL到好正,啖啖肉,食落嗰下啲汁同鱔的油份溶埋一個齊,兩個字:滿足。🐮孜然牛肉串$28(1串)牛肉串好足料,勁大串,平時食嘅串燒都係細細粒,呢個係啖啖肉🤤,味道剛好,唔太咸。🐏孜然燒羊架$88(兩件)羊架肥瘦適中,職員仲好細心,係羊肉中間𠝹開小小,以方便我地享用。🐣孜然燒雞軟骨串$40(兩串)雞軟骨燒得剛剛好,唔太干,味道入味。🔥流水榴槤炸彈 $43 (5粒)好重榴槤味,炸得外脆內軟
想食烤魚加串燒🤤近近地將軍澳開落樓試吓先🥳。
🐟江團魚$318

🥢醬燒白鱔$68

🐮孜然牛肉串$28(1串)

🐏孜然燒羊架$88(兩件)

🐣孜然燒雞軟骨串$40(兩串)
雞軟骨燒得剛剛好,唔太干,味道入味

🔥流水榴槤炸彈 $43 (5粒)
好重榴槤味,炸得外脆內軟
🥢醬燒白鱔
🐮孜然牛肉串
🐏孜然燒羊架
🔥流水榴槤炸彈
2021-11-08
$300 (Dinner)
🥢醬燒白鱔
🐮孜然牛肉串
🐏孜然燒羊架
🔥流水榴槤炸彈
2021-11-07 1234 views
實在太耐太耐冇食過烤魚!以往要食烤魚,總是想起大陸的烤魚鋪,在香港其實都比較少留意到好食的鋪頭。今次我們特意上網搜索一下,究竟香港有沒有出色的烤魚店呢?網上見到,「小魚兒」獲受好評,而且在寶琳有一間分店,正好我可以拉埋住在附近的朋友去嚐一下,食過便知龍與鳳。從寶琳地鐵站行去小魚兒都是5-10分鐘左右,住將軍澳區嘅朋友真的非常方便。本以為小魚兒在住宅區下,應該不會太多人。但食食下到7點多的時候,餐館已經差不多滿座,我覺得應該有不少區外人特意過來的,就如我一樣。來得小魚兒當然要依烤魚,看到餐牌有3種魚類選擇,還有9款煮法,適合愛烤魚之人過來享用。和朋友都是先嚐嚐入門級的吧。⥾ 1. 海鱸魚(鮮九葉花椒BB 豆花、少辣、中麻)小魚兒烤火風味烤魚,餐牌上寫着800-900克,我覺得大約二至三人份量。我們選了海鱸魚,魚肉厚實,而魚腩位細嫩,口感一流。而我們選用鮮九葉花椒BB 豆花、少辣、中麻的煮法,烤魚來得更加惹味,小辣的話其實並不算太辣,寧願要重麻一點,這個配搭會更好味。烤魚入邊還有一些基本配料,包括豆腐、芽菜、寬粉等等,不夠的話可以在另點配料。⥾ 2. 燒腩肉串除了烤魚之外,另外再點了一些串
⥾ 1. 海鱸魚(鮮九葉花椒BB 豆花、少辣、中麻)
鮮九葉花椒BB 豆花
⥾ 2. 燒腩肉串
除了烤魚之外,另外再點了一些串燒當作小食。本以為串燒只是小吃,不會有當什麼的一回事,但想不到這條燒腩肉串居然如此好食,腩肉肥瘦各半,燒得香口而入口即溶。除了烤魚之外,這條燒腩肉串都是必食之一。
⥾ 3. 燒牛舌心串
牛舌心則比一般牛舌厚身一點,入口有嚼感,牛味香濃。
燒牛舌心串
想在香港食好烤魚,小魚兒一定是一個好選擇,能還原久違的味道。
2021-11-01
$150 (Dinner)
鮮九葉花椒BB 豆花
  • 小魚兒