2020-03-12 238 views
今日我男友帶我到龍門居的龍門冰室。*焗卡邦尼意粉配鹵水雞脾($37)這個卡邦尼意粉很夠汁,加上少少煙肉,很香口;鹵水雞脾很入味,雞肉亦很滑溜。*黑松露雜菌玉子燒配炸蝦撈丁($55)男友點的玉子燒;試了少少玉子,煮得剛剛好,中間還未熟,帶點蛋汁,很嫩滑。*蜜糖雞翼($38)新鮮炸起的雞翼配上香甜的蜜糖;雞肉很嫩滑很有肉汁。*紅豆西多士($37)超邪惡的紅豆西多士;茶餐廳用的牛油超香,令整件西多都升華了!紅豆很軟綿,和牛油煉奶
今日我男友帶我到龍門居的龍門冰室。

*焗卡邦尼意粉配鹵水雞脾($37)
這個卡邦尼意粉很夠汁,加上少少煙肉,很香口;
鹵水雞脾很入味,雞肉亦很滑溜。
焗卡邦尼意粉配鹵水雞脾

*黑松露雜菌玉子燒配炸蝦撈丁($55)
男友點的玉子燒;
試了少少玉子,煮得剛剛好,中間還未熟,帶點蛋汁,很嫩滑。
黑松露雜菌玉子燒配炸蝦撈丁

*蜜糖雞翼($38)
新鮮炸起的雞翼配上香甜的蜜糖;
雞肉很嫩滑很有肉汁。
蜜糖雞翼

*紅豆西多士($37)
超邪惡的紅豆西多士;
茶餐廳用的牛油超香,令整件西多都升華了!
紅豆很軟綿,和牛油煉奶
2020-03-12
$50 (Dinner)
2020-03-08 131 views
無乜特別既茶餐嚴格來講唔算特別好食但門口擺左d酒精搓手液賣,真係好有心就算外賣,炒蛋都好滑而且好厚,略為多左少少油個沙爹牛通粉無得輸個汁好rich,牛肉好juicy,有d花生味杯咖啡凍左少少,如果夠熱應該唔錯d姐姐仲好有禮貌
無乜特別既茶餐
嚴格來講唔算特別好食
但門口擺左d酒精搓手液賣,真係好有心

就算外賣,炒蛋都好滑
而且好厚,略為多左少少油
個沙爹牛通粉無得輸
個汁好rich,牛肉好juicy,有d花生味
杯咖啡凍左少少,如果夠熱應該唔錯

d姐姐仲好有禮貌
2020-02-28 161 views
雖然好多人都懲罰龍門,但更多人係因為佢係黃到金,腦細拎哂d錢出黎幫年輕人,所以就算好難食都排到天荒地老去食,杜生都d過龍門難食😂😂 (但佢地依家有檢討👍🏻👍🏻)真心好感動佢地為香港做左無數咁多野,所以一知道有盆菜出,話知佢💩咁難食都要order左先🤭1. 龍門煲底亂鮑魚盆菜黃(8人份) $1997+送貨$50盆菜材料包括:花膠龍躉燉雞湯、鎮店特選大鮑魚、原條蝦籽炆海參、香煎焗大蝦、香煎沙井金蠔、蒜子扣堯柱甫、高湯蒸扣發菜、香炸花姿蝦球、鮑汁扣螺件、沙爆靚魚肚、圍村鹽焗雞、陳年鹵水鴨、招牌炆腩肉、蠔皇靚花菇、特選爽魚蛋、南醬煮豬皮、肉汁燴支竹、雞湯煮羅白,仲有原個西蘭花🥦呢個盆菜真心好好食,我早幾年都訂過(依家諗返懷疑係鄉黑既)盆菜(係不嬲做開盆菜,好有經驗既),當時覺得佢地都幾好食,但今年食呢個,係完勝左之前食過既盆菜,個南乳汁好好味,唔會一味鹹字,同埋d送本身都有味架,唔係單靠個汁,本人最喜歡花膠同魚肚,係入口即溶完全冇誇張!我地人數唔多,分左兩餐食,第二餐d送,特別係蘿蔔,吸左d汁再好味左!我覺得盆菜真心好有心機,呢個價錢好抵食,仲有佢係扣左成本之後再幫後生仔架!2. 冇圖,不過我

2. 冇圖,不過我都訂左黃金糕同紅棗糕 $97/1盒
我覺得黃金糕係冇得輸,鍾意食黃金糕既朋友唔使再幫襯聖乜娜架啦!至於紅棗糕我覺得甜左少少,都合格架!
Delivery
2020-02-07 220 views
呢間而家好出名😂身為屯門牛點可以唔試下呢😁係要排隊架,趕時間去食第二樣啦😜入面係普通茶餐廳咁款無咩特別我係元旦黎食,其實唔使等好耐同媽咪兩個人黎一人叫一個元旦大餐😋先黎個沙律加忌廉湯實不相暪,呢兩碗落左肚飽左大半😅沙律新鮮鴨胸好食👍忌廉湯好滑💕奶茶香濃❣️令我對後面既主菜好有期望🤗呢份就係我架喇💕💕海鮮意粉👇用料新鮮,面嗰塊係魚柳黎,加左蛋唔知煎定炸總之好好味💁‍♀️我見到眼都突😱咁大份既???天呀,我同媽咪兩個人食一份就差唔多😂再黎就係呢個豬手喇😍又係大份夾好食請問老闆係咪真係有錢賺🤔定其實佢既志願係餵飽香港人😂😂今時今日一人一百蚊唔使飽到要打包又食又拎仲要好味既去邊度搵?
呢間而家好出名😂
身為屯門牛點可以唔試下呢😁
係要排隊架,趕時間去食第二樣啦😜

入面係普通茶餐廳咁款無咩特別
我係元旦黎食,其實唔使等好耐
同媽咪兩個人黎一人叫一個元旦大餐😋
先黎個沙律加忌廉湯
實不相暪,呢兩碗落左肚飽左大半😅
沙律新鮮鴨胸好食👍忌廉湯好滑💕
奶茶香濃❣️令我對後面既主菜好有期望🤗

呢份就係我架喇💕💕海鮮意粉👇
用料新鮮,面嗰塊係魚柳黎,加左蛋
唔知煎定炸總之好好味💁‍♀️
我見到眼都突😱咁大份既???
天呀,我同媽咪兩個人食一份就差唔多😂

再黎就係呢個豬手喇😍

飽到要打包又食又拎仲要好味既
去邊度搵?

2020-01-01
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$98 (Dinner)
2020-01-29 194 views
大年初四去左踩單車,咁岩黎到龍門冰室既總店,緊係要懲罰一下佢啦!同朋友分別叫左一份紅豆西多配炸脾,同埋焗薯配雞扒。首先估唔到佢係一口西多士,食落幾盞鬼而且味道都唔錯,但可能因為配左紅豆所以牛油味唔太重。雞脾新鮮整熱辣辣,都算OKAY。而朋友叫既焗薯味道就有少少淡。整體黎講正常下午茶價錢同水準啦,好彩因為係新年關係所以唔洗等太耐。

2020-01-28
2020-01-28 1694 views
新年gathering梗係嗌個盆菜應下節, 朋友樓下就係龍門冰室自取完全無難度呀👍🏻.•砌得勁靚盆菜以一個大紙箱裝好, 內附一大包濃嘅湯底, 大大隻字提醒唔係即刻食要放雪櫃, 爆趣地送左棵西蘭花🥦🤣.•打完幾圈🀄️, 由雪櫃拎出黎開火翻熱先, 個”盆”竟然連埋個蓋都係第一次見, 識食一定係攞電池爐一路滾住慢慢嘆.•有別於typical盆菜成底都係勁starchy嘅食材, 我地發理左超級彈牙又大粒嘅魚蛋, 索滿味道嘅魚肚, 乾淨豬皮, 龍蝦丸. 面頭睇得又好味嘅食材有: 飽魚, 螺片, 發菜, 蝦, 漲卜卜嘅冬菇, 燒鴨脾, 滑雞件, 金蠔, 勁腍勁入味海蔘, 乾搖柱, 豬腩肉, 腐皮, 白蘿蔔等等.....實在太豐富呢!•食哂湯底梗係唔好嘥啦, 拎埋屋企嘅菜呀烏冬呀出前一丁淥淥淥, 正!!!•下年如果 @lungmun_cafe 再推出, 一定要encore啦👍🏻.•價錢方面, 我地人少少嘅5-6人份量係HKD1466, 足料好味又抵食.

2020-01-27
$209 (Dinner)
Celebration
Chinese New Year
  • 盆菜
2020-01-24 183 views
今既睇完黃子華嘅乜代宗師先食dinner,睇到成十點,附近已經無嘢好食,連Vcity都關埋,唯有去龍門居睇下仲有無嘢食,如果唔係就掃街😂。去到見到龍門冰室仲未關,同埋一直聽佢係黃店,就入咗去懲罰佢。當然,我地因為臨關門先嚟,有好附嘢食都無曬,例如較熱門嘅沙嗲牛肉。所以我地就叫咗蕃茄湯通粉配五香肉丁(由於佢係常餐,仲會配多士同炒蛋)同麻辣豬頸肉米粉配餐肉,兩個餐都會分別配一杯熱飲,凍飲要加錢。常餐晚事38蚊,算抵👍🏿。首先,麻辣豬頸肉米粉配餐肉。佢地個麻辣豬頸肉係超辣,仲會有後勁。餐肉就煎過脆口嘅。而湯底本身應該係唔辣清湯嚟,只係加咗個辣嘅豬頸肉就變成一個辣辣地嘅湯。個湯普通。凍奶茶都一般,不過不失,只係用鐵杯我個人覺得無咁靚。第二個係蕃茄湯通粉配五香肉丁,再配炒蛋同奶醬多,熱阿華田。個餐都幾豐盛,我一個女仔食唔曬😂。蕃茄湯勁濃郁勁好食😋,但係上面個五香肉丁係凍嘅,如果佢地開罐頭之後會整返熱就好。由於佢凍,我就撈入湯到食,因為五香肉丁辣辣地,令到成個湯底都變咗有啲辣。但係無阻佢個湯底好食,難怪要加3蚊😂。炒蛋嘅生熟道剛好,入面好滑,可惜餐檯只有鹽提供,如果有埋黑椒更好。多士有烘過表面,不

第二個係蕃茄湯通粉配五香肉丁,再配炒蛋同奶醬多,熱阿華田。個餐都幾豐盛,我一個女仔食唔曬😂。蕃茄湯勁濃郁勁好食😋,但係上面個五香肉丁係凍嘅,如果佢地開罐頭之後會整返熱就好。由於佢凍,我就撈入湯到食,因為五香肉丁辣辣地,令到成個湯底都變咗有啲辣。但係無阻佢個湯底好食,難怪要加3蚊😂。炒蛋嘅生熟道剛好,入面好滑,可惜餐檯只有鹽提供,如果有埋黑椒更好。多士有烘過表面,不過唔夠脆。
最後要讚嘅係所有嘅配菜都可以自己選擇,款式都超多,可以俾人簡返岩自己口味嘅餸👍🏿。極推薦加3蚊轉蕃茄湯🥰。
  • 蕃茄湯底
2020-01-20 199 views
一早都知屯門龍門居多好野食,已經出晒名,趁住今日放假,就去試吓,原本唸住掃吓街,但2點幾都未開,行吓行吓,見到有間冰室好多人等位,咁就去試吓😎等左15分鐘左右就有位,店內雖然不大,但都有四十幾個位,不停有人等位,店內一個吉位都無,勁西利😆😆另外仲有多款早餐、下午茶,同飯意粉,睇到選擇困難症都返晒嚟🤭🤭餐牌勁多選擇,每個餐都好多選擇,就算連個多士,都有唔同配搭選擇,唸到我呢🤭🤭以為一個多士,錯晒喇!仲有油占、奶醬……選擇,勁呀👍🏻有6間分店每一間都比較吓😎😎多士選了奶醬,又唔洗加錢!正😎😎😎店員推介左3.6特濃牛乳🐄芝士🧀玉子🥚常餐~芝士玉子都有4咪選擇,我選了咸牛肉味,芝士味不太濃,配咸牛肉剛好,唔會太膩,旦又岩岩好唔會太熟,厚度又夠,切開咸牛肉流出。另加了一個豬頸肉🐷米粉,豬頸肉醃得幾惹味😋😋秘製咖啡厚切吉列豬🐷柳飯🍚~吉列豬柳炸到非常脆口,一切就知,食落唔會好干,火喉剛好,飯用左珍珠米,成個食晒,但咖哩汁就一般,無豬柳咁出色。飲品就港式奶茶,味道正常,最緊要夠熱🔥🔥

有6間分店每一間都比較吓😎😎

多士選了奶醬,又唔洗加錢!正😎😎😎

另加了一個豬頸肉🐷米粉,豬頸肉醃得幾惹味😋😋

飲品就港式奶茶,味道正常,最緊要夠熱🔥🔥
2020-01-19
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
2020-01-16 163 views
講起代表香港嘅食物,茶餐廳嘅出品一定係代表之一今次嚟到最近非常熱門嘅本地茶餐廳,試一試呢度嘅食物水準如何呢度座位唔多,不過可能近住宅,見到出面好多人喺度等外賣餐牌嘅選擇比想像中多,除咗一般茶餐廳有嘅飯麵,仲有一啲比較新派嘅菜式秘制咖喱羊架撈丁最鍾意試啲自家制嘅口味,見係秘制咖哩就揀嚟試下呢款咖哩味唔似印度式咖哩,咁重嘅香料味,食落係經改良嘅港式風味麵係茶餐廳最常見嘅即食麵,麵質唔太硬,索咗咖哩味,口感唔錯羊架偏肥,帶少少羶,鍾意食羊嘅應該會好喜歡牛油帶子意粉呢款係港式炒意粉,唔係西式好濃奶油味嘅意粉意粉炒得香,配上大大件嘅帶子同大量蔬菜,淨係份量都夠哂抵食套餐配有忌廉湯同新鮮蔬菜沙律椒鹽雞翼呢款雞翼炸得香脆,加上濃濃嘅椒鹽味,係一個幾有驚喜嘅小食飲品揀咗茶餐廳最經典嘅紅豆冰同熱菜蜜呢度嘅紅豆冰幾特別,可能係用咗3.6牛奶嘅關係,味道冇一般紅豆冰咁甜,但就有淡淡奶香味,加上紅豆嘅口感,呢個配搭幾特別到我地走嗰陣,出面仲有好多人等緊買外賣,冇諗過小小一間茶餐廳,會有咁多人支持,下次有時間會再番嚟呢度回味下呢種滿滿人情味嘅港式味道
講起代表香港嘅食物,茶餐廳嘅出品一定係代表之一
今次嚟到最近非常熱門嘅本地茶餐廳,試一試呢度嘅食物水準如何

呢度座位唔多,不過可能近住宅,見到出面好多人喺度等外賣

秘制咖喱羊架撈丁
最鍾意試啲自家制嘅口味,見係秘制咖哩就揀嚟試下
麵係茶餐廳最常見嘅即食麵,麵質唔太硬,索咗咖哩味,口感唔錯
羊架偏肥,帶少少羶,鍾意食羊嘅應該會好喜歡

牛油帶子意粉
呢款係港式炒意粉,唔係西式好濃奶油味嘅意粉
意粉炒得香,配上大大件嘅帶子同大量蔬菜,淨係份量都夠哂抵食

套餐配有忌廉湯同新鮮蔬菜沙律

椒鹽雞翼
呢款雞翼炸得香脆,加上濃濃嘅椒鹽味,係一個幾有驚喜嘅小食

飲品揀咗茶餐廳最經典嘅紅豆冰同熱菜蜜

2020-01-15 142 views
今日因為做嘢嘅關係去到屯門, 一場去到屯門當然試下近期人氣爆燈嘅龍門冰室, 餐廳嘅裝修都係茶餐廳嘅風格, 餐廳嘅衛生方面都做得唔錯, 由於我哋去嘅時候都已經係晚上, 所以都揀咗啲晚上先有嘅嘢嚟食例如鐵板餐。星級雜扒呢個鐵板雜扒餐夠曬大份, 有牛扒,雞扒,英式早餐腸, 煙三文魚和炸帶子, 仲有什菜和意粉墊底, 夠曬抵食, 牛扒和雞扒嘅味道都做得唔錯, 雞扒煎得較香口。香蒜牛油帶子意粉/ 餐湯和餐沙律呢個意粉嘅做法有啲似中式嘅乾炒, 將香菇,帶子,雜菜和意粉一齊炒, 個意粉充滿蒜嘅香味。椒鹽雞翼做法應該係張先醃好嘅雞翼炸熟, 然後再灑上椒鹽, 雞翼嘅皮炸得夠脆, 雞翼裏面保持到肉汁, 椒鹽嘅份量啱啱好唔會過鹹。奶茶紅豆冰餐飲我加錢叫咗杯奶茶紅豆冰, 奶茶嘅茶味都幾濃, 配上紅豆帶啲甜味兩樣加埋味道啱啱好。

星級雜扒

香蒜牛油帶子意粉/ 餐湯和餐沙律

椒鹽雞翼

奶茶紅豆冰

2020-01-08 189 views
I went to a local and famous restaurant in Tuen Mun after work alone today. With hectic schedule and pathetic routines, just like other HongKongers, I support Lung Mun Cafe wholeheartedly. It locates near my workplace so it is very convenient. All waiters and waitresses are very nice and enthusiastic. I ordered the famous dishes: 黑松露雜菌玉子燒拼瑞士chicken wings ~ super yummy😋The other dish I ordered is seafood included fish, shrimp 🍤, 帶子& some 魷魚圈,recommended 👍🏻as you can choose your own favorite sauce

The other dish I ordered is seafood included fish, shrimp 🍤, 帶子& some 魷魚圈,recommended 👍🏻as you can choose your own favorite sauce 🙈 I chosen the 黑椒汁~ yummy

值得去食的良心企業👍🏻👍🏻有免費蒸餾水同支裝飲品拎👍🏻very good serving
2019-12-29 310 views
呢一日同個老友去屯門睇戲,順便去支持一下屬於香港人嘅餐廳,品嚐一下香港嘅地道口味。呢間龍門冰室位於龍門居,老實講就真係唔係話相當易搵,不過我地作為大西北友當然就熟晒路。呢日去到仲未夠6點鐘,同朋友各自嗌咗一個下午茶餐。我揀咗吉列豬扒+炸流心芝士火腿多士,再加多$10沙嗲牛麵,餐飲可以轉埋Cappuccino。1️⃣吉豬 :好Juicy好有肉味,絕對唔似其他茶餐廳咁Hea交行貨。2️⃣炸多:呢個香港茶餐廳常見嘅配搭,好吸引嘅一個小食,再落埋舊牛油真係邪惡至極。3️⃣沙牛:不過不失啦,公仔麵上到枱唔會話太淋,因為呢個係其他茶記嘅通病,至於牛肉質素就一般般啦,呢個價錢都冇得要求咁多。最後,香港人加油。

呢日去到仲未夠6點鐘,同朋友各自嗌咗一個下午茶餐。

最後,香港人加油。
2019-12-13 595 views
見到黃店 緊係要支持下!晚市 唔洗排隊 但都全店滿曬!餐牌方面,有好多選擇!中、西都有😍比起一般茶餐廳 呢到既西餐有好多選擇連全日早餐都有!而且價錢好平,好啱香港人食今次嗌左 忌廉汁煙三文魚炒意粉($65)份量真係好大份!!我覺得2個人食都得😆煙三文魚新鮮,而且意粉入面夾雜咗好多三文魚同雜菇,所以都幾足料!跟餐會 再送一個湯超香忌廉味,飲落去都幾滑仲嗌左黑松露雜菌意大利飯($65)Crazy!!又係超大大份量松露味好重,好香!食落好juicy😙飯質係正宗意大利飯個d ,黐身得黎d飯粒唔會太淋!不錯!而且,雜菇都好多,食落去好有口感同飽肚感😆蜜糖雞翼($38)有6隻!好掋食,又大隻,又熱辣辣!建議蜜糖 可自己同服務生再加!加幾多都無問題🤪最後加左凍檸樂,正!
見到黃店 緊係要支持下!
晚市 唔洗排隊 但都全店滿曬!
餐牌方面,有好多選擇!中、西都有😍
比起一般茶餐廳 呢到既西餐有好多選擇
連全日早餐都有!
而且價錢好平,好啱香港人食

今次嗌左 忌廉汁煙三文魚炒意粉($65)
份量真係好大份!!我覺得2個人食都得😆

跟餐會 再送一個湯
超香忌廉味,飲落去都幾滑

仲嗌左黑松露雜菌意大利飯($65)
Crazy!!又係超大大份量
松露味好重,好香!食落好juicy😙
飯質係正宗意大利飯個d ,黐身得黎
d飯粒唔會太淋!不錯!
而且,雜菇都好多,食落去好有口感同飽肚感😆

蜜糖雞翼($38)
有6隻!好掋食,又大隻,又熱辣辣!
建議蜜糖 可自己同服務生再加!加幾多都無問題🤪

最後加左凍檸樂,正!
2019-12-09 465 views
天氣開始凍,為食豬又唔知諗到去邊度食好,左搵右搵去咗龍門居一間叫龍門餐廳食野。聽朋友介紹呢間幾好就去咗一試。一打開本Menu 原來佢哋嘅肉只係用36牛乳炒的佢哋款式都幾多,有飯類又有意粉,仲有撈丁竟然有我最鍾意食嘅瑞士汁雞翼,二話不說就叫咗先講下環境:環境衛生唔錯,地方都算Ok, 餐廳老闆應該鍾意外國動畫人物,同我一樣,有好多呢啲小擺設。可惜叫咗瑞士汁雞翼撈丁,呢個3.6特濃牛乳芝士玉子常餐都好似好好食,唯有留返下一次試等咗一陣,終於上菜了,嘩未擺上台到聞到瑞士汁嘅濃郁香味食落肉質柔嫩,一啲都唔鞋口用埋佢啲瑞士汁撈出前一丁,多幸福啊天氣凍,當然叫番一杯熱辣辣嘅熱檸蜜,真係暖在心頭、甜在眉頭呀下次有機會都要再試呀真正香港人的餐廳
天氣開始凍,為食豬又唔知諗到去邊度食好,
左搵右搵去咗龍門居一間叫龍門餐廳食野。
聽朋友介紹呢間幾好就去咗一試。

一打開本Menu 原來佢哋嘅肉只係用36牛乳炒的

佢哋款式都幾多,有飯類又有意粉,仲有撈丁
竟然有我最鍾意食嘅瑞士汁雞翼,
二話不說就叫咗

先講下環境:
環境衛生唔錯,地方都算Ok, 餐廳老闆應該鍾意
外國動畫人物,同我一樣,有好多呢啲小擺設。

等咗一陣,終於上菜了,嘩
未擺上台到聞到瑞士汁嘅濃郁香味

食落肉質柔嫩,一啲都唔鞋口

用埋佢啲瑞士汁撈出前一丁,多幸福啊

天氣凍,當然叫番一杯熱辣辣嘅熱檸蜜,

真係暖在心頭、甜在眉頭呀

下次有機會都要再試呀

真正香港人的餐廳
2019-12-07 991 views
雖然我都係住係大西北既朋友,但係除左屯門市中心同佢既附近之外,其實我都好少去屯門既其他地方。今日因為探朋友既關係,就走左入龍門居,順便去一去龍門冰室朝聖。其實係呢幾個月入面都聽過好多次呢間茶餐廳個名,而且經過尖東店既時候,成日都見到一條長龍。。。所以難得有機會,就緊係要試試啦~睇menu都幾多唔同選擇,有普通茶餐廳有既粉麵飯,同埋上面比較特別既野食。其實本身係想食鐵板餐,但係佢6點後先有,我又趕住走,等唔到下午茶時段唔洗點等位,而且都見到幾多人叫西多士,炸脾。但係由於我地要食晚飯,所以都係照叫左啲飽肚野。朋友叫既台式肉燥飯,花枝丸配士林香腸再加雞扒。佢話肉燥飯個醬汁好送飯,而且份量仲好多!雞扒我試左一舊仔,又厚肉,又唔鞋,好食!我叫既英式早餐既跟餐沙律同忌廉湯,兩樣都好足料,沙律有啲粟米同雜果,不過略嫌多醬左少少,如果沙律醬少翻啲啲就perfect啦!湯入面有啲蜆肉同應該係蟹柳絲?呢個set既份量真係大到嚇親我,炒蛋大份,多士厚,煙三文魚又多不過呀姐話無哂大啡菇,所以變左炸蝦。煙肉唔會煎得太燶同硬,個腸入面有少少洋蔥,我覺得幾特別!我既奶茶紅豆冰,大鄉里淨係飲過凍奶茶同普通紅豆冰,所以

我既奶茶紅豆冰,大鄉里淨係飲過凍奶茶同普通紅豆冰,所以就少少佢呢款mix埋一齊既飲品。奶茶正常發揮,紅豆煮得夠林,又用大粒既紅豆,口感好好,比我平時係快餐店飲到既紅豆冰好味好多。

朋友點既咸檸七。

重點係我地叫啲野食加呢啲特飲只需要加好少錢
真係好抵!!!最後就係,好彩我地早左食miss左正常晚飯時間,一到6點就開始多人。。。要等位啦

窩心既一句加油
2019-12-07