2022-10-29 55 views
(・` )(ω・` )(・ω・` )(´・ω・`)( ´・ω・)( ´・ω)(   ´・)玩味感十足cafe,佈置色彩繽紛,牆身都係塗鴉,而窗邊都放滿酒樽、擺設,枱面係用一粒粒彩色磚仔砌成,超靚! 食物種類多,其中最特別係香草蕃茄醬烤春雞,仍有分半隻同全隻,咁我地4個人就叫左全隻,肉質都嫩,唔會乾身,另外推介香草忌廉海鮮飯,因為佢個忌廉汁好濃厚,牛肉芝士burger亦大大個,牛肉好厚好大塊,但好多汁,所以食落好好味! Pizza味道都多,所以要左孖寶,可以拼2個味,1個避風塘魷魚圈,1個辣肉腸沙茶味,批底係薄脆,所以唔會太飽,當小食咁一流! 仲飲左杯宇治抹茶紅豆沙冰,抹茶好重,唔會係偏甜,係回甘咁,高質!

(・` )
(ω・` )
(・ω・` )
(´・ω・`)
( ´・ω・)
( ´・ω)
(   ´・)
玩味感十足cafe,佈置色彩繽紛,
牆身都係塗鴉,而窗邊都放滿酒樽、擺設,
枱面係用一粒粒彩色磚仔砌成,超靚!

食物種類多,其中最特別係香草蕃茄醬烤春雞,
仍有分半隻同全隻,咁我地4個人就叫左全隻,
肉質都嫩,唔會乾身,
另外推介香草忌廉海鮮飯,
因為佢個忌廉汁好濃厚,
牛肉芝士burger亦大大個,
牛肉好厚好大塊,但好多汁,
所以食落好好味!

Pizza味道都多,所以要左孖寶,可以拼2個味,
1個避風塘魷魚圈,1個辣肉腸沙茶味,
批底係薄脆,所以唔會太飽,
當小食咁一流!

仲飲左杯宇治抹茶紅豆沙冰,
抹茶好重,唔會係偏甜,係回甘咁,高質!
2022-10-29 42 views
最近萬聖節,所以餐廳都佈置得格外精美!今次有4個人食,所以叫左好多個主食 👧🏻香草忌廉海鮮飯 $128超級creamy,奶香味好重,當中亦有帶子同蝦,正呀! 👧🏻福juicy牛肉芝士burger $118牛肉好厚,唔會乾身,有配一大堆炸薯角。 👧🏻香草蕃茄醬烤春雞 - 全隻 $132本身諗住春雞會好細隻,所以叫左全隻,點知size 一d都唔細,又多肉,仲配左一籃炸薯角,雞肉都唔會鞋口~ 👧🏻孖寶pizza $128揀左好惹味避風塘魷魚圈+蒜香辣肉腸沙茶風味,咁岩2隻都係辣辣地, 👧🏻命運小食拼盤-大 $128有炸洋蔥、炸魚、雞翼等等~ 👧🏻濃味野喇沙扁意粉 $118係帶點甜既喇沙味~ 其實佢飲品款式都好多,下次會想試大大杯既水果茶。
最近萬聖節,所以餐廳都佈置得格外精美!
今次有4個人食,所以叫左好多個主食

👧🏻香草忌廉海鮮飯 $128
超級creamy,奶香味好重,
當中亦有帶子同蝦,正呀!

👧🏻福juicy牛肉芝士burger $118
牛肉好厚,唔會乾身,
有配一大堆炸薯角。

👧🏻香草蕃茄醬烤春雞 - 全隻 $132
本身諗住春雞會好細隻,所以叫左全隻,
點知size 一d都唔細,又多肉,
仲配左一籃炸薯角,雞肉都唔會鞋口~

👧🏻孖寶pizza $128
揀左好惹味避風塘魷魚圈+蒜香辣肉腸沙茶風味,
咁岩2隻都係辣辣地,

👧🏻命運小食拼盤-大 $128
有炸洋蔥、炸魚、雞翼等等~

👧🏻濃味野喇沙扁意粉 $118
係帶點甜既喇沙味~

其實佢飲品款式都好多,
下次會想試大大杯既水果茶。
2022-10-28 67 views
🍕🍕Little Vegas🍝🍝今晚出走港島,同朋友去食去左銅鑼灣d內街上樓食西餐。地方唔難搵,不過上樓等lift等左10分鐘。餐廳暗暗,幾有氣氛,而且餐廳裝修都幾特別。🔸法式龍蝦湯🥣 - 湯唔算好creamy,不過飲入口好有龍蝦味,而且仲有成隻大蝦係個底,湯有配蒜蓉包,食落好脆口,好香蒜蓉味。🔸算吧啦,蒜蓉包喎 🍞- 佢個蒜蓉包份糧算幾多,而且焊得岩岩好,唔會太燶,真係好香蒜蓉味。🔸孖寶Pizza (任選2款口味) - 我地揀左蒜香辣肉腸沙茶Pizza同北京填鴨風味煙鴨胸Pizza,Pizza🍕🍕個皮係薄皮咬脆口,份量唔算大,我覺得幾好,因為唔會因為食Pizza搞到飽左,蒜香辣肉腸沙茶Pizza個辣肉有d辣,食得辣既人應該會好中意,北京填鴨風味煙鴨胸Pizza,幾制特別好少見有呢款味既Pizza🍕,比我想像好食,鴨胸算大塊,好味的。🔸燒汁雞扒麻醬撈冷麵 🍝 - 黎到先知,原來冷麵係意粉黎,幾特別,意粉口感幾好,唔會太淋,雞扒算幾多,麻醬味道唔會太燶,賣相都靚仔🔸忌廉松露野菌飯 🍛- 個飯份量算幾多,忌廉汁唔會蓋過松露香,飯質口感夠淋,因為意大米口感要煮熟透先好食,野菌算係幾多款,而且
🍕🍕Little Vegas🍝🍝

🔸忌廉松露野菌飯 🍛- 個飯份量算幾多,忌廉汁唔會蓋過松露香,飯質口感夠淋,因為意大米口感要煮熟透先好食,野菌算係幾多款,而且真係大碟,食極都仲有。

🔸小食拼盤 - 我地叫左大,有薯角,魚柳條,雞翼,腸仔,冬葫,整體炸物都炸得岡好,唔會炸到好乾,腸仔都有2條,不過唔知點解有一粒冬葫好特別。

🔸雞翼多重奏 - 我地揀左3隻味,水牛城,玫瑰,柚子,玫瑰味雞翼唔常有,原來係玫瑰花蜜味雞翼,柚子酸酸味味味道不錯,水牛城有d辣。

🔸比利時窩夫 - 個賣相都幾靚,窩夫好味,仲有配個牛奶味雪糕,配答不錯。

🔸香蕉賭船 - 雪糕揀左曲奇,士多啤梨,抹茶,味道正正常常。

我同朋友今晚都好滿意,整體食物不錯,餐廳有氣氛,人唔算多,傾計一流,又可以座得耐,唔洗趕住走,好飽既一晚。
2022-10-27
$250 (Dinner)
呢間cafe真係好熱鬧,平日晚飯時段爆哂場💥💥想食真係要book位~北京填鴨風味煙鴨胸比薩 🍕$118一向都好鍾意填鴨味pizza~用上薄脆批底令人唔滯又食到多啲料,芝士鴨胸甜醬再加啲椒真係好夾👍🏻明太子忌廉天使麵 $116好大量明太子配索哂忌廉汁嘅天使麵~食到後面會好漏,2個人食唔哂🫡3個人會好啲法式龍蝦湯 $56配塊蒜蓉包幾好食,個湯就呢個價錢都唔期待有龍蝦,有隻蝦都算係咁🦐榛子朱古力 🌰 $48帶有榛子味再加好濃郁朱古力味嘅奶宇治抹茶鮮奶🍵 $48合格有餘嘅抹茶奶~幾濃抹茶味

北京填鴨風味煙鴨胸比薩 🍕$118

明太子忌廉天使麵 $116

法式龍蝦湯 $56

榛子朱古力 🌰 $48
帶有榛子味再加好濃郁朱古力味嘅奶

宇治抹茶鮮奶🍵 $48
合格有餘嘅抹茶奶~幾濃抹茶味
Little Vegas銅鑼灣耀華街3號百樂中心25樓跟住銅鑼灣鵝頸橋一帶,一向好多好嘢食!😋今次黎到小維加斯食pizza 🍕同🍔 burger🫶🏻好有風格嘅牆孖寶比薩 (5/5)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️簡左好惹味避風塘魷魚圈同喇沙海鮮比薩做孖寶。避風塘味比較咸同埋港式口味,岩鐘意濃味嘅朋友。每一款都有魷魚圈同蟹柳,好足料!喇沙味更岩我心❤️❤️!原來脆卜卜既豆腐泡同芝士好夾!仲有魷魚同蝦做配料添!好豐富!牛肉芝士漢堡(4.8/5)⭐️⭐️⭐️⭐️塊牛肉漢堡非常厚實!有成吋厚!麵包香軟,而且超多脆卜卜既芝麻。店員好細心咁將飽分開兩份,咁食起嚟就不失儀態!秘密花園水果茶(5/5)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐係六種生果一齊整既水果茶!必點之選!而且個杯仲大過我個頭🙀要瘋狂影相😆😆一杯野包括藍莓 蘋果 士多啤梨 熱情果 檸檬🍋 青檬同簿荷葉。一次過食晒唔同水果👍🏻足料過台飲店!宇治抹茶鮮奶(4.8/5)⭐️⭐️⭐️⭐️☺️好creamy ! 好香抺茶味🍵~ 杯上的cream 加了抺茶粉點綴,仲令未飲落肚已經聞到陣陣抺茶香!
Little Vegas

銅鑼灣耀華街3號百樂中心25樓

孖寶比薩 (5/5)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
孖寶比薩

簡左好惹味避風塘魷魚圈同喇沙海鮮比薩做孖寶。

牛肉芝士漢堡(4.8/5)⭐️⭐️⭐️⭐️
牛肉芝士漢堡

秘密花園水果茶(5/5)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐
秘密花園水果茶

係六種生果一齊整既水果茶!
必點之選!

牛肉芝士漢堡
秘密花園水果茶
宇治抹茶鮮奶
2022-10-23 96 views
最近兩位小編都好耐冇見🙈因為好忙碌 於是H小編就提議去呢間餐廳食野 其實好早之前K小編就已經同朋友食過一次 都覺得唔錯 由於兩個小編都進行緊女人終身事業就係….減肥🤣所以都就住黎叫充満Omega 3&9嘅牛油果沙律🥗 $102滿滿既一盤沙律🥗佢有得揀配烤雞粒/鮮蝦🦐同埋自己揀既醬(黑醋/芝麻醬/柚子醋/凱撒醬)4揀1 而我地就揀左柚子醋 佢個醬係另上所以可以自行調較落既份量😉 d沙律菜🥗好新鮮因為全部都好爽脆👍🏼而雞粒同牛油果🥑都有唔少 配埋個柚子醋好開胃 酸酸甜甜甘 好快就食哂🤣雞翼好多重奏 $86 呢個小食有4種唔同味道既雞翼(水牛城/柚子/玫瑰/麻辣)但只需要揀3款就👌🏼我地就揀左水牛城 柚子同玫瑰🌹雞翼本身都做得出色 d肉唔會乾 柚子味有甜甜既柚子香比較開胃 水牛城味冇想像中甘辣 玫瑰味就比較特別啲 食落有玫瑰既味但食食下有少少🤏🏻辣 秘製醬汁焗豬肋骨 半份$122 全份$208由於係秘製醬汁只係食到甜甜酸酸的🤔但豬肋骨焗到好淋 一咬就得唔學似某地方食既咬極都咬唔開😂而且半份既份量每人都可以分到4件 仲有薯角做配菜 一定唔會唔夠飽☺️咖啡/抺茶類/朱古力 兩杯$84玫瑰鮮奶咖啡☕️

充満Omega 3&9嘅牛油果沙律🥗 $102

雞翼好多重奏 $86

秘製醬汁焗豬肋骨 半份$122 全份$208

咖啡/抺茶類/朱古力 兩杯$84
玫瑰鮮奶咖啡☕️ $48
有少許玫瑰🌹花瓣灑左係咖啡面上 味道同外面既咖啡店一樣而且飲落去都有玫瑰既味道 唔係得個樣😗

綿花糖咖啡☕️ $48
細細粒既綿花糖圍住杯邊😜好吸睛👀綿花糖可以中和咖啡嘅苦 完全唔洗加糖

P.S. 最好book定位先 因為入座時都見到座無虛席
琴晚去咗玩味十足嘅 ❥⧽Little Vegas ❥⧽食飯。餐廳色彩繽紛, 牆上有唔同塗鴉, 周圍都係打卡位, 連Menu 都充滿漫畫風格好有趣。𓊈Combo pizza ✧ 北京填鴨風味煙鴨胸比薩拼喇沙海鮮比薩 $𝟙𝟚𝟠𓊉可以選 2 款唔同口味, 我地決定試吓特別d 嘅北京填鴨風味, Pizza 面層嘅醬同食北京填鴨一樣㗎, 喺煙鴨胸下面舖滿三色椒, 都幾重椒味。另一款就係喇沙海鮮風味, 配料有蝦, 魷魚, 洋蔥同埋豆卜, 豆卜有d 驚喜, 索曬喇沙湯味, 感覺真係好食緊喇沙咁。𓊈秘製醬汁焗豬肋骨 $𝟙𝟚𝟚/半份𓊉半份有 4 條豬肋骨, 醬汁香濃, 豬肋骨好入味, 而且焗得好軟腍, 基本上唔使點切已經離曬骨, 好味呀! 下面仲有薯角墊住, 脆卜卜咁, 所以好加分!𓊈炸魷魚圈 $𝟟𝟞𓊉魷魚圈好香脆, 裡面嘅魷魚好軟腍易咬, 側邊個沙律醬有檸檬香味, 用嚟蘸魷魚圈感覺清新。𓊈炸魚手指 $𝟟𝟞𓊉本來好掙扎好似叫得太多煎炸嘢, 不過好彩有叫到, 魚柳外層酥脆, 魚肉係一梳梳咁, 好好味呀!

𓊈秘製醬汁焗豬肋骨 $𝟙𝟚𝟚/半份𓊉

𓊈炸魷魚圈 $𝟟𝟞𓊉

𓊈炸魚手指 $𝟟𝟞𓊉
秘製醬汁焗豬肋骨
炸魷魚圈
炸魚手指
$220 (Dinner)
秘製醬汁焗豬肋骨
炸魷魚圈
炸魚手指
2022-10-22 67 views
一上到餐廳,好多打卡位,好大個霓虹燈非常吸睛!👉🏻秘製醬汁焗豬肋骨 $122 半份大約四條骨,輕輕一切,骨肉瞬間分離!嫩滑肉質,一d都唔鞋!醬汁調得唔咸,好入味,薯角亦炸得十分香脆!👉🏻脆炸薯條 $58超大份,金黃色,無一條有黑邊,好脆好味道!👉🏻孖寶比薩 $128可任選2款口味,我地揀左喇沙海鮮同埋北京塡鴨風味煙鴨胸!雖然係孖寶,但係已經融為一體!喇沙味好岀,有大蝦同魷魚,好鮮!而北京填鴨風味食落真係好特別,醬汁不會太漏!而pizza本身好薄好脆,值得一讚!👉🏻賭城心太軟 $62一切開,朱古力決堤而岀,好洶湧!配芝麻味雪糕真係好夾!
一上到餐廳,好多打卡位,好大個霓虹燈非常吸睛!

👉🏻秘製醬汁焗豬肋骨 $122 半份

👉🏻脆炸薯條 $58
超大份,金黃色,無一條有黑邊,好脆好味道!

👉🏻孖寶比薩 $128

👉🏻賭城心太軟 $62
一切開,朱古力決堤而岀,好洶湧!配芝麻味雪糕真係好夾!
Happy Friday 要揀間特別啲既餐廳食lunch🤩好鍾意呢間餐廳既裝修,好colourful睇到都開心🥰Lunch set都好多菜式揀👍🏻Mocha | Hazelnut Chocolate 朱古力味同咖啡平衡得十分好😌同事既朱古力都好濃味!雞翼好多重奏|口味揀咗玫瑰、水牛城同柚子,個人偏好柚子同水牛城😋柚子甜甜酸酸,水牛城辣辣地,兩款都比較開胃🤣雞翼外層焗到好香脆,咬開仲好juicy👍🏻香草烤焗鱸魚配日式芝麻醬|呢個份量好大😍魚皮煎得好香,魚肉嫩滑!沙律菜好新鮮,仲有翡翠苗,配埋芝麻醬食一流。明太子忌廉天使麵|大愛明太子❤️❤️❤️面層鋪滿木魚碎再加雜菇,口感豐富!明太子醬汁濃郁creamy,每條天使麵都掛滿醬汁🤤每樣都好好味,已經揀定下次要食咩🤣

Lunch set都好多菜式揀👍🏻

Mocha | Hazelnut Chocolate

朱古力味同咖啡平衡得十分好😌同事既朱古力都好濃味!

雞翼好多重奏|

香草烤焗鱸魚配日式芝麻醬|

明太子忌廉天使麵|

每樣都好好味,已經揀定下次要食咩🤣
Type of Meal
Lunch
  • 明太子忌廉天使麵
  • 雞翼好多重奏
📍#老屎忽係銅鑼灣#oldszefood #老屎忽 #老屎忽食飯 #老屎忽搵食 #老屎忽都要OT #銅鑼灣玩味十足 拉斯維加斯cafe♠️♥️♣️♦️🐥雞翼好多重奏 四選三 ($86)我地分別揀左水牛城,柚子同玫瑰 各有3隻。本身驚玫瑰味既雞翼會唔會好伏 點知又幾有驚喜😎 有片片玫瑰係雞翼上面 仲有啖啖香薰味 幾特別😙🐖秘製醬汁焗豬肋骨 半份 ($122)食ribs最驚佢鞋恰恰 但依個招牌菜肉質嫩滑 配埋sauce一流 而且薯角脆卜卜🤪🍝明太子忌廉天使麵 ($116)平時啲餐廳多數會配意粉,原來天使麵更加夾 索哂淡淡明太子鹹香味 配埋木魚花更有口感 唔會感覺好gua😋賭城心太軟 ($62)心太軟外層比較薄 入面朱古力好香濃好滑 配埋冰凍雲呢拿雪糕 一流👍🏻Little Vegas (銅鑼灣)📍銅鑼灣耀華街3號百樂中心25樓
📍#老屎忽係銅鑼灣

玩味十足 拉斯維加斯cafe♠️♥️♣️♦️

🐥雞翼好多重奏 四選三 ($86)

🐖秘製醬汁焗豬肋骨 半份 ($122)

🍝明太子忌廉天使麵 ($116)

賭城心太軟 ($62)

Little Vegas (銅鑼灣)
📍銅鑼灣耀華街3號百樂中心25樓
已經係第三次黎食😆臨近萬聖節🎃 餐廳仲有啲搞怪既萬聖節既裝飾 好有氣氛🧡同朋友一共叫左三個主菜🥰香草忌廉海鮮飯 $132海鮮🦞份量好多~新鮮又大份有帶子、蝦、魷魚圈😆忌廉汁超creamy 味道好濃郁入味☺️福Juicy 牛肉芝士漢堡 $118裏面有牛肉漢堡扒、酸瓜、芝士、番茄、生菜🥬鐘意食芝士唔好錯過🫣漢堡扒非常厚身足料 肉汁滿滿💦如果想同朋友分開食 可以叫職員切一半先😆香草蕃茄醬烤春雞(半隻) $105半隻個分量都好夠~烤雞肉質嫩滑 香草醬非常入味特別要提個配菜薯角 炸到好金香外皮又香脆😆整體環境舒服乾淨😆食物高質 選擇性多 推薦💛
已經係第三次黎食😆
臨近萬聖節🎃
餐廳仲有啲搞怪既萬聖節既裝飾 好有氣氛🧡
同朋友一共叫左三個主菜🥰

香草忌廉海鮮飯 $132
海鮮🦞份量好多~新鮮又大份
有帶子、蝦、魷魚圈😆
忌廉汁超creamy 味道好濃郁入味☺️

福Juicy 牛肉芝士漢堡 $118
裏面有牛肉漢堡扒、酸瓜、芝士、番茄、生菜🥬
鐘意食芝士唔好錯過🫣
漢堡扒非常厚身足料 肉汁滿滿💦
如果想同朋友分開食 可以叫職員切一半先😆

香草蕃茄醬烤春雞(半隻) $105
半隻個分量都好夠~
烤雞肉質嫩滑 香草醬非常入味
特別要提個配菜薯角 炸到好金香
外皮又香脆😆

整體環境舒服乾淨😆
食物高質 選擇性多 推薦💛

2022-10-20 48 views
午餐.餐廳嘅裝飾顏色好鮮艷有啲'玩嘢'嘅感覺 幾搞笑.lunch menu價錢由$8x-$11x 有湯有飲品mocha / 朱古力都唔洗另外加錢價錢都算幾相宜仲可以加小食 唔錯唔錯.1) 小牛扒早餐 $118小牛扒幾嫩 煎得唔錯 夠juicy 唔會太乾身不過有少少筋位另外有沙律菜 同我至愛嘅薯餅係個份量豐富嘅'早餐'.2) 香草烤焗鱸魚配日式芝麻醬 $118魚柳比手板還要大 真係超大塊另外都有沙律菜 仲有薯角😍本來仲想另外加個薯角 但原來個餐本身已經有即刻開心咗😆.3) 炸魚手指 $28新鮮炸好嘅魚手指 熱辣辣 好香脆沾埋個醬汁就仲好味.4) 雞翼 (水牛城+柚子) $42有6隻 可以兩款口味各要3隻水牛城比較似瑞士汁 柚子味好味.5) 薯仔忌廉湯都有幾多薯仔粒 唔會好膩.6) 玫瑰朱古力第一次試 有好香嘅玫瑰味 甜度適中.7) 夏威夷果仁朱古力飲到有果仁味 不過比較甜
午餐
餐廳嘅裝飾顏色好鮮艷
有啲'玩嘢'嘅感覺 幾搞笑
lunch menu價錢由$8x-$11x 有湯有飲品

第一次試 有好香嘅玫瑰味 甜度適中

7) 夏威夷果仁朱古力
飲到有果仁味 不過比較甜

2022-10-19 45 views
今時今日食飯除咗質素好,可以打卡絕對令到餐廳加分,呢間餐廳絕對滿足到我嘅打卡慾望,餐廳環境七彩繽紛,多個打卡位,之前試過晚餐因為太多人有啲位影唔到,今次lunch time去食,全部都影到,價錢仲要比食晚餐優惠,食得好開心啲相又好靚呀。Lunch time價錢優惠,而且選擇多,叫咗個焗鱸魚,大大份,原來配埋薯角同沙律,食完都好飽肚。另外叫咗個小牛扒早餐,小牛扒唔會全熟,但牛味濃郁,好好味。初頭我哋擔心唔夠食,所以叫咗個雞翼小食同埋薯條,原來每個午餐一係配薯角一係配薯餅,都已經好足夠,不過薯條新鮮炸起亦都好好味,強烈推介袖子雞翼,雞翼本身辣辣地,配甜甜地嘅柚子醬,超級好味,一定要試。餐廳多個打卡位,夠晒特別,非常靚,食物質素亦都十分好,不過可能係平日lunch time原來唔係咁多人,這類型嘅靚靚嘅良心餐廳,有得打卡食物質素又好,大家一定要多多支持。

另外叫咗個小牛扒早餐,小牛扒唔會全熟,但牛味濃郁,好好味。

2022-10-18 55 views
阿女知道銅鑼灣有間樓上舖Little Vegas ,是以拉斯維加斯為主題的美式餐廳,極受年輕人歡迎,今晚就叫埋我一齊去睇吓!餐廳內採用色彩繽紛的漫畫風格佈置,並以賭城為主題,裝修帶玩味,每個角落都係打卡位。香草蕃茄醬烤春雞:烤雞好入味,肉質軟嫩而肉汁豐盛,加上香草蕃茄醬,酸甜味更令味道提升不少,還有即炸薯角,香脆可口。喇沙海鮮Pizza :海鮮有蝦、魷魚,豆卜等,值得一讚係pizza 批邊焗到香脆可口,而海鮮熟度剛剛好,食落口感爽口彈牙,一啲都唔會乾和硬,喇沙汁加入芝士好惹味!卡邦尼天使麵,餐牌意粉類可選意大利粉或扁意粉或長通粉或天使麵。我揀咗天使麵,口感比較滑,加上卡邦尼醬汁嘅香濃芝士,味道濃郁口感creamy!凍檸茶,茶味夠濃,不會太甜!

凍檸茶,茶味夠濃,不會太甜!
2022-10-17 54 views
銅鑼灣型格裝飾樓上CAFE ~ 餐廳menu好吸引, 雖然只係2個人, 但我地都叫左好多野食~原隻燒春雞, 墨魚汁意粉同小食拼盤燒春雞我只係食左小小, 同行朋友話好好食, 個汁好夾。我就鍾情墨魚汁意粉, 有陣蒜香味~我晚市食, 有BOOK台, 都坐滿, 不過無人等位, 我記得早幾年食好多人食, 不過而架呢類型餐廳的確有更多選擇。
銅鑼灣型格裝飾樓上CAFE ~

原隻燒春雞, 墨魚汁意粉同小食拼盤

墨汁意粉
2022-08-05
$200 (Dinner)
墨汁意粉
  • 墨魚汁意粉