2023-04-05
呢間玻璃屋又好耐冇食 每隔一排就會想再食 難得今日係紅日 見咁耐冇食 又去食吓 今日係公眾假期 所以個餐牌同平時唔同 有少少分別 不過都係咁多選擇 有漢堡包 天使麵 意大利飯 全日早餐 豬扒牛扒 好多選擇好豐富 我哋叫咗一個套餐 有前菜有主菜有嘢飲 今日嘅餐湯係法式栗子濃湯 一上到枱好香濃栗子香味 係一個好濃味嘅湯 入邊好多栗子蓉 好香甜 主菜揀咗煙三文魚班尼迪蛋芝士烤雞全日早餐 呢個全日早餐同平時嗰個唔同 望落感覺上比較豐富 好多嘢食 有一個班尼迪蛋 一塊芝士雞扒 一條腸 兩個迷你薯餅 炒野菌 煙肉蘆筍 扒茄 新鮮沙律菜 整體味道不錯 飲品揀咗蜜桃石榴香橙梳打 酸酸甜甜好開胃 唔會太甜 幾好味另外仲單點咗一個主菜 伊比利亞黑毛豬鞍 薯蓉 蒜香野菌 呢個主菜每次必叫 不過今次唔係跟薯條 轉咗薯蓉 賣相依然都係咁靚 不過今次感覺上唔夠香口 豬鞍煎得太熟 食落有啲鞋 但個薯蓉好好味 好嫩滑整體黎講 環境舒服 座位坐得舒服 食物質素不錯 價錢合理 值得一試