2023-01-15 696 views
今日食晏去左皇子餐廳,平民餐廳,平民價錢,味道又唔差,真系大件夾抵食。點左個雲耳蒸雞飯,雞夠滑,入味,雲耳爽口,好送飯。呢個價錢,呢個份量,呢個味道,認真唔錯喇!

呢個價錢,呢個份量,呢個味道,認真唔錯喇!

2019-05-30 2209 views
又到了星期二,又要頹食了。剛好遇上下大雨,就選了這間平民餐廳。雖說地點平民,裝修平民,顧客平民,價錢平民,但食物質素一點也不平民。餐廳中午是一般的例牌常餐,我選了豬排炒一丁,初頭以為很平淡,但豬排非常香口穌軟,一下子被它的豬排吸引,再來就是它的公仔面,不會太乾身,炒得也不會很油,非常不錯。吃著不平淡的一碟小菜,又為我下午的工作注入新能量。
吃著不平淡的一碟小菜,又為我下午的工作注入新能量。
2016-06-24 2587 views
下午走咗去皇子餐廳,點咗個素波羅咕嚕肉飯加熱奶茶。是否真係素食就唔知。只知個咕嚕肉有肉味。加上個餐有波蘿及蕃茄。個波蘿汁及蕃茄汁份量充足。混入白飯可滋味。碟飯好大碟。好抵食。杯熱奶茶好重奶茶味。
Other Info. : 個波蘿汁及蕃茄汁份量充足。混入白飯可滋味。碟飯好大碟。好抵食。
2016-06-22
$44 (Lunch)
白飯
熱奶茶