2023-06-19 1175 views
本人訂枱1. 環境衛生欠佳,地板好黏2. 食物品質惡劣,食物與相片嗰度有差距,刺身不夠新鮮。例如花之戀壽司比一般壽司店或放題差勁多,只有一兩片三文魚圍繞。飲料選擇少,店內有日式風格,但部分飲料都是簡體。3. 服務態度欠佳,嫌疑職員對客不公,分別訂枱及不訂枱,本人雖已訂枱,但沒有說出已訂枱,而且很明確分別對待,當天2023-06-14 19:30左右,有一批已訂枱的客來臨,本人觀察到員工出餐並大聲與廚房的人要新鮮食材,相反對於不訂枱的客人,她沒有作出回應,反映對客不公,對客偏心
本人訂枱
1. 環境衛生欠佳,地板好黏
2023-06-14
$197 (Dinner)
2023-04-03 2023 views
朋友講,去食放題,五個人。收工之後,就落地鐵站等。按照這个地址,旺角西洋菜南街1N號,兆万中心七樓,叫松本日式料理,有朋友介紹的,講這間松本低食,我地5个人上到這間店鋪,安排了一張長台,算是比較舒適。點樣一盤刺身。都很鮮豔,比較新鮮。食完再嚟一盤刺身,三文魚一樣係好新鮮。還叫了一些中式,小炒,炒牛柳粒。炒辣蜆,炒辣子蝦。都好好味,菜都炒得不錯,好似酒樓啲做法,夠曬惹味。夠鑊氣。還有啲,大眾化的,天婦羅,燒烤。包埋火鍋,任食,有肥牛,蝦,菜都是任食。同其他放題都差唔多食物。衹是價錢特別平。黃金時段,200元港幣左右。可以食這么新鮮的食物,都好低,朋友沒介紹錯,會再來。
2023-04-02
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$219 (Dinner)
2023-04-02 1669 views
星期一兩個人嚟食,好彩冇坐爆畀呢個價錢絕對有交代,我會再嚟我覺得冇邊款係唔好食,刺身全部都正常,唔會有出面雪味或者唔新鮮味道份量亦唔細,呢度最出面係大蝦,見親人都叫好多蝦!日本帶子都值嘅今日去冇漏單,花之戀係我嘅最愛,方便食留肚食其他,中間的飯好細粒,啖啖三文魚肉熱食真係比較推介,炒飯起碼粒粒分明,菇菌夠味道飲品也有更新,有雪花啤酒,有粒粒清涼爽和馬汁,常見韓國樂天飲品,正常啦。雪糕是有3款,朱古力/芒果等,轉了牌子但都OK,也有雪米滋。環境,算乾淨,枱大,唔似中環老蘭食過的超迫放題!總結,200落樓,收貨了!
星期一兩個人嚟食,好彩冇坐爆
畀呢個價錢絕對有交代,我會再嚟

今日去冇漏單,
熱食真係比較推介,炒飯起碼粒粒分明,菇菌夠味道

環境,算乾淨,枱大,唔似中環老蘭食過的超迫放題

總結,200落樓,收貨了!

2023-03-27
$198 (Dinner)
  • 一口牛
2023-02-28 1172 views
我第一次黎松本黎度食放題,環境衛生好好,食物處理好好,侍應服務態度非常好,真係好鐘意黎呢間松本真係做得好好,好滿意佢既服務同埋送餐既效率非常好所以一定要同朋友黎呢間食放題,我誠意推薦你地黎松本食放題,佢地好樂意為你服務,我比好評一啲都唔難,因為呢間值得推介,食過都會再番食,呢間真係好好食,你地一家大細甚至同你屋企人慶祝生日都要記得黎呢野,呢間野你值得一試,保證你食到定唔到口,我好鐘意黎松本食放題,價錢合理
2023-02-19 856 views
我哋第一次過嚟松本日本料理食嘢都好開心:環境都唔錯: 又坐得舒服地方成個日本色都好靚: 啲服務態度都幾好服務態度友好傾就開心: 最好同一班朋友過嚟食又開心呢哈哈都食得好滿足: 啲味道又唔錯就食得好飽 個個人食到笑笑口哈哈笑: 我希望下次有機會嘅話 在同一班朋友一齊去食: 希望下次有多啲機會去食真係好好味:正呀
2023-02-19 633 views
我今日同朋友晚餐,上去見到店內員工親切有礼貌,食物水準ok装修雅,如要我俾十分我肯定滿分给它天婦羅及炸物好好味,間舖糸旺角兆万中心七樓真心推介给各香港人加油松本
  • 火煱及天婦羅
我同朋友食得好開心,睇到班同事相處超好,服胳態度主動,有禮貌,食物好有刺身有可以食火鍋,有食 壽司,有食炸食,我俾100分,會推介松本放题,我都要第一次去松本食得好開心,所以我會推介出去松本都食超级好食有豐富,有仲食物温度超级好,有仲食雪糕,汽水,仲有座位坐得舒服一大班同事上嚟呀都幾開心,睇下好似個環境超級好,如果大家要興趣話可以上去兆萬中心7樓松本放題,可以同朋友或者同家人,男朋友去兆萬中心7樓松本題,直推介松本放題
  • 刺身
2023-02-19 343 views
我今日經朋友介绍去到旺角兆萬七樓松本日本料理食放題,店內環境及裝飾好有格調,員工態度好好几好相處,待客熱誠店內推介冰鮮刺身及火煱都好好味,是一間假日同朋友放假聚餐好地方
2023-02-19
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
Celebration
Anniversary
  • 刺身
2023-02-15 475 views
刺身好一般,賣相都麻麻,一份錢一份貨,我唔會再食 !出菜都比較慢 ,環境都算污糟,始終生冷野係未煮熟………………………好似搵命博😂可能我要求高,唔信你地可以去食下 ,無咩要求又食得飽都係一個選擇
2023-02-14
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$230 (Dinner)
Celebration
Valentine's Day
2023-02-05 411 views
環境好,服務態度好效率快,已經同朋友去過幾次,值得推薦的一間性價比高平民價格的日式放題,每次去到同朋友一邊打邊爐、一邊聊天開心寫意,還有其他款式選擇,簡直是平民之中的貴族享受,食過一次就百分回味……!
2023-02-04 292 views
我覺得全陪完美,包括:服務,態度,食物和環境都是滿分,食物任食,火锅方面夠火候,湯底非常入味,態度有禮貌,好好招呼,關照有加,實在生活在一個温暖的家一樣,我從沒吃個一間那麼好的餐廳,多謝你們的食物
2023-02-04 279 views
第一次過嚟重本食放題 都幾開心㗎服務態度幾好㗎例如我哋嚟到食放題嘅時候服務 都超正超好啲嘢食又好豐富 仲有啲座位都坐得好舒服一大班朋友上嚟呀都幾開心 仲有 啲食物 好豐富 好多 食到揞住個肚走呀食得好飽呀 又有 得食雪糕啦汽水啦仲有唔同特別嘅裝飾物都幾好㗎幾靚㗎: 睇落去好似個環境地方有日本式嘅風情呀: 如果大家有興趣嘅話可以上嚟旺角兆萬中心 7樓松本 放題 試過食過尋味!正呀:
2022-12-25 557 views
訂7點2位準時到達,響門口等左25分鐘(仲要催果種)才有位,坐低點餐又等左25分鐘才有1樣食物到(又係拍哂枱),張單都係計你7點入席,大時大節食到咁谷氣,服務態度麻麻!以後一定唔會再嚟!
2022-12-01 594 views
家人刚好这个月生日,有朋友介绍松本日式料理,我地一家5位來到旺角兆萬商埸七楼,松本日式料理食放題,座位吾错够寬,点了刺身盘,三文魚厚切,新鲜,大大粒珍寶带子,天婦羅香脆,品種够多,仲有火锅食,天氣轉凉,点了火锅,虾也好新鲜,食到好满足,平均200元一位,低食,會再來
2022-10-09 854 views
嘩,啲嘢真係頂唔住。佢啲刺身全部都有腥味,底下啲水啦,全部都係黃色,有幾衛生,大家都知啦。加埋啲服務態度真係太差,個個服務員都神神地,一係就俾錯單,一係就幾錯嘢,上埋啲都唔係我哋台嘅嘢。同埋上菜速度又好慢,前半個鐘都,之後就一個幾鐘無食過嘢,最後半個鐘先嚟嘢,都唔知搞得啲乜。奉勸大家千其冇嚟,太中伏啦,點解呢間嘢都可以做落去?同埋我想講,只要唔係呢間鋪頭做出嚟嘢,味道都算正常,例如飲料啊醬油啊雪糕啊,如果覺得洗差唔多兩百蚊,食埋呢啲嘢係ok都可以去試下
  • 醬油
  • 飲料