2024-03-10 98 views
人貓比例最高 以為有開心既一餐 結果失望首先未坐低 只係係門口著鞋套 已經有好濃烈既貓尿味 相信係太多貓既關係 即使個用餐環境就甘望 係乾淨 可能啲傢俬都食晒陣貓尿味入去 食慾瞬間大減 啲野食 正正常常 一般價錢一般質素 逗貓棒全場又得一枝 仲要玩爛到得返一個頭 旺角有好多貓cafe 大部分都有好多隻貓 而人地都冇味 呢一間真係吾係講小 果陣味勁到呢
人貓比例最高 以為有開心既一餐 結果失望
2024-03-04
Type of Meal
Dinner
2024-03-08 52 views
同朋友係寛成樓呢間叫"多毛"的貓貓Cafe食野聚會嚕貓咪,非常治癒😻!Cafe是全港最多貓貓🐈‍⬛🐈,有成40隻之多,不同品種,顏色都有。免費入面,有90分鐘可以係入面摸貓,餐廳更係一間貓城堡,各處都係貓的裝飾和貓的玩具。肚餓亦可以叫野食,佢哋的食物好有水準。一面食野一面玩貓。食物:超越大部分貓cafe的水準,食材好,味道好。環境:完全為貓而設的城堡,為人而設的嚕貓地。服務:40的位貓店員,每一隻各有性格,服務超到位。芝士蘑菇肉醬闊條麵美味指數:❤️❤️❤️❤️❤️寬闊的麵煙靭Q彈煮得剛剛好,麵條充滿蛋香味,配上濃郁的芝士蘑菇肉醬。芝士🧀充滿香濃鹹味,蘑菇鮮美爽口有水份,肉醬酸甜醇厚好味道,簡直係絕佳的搭配。煙三文魚青醬意粉美味指數:💜💜💜💜💜煙三文魚搭配青醬,清香又充滿煙燻三文魚的咸香,非常好味。三文魚放在青醬意粉上面,擺成花朵形狀,擺盆極靚。
食物:超越大部分貓cafe的水準,食材好,味道好。
環境:完全為貓而設的城堡,為人而設的嚕貓地。
服務:40的位貓店員,每一隻各有性格,服務超到位。
芝士蘑菇肉醬闊條麵
美味指數:❤️❤️❤️❤️❤️
煙三文魚青醬意粉
美味指數:💜💜💜💜💜
2024-03-08 18 views
同朋友揀咗呢一間好評好多嘅貓Cafe「多毛」。呢到嘅環境真係好靚,相信呢到嘅貓貓都住得相當舒服!所以隻隻都好痴人😍🥰除咗貓貓好親近人之外,環境我覺得都算乾淨企理仲有啲設計風格,打卡嘅話都幾靚㗎。連食物我都覺得算幾高質😋🎀車打芝士肉醬薯條配濃厚芝士醬🎀叫咗呢一款小食,一睇到就知係肥仔嘢,但係肥得嚟好食唔理咁多!薯條好香脆,車打芝士真係好濃郁,再加埋濃郁嘅芝士醬係雙重嘅芝士味道!🎀炙燒原條鰻魚炒滑蛋漢堡配炸薯角🎀平時都唔算好鍾意食漢堡,不過見到呢一個鰻魚漢堡好吸引就忍唔住叫,鰻魚真係呢一個漢堡嘅主角,燒得啱啱好又入味,鰻魚仲要冇乜骨同埋夠晒肥美。🎀士多啤梨牛角包窩夫配雪糕🎀士多啤梨牛角包窩夫都好鍾意食,士多啤梨酸酸甜甜,再點埋雪糕連埋牛角包窩夫一齊食,口感味道都非常滿足!

連食物我都覺得算幾高質😋
🎀車打芝士肉醬薯條配濃厚芝士醬🎀
🎀炙燒原條鰻魚炒滑蛋漢堡配炸薯角🎀
🎀士多啤梨牛角包窩夫配雪糕🎀
2024-03-07 28 views
好耐沒夜晚出街食飯,呢排流行夜繽紛,所以dinner就BOOK 左呢家餐廳同男友去食飯😍,順便可以同貓貓一起玩! 🌟.。゜ ..。🌟.。゜ ..。🌟。゜ ..@煙三文魚青醬意粉,煙三文魚的煙燻風味與鮮嫩的肉質相得益彰,配合著豐富的青醬,帶來了濃郁的口感和鮮美的味道。意粉的軟綿和煙三文魚的嫩滑相互襯托,令人回味無窮。@墨西哥nachos配蕃茄肉醬,脆薯片搭配濃郁的蕃茄肉醬和香濃的他他醬,營造出美妙的口感和層次感。蕃茄肉醬的酸甜風味與他他醬的奶香味完美結合。@脆炸臺式鹽酥雞,外酥內嫩的雞肉搭配脆爽的皮膚,讓人愛不釋手。鹽酥雞的鹹香和微辣的味道,使它成為美味的下酒菜或午餐選擇。@特濃朱古力,的濃郁朱古力口味和滑順的質地令人陶醉。朱古力的香氣和甜味瞬間擴散在口腔中,給人帶來愉悅和滿足感。🌟.。゜ ..。🌟.。゜ ..。🌟。゜ ..餐廳係免費入場,有好多浪漫打卡位添!

🌟.。゜ ..。🌟.。゜ ..。🌟。゜ ..
🌟.。゜ ..。🌟.。゜ ..。🌟。゜ ..
餐廳係免費入場,有好多浪漫打卡位添!
2024-03-07 17 views
今日係拍拖紀念日,老公話有驚喜俾我🤩帶左我來這個貓咪地方,十分喜愛貓的我這裏可以隨時隨地與貓們互動,共享快樂時光。餐廳環境非常優美,室內設計都是以貓為主題,亦擁有很多貓的設施。餐廳更提供多種食物選擇,有沙律🥗、主食、飲品和小吃。菜單款式都算多,食物的質素和外觀都相當出色,而且份量十分豐盛!而我就特別推薦他們的~~大蝦龍蝦汁忌廉闊條麵~~十分濃郁的醬汁搭配蝦肉😋滿分💯這意粉的汁都頗多,加上麵條好掛汁😸所以食落真的很滿足😍另一推薦~~香煎大蝦法式他他醬墨西哥夾餅配炸薯角~~香脆夾餅之中的餡料十分多,其實我覺得單吃都已經很夠味,不過配上自製的法式他他醬來吃,更有一番風味☺️這裏絕對是一個值得推薦的地方,可以享受美食的同時,亦可與貓咪同樂💖每隻貓咪都非常友善,有些甚至主動親近客人,識我可以輕鬆地同牠們合照😗而餐廳🍴的裝修亦十分簡約,空間很好寛敞和乾淨,令到每個角落都能拍出美麗的打卡照片~~係一間舒服令人放鬆的地方!
今日係拍拖紀念日,老公話有驚喜俾我🤩
這意粉的汁都頗多,加上麵條好掛汁😸所以食落真的很滿足😍

2024-03-01 16 views
做完運動特別肚子餓, LUNCH 就來到呢間《多毛》食埋飯先走,係全港人貓比例最高貓café,地點夠哂就腳又方便👍🏻餐廳都好多野食,而且都是多花款,每日新鮮製造。❤️❤️ 黑松露醬野菌忌廉汁意粉(素食) ❤️❤️呢個配搭好豐富,野菌非常爽口內裡內嫩,搭配忌廉汁的豐富味道,意粉軟硬適中,好好食,我食左好多。個個朋友都大讚呢個!你有無食過黑松露醬野菌忌廉汁意粉🍝?呢個素食意粉真係好正呀!一啖落去嘅時候,個醬汁既濃稠又滑溜,入口即溶,瞬間感受到黑松露嘅香氣四溢🌿。再加上啲野菌嘅鮮味,真係係口腔裏面爆發出一陣陣嘅鮮甜,令人食指大動👅。而且呢個意粉用嘅忌廉汁非常之香濃,完全唔會好似有啲會好死甜嗰啲,反之,佢嘅味道平衡得宜,令人食起上嚟唔會覺得膩🤤。喺一啲素食意粉當中,我覺得佢係頂級之選👍🏻!而且,佢哋仲特別加咗啲杏仁碎上去,增加咗啲香脆嘅口感,令整體嘅風味更加豐富🥜。每次食,我都會覺得好滿足,因為真係好有層次感,非常之正😋。下次你想食返啲特別啲嘅素食,記得一定要試吓呢個黑松露醬野菌忌廉汁意粉呀👌🏻!特別適合鍾意嘗試新口味嘅你🤗!❤️❤️ 芝士蘑菇肉醬闊條麵 ❤️❤️材料有芝士,蘑菇,肉醬同埋闊麵條,聞一聞,芝士

餐廳都好多野食,而且都是多花款,每日新鮮製造。
❤️❤️ 芝士蘑菇肉醬闊條麵 ❤️❤️材料有芝士,蘑菇,肉醬同埋闊麵條,聞一聞,芝士的味道好香濃,蘑菇有一陣陣清香,咬一啖, 闊麵條非常軟糯,鮮嫩多汁,好好食😋❤️❤️經過蒸煮的烹飪方法,所以特別入味。鮮嫩多汁,搭配少少醬汁非常開胃。

全部食物既品質都幾唔錯✨為完美嘅一餐增加點氣氛🥰。
2024-02-28 23 views
今日難得放半日假,自己一個放假就想唞吓,知道旺角有間貓Cafe,就過嚟玩吓貓,休息吓!💥芝士蘑菇肉醬闊條麵💥肉醬酸甜開胃,然後搭配上濃濃的芝士味,芝士內裡剛好呈半融化狀態yummy😋💥車打芝士肉醬薯條配濃厚芝士醬💥薯條炸得啱啱好,搭配埋濃郁嘅肉醬同車打芝士,啖啖滿足感,濃厚芝士醬溶化喺熱辣辣嘅薯條配埋濃郁肉醬,味道不錯🥰💥香煎大蝦法式他他醬墨西哥夾餅配炸薯角💥墨西哥餅即叫即焗,所以出到嚟外層嘅粟米片真係好酥脆😍餡料係香煎大蝦,法式他他醬平衡得好好,一啖食到好豐富嘅感覺呢度食物好味,店員好人,貓貓又可愛🥰
💥芝士蘑菇肉醬闊條麵💥
💥車打芝士肉醬薯條配濃厚芝士醬💥
💥香煎大蝦法式他他醬墨西哥夾餅配炸薯角💥
呢度食物好味,店員好人,貓貓又可愛🥰
2024-02-27 14 views
我同我啲朋友一齊去咗間貓咪Cafe,餐廳環境又靚又大,到處都有啲可愛嘅貓咪🐱陪伴我哋,心情即刻放鬆!🔺大蝦龍蝦汁忌廉闊條麵🔺大蝦🍤新鮮彈牙,配埋香濃嘅龍蝦汁同滑順嘅忌廉,真係令人欲罷不能!一咬落去,麵條🍝亦都好入味🫨🔺脆炸台式鹽酥雞🔺鹽酥雞🍖外皮好酥脆,一口咬落去,內裡嘅肉質鮮嫩多汁!再配上啲鹽酥香辣調味🌶️真係開胃又過癮👅🔺墨西哥nachos配蕃茄肉醬同他他醬🔺呢個真係一個多層次嘅美味!脆脆嘅nachos配上濃郁嘅蕃茄肉醬同埋香辣嘅他他醬🔥真係一個爽口又辣味十足嘅組合🌮🔺南瓜忌廉湯🔺好濃郁!南瓜嘅香甜味同埋忌廉嘅滑順質感🌊真係令人陶醉!一啖落肚,心都溶左!💛🔺草莓牛奶🔺每一啖都充滿咗新鮮嘅草莓味🍓超級滑順同滋味十足,令人心情愉快!🫦🔺特濃朱古力🔺朱古力好濃郁🍫滑溜溜嘅質感,再加埋忌廉嘅香甜,真係完美組合,飲一啖就好似去咗天堂咁🏝️🔺是日沙律🔺新鮮又有蔬菜色彩繽紛,每一口都好清新爽口🥗🔺煙三文魚青醬意粉🔺擺盤好靚😍煙三文魚🍣香氣撲鼻,加上青醬嘅奶香同埋香料味,真係令人食指大動👍🏻意粉煮得剛剛好,十分滿足感!快啲約埋你啲朋友一齊嚟食飯同玩貓啦!你一定會愛上呢個地方嘅!🐾
🔺大蝦龍蝦汁忌廉闊條麵🔺
🔺脆炸台式鹽酥雞🔺
🔺墨西哥nachos配蕃茄肉醬同他他醬🔺
🔺南瓜忌廉湯🔺

🔺草莓牛奶🔺

🔺特濃朱古力🔺
🔺是日沙律🔺
新鮮又有蔬菜色彩繽紛,每一口都好清新爽口🥗

🔺煙三文魚青醬意粉🔺

2024-02-26 23 views
🙀🙀我同男友都好中意小動物,所以今日就book左呢間餐廳食飯,入面有40隻可愛的貓貓😽陪我地玩,真係太幸福了!🌀✳️🅿️ Oreo朱古力牛角包窩夫配雪糕*** ***結合了Oreo朱古力、牛角包窩夫和雪糕。鬆脆的牛角包搭配Oreo朱古力的味道,正😄!🛃🚮♻️🅿️士多啤梨牛角包窩夫配雪糕*** ***這將士多啤梨、牛角包窩夫和雪糕結合在一起。將牛角包窩夫加熱,然後放上切片的士多啤梨和一球雪糕。帶來酸甜的口感,非常適合喜歡水果口味的人。❇️❇️❇️❇️香煎大蝦法式他他醬墨西哥夾餅配炸薯角*** ***先將大蝦香煎至金黃色,然後將佢哋放在墨西哥夾餅中。作為配菜,你可以搭配炸薯角,都非常出色。總括而言,口味豐富,營養豐富,既有傳統美食的魅力,又有貓貓陪伴!
2024-02-23 18 views
呢間係全港人貓比例最多既貓cafe,又唔駛入場費,貓奴必去!🍝 煙三文魚青醬意粉 🍝餐廳特別選擇佐頂級既煙三文魚,魚肉肉質柔嫩,口感豐滿,滿口肥美既油脂散發出誘惑既香氣,煙薰既香味同香氣四溢既青醬相遇,絕對可以帶黎意外既感官體驗,而且所採用既意大利麵每一條都韌性十足,口感彈牙,搭配上濃郁既青醬,將意式風情發揮到極致!🍝 芝士蘑菇肉醬闊條麵 🍝芝士蘑菇肉醬闊條麵充滿細膩既肉醬同醇厚既芝士,相互交織,而且每一條闊條麵都保持佐其原汁原味既香氣同口感,濃郁既肉醬同香濃既芝士又完美地融合在一起,每一啖都感受到肉醬同芝士既濃郁香氣!
🍝 煙三文魚青醬意粉 🍝
🍝 芝士蘑菇肉醬闊條麵 🍝
2024-02-20 31 views
我住油尖旺呢邊,呢間《多毛》作爲全港人貓比例最高貓cafe ,當然吸引多人來,而且交通都好方便! 😜一齊睇下我地今日既lunch餐單:炙燒原條鰻魚炒滑蛋漢堡配炸薯角面前呢份炙燒原條鰻魚炒滑蛋漢堡🍔,擺明係誘惑人嘅佳餚😋。原條鰻魚香氣撲鼻,經過炙燒後表皮微微焦香,鰻魚肉質緊實又濕潤,入口即化嘅滋味實在太令人回味無窮🥰。而炒滑蛋軟綿綿地承托着燒鰻,金黃色泽中透出一股溫柔嘅味道,佢哋嘅結合簡直係完美無瑕。漢堡包上面嘅麪包脆卜卜嘅,與裡面嘅組合起嚟令人一次過享受到多種口感嘅轉變👌。炸薯角金黃酥脆,外皮香脆,內裡柔軟嘅馬鈴薯似乎已經含有了多種香料調味,每一口都係一場味蕾嘅派對😎。搭配旁邊嘅番茄醬🍅,微酸帶點甜味,使得整體口感層次更加豐富,令人無法抗拒咁追加一薯又一薯。呢碟餐,無論係視覺上定係味覺上,都係一次絕佳嘅體驗👍。而家,就係享受每一口美食嘅時刻,每嚼一次,都彷彿喺舌尖上跳起咗一支舞蹈🕺,熱情亦都喺口中四溢。呢個創意嘅組合,絕對會係漢堡迷同日式料理愛好者嘅最愛💖。香煎大蝦法式他他醬墨西哥夾餅配炸薯角是一道經典之作,以新鮮的大蝦主要材料,搭配濃鬱的墨西哥他他醬汁。外脆內軟,口感豐富。深受我地既
炙燒原條鰻魚炒滑蛋漢堡配炸薯角

香煎大蝦法式他他醬墨西哥夾餅配炸薯角
是一道經典之作,以新鮮的大蝦主要材料,搭配濃鬱的墨西哥他他醬汁。外脆內軟,口感豐富。深受我地既喜愛☺️
墨西哥nachos 配蕃茄肉醬及他他醬
呢個都好特別,分量很足夠足料,肉醬肉質軟嫩,不會乾柴也不會有油膩感,nachos口感Q彈,紮實度高。既特別既口味。
2024-02-19 20 views
主食食佐大蝦龍蝦汁忌廉闊條麵,大蝦有幾隻,每隻都好爽口彈牙,成個闊條麵都好吸收到龍蝦汁嘅香味,加埋忌廉係一個好Creamy嘅感覺,醬汁都幾稠身,好濃,味道真係好好!啲墨西哥nachos真係夠晒香脆,每片薄脆都覆蓋住金黃色嘅起司🧀,吃落去香濃得黎唔會覺得好膩。配上蕃茄肉醬,每啖都充滿蕃茄嘅酸甜味同埋啲肉嘅鹹香,食起嚟令人胃口大開😋。而加入咗辛香料嘅肉醬,仲帶少少辣味🌶️,與nachos嘅酥脆感形成完美對比。至於dip落去嗰啲他他醬,呢啲酸忌廉伴隨住青香料嘅清新,帶出一種醒胃嘅感覺,食落絕對係一流👍🏼。再睇啲nachos嘅外觀,色彩繽紛,唔啲紅啲黃嘅配料看落好吸引眼球👀,隨時令人忍唔住想即刻攞片嚟食一啖。當然,得意嘅係,雖然呢啲nachos加料多,但每樣配料都係精心挑選,餸料新鮮,你食嘅每一啖都感受得到料理嘅用心💖。咬落去那香脆聲音🔊仿彿都喺度講述緊厨師嘅匠心獨運。食完之後,口腔裡面嘅香味仲係停留緊,伴隨住滿足感慢慢滲透心靈🙏🏻,真係令人會心微笑😊。墨西哥nachos配蕃茄肉醬及他他醬,既係一道色香味俱全嘅美食,又能帶來一場味蕾上嘅盛宴,實在係食家嘅好選擇!🎉而呢度既南瓜忌廉湯同是日沙律都好
而呢度既南瓜忌廉湯同是日沙律都好食,主食會送湯或者沙律,好抵!
另外呢度既重點當然係一眾貓主子,呢度既貓好多,總有一隻係附近,而且又唔駛入場費,真係好爽!
2024-02-19 20 views
Happy Friday約朋友嚟旺角貓Cafe治瘉一下工作上嘅辛苦,店舖有超多貓貓,每一個地方都非常療癒。除咗玩貓之外仲有美食等我哋,我地決定點了三道不同的主菜,分別是1️⃣車打芝士肉醬薯條配濃厚芝士醬、2️⃣香煎大蝦法式他他醬墨西哥夾餅配炸薯角,還有3️⃣炙燒原條鰻魚炒滑蛋漢堡配炸薯角。車打芝士肉醬薯條配濃厚芝士醬滋味十足。薯條🍟新鮮即炸炸得金黃酥脆,每一條都非常誘人。肉醬搭配著薯條更係口感豐富,肉醬的味道濃郁而不膩,加上濃厚的芝士醬,風味十足。香煎大蝦🍤法式他他醬墨西哥夾餅配炸薯角。大蝦新鮮鮮甜配上他他醬和新鮮沙律菜,食落去爽脆酸甜,口感清新,味道豐富,好味多層次。炸薯角炸得酥脆,配經典蕃茄醬食一流!炙燒原條鰻魚炒滑蛋漢堡配炸薯角。漢堡麵包🥯鬆軟烤得香脆,內裡夾上超大條鰻魚和嫩炒蛋,不論賣相還是味道都非常吸引。鰻魚肉肉質鮮嫩多汁,讓人垂涎欲滴。炸薯角作為配菜,同樣炸得酥脆可口。
2024-02-16 22 views
約左朋友一齊黎食係旺角嘅貓cafe 叫多毛,聽講勁多貓貓🐱,朋友同我都勁鐘意貓,特别過嚟試試佢😎🍝芝士蘑菇肉醬闊條麵🍝十分滋味💜 係充滿芝士同肉醬啊!外勁多汁同足料,條條闊條麵都好煙韌,口感出色,仲充滿蘑菇香氣,絕對值回票價。🥗是日沙律and餐湯🥗十分開胃💙 蔬菜新鮮脆口,仲有蕃茄仔,勁好味,食完濃濃既芝士蘑菇肉醬,再食返啲清新爽口既沙律,清走少少膩既感覺,再繼續同貓貓影相,人都醒神好多!🍝煙三文魚青醬意粉🍝煙三文魚青醬意粉🍝,一道色香味俱全嘅意大利菜🇮🇹。表面嗰塊柔軟而肉質紮實嘅煙三文魚,一咬落去既濃郁又唔會太鹹,同埋肉嘅鮮味巧妙咁滲透於每一條意粉之中。而青醬嘅製作揉合左新鮮嘅羅勒葉🌿、松子🥜、蒜蓉同Parmesan芝士🧀,研磨成香氣撲鼻嘅醬汁,同意粉緊緊相依,口感綿滑得令人難以忘懷😌。每一叉,都有驚喜🎉,青醬嘅清香與煙三文魚🐟嘅鹹味結合得天衣無縫,加上一啲啲嘅櫻桃小番茄🍅點綴,為整道菜帶來微妙嘅酸甜平衡。食落去,有種漫步於意大利乡村嘅感覺,簡直是味蕾嘅一場盛宴🎊。視覺上👀,煙三文魚捲成嘅花朵造型更係增添咗幾分優雅,而且每一件元素都係咁完美咁融合喺一齊,使得這道煙三文魚青醬意粉不單只
🍝芝士蘑菇肉醬闊條麵🍝
🥗是日沙律and餐湯🥗
🍝煙三文魚青醬意粉🍝
煙三文魚青醬意粉🍝,一道色香味俱全嘅意大利菜🇮🇹。表面嗰塊柔軟而肉質紮實嘅煙三文魚,一咬落去既濃郁又唔會太鹹,同埋肉嘅鮮味巧妙咁滲透於每一條意粉之中。而青醬嘅製作揉合左新鮮嘅羅勒葉🌿、松子🥜、蒜蓉同Parmesan芝士🧀,研磨成香氣撲鼻嘅醬汁,同意粉緊緊相依,口感綿滑得令人難以忘懷😌。每一叉,都有驚喜🎉,青醬嘅清香與煙三文魚🐟嘅鹹味結合得天衣無縫,加上一啲啲嘅櫻桃小番茄🍅點綴,為整道菜帶來微妙嘅酸甜平衡。食落去,有種漫步於意大利乡村嘅感覺,簡直是味蕾嘅一場盛宴🎊。視覺上👀,煙三文魚捲成嘅花朵造型更係增添咗幾分優雅,而且每一件元素都係咁完美咁融合喺一齊,使得這道煙三文魚青醬意粉不單只係一次普通嘅用餐體驗,而係一次難忘嘅味覺之旅🛫。

總括嚟講成間cafe好乾淨,又多可愛既貓貓,食物仲十分美味❤️,為左可愛既貓貓要再嚟!
2024-01-24 45 views
好鍾意同貓貓玩,奈何屋企情況唔容許養貓😿所以經常同朋友仔嚟依間貓cafe玩貓+食嘢傾計💬一次滿足兩個願望~呢個巴馬火腿三文魚凱撒沙律真係出色到不得了😋,第一啖嘅時候,新鮮爽口嘅蔬菜就已經攞到我開心🍃。每一塊蔬菜都好似精心挑選,脆口得黎綠葉間又帶有咁絲絲嘅水分,正!加上啲脆脆嘅麵包粒,係沙律入面添咗份脆感,咬落去有嚼勁,又唔會攪擾到其他食材嘅質感。再講吓個主角🌟,巴馬火腿同煙燻三文魚。真係,火腿鹹香入味,肉質韌而不柴;三文魚就滑溜溜地溶入口中,煙燻味剛剛好,完美襯托出嗰種海洋嘅鮮甜✨。佢哋兩者結合起來,簡直係讓人嘆為觀止嘅美味組合👌。至於佢嗰凱撒醬呢,就真係又是另一番體驗😎。厚重而濃郁,但又唔會太過,啱啱好噏住啲蔬菜同火腿三文魚,提升晒成盤菜嘅層次感。再嚟啲紅蕃茄🍅同蘿蔔片,酸酸甜甜帶點清新,使得整體口感更加多元化。最後,沙律上面灑咗啲芝麻,仲有幾粒烤得啱啱好嘅核桃🥜,提供咗唔同嘅香氣同質感,真心覺得呢個沙律處處都透著細心同巧思。食咗一次之後,肯定會令人念念不忘,心思思想再去一試🤤!脆炸魚柳手指薯條🍟新鮮炸起熱辣辣,魚柳外脆內嫩,如果有他他醬提供一定更好食😻蜜糖芥茉醬芝士煙肉牛角包🥐好飽

蜜糖芥茉醬芝士煙肉牛角包🥐好飽肚,牛角包牛油香重,一咬落去好鬆脆,夾住芝士&煙肉鹹鹹地,成件事好完美😽

一邊食嘢一邊同貓貓玩,感覺良好😸如果你都想搵間高質嘅貓Cafe,誠意推介依度俾大家👏🏻