2025-02-08
位於石蔭商場LG2樓層,掃枱面qrcode睇menu同落單,午餐都幾多款式揀。⭐香酥雞扒肉燥撈麵+熱百香果紅茶$59雞扒外層酥脆,有肉汁唔乾柴,應該係即炸,好入味肉燥有肥有瘦,份量夠撈曬所有麵,鹹香味濃郁,食完好飽肚不過得一條菜,同埋始終有油炸野,食到最後會有啲膩好在有杯百香果紅茶中和下,茶夠熱夠大杯,有百香果嘅酸甜同紅茶嘅茶香,啱曬冬天飲,我揀左正常糖,略微甜左啲(建議揀微糖)🕐落單之後等超過15分鐘,有幾位啱啱落單冇幾耐就上菜,所以如果趕時間就唔建議揀香酥雞扒另外就係呢度嘅侍應工作流程有啲混亂,入去嗰時空位多,我話自己一個人,佢叫隨便坐,等我坐左一段時間之後叫我轉圓枱,轉枱唔緊要,但話會改單最後都係冇改,導致另一位侍應送錯兩次野到隔離枱,而且轉枱之後先比杯水我💰埋單可以比現金、八達通、支付寶,收銀職員對單時好細心同有禮貌👍🏻。
⭐香酥雞扒肉燥撈麵+熱百香果紅茶$59
雞扒外層酥脆,有肉汁唔乾柴,應該係即炸,好入味
肉燥有肥有瘦,份量夠撈曬所有麵,鹹香味濃郁,食完好飽肚
不過得一條菜,同埋始終有油炸野,食到最後會有啲膩
香酥雞扒肉燥撈麵+熱百香果紅茶