一到冬天就係瘋狂打邊爐嘅時間!好耐冇食牛大人,月頭出咗糧可以獎勵自己食餐好🥰🌟日本A4黑毛和牛火鍋放題‼️有120分鐘,絕對夠你食回本!揀呢個餐每位仲會贈送澳洲M19和牛牛丸2粒同海鮮拼盤。佢哋嘅和牛牛丸真係好正,入面好juicy!海鮮拼盤會有鮑魚,蟶子,生蠔同扇貝,全部都好新鮮~新出咗嘅湯底係胡椒豬肚雞湯底,入邊真係有超多豬肚同埋大隻雞髀,個湯底好鮮,唔會太油👍🏻‼️牛肉嘅選擇有超級多款,個人特別推A4黑毛和牛,油花分布均勻,入口滿嘴牛香,真心好正!另外佢哋嘅手切封門柳都好好食,好重牛味!‼️佢哋嘅滑好多選擇,章魚珍珠漿、蟹籽墨汁漿,同千貝鮮魚漿,好彈牙又真材實材👏🏻‼️鍾意食油炸鬼嘅可以試埋佢哋新出嘅蝦滑油炸鬼,香脆可口,仲有甘梅番薯都好好味‼️飲品選擇好多,最愛佢哋嘅桂花烏龍同白桃烏龍!而家仲會有埋鬼佬涼茶,一路打邊爐一路飲啤酒確實chill~食到最後仲有甜品,可以狂食雪糕😎又係超級滿足嘅一餐!

🌟日本A4黑毛和牛火鍋放題

另外佢哋嘅手切封門柳都好好食,好重牛味!

食到最後仲有甜品,可以狂食雪糕😎又係超級滿足嘅一餐!
  • 澳洲和牛M5牛肩卷
  • 美國PRIME極級肩里肌
  • 台式小食
  • 海鮮拼盤
2024-12-07 453 views
台灣之旅後,一直都想食台式麻辣火鍋,最後揀咗去觀塘牛大人吃到飽,因為俾佢個「日本黑毛和牛A4+」套餐吸引到🤩隨餐仲送M9和牛牛丸同埋海鮮拼盤,我建議大家一定一定要上openrice book位,因為我平日晚上8點都勁多人等位❣️今次喺第一次去牛大人,真心俾佢驚艷到🫣無諗過碟A4+黑毛和牛嘅質素係咁靚,而且仲要每1 round都keep到水準,連我平日唔係太好牛都食咗好多🥳嚟得呢度當然要試第2度吃到飽無嘅嘢,首先必試鮑魚三吃,尤其醉鮑魚真係大推👍🏻另外必試伊比利亞黑毛豬梅肉、黑松露滑油炸鬼、豐原排骨酥同埋水蓮,仲有唔好錯過滷肉飯同埋其他台灣直送嘅蔬菜,呢2個鐘忙住食嘢都傾唔到計呀🤣食飽唔好忽略個甜品胃呀,台中仙草凍同埋任食Häagen-Dazs雪糕🍧我已經諗定嚟梗要去多次,試返今次食唔到嘅嘢食💪🏻
台灣之旅後,
一直都想食台式麻辣火鍋
最後揀咗去觀塘牛大人吃到飽,
因為俾佢個「日本黑毛和牛A4+」套餐吸引到🤩
隨餐仲送M9和牛牛丸同埋海鮮拼盤,
我建議大家一定一定要上openrice book位,
因為我平日晚上8點都勁多人等位❣️

今次喺第一次去牛大人,
真心俾佢驚艷到🫣
無諗過碟A4+黑毛和牛嘅質素係咁靚,
而且仲要每1 round都keep到水準,
連我平日唔係太好牛都食咗好多🥳

嚟得呢度當然要試第2度吃到飽無嘅嘢,
首先必試鮑魚三吃,
尤其醉鮑魚真係大推👍🏻
另外必試伊比利亞黑毛豬梅肉、
黑松露滑油炸鬼、豐原排骨酥同埋水蓮,
仲有唔好錯過滷肉飯同埋其他台灣直送嘅蔬菜,
呢2個鐘忙住食嘢都傾唔到計呀🤣

食飽唔好忽略個甜品胃呀,
台中仙草凍同埋任食Häagen-Dazs雪糕🍧
我已經諗定嚟梗要去多次,
試返今次食唔到嘅嘢食💪🏻

澳洲M4和牛牛丸
台式滷肉飯
台中仙草凍
2024-12-06 416 views
聞名已久嘅台式火鍋放題店 - 牛大人🐃🐃🐃 成日都話要去,終於今晚去咗💡💡💡亦明白點解可以短短幾年間開到成行成市 💪🏻💪🏻💪🏻 成功非僥倖~我哋去咗觀塘鱷魚恤中心分店,環境寬敞整潔舒服,裝修略帶日風木系,坐足2小時都會好Enjoy 😇😇😇 點餐方面分3部份:首先人手落單揀邊款套餐 & 湯底 ,有10款湯底供選擇,有辣有唔辣 🥘🥘🥘 我哋揀日本A4+黑毛和牛套餐 + 台式鳳梨雞鍋,清清甜甜配靚料一流 👍👍👍 試真d和牛料 😂跟住QR code 點鮮肉及海鮮 📲📲📲 🚶🏻‍➡️🚶🏻‍➡️🚶🏻‍➡️最後自助式去拎其他食材,包括醬汁、飲品、丸、蔬菜、麵食、雪糕……. ⭐️⭐️⭐️ 必食推介1.) 日本A4+黑毛和牛 🥩🥩🥩 足A4.5 grade, 祇分油花分佈冇A5咁平均,味道有都好正,口感軟屬😋😋😋 2.) 鮑魚系列 🐚🐚🐚- 鮮甜鮑魚 ,打邊爐煮完仍好林😋😋😋- 小食類有『鮑魚三吃』:古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,3款都夠林,味道各有千秋⋯⋯ 首選柚子燒汁鮑魚,柚子燒汁同酥皮鮑魚超夾又香口⭐️⭐️⭐️ 重點推介3.)M9和牛牛丸🧆🧆🧆,繼潮州手打牛肉丸後另一牛丸鉅作,肉味冇咁重,但肉汁鮮甜 ⭐️

點餐方面分3部份:

跟住QR code 點鮮肉及海鮮 📲📲📲

⭐️⭐️⭐️ 必食推介
2.) 鮑魚系列 🐚🐚🐚
- 鮮甜鮑魚 ,打邊爐煮完仍好林😋😋😋
3.)M9和牛牛丸🧆🧆🧆,繼潮州手打牛肉丸後另一牛丸鉅作,肉味冇咁重,但肉汁鮮甜 ⭐️⭐️⭐️ 重點推介
4.) 滷牛肉 (自助取) 牛肉制免治滷肉,好好味 😋😋😋 肉味濃過平時嘅台灣滷肉,餸飯一流 👍👍 但食放題剩食滷肉算啦~ 😝😝😝
5.) 🦆🦆🦆 鍾意食鴨血嘅個鴨血都好正,口感煙靱鮮甜 😚😚😚

其他食材都好新鮮、高質 😇😇😇

雖然價格$488/head, 較坊間其他牛肉放題貴,但食到日本A4+和牛(平時食個Sukiyaki set都$5-800/head),CP值係好高,值回票價 😇😇😇

⭐️⭐️⭐️ 點選日本黑毛和牛A4+套餐,贈送M9和牛牛丸及海鮮拼盤 👍👍👍
⭐️⭐️⭐️ 任食Häagen-Dazs雪糕, 仲要有caramel flavor 🤩🤩🤩
⭐️⭐️⭐️ 9:30pm後入場減$40 /head
  • 台灣鳳梨雞鍋
  • 滷牛肉
  • 日本A4黑毛和牛放題
  • 柚子燒汁鮑魚
2024-12-03 359 views
牛大人🐮日本黑毛和牛A4+ 套餐超高汁🤩🤪120分鐘 真係食到飽😌 日本黑毛和牛A4+ 任食不得止 每位再贈送澳洲M9和牛牛丸🐮同海鮮拼盤🦞🦐🐠牛丸多汁彈牙😆海鮮又新鮮😙 呢個套餐仲可以任叫鮑魚🤗唔同煮法都有古法醉鮑魚 炭燒鹽蔥鮑魚 柚子燒汁鮑魚😍多達25款食物選擇 豬🐷牛🐮雞🐔羊🐑 魚🐟 仲有台灣直接✈️章魚珍珠漿 蟹籽墨汁漿 干貝鮮魚漿 自助Bar提供醬料 蔬菜🥬款式多仲會無限refill✨✨✨ 連Haagen-Das 都係任食架😍 🍦🍧🍨

呢個套餐仲可以任叫鮑魚🤗唔同煮法都有
古法醉鮑魚 炭燒鹽蔥鮑魚 柚子燒汁鮑魚😍

2024-12-03 335 views
同閨蜜去打邊爐~牛大人天氣開始凍凍地又係打邊爐嘅好時機😍 我哋就好鍾意出街打邊爐🤍因為唔需要自己準備材料又食到好多唔同種類嘅嘢食😚講開打邊爐一定要去牛大人🙌🏻我哋食咗呢個日本黑毛和牛A4+吃到飽套餐👐🏻 真係食到超級飽🤣有海鮮拼盤🩷 日本A4和牛🩷 伊比利亞黑毛豬梅肉🩷仲可以任食多款鮑魚(炭燒鹽蔥鮑魚, 柚子燒汁鮑魚, 古法醉鮑魚) 勁多高級好味嘢食🤭 鮑魚鮮甜好味, 食到停唔到口!打邊爐🍲最開心就係可以不停食不停食‼️仲要啤一啤🍻 一cheers 🍻就開動啦😋必叫首選日本A4和牛 + 澳洲M9和牛牛丸和牛入口即溶🥰 牛丸次次都想食食多幾粒🤣可以網點肉類🍖即食小食🍢台灣飲品🧋等等~ 又可以去自助區拎丸子🍡蔬菜🥬醬料🫙烏冬麵類🍜同我最大愛嘅Häagen-Dazs雪糕😍 好開心呀,有我最鍾意食嘅曲奇同埋朱古力味!! 佢哋嘅味道亦都好有仲有好多選擇~ 食飽飽之後記得留肚再食雪糕呀!!!!! 同閨蜜已經約好咗下次再去打邊爐🤣
同閨蜜去打邊爐~牛大人

打邊爐🍲最開心就係可以不停食不停食‼️
仲要啤一啤🍻 一cheers 🍻就開動啦😋
必叫首選日本A4和牛 + 澳洲M9和牛牛丸
和牛入口即溶🥰 牛丸次次都想食食多幾粒🤣

同閨蜜已經約好咗
下次再去打邊爐🤣
2024-12-03 2631 views
嚟到12月,天氣終於涼涼哋,最想就係夜晚食返個打邊爐暖暖胃☺️ 見到網上有好多人介紹牛大人嘅日本黑毛和牛A4+套餐,呢晚就捉咗友人嚟試🙈魚白湯三文魚豆腐湯呢個係期間限定嘅湯底,奶白色嘅魚湯,再加埋有豆腐、三文魚粒、杞子、芫荽、蟲草花等等嘅配料,真係又豐富又高營養😙肉類日本黑毛和牛A4+同伊比利亞黑毛豬梅肉都好高質素,兩款都有勁靚嘅雪花紋😍 黑毛和牛嘅牛肉味勁香,就算充滿油花都唔會太肥膩😎 黑毛豬梅肉食落幾爽口,個人就幾鍾意佢個質感🐷 呢個套餐都包括晒其他套餐嘅肉類,所以都勁豐富👍🏻 今次嘅回本之選當然係係任食嘅日本和牛啦,今次都嗌咗好多碟🫶🏻海鮮拼盤套餐仲包括一個海鮮拼盤,入面有齊鮑魚、蠔、元貝同埋蟶子四款,幾鍾意佢嘅上碟方法用冰鎮,可以keep住啲海鮮夠新鮮😗 套餐仲可以點沙白、脆肉鯇魚腩、鮮甜海蝦,幾款都幾新鮮🦐鮑魚盛宴呢個套餐仲有幾款鮑魚可以無限任食,有三款小食類嘅熟鮑魚,三款口味我哋都試勻晒,有,古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚及柚子燒汁鮑魚🍊 仲有火鍋用嘅鮮甜鮑魚,真係夠晒爽口彈牙。火鍋配料澳洲M9和牛牛丸真係juicy,而且有香濃嘅牛味🐮 外面自助吧都好多嘢食可以揀,有唔同嘅丸類同埋

魚白湯三文魚豆腐湯

肉類

鮑魚盛宴

火鍋配料
澳洲M9和牛牛丸真係juicy,而且有香濃嘅牛味🐮 外面自助吧都好多嘢食可以揀,有唔同嘅丸類同埋蔬菜☺️ QR code都有火鍋配料揀㗎,唔好漏咗佢哋呀。

台灣小吃
台灣小吃即叫即炸,有幾款我都好鍾意,例如係私房鴨血、真珠小香腸同埋士林鹽酥雞🐥 一份啱啱好夠兩個人分享,咁就可以試多幾款食物啦。

飲品
呢度仲有本地品牌少爺啤嘅拉格啤酒可以飲,同朋友嗌咗兩杯嚟支持吓🍺外面有無糖茶、汽水、QR code落單仲有鴨屎香檸檬茶同埋珍珠奶茶🧋特別鍾意佢嘅珍珠奶茶,珍珠煙靭有口感,茶底唔會好甜。

甜品
Häagen-Dazs雪糕任食都係另一個賣點,我哋今次食咗好多杯啊,有馬卡龍同埋焦糖脆餅口味,啱晒我🍦

呢個套餐嘅肉真係夠晒高質,尤其係日本和牛,真係食過返尋味😍仲要有唔同鮑魚嘅口味,真係夠晒豪華 。
Type of Meal
Dinner
天氣開始涼又係食火鍋既好時候💯牛大人最新推出「日本黑毛和牛A4+」 套餐120分鐘任食日本黑毛和牛A4 + 🤩 正爆!!牛魔既我緊係唔執輸都衝去牛大人試下啦 ~日本黑毛和牛A4 套餐除左和牛連鮑魚都任食 每位還會額外贈送澳洲M9和牛牛丸 2粒 & 「海鮮拼盤」有鮑魚、生蠔、蟶子、扇貝 黑毛和牛A4 + 級數 每一片油花分佈均勻 燙兩燙就食得 入口即溶 肉質充滿牛味 搭配濃濃牛香味的牛骨湯底 特別好食 除左果毛和牛A4+ 仲有其他牛可以任點我自己仲有點澳洲M5和牛肩 呢款和牛都好食黑毛和牛A4+套餐仲包埋鮮甜鮑魚任食 仲有3款特製鮑魚「古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚」 3款口味各有特式~~我特喜愛炭燒鹽蔥鮑魚 食完一隻又會想再食澳洲M9和牛牛丸 入口彈牙而且好Juicy 😍強烈希望之後可以一樣係任食就Very Good 最後甜品是任食 Haggen Dazs 😍😍我自己都忍唔到手要食返2杯 haha 正
天氣開始涼又係食火鍋既好時候💯
牛大人最新推出「日本黑毛和牛A4+」 套餐
120分鐘任食日本黑毛和牛A4 + 🤩 正爆!!
牛魔既我緊係唔執輸都衝去牛大人試下啦 ~

日本黑毛和牛A4 套餐除左和牛連鮑魚都任食
每位還會額外贈送澳洲M9和牛牛丸 2粒 &
「海鮮拼盤」有鮑魚、生蠔、蟶子、扇貝

黑毛和牛A4 + 級數 每一片油花分佈均勻

澳洲M9和牛牛丸 入口彈牙而且好Juicy 😍
強烈希望之後可以一樣係任食就Very Good

最後甜品是任食 Haggen Dazs 😍😍
我自己都忍唔到手要食返2杯 haha 正

牛大人台灣火鍋吃到飽:台式火鍋的極致享受🍲牛大人台灣火鍋吃到飽,相信好多香港人都去過,我自己都食過幾次,但係就未試過最貴嘅A4+和牛餐,見到原來呢個餐係包埋鮑魚任食,今次就試吓!🍖 一人只需 $488,如果喺7:30前離座只需$438!就可以享受到超正嘅和牛,油花均勻,肉質軟滑,根本食到停唔落口!😍而且,套餐仲包括M9和牛牛丸同海鮮拼盤,海鮮新鮮得嚟仲有扇貝、生蠔、鮑魚同埋蟶子,全部都係即日新鮮嘅!🦪✨我最鍾意嘅係古法醉鮑魚,味道入味又多汁,真係可以任食,食到我哋每人十隻都唔覺得膩!😋另外,湯底方面我推介期間限定嘅豆腐三文魚鍋,奶白色嘅豆腐湯配埋三文魚肉飲落好滋潤,唔驚太油膩特別推介日本A4+和牛,用呢個價錢可以任食呢隻質素嘅牛真係好抵,質量和口感都非常出色,油花分布均勻。除咗牛仲有伊比利亞黑毛豬豬肉,都一樣肉質鮮嫩😋套餐中包括了M9和牛牛丸和新鮮海鮮拼盤,海鮮拼盤裡有扇貝、生蠔、鮑魚和蟶子,讓人吃得心滿意足。特別是醉鮑魚,味道濃郁又多汁,令人回味無窮,整個用餐過程中,我們每人竟然食左5轉鮑魚!除咗可以透過QR碼下單肉類同小食,各種蔬菜、丸類及飲品則可以隨意取用,真心兩個鐘有d唔夠食!
牛大人台灣火鍋吃到飽:台式火鍋的極致享受🍲

記得以前牛大人嘅套餐,只會包每人一個Häagen-Dazs雪糕,而家已經變咗可以任食,而且仲有好多唔同期間限定嘅特別口味!
2024-12-02 320 views
張枱又細又冇人收嘢 要自己攞出去,如果唔係唔夠位擺嘢食個位迫到郁一郁都辛苦牛肉係有肉味,但紙咁薄 海鮮,魚滑有腥味。其實$800係出面食 個質數仲好 起碼唔使坐咁迫另外餐廳仲要小家👎🏻d嘢未吃晒 費事浪費攞走(3粒湯丸)出門口嗰陣話要睇袋,(我有俾tips),事後諗返佢咁做係咪侵犯私隱?為左3粒湯丸 至於嗎?我俾嘅tips都夠買啦 要咁樣落客面咩,anyway,我下次唔會再黎。俾tips你又唔講多謝,因為3粒湯丸落人面,貼錢買難受!
張枱又細又冇人收嘢 要自己攞出去,如果唔係唔夠位擺嘢食
個位迫到郁一郁都辛苦
牛肉係有肉味,但紙咁薄
海鮮,魚滑有腥味。
其實$800係出面食 個質數仲好 起碼唔使坐咁迫

2024-12-01 323 views
我老公是火鍋怪,每當有空閒時間便會想去吃火鍋,而「牛大人」則是我們經常光顧的火鍋店,因為這裡環境舒適,且食物選擇豐富。我們點了120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋,搭配少爺啤酒,還贈送了M9和牛牛丸及海鮮拼盤,最吸引的是鮑魚任食!當日本A4黑毛和牛和伊比利亞黑毛豬梅肉兩大盤肉上枱時太震撼,肉油花分布均勻。黑毛和牛的口感偏向有嚼勁,而黑毛豬則較為軟嫩,個人更偏愛黑毛豬肉。海鮮拼盤中包含扇貝、鮑魚、生蠔及蟶子,都幾新鮮。特別之處在於,鮑魚無論生熟皆可任食不停encore,其中小食類包括古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚及柚子燒汁鮑魚,鮑魚新鮮咬下去很爽口。啤酒搭配火鍋實在是絕配,少爺啤酒PILSNER入口醇滑很不錯。最後當然Haagen-Dazs雪糕杯同雪糕批都是任食可以食到夠~

講緊嘅係從無停過預約仲要經常爆滿「牛大人台灣火鍋吃到飽」!呢間係火鍋愛好者都極之推薦嘅餐廳!今日大家都係觀塘收工,一於去吃到飽!今次大家都餓底纏身,所以就揀咗最豐富嘅日本A4黑毛和牛火鍋放題。套餐主打係日本黑毛和牛,仲要係A4級別,件件都油膩分布平均同明細,入口仲即化添,淥幾秒就食得😍😍套餐價位$488/位,一齊睇吓有咩食💞🐮日式黑毛A4和牛🐮任食頂級黑毛A4和牛,啲牛嘅油脂分佈好均勻,入口即溶即化,美味享受。唔係第一次order,encore再encore都一樣咁靚!🐷伊比利亞黑毛豬梅肉🐷呢款豬係好易入口,質地好鬆化,一啲都唔鞋,仲要無乜羶味添!🐮M9和牛牛丸🐮和牛牛丸係咬入去極濃厚牛味,爭啲以為係爆汁牛丸添😂🌟其實肉類選擇真係超多超正,呢個價根本係出面無可能食到咁靚嘅和牛牛肉呀!除此之外,呢個套餐仲送豐富海鮮拼盤🦐拼盤有蟶子、元貝、生蠔等等!最正嘅係鮑魚呀,真係超級鮮甜,仲要無限任吃!特別要order,應該話係不停order😍 係小食類別增加咗『鮑魚三吃』,有古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚,三種口味都各有特色😍味道都醃得啱啱好😍黎到仲係熱辣辣㗎!除咗手機點餐,自助區都勁多食

1987 views

🐮日式黑毛A4和牛🐮
日本黑毛和牛A4

🐷伊比利亞黑毛豬梅肉🐷
呢款豬係好易入口,質地好鬆化,一啲都唔鞋,仲要無乜羶味添!

🐮M9和牛牛丸🐮
和牛牛丸係咬入去極濃厚牛味,爭啲以為係爆汁牛丸添😂
澳洲M9和牛牛丸

鍋底

除此之外,呢個套餐仲送豐富海鮮拼盤🦐

鮑魚三吃

除咗手機點餐,自助區都勁多食品同飲品可以俾我哋任食任拎,各式台式地道小食同飲品都有齊曬,啲蔬菜🥬類都揀到有選擇困難症😂最正係飯後甜品🍨,任食Häagen-Dazs雪糕,仲要唔止一款口味添,咁至係一餐完美嘅吃到飽,夠曬回本啦!
雪糕

餐廳:牛大人台灣火鍋吃到飽 (鱷魚恤中心)
📍地址: 觀塘開源道79號鱷魚恤中心5樓

#牛大人火鍋 #牛大人台灣火鍋吃到飽 #牛大人 #台灣直送 #打邊爐必選 #台灣火鍋 #觀塘美食
日本黑毛和牛A4
澳洲M9和牛牛丸
鍋底
雪糕
天氣開始凍啊,香港人係時候打邊爐!🫕最鍾意同朋友去牛大人任食,因為唔使用腦又可以無限追加自己鍾意食嘅嘢,120分鐘夠晒!😋識食就當然選擇✨日本黑毛和牛A套餐‼️$488一人🥩 和牛嘅油脂分部均勻,入口即溶,配埋店家多種醬汁,絕對是味蕾上旣享受!值得一讚是跟餐每位送澳洲M9和牛牛丸2粒,非常彈牙,爽滑多汁,牛味十足!🥢 海鮮拼盤亦要大推,海鮮非常鮮甜大隻,有蟶子、鮑魚、帶子、生蠔!連任食嘅鮑魚有三款選擇:古法醉鮑、炭燒鹽蔥鮑、柚子燒汁鮑!各有特色!其他推介:黑毛豬肉質非常軟腍!台式香腸、鹽酥雞好味!蔬菜嘅選擇種類繁多,特別想提自助區有好多特色嘅丸仔,同出面凍肉店買嘅完全唔一樣!有好多種係台灣直送嘅特色小食;飲品都有數十款,潮流興飲嘅奶茶廢水同埋鴨屎香檸檬茶都係免費!我地配埋少爺啤酒🍻一流!最後當然要食埋Häagen-Dazs雪糕🍦 大 滿 足!
天氣開始凍啊,香港人係時候打邊爐!🫕

2024-11-29 306 views
兩個人去咗食牛大人😍趁住涼涼哋同朋友約咗食飯就即刻好想去打邊爐! 觀塘呢個地點好方便啱晒我哋就book咗牛大人果然冇令我失望,一入到去勁多嘢食湯底都有好多選擇~嘢飲多到爆可以自己攞仲可以order落單! 雪糕亦都有我最鍾意食嘅Häagen-Dazs😍 喜歡嘅味道都有齊晒我哋就食咗個A5和牛吃到飽套餐😂😂好多嘢食選擇啊~個A5和牛真係好好食,入口即溶同埋佢哋嗰粒和牛牛丸,每人限量係超級好食!自己仲拎咗好多丸子同菜有好多嘢食選擇,雖然我哋食唔到好多(細食), 但見到又有海鮮又有黃牛又有鮑魚都非常滿足同埋開心同朋友一齊食飯,就最緊要開心同埋滿足!黎緊又凍 要繼續周圍去打邊爐
兩個人去咗食牛大人😍

我哋就食咗個A5和牛吃到飽套餐😂😂好多嘢食選擇啊~

個A5和牛真係好好食,入口即溶

同埋佢哋嗰粒和牛牛丸,每人限量係超級好食!

自己仲拎咗好多丸子同菜

同朋友一齊食飯,就最緊要開心同埋滿足!
黎緊又凍 要繼續周圍去打邊爐
2024-11-26 334 views
牛大人好食就係人都知,當中我覺得比較吸引嘅係就係鴨血、雞腳筋、仲有啲魚肉、呢啲周邊產品都非常之吸引、佢開咗咁耐水準都一直keep到、同埋會慢慢加入本地人鍾意食嘅口味、出色👍🏻
🍲《牛大人台灣火鍋吃到飽》@masterbeef.hk 今天去了充滿美食天堂的觀塘覓食,看到了鱷魚恤中心5樓 有牛大人,就去食食吓吧。我們點了120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題,還贈送了M9和牛牛丸及海鮮拼盤。另外,包含了鮑魚任吃,古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚、柚子燒汁鮑魚。自助吧有很多不同類型嘅蔬菜、丸類等等,我自己私心推介芋頭貢丸。醬料區亦有不同選擇,還有滷肉飯面類等等。少不了飲品區,真的想每一款拿來喝。我自己比較喜歡喝白桃烏龍。必點推介🐮日本A4黑毛和牛這一個放題包含了這款和牛絕對是必定的選擇。看到整盤滿滿的和牛,超級震撼,脂肪分布很平均。輕輕烚一烚便可,肉質極其柔嫩,濃郁且豐富的肉汁,入口即化。每一口都帶來極大的滿足感。最後來甜品,看到可以任吃Häagen-Dazs雪糕,有很多不同的口味,一定要來一杯作最後最後的豐富結尾。I▪️🅐🅓🅓🅡🅔🅢🅢📌 觀塘 📍開源道79號鱷魚恤中心5樓
🍲《牛大人台灣火鍋吃到飽》
@masterbeef.hk