2023-06-04
係大角咀富多來新村的小熊貓主打韓日式小食,價錢親民,選擇又多,份量又足,呢排天氣實在太熱喇,我都係order外賣自取,拎返公司嘆住冷氣慢慢食!韓式飯卷(燒牛肉) 飯卷內餡料十分豐富紮實,烤牛肉惹味,青瓜清新爽口,生菜,紅蘿蔔絲和雞蛋絲的色彩繽紛, 且餡料均有麻油的香味, 感覺清新飽滿!韓式牛肉炒粉絲 份量真係好大碗,粉絲軟韌度適中,牛肉醃製得很入味,配料亦相當豐富,有蛋絲、洋蔥絲、青椒絲、大豆芽、紅蘿蔔絲,每一口都有豐富的口感,調味也恰到好處,鹹甜適中,韓式醬香濃郁,伴隨亦有幽香麻油味與芝麻味,讓我食慾大開韓式炒年糕雜錦 而家條仔韓式甜辣做醬汁底,醬汁均勻地裹著每一塊年糕,年糕煙靭有嚼口,先甜後辣惹味無窮,還有韓式腐皮和魚餅,份量超十足!
韓式飯卷(燒牛肉)
韓式牛肉炒粉絲
韓式炒年糕雜錦
Other Info. :
小店的炸雞都很出名好正的,一於下次再幫襯埋佢哋個炸雞套餐先!