2022-12-12 289 views
同女朋友屋企人食飯,話想食任食又唔想太遠。。。所以就搵咗e間試下。。。openrice訂定位,食最早段(17:30)埋單4個人$17xx好似。。原來家下d任食已經去到e個價真係太耐無食。。店員都好有禮貌同效率 上嘢收嘢都好快手 都無乜漏單情況QR自己落單方便刺身都幾有驚喜,收貨 燒蝦都好好食,so far所有嘢都幾好好多一家大細嚟食可能無期望去食,所以都覺得好好。。外面都有d嘢食比你拎,有小小熱嘢,冷盤等等!嘢飲都幾多,又有啤酒,清酒,梅酒等
真係太耐無食。。
店員都好有禮貌同效率
上嘢收嘢都好快手
都無乜漏單情況
QR自己落單方便

刺身都幾有驚喜,收貨
燒蝦都好好食,so far所有嘢都幾好

好多一家大細嚟食

可能無期望去食,所以都覺得好好。。
外面都有d嘢食比你拎,有小小熱嘢,冷盤等等!
嘢飲都幾多,又有啤酒,清酒,梅酒等

2022-12-05 304 views
滿屋日本料理 (眾安街) (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓好耐冇同朋友食過放題😆荃灣滿屋 我次次黎親都係食呢d,揀咗D set 極致 $558,平日早割時段,150mins,真係冇得輸🤤一個價錢就可以任食自己鍾意嘅嘢 ,佢哋主打,拖羅、加拿大海膽、龍蝦、鵝肝加拿大海膽刺身食落勁香海膽嘅甜味,仲有啲三文魚子,同青瓜一次過食勁有口感🤤🤤豉椒炒蜆呢個勁鮮味, 就算有豉椒都冇掩蓋過蜆肉嘅味道😊😍👍🏻蜆肉都算大粒御品鮑汁燴花膠女士恩物呀,勁大塊花膠,汁又唔會好鹹仲有啲菜🤤黃金燒扇貝黃金即係芝士,好鬼邪惡,仲有啲青椒粒好有口感,扇貝大細適中西京比目魚呢個比目魚真係好出色,味道似係燒汁,唔會好鹹,魚嘅正中間有一條正骨,肉冇骨 好方便進食日式炒什菜均衡飲食點都要食下菜😝雜菜炒得好爽口唔會好淋,係我鍾意嘅口感鹽燒牛舌牛舌完全可以媲美傳銷專門店嘅質素,估唔到係放題餐廳都可以食到三文魚籽軍艦三文魚子好大粒,飯嘅份量唔算好多,咬落口三文魚子爆曬汁😝
滿屋日本料理 (眾安街) (荃灣)

加拿大海膽刺身

豉椒炒蜆

御品鮑汁燴花膠
女士恩物呀,勁大塊花膠,汁又唔會好鹹仲有啲菜🤤

黃金燒扇貝
黃金即係芝士,好鬼邪惡,仲有啲青椒粒好有口感,扇貝大細適中

西京比目魚

日式炒什菜

鹽燒牛舌

三文魚籽軍艦
三文魚子好大粒,飯嘅份量唔算好多,咬落口三文魚子爆曬汁😝
2022-12-05 268 views
#滿屋日本料理 (眾安街) (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓今日約左朋友係荃灣行街😆夜晚煩惱緊要食咩既時候經過大鴻輝,記得有呢間滿屋放題,最後同朋友揀咗呢間嘅D set 極致 $558,平日早割時段內食150mins,呢個set主角係拖羅、加拿大海膽、龍蝦、鵝肝,推介以下我鍾意食嘅種類俾大家,想睇更多詳情,可以ig search 🙋🏻‍♀️foodthinger松葉蟹腳刺身蟹腳好大隻,枱面已經有埋鉸剪可以用,方便進食👍🏻蟹腳肉質好鮮甜,啖啖肉,絕對唔係Hea,對得住價錢,酒店級自助餐嘅質素拖羅(大/中)拖羅無論大又好中又好,一樣咁邪惡,好新鮮,咬落口門口油脂感,好滑好香🤤講起就想食雪花牛肉鍋牛肉鍋嘅精髓除咗係牛肉之外,就係佢嘅湯底壽喜燒味道🤤又有菜 同埋蛋洒煮榮螺片螺片真係食極都唔厭,粒粒都好有口感,非常新鮮仿鮑片鮑片好甜,大細適中,唔會好厚,好易咬🤤大赤蝦赤蝦都係啖啖肉,好新鮮完全唔腥,肉質彈牙鵝肝拌帶子壽司第一次鵝肝嘅帶子壽司,感覺勁High Class,好彩舊飯唔大嚿,食落都冇咁大罪惡感火炙芝士鰻魚呢個更加邪惡,本身鰻魚已經好好食,又照燒汁嘅味道,仲要加埋芝士,#芝
#滿屋日本料理 (眾安街) (荃灣)

松葉蟹腳刺身

拖羅(大/中)

雪花牛肉鍋

洒煮榮螺片
螺片真係食極都唔厭,粒粒都好有口感,非常新鮮

仿鮑片
鮑片好甜,大細適中,唔會好厚,好易咬🤤

大赤蝦
赤蝦都係啖啖肉,好新鮮完全唔腥,肉質彈牙

鵝肝拌帶子壽司

火炙芝士鰻魚
呢個更加邪惡,本身鰻魚已經好好食,又照燒汁嘅味道,仲要加埋芝士,#芝士控 唔好錯過

炸物我淨係食雙皮奶同埋榴槤炸彈,呢兩個係必食好高質

店內仲有好多熟食、涼拌小菜沙律,飲品有汽水、啤酒、茶類等
2022-12-04 244 views
同個friend好想食放題好耐,難得我個friend得閒所以拉距陪我黎荃灣食放題🤤🤤🤤🤤我地見到呢個極致套餐好似咩都有好正咁,所以一致商討叫呢個,平時咁辛苦,要好好效勞下自己,呢個五百幾蚊,但有長腳蟹啊,海膽個d,都幾正!平時食海膽好驚食到d好腥嘅海膽,今次好正,d海膽唔腥幾好!長腳蟹都好新鮮,仲有d刺身🤤🤤🤤好正、全部厚切之餘仲要鮮!仲有其他嘅小食都唔差、羊架都係,整體黎講d野食質素都高👍
1K
2022-12-01 216 views
滿屋可以話日式放題中CP值最高佢地啲刺身同壽司好食到瘋狂encore中Toro同大toro都幾肥美🍣放題黎講質素真係叫唔錯!大量火灸壽司我覺得都非常之唔錯香蔥三文魚腩壽司!勁好食勁多油脂京燒比目魚,望落去係好似有啲燶燶地但個醬調味得幾好冇過甜,幾有焦香天婦羅都幾好,啲粉唔厚,選擇仲好多添其中一個係天婦羅粟米,幾特別喎又😳大量熟食,多到真係試唔曬咁多款但樣樣都想食呀😭😭😤我鍾意嚟滿屋其中一個原因係佢哋啲壽司手卷舊飯婦細唔會用飯塞爆你🤣QR Code下單,上菜約五分鐘內齊冇料過單,非常之勤快節奏幾好自助位有大量飲品,甜品,沙律,炸物同海鮮真係唔怕你係大胃王!全部任飲任食!有某幾款雪糕係一次性嘅,記得食埋!係幾好食😋唔係啲便利店有嘅款式嚟至於環境,大鴻輝咩料我諗大家都估到我唔話好大好靚,但都唔算話好迫每次落單叫足夠份量,張枱夠擺嘅同埋食放題真係要量力而行唔好做大嘥鬼呀👍

滿屋可以話日式放題中CP值最高
佢地啲刺身壽司好食到瘋狂encore

中Toro同大toro都幾肥美🍣
放題黎講質素真係叫唔錯!

大量火灸壽司我覺得都非常之唔錯

香蔥三文魚腩壽司!勁好食勁多油脂

京燒比目魚,望落去係好似有啲燶燶地
但個醬調味得幾好冇過甜,幾有焦香

天婦羅都幾好,啲粉唔厚,選擇仲好多添
其中一個係天婦羅粟米,幾特別喎又😳

大量熟食,多到真係試唔曬咁多款
但樣樣都想食呀😭😭😤

我鍾意嚟滿屋其中一個原因
係佢哋啲壽司手卷舊飯婦細
唔會用飯塞爆你🤣
QR Code下單,上菜約五分鐘內齊
冇料過單,非常之勤快節奏幾好

自助位有大量飲品,甜品,沙律,炸物同海鮮
真係唔怕你係大胃王!全部任飲任食!

有某幾款雪糕係一次性嘅,記得食埋!
係幾好食😋唔係啲便利店有嘅款式嚟

至於環境,大鴻輝咩料我諗大家都估到
我唔話好大好靚,但都唔算話好迫
每次落單叫足夠份量,張枱夠擺嘅
同埋食放題真係要量力而行
唔好做大嘥鬼呀👍
2022-11-30 140 views
嘢食種類都幾多~除咗用手機叫仲有自助吧區有少量甜品炸物同冷盤可以攞嘢飲種類都好多,連梅酒清酒都有刺身都好新鮮,赤蝦大隻鮮甜池魚刺身好有驚喜羊架都好推薦要叫!好軟熟唔會嚡口~仲有movenpick同haagen dazs 雪糕食~
嘢食種類都幾多~除咗用手機叫仲有自助吧區
有少量甜品炸物同冷盤可以攞
嘢飲種類都好多,連梅酒清酒都有
刺身都好新鮮,赤蝦大隻鮮甜
池魚刺身好有驚喜
羊架都好推薦要叫!好軟熟唔會嚡口~
仲有movenpick同haagen dazs 雪糕食~
2022-11-29
$426 (Dinner)
  • 雪糕
  • 羊架
2022-11-29 159 views
而家喺荃灣返工真係好開心,返工交通又方便,每一日收工喺公司附近都有好多美食,近排同啲同事都好鍾意幫襯呢間餐廳,滿屋日本料理日式放題,一個價錢可以任飲任食,而且地點喺市中心荃灣眾安街55號大鴻輝中心10樓。餐廳地方好闊落環境又舒適,最重要地方夠大唔會坐得辛苦,職員收碟嘅效率仲非常高唔會成枱都係碟,咁好嘅地方真係好適合幾個朋友想去食飯傾偈,坐低可以用QR code點嘢食,飲品,調味料,冷盤,都可以喺自助區選擇。飲品有汽水,茶、酒精飲品、清酒,梅酒,啤酒等等。坐低第一時間一定要點返啲刺身食下,帶子,三文魚,甜蝦,油甘魚池魚,拖羅。上枱刺身已經非常吸引。入口味道極度鮮甜,食得出每一樣食材都係好新鮮,我最鍾意就係食池魚,魚肉味香甜,加上魚肉好有口感。另外帶子都做得好出色,切到好厚身,咬落去有口感味道鮮甜。最好味亦係我最鍾意嘅刺身就係赤蝦,赤蝦嘅色澤同埋size都相當吸晴,夠晒大隻,食落鮮甜又美味加拿大海膽都係必食嘅推介,入口味道鮮甜有少少海水香味。口感非常完美。燒羊架,羊架size啱啱好,加上調皮嘅香料食落去肉質嫩滑多汁又好入味。串燒牛舌,牛舌燒到啱啱好旁邊有少少焦香,加上調味料醃得好入味,食落
而家喺荃灣返工真係好開心,
滿屋日本料理日式放題

餐廳地方好闊落環境又舒適,
飲品,調味料,冷盤,都可以喺自助區選擇。
飲品有汽水,茶、酒精飲品、清酒,梅酒,啤酒等等。

坐低第一時間一定要點返啲刺身食下,

串燒牛舌,牛舌燒到啱啱好旁邊有少少焦香,加上調味料醃得好入味,食落去牛肉味香濃非常爽口。有口感味道又好。

蒲燒鰻魚亦都係必食嘅推介,鰻魚肉結實嫩滑,加上蒲燒汁令到魚香味道提升一個層次

壽司種類真係好多款,一口一啖
唔會好多飯,比例拿捏得非常好
唔會怕食濟
我特別推薦嘅係芒果加州卷
加州卷上面非常簡單
只有芒果同沙律醬就能夠令到壽司更滋味,一齊食嘅口感更加非常好,旁邊狀況有很多蟹子,每粒都非常爽口

燒菠蘿真係好好食
又夠晒Juice
已經重叫咗四次都唔夠喉
蒲燒鰻魚肉質彈嫩,緊實
上面仲會有甜甜嘅醬汁
份量比較少
下單時不妨可以點多兩片

今次食完已經約定朋友下次再食過
不但大量選擇而且食物,上枱速度非常快,又有效率
用餐時間又夠長
本人非常推薦這間日式放題
  • 壽司
  • 炸物
  • 焗廣島蠔
荃灣大鴻輝一向係美食集中地,所以今日帶媽媽去揾食第一時間都係諗到呢座美食塔🛕。既然同得媽咪黎👩🏻就當然唔可以待薄佢,所以就揀左最高級別既Set D,可以試哂各款名貴食材🦐慰勞媽媽既同時都獎勵下自己🤣。🐒D-極緻大拖羅x海膽x龍蝦x鵝肝滄海四重奏💰$518(午市3小時)首先環境非常闊落,而區域既劃分都好清晰💁🏻‍♂️午市可以食3小時,慢慢食都夠哂時間🙆🏻‍♀️。🐟刺身好新鮮!店員都有細心向我地推介套餐入面既大拖羅,海膽,龍蝦,鵝肝,拖羅真係好值得推介👍🏼肥美無筋,完全係入口即溶。成個過程都完全無漏單情況出現,即使係刺身上菜速度都好快,依家睇到個厚度都真係好滿足🥰。🍣壽司款式多多,有普通同火炙,仲有唔同卷物同手卷🦪極緻套餐仲有唔少特別款式壽司,我就最愛厚切鰻魚啦。🥩熟食方面唔少得既當然係羊架同炸物,每次都必嗌!另外一品料理都好特別😍例如有避風塘炒蟹同奶油蝦🦐平時放題都少見!有驚喜

🐟刺身好新鮮!

2049 views
2022-11-27 447 views
話說媽咪揀左呢間放題話試下🥲咁我地一家人就去食 咁就伏左了🥲4個大人1個小朋友佢有幾個選擇揀我地就揀左c餐488蚊一位但係極度唔值入去之前我地門口眼見已經無乜人 我都覺得奇怪晚飯時間唔爆都唔緊要 一半人都無但book左就照食點知d刺身好似仲差過係爭鮮外賣果d咁🥲熱食拎到岀黎又凍既咁😶‍🌫️成晚望住個點餐餐單係無野好食😶‍🌫️最後我地埋單走果陣 媽咪話番屋企煮麵食未試過食放題係唔飽😂無咩事都唔好亂試
話說媽咪揀左呢間放題話試下🥲
最後我地埋單走果陣 媽咪話番屋企煮麵食
未試過食放題係唔飽😂
無咩事都唔好亂試

C餐
🔸刺身盛宴😋😋松葉蟹柳刺身🦀、極品大拖羅🍣、池皇魚刺身🐠、澳洲海膽刺身、三文魚魚腩、北海道鮮帶子、珍寶蝦🦐等等,款款都鮮甜可口😋💯尤其是松葉蟹柳刺身同極品大拖羅唔係好多間放題會有🤩🤩成條松葉蟹柳食果種滋味,簡直好味到飛天😇大拖羅入口即溶🤤😋種甘甜味道仲係個口徘徊🥰而且全部海鮮都非常新鮮👍🏻👍🏻真係比足💯😎😎🔸鹽燒雞軟骨🐥🔸相思雙皮奶🔸燒羊鞍🐏🔸燒雞翼🐔 🔸西式奶油蝦仁🍤雞軟骨燒得非常香口🤤🤤相思雙皮奶外脆內暖🥰咬落去奶味濃郁👍🏻👍🏻 燒羊鞍燒得火喉岩岩好😋充滿肉汁!燒雞翼🐔燒得非常甘香,唔會太窿而又熱辣辣🤩🤩非常好味😎😎🤞🏻 西式奶油蝦仁🍤蝦仁爽口彈牙充滿奶油香😱😱好味程度用黎送飯都食幾碗🤣🤣🔸紅燒汁煮鮑魚🔸竹笙瑤柱蟹肉翅🔸雪花牛肉鍋汁煮鮑魚非常入味🤩🤩仲要隻隻鮑魚都唔細嫁☝🏻值得推薦💙 竹笙瑤柱蟹肉翅非食不可!本人總共order左3次🤣🤣味道一流👍🏻足料夠味💯 雪花牛肉鍋份量十足,肥牛大大塊加埋半熟蛋🍳己經流晒口水🤤🤪包你食到肚脹脹😋😚

🔸刺身盛宴😋😋

🔸鹽燒雞軟骨🐥🔸相思雙皮奶
🔸燒羊鞍🐏🔸燒雞翼🐔
🔸西式奶油蝦仁🍤

🔸紅燒汁煮鮑魚
🔸竹笙瑤柱蟹肉翅
🔸雪花牛肉鍋
☘️朋友介紹呢間響荃灣大鴻輝嘅滿屋食日式放題,話貪佢一站式可以食哂刺身壽司,天婦羅,串燒炸物,鍋物等等喎,咁聽落又幾吸引嘅,就一於嚟試吓!☘️呢度個地方原來好鬼大,啲位都几濶落,大部分都係卡位,坐得幾舒服👍 為咗慶祝馬上可以去旅行,我哋決定今晚食盡佢,所以點咗最貴嗰個D餐,可以食哂menu 度所有嘅嘢,當中包括拖羅刺身,海膽鮑魚,仲有特色壽司一啲比較貴嘅食材!仲有鵝肝鮑魚花膠,不能盡錄,睇相有圖有真相😜 有興趣嘅可以上OP睇吓佢個menu添😊☘️啲刺身質素都唔錯,而且上得都算快,唔會好似有啲地方特登拖慢上菜咁,我哋都分咗幾round 叫,費事食唔切啲燒物凍哂唔好食😜☘️呢度飲品選擇也很多,而且仲有啤酒,清酒放題添,真係好適合鍾意飲住sake 食日本嘢嘅,可以食得放啲!

大吞拿魚腩,油甘魚刺身
天婦羅
大吞拿魚腩
肥牛豆腐蔬菜鍋
2022-11-22
$600 (Dinner)
大吞拿魚腩,油甘魚刺身
天婦羅
大吞拿魚腩
肥牛豆腐蔬菜鍋
2022-11-25 101 views
聽朋友介紹,荃灣大鴻輝有間高質日本放題,所以我有日平日收工就同屋企人試下呢間放題分咗唔同價錢嘅任食,第一次去我揀咗最貴嘅“極緻” 2.5小時放題,呢個貴在佢有大拖羅、鵝肝、海膽、避風塘炒蟹,而質素當然冇令我失望,拖羅冇根,鵝肝入口即溶,而海膽好鮮甜,可惜太飽試唔到個蟹,唯有下次再食佢仲有好多熟食同炸物,我好欣賞佢嘅燒羊鞍,好大塊同埋燒到啱啱好熟,肉微紅但冇血水,而且冇騷味另外,炸榴槤波波係我食完再encore嘅野,因為外面炸到又熱又脆,一咬入口爆哂好濃味嘅榴槤漿出黎,好正!呢度仲有花膠、鮑魚食,好誇張!同埋餐廳仲有沙律同甜品吧,自己出去拎就得,有好多cake,又有水果同雪糕,不過雪糕我見落單可以叫Movenpick同Dryers,當然食Movenpick啦飲品呢間都好多選擇,連清酒、梅酒都有,仲好貼心咁有暖飲櫃下次再去一定要lunch都唔食野先得

飲品呢間都好多選擇,連清酒、梅酒都有,仲好貼心咁有暖飲櫃

下次再去一定要lunch都唔食野先得
2022-11-23
$646.8 (Dinner)
  • 炸物
  • 香草紐西蘭羊鞍
  • 日式放題
2022-11-24 157 views
最近飯約不停, 但好像很久未試過日式放題, 踫巧朋友跟我英雄所見略同,於是今晚就安排上了, 選址是他家附近的這家,任飲任食的。其實同系有好幾間,但這家地方很寬敞,座位很舒適。我們因為早訂,所以被安排在最裡面靠窗的卡座。餐廳有四個選擇, ABCD任君選擇。既然要盡興,所以我們選擇D餐極緻,有116品供吃。食物包括刺身、壽司、火炙壽司、創作壽司精選、串燒、揚物、天婦羅、煮物、燒物、一品料理、甜品等等。全部可以QR Code自助下單。另外大堂還設有自助區, 有蝦、青口、螺及數款熱食, 有前菜泡菜區及甜品櫃。飲品也是應有盡有, 啤酒汽水,有糖無糖的茶飲一應俱全。另外還有清酒梅酒呢,對嗜酒的我是天堂耶。今晚的主攻方向是D餐獨有的特色菜:極品大拖羅, 乳龍蝦刺身, 香煎鵝肝、明太子大拖羅壽司、芥辣味避風塘炒蟹、海膽鵝肝伴帶子壽司、白松露大拖羅壽司、火炙大拖羅壽司、加拿大海膽刺身。通通全部來一份吧。刺身盤有兩盤, 顏色質素都很高,看著就很新鮮。還點了一大份海膽刺身, 都幾鮮甜。火炙大拖羅壽司是其中必點。串燒及天婦羅也點了一round, 天婦羅好吃, 特別是粟米, 很脆很甜。花膠鮑魚雞鍋也是熱盤中的精

餐廳有四個選擇, ABCD任君選擇。既然要盡興,所以我們選擇D餐極緻,有116品供吃。食物包括刺身壽司、火炙壽司、創作壽司精選、串燒、揚物、天婦羅、煮物、燒物、一品料理、甜品等等。全部可以QR Code自助下單。另外大堂還設有自助區, 有蝦、青口、螺及數款熱食, 有前菜泡菜區及甜品櫃。飲品也是應有盡有, 啤酒汽水,有糖無糖的茶飲一應俱全。另外還有清酒梅酒呢,對嗜酒的我是天堂耶。

刺身盤有兩盤, 顏色質素都很高,看著就很新鮮。還點了一大份海膽刺身, 都幾鮮甜。火炙大拖羅壽司是其中必點。串燒及天婦羅也點了一round, 天婦羅好吃, 特別是粟米, 很脆很甜。花膠鮑魚雞鍋也是熱盤中的精選, 很滋潤養顏呢。手卷雖然紫菜腍了, 但海膽跟蟹肉蟹膏真的超多超真材實料。

我們不停主攻刺身壽司, 把自助區的食物都忘記了, 唯一沒忘的是那清酒。下次要來再戰一回。

2022-11-22
Type of Meal
Dinner
2022-11-24 5043 views
荃灣真係變左好多,放假陪爸爸行足一日都唔會悶,好多野食同shopping mall!爸爸生日揀左公司同事介紹既呢間日式放題慶生,刺身、燒物、沙律、甜品及雪糕也有,爸爸岩灑!-刺身刺身新鮮真的很重要!要推介一下有小小驚喜既大赤蝦,好大隻呢!另外,我們還點選了帶子、甜蝦、希靈魚、鮑片、北寄貝及拖羅!每款都幾鮮甜肥美,很不錯呢!-海膽海膽新鮮還夾住青瓜及蟹籽感覺特別,口感唔會太膩,幾夾!-醬汁鮑魚爸爸encore了二次,醬汁味道幾濃且甜甜地,生日食豪一豪!-蒲燒鰻魚皮燒得脆脆地入面則腍身,鰻魚中間加了醬汁甜甜的,燒好熱食幾好!-火熖芝士鰻魚賣相就像是燒蕉的芝士,原來是熱騰騰芝士蓉,咸咸地加埋鰻魚汁甜甜地,幾香口特別!-燒雞軟骨口感蘇脆,加左小小鹽調味,幾野味!-雪糕有最愛的movenpick + haagan daz😋-飲品有酒有汔水有韓及台式幾多選擇,還有爸爸喜歡的仙草爽!整體放題食物多選擇,質素不錯有水準,下次會再幫襯!

-刺身
刺身新鮮真的很重要!

-海膽
海膽新鮮還夾住青瓜及蟹籽感覺特別,口感唔會太膩,幾夾!

-醬汁鮑魚

-蒲燒鰻魚

-火熖芝士鰻魚

-燒雞軟骨
口感蘇脆,加左小小鹽調味,幾野味!

-雪糕
有最愛的movenpick + haagan daz😋

-飲品
有酒有汔水有韓及台式幾多選擇,還有爸爸喜歡的仙草爽!

整體放題食物多選擇,質素不錯有水準,下次會再幫襯!

2022-11-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$350 (Lunch)
Celebration
Birthday
  • 鰻魚
2022-11-23 69 views
📍 滿屋日本料理 (眾安街) (荃灣)荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓🤩D極緻套餐放題,真係目不暇給🤩🏠環境寬躺、坐位舒適😆👀未計Qr code落單,出面有勁多唔同嘅嘢飲選擇🧃,甜品🍮,雪糕🍦,炸物🍗,小食以及有d凍海鮮(青口、蝦等)📌最主打有松葉蟹、大拖羅、鵝肝、海膽、鮑魚等多款優質食材😆😆仲有刺身(三文魚🍣,蝦🦐,帶子等)同埋有唔同款式嘅壽司,供大家選擇😋🤣其實真係講唔曬,因為真係勁多野食😆多到根本無得全部試曬🤣炸物啊、熟食、炒野、串燒,只要想食嘅,其實都應有盡有,而且時間充裕😆食兩個鐘頭,真係填到d野食去到心口🤣而且除左出面嘅甜品同雪糕之外,距仲d高質小小嘅雪糕(Movenpick同Häagen-Dazs)人頭一杯😍🀄️總結黎講:性價比高,野食多元化,野食高質,值得推薦😆推薦指數:🌟🌟🌟🌟🌟
📍 滿屋日本料理 (眾安街) (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓

🤩D極緻套餐放題,真係目不暇給🤩

🏠環境寬躺、坐位舒適😆

📌最主打有松葉蟹、大拖羅、鵝肝、海膽、鮑魚等多款優質食材😆

🀄️總結黎講:性價比高,野食多元化,野食高質,值得推薦😆

推薦指數:🌟🌟🌟🌟🌟