2020-10-22 209 views
呢個雞蛋仔成日見但食就第一次咁岩佢屯門店新開就上下 試左佢既票子雞蛋仔粒粒就有栗子幾滿足,新鮮食當然係脆口好食,都好飽滿。2個人食都好飽,佢既栗子雖然係即食個d,但都唔錯,而且價錢都合理,味道比較淡唔係好甜,本身個人口味都唔鍾意好甜既野,呢個岩我個人口味,佢個袋都幾方便幾有特色,最好即時食,唔清楚佢有冇膠袋可以裝走,但我拎既時候冇,佢個袋唔佢成個包住亦都會有洞用黎透氣,以加疫情就最好買完搵個人少少地方食左佢,如果佢冇膠袋可以包住拎走既話,拎住翻去會飛到塵或菌入去,太耐冇食雞蛋仔,只食過幾間,暫時呢間最滿意。
呢個雞蛋仔成日見但食就第一次
咁岩佢屯門店新開就上下
試左佢既票子雞蛋仔
TakeAway
2020-10-09 306 views
嘩嘩嘩!!朋友講,屯時開左媽咪喎!!今日馬上仆過去試,作為雞蛋仔超級粉絲,點可以錯過媽咪呢我仲要咁近,返工前去買下先去到見員工整理緊,真係O嘴,豪裝喎!!咁靚嘅!!望一望價錢,原味20、芝士35,冇加價!!抵讚呀!二話不說黎份邪惡嘅雙重芝士啦等待期間影下內籠啦,光猛之餘好整潔衛生,疫情下夠膽做到咁開揚,相信都係一份信心亮點係有部洗碗機機清洗用具。門口仲有搓手液提供添呀!嘩!小食店做到咁細心,抵我捧場咁多年影下影下,唔經唔覺等左大約5分鐘啦有得拎了為食嘅我緊係先嘗鮮,餵左自己再餵手機芝士味好香濃呀,外脆內軟,加埋半溶嘅芝士邊,實在美味行行下到華都搭車就食晒嚕😗😗不過一個人食芝士真係有少少「漏」,下次要搵埋另一半黎試先,反正咁近,我會多啲黎搵你哋架少少建議啦,餐牌太細喇,要埋到收銀先睇得到,如果可以改善一下就更好了
仲要咁近,返工前去買下先

抵讚呀!
二話不說黎份邪惡嘅雙重芝士啦

影下影下,唔經唔覺等左大約5分鐘啦
有得拎了

為食嘅我緊係先嘗鮮,餵左自己再餵手機

芝士味好香濃呀,外脆內軟,加埋半溶嘅芝士邊,實在美味

2020-10-09
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$35 (Lunch)
  • 雙重芝士雞蛋仔
  • 咖啡朱古力雞蛋仔
2020-10-08 162 views
屯門時代廣場北翼開左媽咪雞蛋仔😍‼️仲要勁有規模,玻璃廚窗望住雞蛋仔既製作過程,新鮮滾熱辣🤩目測有10個8個員工瘋狂整雞蛋仔,睇見到覺得好治療😇例牌最鐘意食原味($20)😉新店水準完全保持到,外皮脆得黎雞蛋仔入面好煙韌😋蛋味好濃!!好喜歡佢依個透窿小紙袋,影相又靚,拎住食都好方便👍一定要試曬咁多隻味,我準備好啦😎
原味雞蛋仔
2020-09-20
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$20 (Other)
原味雞蛋仔
2020-10-07 145 views
仲記得當年第一次食媽咪雞蛋仔係喺紅磡唯一一間店,都可以話係一試難忘;因為‘’想當年‘’雞蛋仔真係無咩款式可言,而且仲要好味、足料,實屬難得。後來媽咪雞蛋仔開始出名,開始開分店,依然有繼續支持,覺得依舊好味👍🏻今次終於等到佢地黎屯門區開店,見唔太多人,當然都有支持下啦!叫左個原味雞蛋仔,包裝好靚又方便拎,依舊嘅外脆內軟,好食!不過唔知係咪當日嘅蛋漿落糖重手左,同老公都覺得好甜下,甜到有少少遮掩左蛋香味,希望下次再食唔係咁甜啦。

叫左個原味雞蛋仔,包裝好靚又方便拎,依舊嘅外脆內軟,好食!

2020-09-27
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$20 (Tea)
2020-10-01 176 views
見屯門新開媽咪雞蛋仔就去試下,見有咁多口味就揀左新岀最貴$35 既牛油果朱古力味,一食就岀事。餅底做得唔脆亦唔甜,即食都無嘜外脆內軟既感覺。朱古力唔甜,再加上勁苦既牛油果,整件事加埋我以爲自己食緊煮到好淋苦瓜。淨翻半底拎到翻屋企已經勁軟身,要加nutella 先食得曬。
牛油果朱古力味雞蛋仔
2020-09-29
Waiting Time
8 Minutes (TakeAway)