2018-05-01 1922 views
28號第一次去食,一見到個部自動串燒機,已經覺得好正,我呢種懶人最適合同時燒熟都好快,佢地幾款牛肉,真係好好味,2人食左2個鐘,已經飽到上心口,初頭仲林住,一串串,唔好會太飽,食到一個鐘,個肚飽到呢.我鐘意食牛肉,雞軟骨,我地主打牛肉😘😘😘仲有佢會每人送一包蕉糖瓜子,超脆好味味,如果每人送多一包就好啦,
同時燒熟都好快,

我鐘意食牛肉,雞軟骨,我地主打牛肉😘😘😘

仲有佢會每人送一包蕉糖瓜子,超脆好味味,
如果每人送多一包就好啦,

2018-04-28
$500 (Dinner)
  • 牛肉
  • 雞軟骨
  • 蕉糖瓜子
  • 雞翼
2018-04-27 1572 views
之前係fb見到觀塘開左間新式串燒,早幾日終於搵到機會約埋D為食貓們去試試平時係觀塘放工我都鐘意周圍搵好野食,不過好少行到咁上,上到黎都有D出汗,講返間鋪,一入到去裝修簡約,真係簡約到無咩好講,我就唔執著依D對我黎講算ok,反而枱前面部機同朋友研究左好耐,自助燒串燒機,坐係旁邊會有D熱,還好地方算闊落,環境整體上都唔錯,坐落黎有種成班FD BBQ既氛圍,有加分,一行人簡得自助當然瘋狂點單,基本上黎野食毫無耽誤,食物種類算豐富,每串份量唔多佢有咩我幾乎試曬有突,總黎講我會再黎幫親

2018-04-23
$200 (Dinner)