2025-01-23 189 views
牛大人午餐吃得多,這次約朋友一起享受晚餐,決定叫個豪華的日本A4黑毛和牛吃到飽!一打開電梯門,就看到不少人已經在這裡訂了桌,人氣十足。觀塘店的空間相當寬敞,環境舒適乾淨,非常適合與家人和朋友聚餐。今天的主角A4黑毛和牛,肉質細膩,油花分布均勻,簡直是放題中的頂級享受!除了牛肉,這裡的鮮甜鮑魚任吃更是讓人驚喜,小食類別中有『鮑魚三吃』,包括古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚和柚子燒汁鮑魚。🥰我最喜歡的就是醉鮑魚,口感滑嫩,讓人食唔停口啊!🤩更令人驚喜的是,現在點選這個日本黑毛和牛A4+套餐,仲可以獲得M9和牛牛丸、海鮮拼盤、KitKat禮物盒、Maybelline化妝品,甚至還有利是封和揮春!食餐飯竟然有這麼多驚喜,真是又食又拎,開心到不得了🤣🤣🤣。最後,還有今期新嘅KITKAT脆皮雪糕批作為甜品,真是讓人心滿意足,完美結束這次的邊爐夜!😋

2025-01-22 192 views
今日同朋友仔嚟咗觀塘牛大人打邊爐未夠5點上到嚟已經要排隊 好彩一早網上book定位 唔驚無得食座位好闊落 同隔離枱唔係太近揀咗120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題湯底加50蚊做鴛鴦鍋底 (魚白湯三文魚豆腐鍋 + 胡椒豬肚雞鍋)送澳洲M9和牛牛丸2粒 + 海鮮拼盤 + 任食鮑魚海鮮拼盤有蠔 蟶子 扇貝 鮮鮑魚鮑魚除咗有鮮鮑 仲有另外3款熟嘅鮑魚揀我哋就最鐘意古法醉鮑 好入味 🤤炭燒鹽蔥鮑都幾惹味肉類有好多款式 但我哋主打食和牛啦梗係A5和牛油花平均 濃郁嘅牛味 另外有至愛嘅牛胸爽 牛小排 都不容錯過再另外叫咗2杯鬼佬涼茶 - 蔗汁銀菊啤 58蚊杯重麥味 易入口飲品櫃都好多選擇 仲可以落單叫其他台式飲品例如鴨屎香檸檬茶 低糖珍珠奶茶雪糕有movenpick 仲有kitkat脆皮雪條雖則話有2個胃 但食埋雪糕都好飽喇呢度店員好勤力 不停主動收碟上菜速度亦夠快 唔會出現漏單嘅情況
今日同朋友仔嚟咗觀塘牛大人打邊爐

雖則話有2個胃 但食埋雪糕都好飽喇

呢度店員好勤力 不停主動收碟
上菜速度亦夠快 唔會出現漏單嘅情況

2025-01-21 205 views
一向都好鐘意打邊爐 尤其是一定要食牛 今次去牛大人食 其實之前都食過幾次 都覺得性價比好高今次特登泥試A4黑毛和牛放題先講牛肉 真係唔會失望 一睇就知係靚牛 入口即溶 好開心而家香港都食到性價比咁高既和牛放題仲送左M9 和牛牛丸同海鮮拼盤🦐🦞最正係 仲有鮑魚任食 連小食類都有『鮑魚三吃』古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚真係好鮮甜 款款都好食食完鮑魚 仲可以嗌埋3款新推出「 Maybelline限定小吃」❤️麻辣雞腳❤️酸辣土豆❤️BB辣雞軟骨除左我以上講既食野 仲有出面幾十款食物可以拎真係好豐富 😋😋😋😋甜品環節 發現有新聯乘KITKAT脆皮雪糕批真係第一次見 即刻食番幾支 🍦到最後食完仲有送埋利是封/牛大人揮春(送完即止)有冇咁sweet 😂😂😂😂🉐而家更多仲有限時優惠🉐1️⃣凡點選「日本黑毛和牛A4+」套餐可獲節日禮品盒「KitKat Tinbox – To Do List」 (開始派發日期: 2025年1月20日/每2人一份)2️⃣1月7日起 點選「日本黑毛和牛A4+」套餐可獲Maybelline彩妝產品一份(一人一件)So crazy !!!!! 打邊爐又食又拎 又送勁多野 臨近新年
一向都好鐘意打邊爐 尤其是一定要食牛
今次去牛大人食 其實之前都食過幾次
都覺得性價比好高
今次特登泥試A4黑毛和牛放題
先講牛肉 真係唔會失望 一睇就知係靚牛
入口即溶 好開心而家香港都食到性價比咁高既和牛放題
仲送左M9 和牛牛丸同海鮮拼盤🦐🦞
最正係 仲有鮑魚任食
連小食類都有『鮑魚三吃』
古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚
真係好鮮甜 款款都好食
❤️麻辣雞腳
❤️酸辣土豆
❤️BB辣雞軟骨
除左我以上講既食野 仲有出面幾十款食物可以拎
真係好豐富 😋😋😋😋

甜品環節 發現有新聯乘KITKAT脆皮雪糕批
真係第一次見 即刻食番幾支 🍦
到最後食完仲有送埋利是封/牛大人揮春(送完即止)
有冇咁sweet 😂😂😂😂

🉐而家更多仲有限時優惠🉐
1️⃣凡點選「日本黑毛和牛A4+」套餐
(開始派發日期: 2025年1月20日/每2人一份)

2️⃣1月7日起 點選「日本黑毛和牛A4+」套餐
可獲Maybelline彩妝產品一份(一人一件)

So crazy !!!!! 打邊爐又食又拎

• 澳洲M9和牛牛丸
  • 海鮮拼盤
  • 鴨血
  • 阿嬤養生濃湯鍋
最近過時過節,慶祝一下,去了吃日本A4+黑毛和牛吃到飽套餐先講主打兩款肉一款是A4+黑毛和牛,另一款是伊比利亞黑毛豬梅肉。先講黑毛和牛,貴為A 4+級別,明顯充滿油花,而且均勻散落肉面,入口即溶。食時只需輕輕烚幾下,再配合新鮮雞蛋汁,口感特別嫩滑。伊比利亞黑毛豬梅肉,肉質帶嚼勁,脂肪和瘦肉比例均勻,富有肉香。值得一提是套餐奉送每人兩粒澳洲M9和牛牛丸,非常彈牙,而且有肉香。除了肉,亦包海鮮拼盤一份,拼盤非常豐富,有生蠔、鮑魚、扇貝、蟶子。另外亦有多款小食如古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,都是任食。甜品方面有Häagen-Dazs雪糕,連比較新的口味都有,總有一款適合你。如果想吃得更盡興,更可加錢額外點手工啤酒,其清新的果香令餐飲體驗更昇華。
最近過時過節,慶祝一下,去了吃日本A4+黑毛和牛吃到飽套餐

牛大人自從登陸香港後一直都是人氣熱店~食物款式選擇多,飲品和甜品都應有盡有♡最近被牛大人的日本A4黑毛和牛火鍋放題吸引,所以來到觀塘店試試,放題有2小時,可以輕鬆吃.ᐟ⧐ 日本A4黑毛和牛火鍋放題 ⧏7:30前離座/23:00後入座 HK$44821:00-23:00入座 HK$468正價時段 大人HK$488 小童 HK$348(包括加一服務費)(六日假期另加$10)我們選了期間限定的胡椒豬肚雞湯底~A4黑毛和牛的雪花真的超美.ᐟ.ᐟ更有鮑魚任食,輕鬆回本♡
牛大人自從登陸香港後一直都是人氣熱店~
食物款式選擇多,飲品和甜品都應有盡有♡
最近被牛大人的日本A4黑毛和牛火鍋放題吸引,
所以來到觀塘店試試,放題有2小時,可以輕鬆吃.ᐟ
⧐ 日本A4黑毛和牛火鍋放題
7:30前離座/23:00後入座 HK$448
21:00-23:00入座 HK$468
正價時段 大人HK$488 小童 HK$348
(包括加一服務費)(六日假期另加$10)
胡椒豬肚雞湯底
我們選了期間限定的胡椒豬肚雞湯底~
A4黑毛和牛的雪花真的超美.ᐟ.ᐟ
更有鮑魚任食,輕鬆回本♡
2024-12-14
胡椒豬肚雞湯底
  • 日本A4黑毛和牛火鍋放題
我哋揀咗🇯🇵日本A4黑毛和牛火鍋放題呢個餐😋梗係以A4黑毛和牛為重頭戲啦😝和牛肉質細膩,油花分布均勻😍簡直令人無法抗拒😎入口好似食緊棉花咁溶化😋好好味澳洲M9和牛牛丸🐮牛丸外皮彈牙多汁🤩咬落去既一瞬間,肉汁四溢,十分令人滿足😌海鮮拼盤🦐拼盤上提供多款新鮮海鮮,包括蟶子、扇貝,仲有新鮮既鮑魚🤭令人心動不已🥳特別推出既『鮑魚三吃』實在讓人驚喜😜古法醉鮑魚:醬汁非常入味!炭燒鹽蔥鮑魚:口感香脆,食起來非常爽口👍🏻柚子燒汁鮑魚:清新既味道令鮑魚既油膩感減少~非常適合喜愛清淡口味既人☺️🐮 凡點選日本黑毛和牛A4+套餐,贈送M9和牛牛丸及海鮮拼盤餐廳:牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心)📍地址: 觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓#牛大人火鍋 #牛大人台灣火鍋吃到飽 #牛大人 #台灣直送 #打邊爐必選 #台灣火鍋 #旺角美食
我哋揀咗🇯🇵日本A4黑毛和牛火鍋放題呢個餐😋

澳洲M9和牛牛丸🐮
牛丸外皮彈牙多汁🤩咬落去既一瞬間,肉汁四溢,十分令人滿足😌

海鮮拼盤🦐

特別推出既『鮑魚三吃』實在讓人驚喜😜
古法醉鮑魚:醬汁非常入味!

炭燒鹽蔥鮑魚:口感香脆,食起來非常爽口👍🏻

柚子燒汁鮑魚:清新既味道令鮑魚既油膩感減少~
非常適合喜愛清淡口味既人☺️

餐廳:牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心)
📍地址: 觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓

📝 120分鐘日本黑毛和牛吃到飽套餐 $448送每位2粒澳洲M9和牛牛丸及海鮮拼盤(五、六、日、假期及前夕 +$10) / (特別日子 +$20)19:30前離座 $448正價時段 $48821:00-24:00入座 $468吃到飽套餐包括多款火鍋配料、台式美食及特飲。 加了每杯$58的鬼佬涼茶蔗汁銀菊啤,味道甜甜的A4+日本黑毛和牛套餐重點主打任點任食日本黑毛和牛A4+ 、伊比利亞黑毛豬梅肉、鮑魚三吃 (古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚) ,一個價錢就可以食到高質肉類和鮮甜鮑魚,絕對是回本之選!必食!😋原來消費會送牛大人利是封 / 牛大人揮春(送完即止)而且,有牛大人聯乘 「KITKAT」 💫 自取任食「KITKAT」脆皮雪糕批💫 點選「日本黑毛和牛A4+」套餐,可獲節日禮品盒「KitKat Tinbox – To Do List」 (開始派發日期: 2025年1月20日/每2人一份)更有牛大人聯乘 「Maybelline」 💫任點任食3款新推出的「Maybelline」限定小吃 (麻辣雞腳、酸辣土豆、BB辣雞軟骨)💫 1月7日起點選「日本黑毛和牛A4+」套餐,可獲Maybel
📝 120分鐘日本黑毛和牛吃到飽套餐 $448
送每位2粒澳洲M9和牛牛丸及海鮮拼盤
19:30前離座 $448
正價時段 $488
21:00-24:00入座 $468

吃到飽套餐包括多款火鍋配料、台式美食及特飲。

加了每杯$58的鬼佬涼茶蔗汁銀菊啤,味道甜甜的

原來消費會送牛大人利是封 / 牛大人揮春(送完即止)

而且,有牛大人聯乘 「KITKAT」
💫 自取任食「KITKAT」脆皮雪糕批

更有牛大人聯乘 「Maybelline」
💫 1月7日起點選「日本黑毛和牛A4+」套餐,可獲Maybelline彩妝產品一份(一人一件)

_______________

牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓

_______________
一向好高人氣的牛大人主打高質食材與多款特色台式火鍋選擇 餐廳環境寬敞舒適坐得舒服🥰非常適合朋友聚會或家庭聚餐 120分鐘吃到飽套餐選擇豐富 還有超多限定驚喜活動😍✨湯底要了牛夫人秘方麻辣鍋🌶️ 味道香辣濃郁卻不會過於嗆喉 麻香四溢 湯底中加入了多種中藥材 包括花椒八角桂皮等🍲帶有微微的藥膳風味 暖胃又滋補✨日本黑毛和牛A4+套餐選了日本黑毛和牛A4+套餐 油花分布均勻 色澤鮮紅 每片都薄切得剛剛好 涮幾秒就散發濃郁牛香🤤肉質細嫩 味道鮮甜 而且這套餐還贈送精美海鮮拼盤以及澳洲M9和牛牛丸2粒🐚牛丸肉汁豐富 彈牙又鮮味✨海鮮拼盤贈送的海鮮拼盤有鮑魚 蝦🦐蜆🐚蟶子等 樣樣都好新鮮 特別推薦鮑魚 鮮甜彈牙 還有鮑魚三吃😍古法醉鮑魚🧂炭燒鹽蔥鮑魚及柚子燒汁鮑魚 每一款都各有特色 肉質嫩滑 彈牙有咬口✨火鍋配料火鍋配料種類多樣 海鮮選擇有蝦🦐扇貝及花甲等 都非常新鮮 處理得乾淨 鮮花膠口感細膩滋補🦑 手工丸類如黑松露墨魚丸及手工牛丸都彈牙鮮味 炸魚皮夠香脆可口 蔬菜方面推薦萵筍及皇帝菜爽脆清甜 解膩一流🥬✨小吃 小吃方面新增了三款Maybelline限定小吃💄麻辣雞腳辣味濃郁 帶點膠質口感 酸辣

✨湯底

✨日本黑毛和牛A4+套餐

✨海鮮拼盤

火鍋配料

✨小吃
小吃方面新增了三款Maybelline限定小吃💄麻辣雞腳辣味濃郁 帶點膠質口感 酸辣土豆清爽又惹味🥔BB辣雞軟骨脆口彈牙 每款都別具特色

✨飲品
飲品櫃提供多款罐裝及紙包飲品🥤仲有鬼佬涼茶 有啤酒麥芽香帶清甜竹蔗水😆清涼解渴幾特別 還有幾款自家冷泡茶 無糖健康又清新🍵

甜品
雪糕櫃有多款口味雪糕😍仲有1月新推出的KitKat脆皮雪糕批🍫食埋成碗配料豐富的仙草凍非常滿足

📍牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓
Type of Meal
Dinner
2025-01-15 180 views
依排咁凍打邊爐🍲絕對係明智之選,尋日去🐮牛大人食左個「120分鐘暖笠笠既日本A4黑毛和牛吃到飽」火鍋放題套餐‼️除左任食賣飛佛日本A4黑毛和牛外💁🏻‍♀️,放題仲送澳洲M9和牛牛丸+海鮮拼盤+任食鮑魚🤩。除左打邊爐既鮮甜鮑魚任食,仲有小食類「鮑魚三吃」:古法醉鮑魚+炭燒鹽蔥鮑魚+柚子燒汁鮑魚,真係食到舔舔脷😋。1月新聯乘KITKAT脆皮雪糕批,打完邊爐仲有飯後甜品🍫KITKAT脆皮雪糕批中和返個胃😍。依個「120分鐘暖笠笠既日本A4黑毛和牛火鍋放題」 絕對係物超所值+性價比高👍🏻。依排仲有其他crossover 聯乘活動,今個冬天❄️可以大涮特涮🍲❗️
2025-01-05
2025-01-15 175 views
#hotpot 食飯有化妝品💄抽👀點選「日本黑毛和牛A4+」套餐人頭就有份抽 🤪 100%中獎⋯⋯ 咁正嘅 😎😎我有一支唇彩,一支眼睫毛液 🤓長期要排隊等位”牛大人” 今日我就book咗1730食 🤪📌120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題🆓 澳洲M9和牛牛丸2粒 🆓 海鮮拼盤 🆓 仲有任食鮑魚 😱和牛脂肪比例好靚,勺一勺入口即溶 😍 而海鮮勁新鮮 😍自助區有成十幾二十種配料 牛大人食材質素👍🏻多抹飲料,包括自家制茶 仲有 Kitkat ice cream 🍨🥰 另外有movenpick 等⋯⋯揀咗佢哋個經典湯底,微辣,唔重味精,食完無口渴 💯小食類別更有『鮑魚三吃』-古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚
#hotpot 食飯有化妝品💄抽👀
點選「日本黑毛和牛A4+」套餐
人頭就有份抽 🤪 100%中獎⋯⋯ 咁正嘅 😎😎
我有一支唇彩,一支眼睫毛液 🤓

長期要排隊等位”牛大人” 今日我就book咗1730食 🤪
📌120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題
🆓 澳洲M9和牛牛丸2粒
🆓 海鮮拼盤
🆓 仲有任食鮑魚 😱
和牛脂肪比例好靚,勺一勺入口即溶 😍 而海鮮勁新鮮 😍

自助區有成十幾二十種配料 牛大人食材質素👍🏻
多抹飲料,包括自家制茶
揀咗佢哋個經典湯底,微辣,唔重味精,食完無口渴 💯

2025-01-12 124 views
天氣凍涷地特別想打邊爐,同朋友對住個爐,邊取暖邊傾計,仲可以任食任飲就更加盡興啦。今日黎到牛大人打邊爐,今次食豪d㨂左日本黑毛和牛 A4+套餐,有M9和牛牛丸及海鮮拼盤贈送添。主角當然食A4和牛啦,和牛紋理清晰,入口即化,鮮嫩彈牙;伊比利亞黑毛豬梅肉鮮嫩爽彈。M9和牛牛丸咬落爽彈,牛味濃郁。海鮮拼盤擺盤吸引,有帆立貝、生蠔、龍蝦仔等,帆立貝鮮甜;小龍蝦肉質爽彈新鮮。鮑魚小食都可以任點,有道古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,每種口味都各有特色,煙靭彈牙。自助區選擇款式多,有竹炭海鮮丸、紫芋卷、魷魚羹、麻辣丸子、皇帝菜、娃娃菜、蟹柳、鱈魚丸、魚腐、黑木耳…… 我地仲點左杯「鬼佬涼茶」手工啤 啤啤佢先。甜品竟然有KitKat 脆皮雪糕雪條同埋MOVENPICK 雪糕,兩款雪糕都係我既至愛,食完要捧住個肚走。🔎牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)📍觀塘開源79號鱷魚恤中心5樓

我地仲點左杯「鬼佬涼茶」手工啤 啤啤佢先。

🔎牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心) (觀塘)
📍觀塘開源79號鱷魚恤中心5樓
牛大人台灣火鍋推出了一個令人期待的全新120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題!! 😍 有日本A4+黑毛和牛同和伊比利亞黑毛豬,兩款都是我最愛吃的🫶🏻這次套餐會送上兩粒澳洲M9和牛牛丸及海鮮拼盤,還有任食的鮑魚,讓人感受到滿滿的驚喜。鮑魚有三種做法,各具特色:古法醉鮑魚的鮮甜、炭燒鹽蔥鮑魚的鹹香與柚子燒汁鮑魚的清新酸甜,鮑魚口感彈牙,好滋味。火鍋底選擇了三椒酸菜鮮魚鍋,湯底酸辣開胃。日本A4+黑毛和牛,肉質鮮嫩,令人印象深刻。伊比利亞黑毛豬梅肉非常軟嫩!美國SRF黑牛同樣質素很好。另外必推的是私房鴨血,由台灣直送到港,彈牙有咬口,軟嫩入味。自助區提供多款火鍋配料,包括新鮮的蔬菜、豆品和各式丸類,選擇繁多。飲品方面我加配了一杯鬼佬涼茶🍻味道醇香。而飲品區就有自家製花茶和不同飲料。有桂花烏龍、白桃烏龍、洛神花茶和武夷大紅袍,清新又解膩。最後來到甜品區,MÖVENPICK雪糕任食的選擇讓人驚喜不已,尤其是與KITKAT聯乘的脆皮雪糕批,口感獨特,為這一餐美好的火鍋宴畫上完美的句號。牛大人台灣火鍋吃到飽 📍 觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓

牛大人台灣火鍋吃到飽
📍 觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓

2025-01-10 129 views
本身已經係牛大人常客,特別鍾意佢環境乾淨座位寬敞,而且食物質素多年來都可以保持穩定,款式選擇多,放題時間充裕,性價比超高,最近新推出日本A4+黑毛和牛火鍋放題,馬上安排時間帶埋小朋友一齊嘗鮮套餐每位都會贈送澳洲M9和牛牛丸及海鮮拼盤,仲有鮮甜鮑魚任食,和牛牛丸彈牙爆汁,海鮮拼盤有蟶子、扇貝、生蠔、鮑魚,每款都非常新鮮爽口,小食古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚同樣值得一試A4+黑毛和牛肉香味濃油脂豐富,伊比利亞黑毛豬梅肉都非常有驚喜,豬肉香味豐富,肉質爽嫩彈牙,絕對係高質靚豬肉如果想轉換一下口味,另外三款新推出小食麻辣雞腳、酸辣土豆、BB辣雞軟骨同樣有驚喜,食飽飽之後以一月新聯乘的KITKAT脆皮雪糕批作結就簡直係perfect~

2025-01-10 180 views
朋友由外國返嚟想去食打邊爐,就帶佢去食好啲我哋去咗食牛大人台式火鍋揀咗「120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題」仲包埋澳洲M9和牛牛丸同海鮮拼盤,任食鮑魚一坐低就揀湯底,有辣有唔辣我哋揀咗🍍「台灣鳳梨雞鍋」,有雞、鳳梨,仲有苦瓜,湯清甜唔油膩,苦瓜清熱氣另外見有🍺手工啤「鬼佬涼茶」$58朋友咁耐無見梗係要啤啤佢🍻比一般啤酒好飲,鍾意飲啤酒嘅朋友仔要試吓用手機📱掃QR code落單揀火鍋配料,好多種選擇🐮🐷😱🐑🐓🦐🐟牛、豬、羊、雞、海鮮都有,仲有章魚珍珠漿、蟹籽墨汁漿,干貝鮮魚漿等多款台灣直送美食:屏東水蓮菜、台灣鱸魚片、手工川丸子、士林豬血糕、豐原排骨酥、台式手工水餃🥟等台灣特色熟食:士林鹽酥雞、真豬小香腸、滷肉飯等🧋仲有多款台式飲品:珍珠奶茶、鴨屎香檸檬茶、冬瓜茶、烏梅汁等等我飲咗鴨屎香檸檬茶,估唔到好有水準👍🏻🚶🏻‍♀️🚶🏻出面有自助區,可以拎丸類、蔬菜、菇類、豆腐、即食麵、滷肉飯,醬料等等仲有巨大雪櫃,汽水,茶飲任飲點餐期間,就送咗個澳洲M9和牛牛丸同海鮮拼盤嚟(真係無悶場喎😲)第一次食和牛牛丸,幾重牛肉味,好好食🤤海鮮拼盤以貝類為主:鮑魚、生蠔🦪、扇貝、蟶子,大大隻,好新鮮鮑魚係任食
朋友由外國返嚟
想去食打邊爐,就帶佢去食好啲

我哋去咗食牛大人台式火鍋
揀咗「120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題
仲包埋澳洲M9和牛牛丸同海鮮拼盤,任食鮑魚

一坐低就揀湯底,有辣有唔辣

另外見有🍺手工啤「鬼佬涼茶」$58
朋友咁耐無見梗係要啤啤佢🍻
比一般啤酒好飲,鍾意飲啤酒嘅朋友仔要試吓

用手機📱掃QR code落單揀火鍋配料,好多種選擇
🐮🐷😱🐑🐓🦐🐟

台灣特色熟食:士林鹽酥雞、真豬小香腸、滷肉飯等

我飲咗鴨屎香檸檬茶,估唔到好有水準👍🏻

仲有巨大雪櫃,汽水,茶飲任飲

第一次食和牛牛丸,幾重牛肉味,好好食🤤

鮑魚係任食嘅,之後可以再encore,除咗新鮮鮑魚,仲有「鮑魚三吃」~古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,回本必食

我呢個牛魔皇就主打食牛🤤
🐮有好多種類:
日本黑毛和牛A4+、澳洲和牛M5牛肩卷、美國SRF極黑牛、安格斯小牛排、手切封門柳、一口牛肉粒、美國PRIME極級肩里肌、安格斯特選牛板腱、上腹牛五花
🥳不過我淨係食咗回本必食嘅日本黑毛和牛,脂肪分佈好均勻,好正啊

🍨甜品方面:
有KITKAT脆皮雪糕批
仲有回本必食嘅Movenpick雪糕
同埋台式仙草

總括嚟講,啲火鍋料選擇多,新鮮,牛肉質素高👍🏻
仲有鮑魚任食,好滿足😝

💰正價時段$488(星期五六日假期+$10)
(包括加一服務費)
2025-01-03
$498 (Dinner)
2025-01-10 153 views
//30 12 24 晴天🌞20:30 觀塘 鱷魚恤中心@masterbeef.hk火鍋之神 ☺︎作為「牛大人」忠實粉絲🙌🏻,一到冬天,就梗係密密去打邊爐啦~ 今次佢哋嘅「日本黑毛和牛𝘈𝟦+吃到飽套餐」𝘊𝘗值超高🏅。🔸只需一個價錢 無限任食;〰️黑毛和牛𝘈𝟦+|鮮甜鮑魚|伊比利亞黑毛豬梅肉鮑魚三吃:古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚𝘏𝘢𝘢𝘨𝘦𝘯-𝘋𝘢𝘻𝘴雪糕|最新嘅𝘒𝘪𝘵𝘬𝘢𝘵脆皮雪條等😋… 而且套餐仲會贈送澳洲𝘔𝟫和牛牛丸🤎 + 豐富海鮮拼盤🦞 (小龍蝦、蠔、鮑魚、扇貝),食完包保你捧住嗰肚走啊🤰!*另外亦有多款肉類|海鮮|丸類|台式小食任君選擇- 凡於牛大人入座 即派發一包曼秀雷敦𝘈𝘤𝘯𝘦𝘴「抗菌痘痘貼🧏🏻‍♀️」,送完即止- 凡讚好𝘍𝘢𝘤𝘦𝘣𝘰𝘰𝘬 即可獲贈一杯「金鑽鳳梨椰奶西🍍」𖤐ˊ會有加一服務費🔻日本黑毛和牛𝐀𝟒+吃到飽 HKD$488 (正價時段)ꕀ🔻胡椒豬肚雞鍋全新秋冬限定火鍋湯底 結合濃郁香氣同豐富營養加入鮮嫩雞腿肉及大量爽脆豬肚 令香濃嘅胡椒湯底 增添一份鮮味食完成個人都暖笠笠 相當補身🔻日本黑毛和牛𝐀𝟒+雪花油脂分布得好靚 勁大塊 入口十分鮮嫩🔻伊比利亞黑毛豬梅肉脂
30 12 24 晴天🌞
20:30 觀塘 鱷魚恤中心
@masterbeef.hk

火鍋之神 ☺︎

🔸只需一個價錢 無限任食;
〰️
黑毛和牛𝘈𝟦+|鮮甜鮑魚|伊比利亞黑毛豬梅肉
鮑魚三吃:古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚

*另外亦有多款肉類|海鮮|丸類|台式小食任君選擇

- 凡於牛大人入座 即派發一包
曼秀雷敦𝘈𝘤𝘯𝘦𝘴「抗菌痘痘貼🧏🏻‍♀️」,送完即止

𖤐ˊ會有加一服務費

🔻日本黑毛和牛𝐀𝟒+吃到飽 HKD$488 (正價時段)

🔻胡椒豬肚雞鍋

脂肪分布平均 肉質軟腍 無肉筋
零豬騷味 反而有啲似食緊牛肉嘅感覺
對於我唔偏好豬嚟講 係非常之有驚喜

🔻澳洲𝐌𝟗和牛牛丸 𝐱𝟐粒
咬落去彈牙、爆汁 充滿濃厚牛味 & 脂香

🔻鮑魚三吃

柚子燒汁鮑魚
表面包咗層薄薄嘅麵衣 外脆內爽
再襯埋柚子燒汁 味道加倍清新

🔻鬼佬涼茶 HKD$58

同本地最大手工啤酒廠「鬼佬啤酒」
一齊推出下火飲品『鬼佬涼茶』

充滿麥芽香嘅啤酒 加入天然清甜竹蔗水
飲完下火得嚟 仲夠晒𝘎𝘜𝘙

而家只要嗌兩杯 即時可以參加拼音挑戰遊戲
只要成功喺𝟨𝟢秒內 讀出卡牌上嘅句子
就可以得到買一送一優惠
(失敗亦有一份神秘禮物)

2024-12-30
  • 海鮮拼盤