2018-08-28
明星開餐廳無咩出奇,對於呢d中女一定有追過Yes card, 以前最多梗係周慧敏啦,到而家都心心眼ga, 如果我到51歲有佢一半keep得咁好,半夜都笑醒啦有少少私欲想近距離見下偶像,之前睇食評價錢唔貴,下午茶都係幾十蚊下雨天outdoor 無開,成個環境似wedding cocktail party feel, 如果我嫁得出,可以考慮下最敗北係枱同椅,枱伸唔到腳,唔係要大爺咁,連埋我3個女人,由165到150cm都話伸唔到腳,張椅靚就靚,加左軟墊都係唔太好坐,成餐飯大家夾住對腳食Set Dinner選擇唔多,無記7款左右,餐湯或沙律 + 主菜+餐飲都係百幾蚊,最貴牛扒都係$248沙律係沙律菜/紅火龍果/紅菜頭/洋薏米,配搭好清新,個沙律醬又好好味主菜份量都算多,我地叫左3份大家share卡邦尼意粉勁多芝士,但又唔覺好滯盲曹煎得外脆內軟,配雜菇汁好特別,中菜西食感覺豬仔排醃得好入味,仲好大舊,薯條炸得好好味,好多芝士粉,唔係卡夫個d cheap野,少少扣左分係d肉有d粘骨
主菜份量都算多,我地叫左3份大家share
卡邦尼意粉勁多芝士,但又唔覺好滯
盲曹煎得外脆內軟,配雜菇汁好特別,中菜西食感覺