2019-03-16 3059 views
在旺角兆萬中心7樓的松本放題,十分低食,我在Yahoo 團購每位118元正另加服務費,食2個半鐘,老闆好好人先送我們2板海膽,並介紹我們先吃壽司/手卷、刺身和一品料理先,最後才吃火鍋!我們要了一個刺身,有新鮮的三文魚、好味的希靈魚、甜甜的日本玉子、鮮蝦、、、等!還有好美麗的鰻魚壽司、火炙三文魚腩、特別好味的火炙芝士熟蝦壽司、當然不可錯過的花之戀壽司、、、等還有傳統的壽喜燒,我們還添加了炸豆腐及一些天婦羅,最驚喜是炸雪榚,雪糕是芝麻雪榚!還有各式免費飲品和甜品!結賬每人大約二百元正!
海鮮刺身

名式壽司

還有各式免費飲品和甜品
結賬每人大約二百元正!

餐牌
海鮮刺身
名式壽司
  • 刺身
2019-03-04 1881 views
九點後食嘢優惠,服務態度OK啊非常好又食好美味,食材新鮮的,有雪糕搵你那雪糕有朱古力,要裝修日本風格,有一日式清酒買一送一,對方都好镸,飲嘢任飲非常之好爽囉,九點後任食三個鐘,有火鍋食品,氣氛都有80%日本放題的。
九點後食嘢優惠,
服務態度OK啊非常好又食好美味,食材新鮮的,
有雪糕搵你那雪糕有朱古力,
要裝修日本風格,
有一日式清酒買一送一,對方都好镸,飲嘢任飲
非常之好爽囉,
九點後任食三個鐘,有火鍋食品,
氣氛都有80%
日本放題的。
2019-01-12 3089 views
生日飯 兩個人食 團購打去預約果陣態度唔友善 🤔但店內用餐體驗 服務態度係滿分💯星期六晚 我地早到左半個鐘 佢開口請我地入去開始食 當我地9點開始 😱😱 好到嚇襯21-2300(雖然團購寫3個鐘 但其實我地食到10點半已經飽哂走得)團購加埋服務費$190左右 價錢同walk in差唔多團購送左一板海膽 樣靚 但唔重味 可能我唔識食店內熱情招呼 同食評上既反差頗大我諗可能生意無之前咁好 所以落力左 可能員工一時態度唔好 真係會趕走好多客人 希望而家有熱情 唔會太遲啦 (我第一次食就幾buy)刺身上 樣同味都好 唔覺得有食評咁差 (lucky?)款款都正常水平 有味 厚切 食完無肚痛 已合格壽司個飯好實 唔好味 鐘意刺身多d同其他餐廳比較 食物選擇都多 (火鍋食唔落無試到)但唔係樣樣都好食 熱食比想像中好(韓國煮蜆/一口牛仔粒/牛舌)但炸物個炸粉好實 (雞軟骨就食得好辛苦 想食都食唔落 浪費左半碟)😭但都有漏單情況 應該無心可能無貨 我地夠飽就無追單 最後樓面哥哥仲係咁俾雪米磁我地食 又叫我地一人飲多支野先啦 好熱情 好難得 總結:性價比唔差喎 200有找任食 仲想點無肚痛 無野大伏 除
生日飯 兩個人食 團購

打去預約果陣態度唔友善 🤔
但店內用餐體驗 服務態度係滿分💯

團購加埋服務費$190左右 價錢同walk in差唔多
團購送左一板海膽 樣靚 但唔重味 可能我唔識食

店內熱情招呼 同食評上既反差頗大
刺身上 樣同味都好 唔覺得有食評咁差 (lucky?)

款款都正常水平 有味 厚切 食完無肚痛 已合格
壽司個飯好實 唔好味 鐘意刺身多d

同其他餐廳比較 食物選擇都多 (火鍋食唔落無試到)
但都有漏單情況 應該無心可能無貨 我地夠飽就無追單

總結:性價比唔差喎 200有找任食 仲想點
無肚痛 無野大伏 除左雞軟骨 全部清哂

對我黎講 值得再食👍🏻👍🏻哥哥服務清分🤙🏻🤙🏻

2019-01-05 2483 views
之前已經食過兩次覺得ok嘅,咁岩見團購有就諗住聖誕黎食啦,因為26號可以使用,早3星期已經book左枱,最後早幾日打去reconfirm張枱時話冇資料,好彩都book得切啫,因為唔想咁多人所以寧願食早啲,食5-7呢個時段,4:45分去到咁坐嚮門口等開門,有職員知道我地嚮到叫我地等一陣,到就黎5點時有兩批客到左冇排隊直接行入去,又被安排入座,當然我地跟住入啦,好彩仲有卡位啫~極速落單後就去拎野飲啦,想飲樂天牌子嘅忌廉溝鮮奶或者芒果點知冇貨,有客人想食唔凍嘅蜜桃茶職員話得返雪櫃幾罐就冇啦,跟住職員通知落左單嘅韓式炸雞同唔記得咩一字骨都冇,食食下又聽到老闆叫員工去唔知邊到買雞軟骨返黎就黎冇,莫非過左聖誕太好生意所以乜都賣哂?唔理啦,唯有食有嘅野啦刺身:新鮮正常嘅,不過第一轉比少左鮑片要第二轉先出現炸物:海老天婦羅有啲厚粉,其他都正常,小丸子同雞肉薯餅幾好味壽司:火灸三文魚同鰻魚幾好味,不過第二轉三文魚燒得唔夠,見到個底仲係生嘅,第一次見火煱:冬陰公湯底夠味,不過上面隻蝦啲肉梅嘅食唔到不試也罷菜式:燒菠蘿燒唔夠,同埋好酸,雞翼我死佬可以食十隻以上,不過唔好味只係食左兩隻冇再叫啦除非下次會再平啲
刺身:新鮮正常嘅,不過第一轉比少左鮑片要第二轉先出現
火煱:冬陰公湯底夠味,不過上面隻蝦啲肉梅嘅食唔到
除非下次會再平啲,否則好難再黎lu,今次每位118+47
2018-12-26
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
Celebration
Christmas
Dining Offer
Group-buy
2018-11-17 2676 views
食咁多間放題,依間真係唔多掂,寫左紙入單又唔來,普通一口牛入多次紙都石尋大海,D 甜品唔多講,永冇下次。唔怪得星期六黃金時段都冇乜客。問d侍應點解入左紙冇來,佢望一望你跟住走左去,真係服務態度一流。
2018-11-13 2096 views
一大班友約食飯,緊係食放題啦,揀左旺角食因為方便大家。book左黎間放題,黎到唔洗等就可以入去,位置幾多,坐得幾舒服,頭轉叫既剌身壽司好快就黎,都幾靚仔幾新鮮,之後叫既熟食都唔錯。
2018-09-18 2636 views
我今晚非常好開心 今晚有四個人去食放題 松本啲嘢食非常好好食啊 我今晚同文仔一齊去食放題好開心啊 服務態度非常之好好啊 仲可以賞試唔同啲野食 試下出多啲唔同嘅嘢食 可以下次帶多啲朋友過嚟食嘢
2018-09-17 2152 views
本人曾受朋友邀约往松本曰式放题用餐,進入店内發现環境裝修充满日式風情。另外,服务员服务態度和藹可親,食物温度及味道更是美味可口。當天,我带着媽媽,姐姐同哥哥一同前往進食,我們一家人也讚不絕口,我從少就喜欢吃日本食物,包括壽司,刺身及魚生等,而且店内亦有麵類等,包括烏冬及伊麵,非常美味可口。眼見店内老闆娘有親切笑容,令我留下深刻印象。
本人曾受朋友邀约往松本曰式放题用餐,進入店内發现環境裝修充满日式風情。另外,服务员服务態度和藹可親,食物温度及味道更是美味可口。當天,我带着媽媽,姐姐同哥哥一同前往進食,我們一家人也讚不絕口,我從少就喜欢吃日本食物,包括壽司刺身及魚生等,而且店内亦有麵類等,包括烏冬及伊麵,非常美味可口。眼見店内老闆娘有親切笑容,令我留下深刻印象。
2018-08-02 2660 views
話說星期四要同一個朋友去到旺角信和中心租渡假屋,咁我就1家5口加埋我一個朋友決定去小曼中心搵放題食,上到去逐間逐間睇,但係間間都好多人,我哋開頭以為閑日唔會有咁多人點知係錯嘅,我哋由最高嗰層慢慢行落去睇,點知去到呢一層一間係唔需要等位,入邊仲有好多空位,因為唔想小朋友餓得太耐所以決定唔理咁多食咗先講。服務態度就一定冇咁好,大部份嘅事普通話,全部都好似唔係好想做咁樣,過都明白可能佢哋平時返工係好辛苦。講返食物先,款式嘅選擇係比較少,但係都明白一分錢一分貨,呢一間放題係成幢中心來講算平嘅一間,所以佢選擇少好多我都明白嘅。魚生來講當年係好大浸雪味,但係都仲食得出有啲魚生味嘅,但係赤貝呢就完全冇味,只係食緊一舊爽口嘅嘢。壽司嘅款式當然都係算少喇,但係難得佢有海膽手卷咁我梗係要來試吓啦,但係啲海膽係成埋水咁樣,見到有少少唔開胃嘅,但係都明白到咁平嘅放題,點會有靚嘅海膽食呢?熟食嚟講都不過不失啦,串燒呢就反而係燒得乾身嘅,不過就冇咩點落調味料,所以味道就淡,炸蝦天婦羅都係冇落到調味料嘅。唯一需要特別講嘅就係一個炒蜆,唔知佢係咪因為放左好耐,首先佢上枱嘅時候已經唔係熱㗎啦, 汁料仲要係變成啫喱一樣,

熟食嚟講都不過不失啦,串燒呢就反而係燒得乾身嘅,不過就冇咩點落調味料,所以味道就淡,炸蝦天婦羅都係冇落到調味料嘅。唯一需要特別講嘅就係一個炒蜆,唔知佢係咪因為放左好耐,首先佢上枱嘅時候已經唔係熱㗎啦, 汁料仲要係變成啫喱一樣,有啲難入口。
另外有個送嘅芝士焗蠔,每人一隻,不過好好細隻所以睇唔到咁滯,個面都係有一堆沙律汁。飲品呢就係自己係個雪櫃到攞罐裝飲品。
呢度果然係睇冇得揀嘅情況下唯一嘅選擇,不過如果係都唔會再嚟啦。
2018-06-05 2520 views
我哋今曰六位去旺角兆萬中心七楼食放题,我哋一家大细一齊去,我個女生日。都有一米二,都免费唔收錢,都幾有人情味。刺身食落好新鲜,又有好多熟食適合老人家食,唔錯,值得再光臨......
2018-06-01 1925 views
前幾晚被亞洲小姐-星級歌手(蔡美蘭小姐)相約往旺角兆萬中心7樓-松本日式放題食晚餐聚會,店內美食款式繁多,如刺身、天婦羅、韓式妙蜆、蒜香雞軟骨、汁燒魷魚鬚及各種壽司軍艦等,我們五人食到停不了口,店內食品新鮮及環境相當衛生,而且各員工服務態度親切。刺身相當新鮮,以黃金時段,晚上7時入座,每位$189。價錢相當優惠。如當天生日者,送上三文魚壽司蛋糕一個加燒生蠔一碟及海膽一板,以九折最優惠價$189。
2018-05-30
2018-05-19 1621 views
平均入5張單漏3張,黎嘅嘢又慢,食物質素差到爆,呢個價錢食m記好過。有啲侍應唔識聽廣東話,溝通有點困難。平嘢真係冇好嘢,唔好哂時間同錢食呢間,食左2個幾鐘都食唔飽。差評!食到人都嬲,如果你地想試下自己嘅底線,不訪一試👍我同10個friends食,冇人食得飽。人生第一次食放題食唔飽,而家被呢間嘢食我地個銀包放題,而唔係自己食放題。仲有,叫左個芝士焗蠔,個蠔腥到食唔到,btw個蠔上面啲芝士幾好食。。
食到人都嬲,如果你地想試下自己嘅底線,不訪一試👍
2018-05-13 1162 views
don't bother trying...waste of time.food is average at best.2hour time limit but serves slowly.average 200hong kong dollars... can easily find something better for that price.
food is average at best.
2018-04-27 1289 views
晚飯時段,在兆萬樓下一大群sales,拎住傳單,見我們有2個小朋友。最吸引我的:細路唔收。我2大2小,只收大人就上左去。款式比其他同類店少一d,接受到呀……呢個價錢,無所謂啦!刺身上得ok快,喜歡佢個大虾刺身,叫左好多隻。其他刺身ok啦,三文魚較新鮮。炸物都係一般,有d上到枱已經唔熱,攤凍哂。雞翼好食。我們仲加埋火煱,肥牛肉不太靚,小朋友咬唔到,炒野菜好味。甜品……嗰個糖水唔好叫,食雪米磁好過。總體ok,抵食飽肚。免收2個。haha!
2018-03-27 1258 views
本人是旺角街頭表演者,已在旺角行人專用區有八年表演經驗,有時候在表演過後,本人會帶領八至十人一同前往兆萬中心七樓-松本日式放題餐廳食晚飯,松本日式放題餐廳具有日式風情典範,寧靜舒適環境,再加上優雅裝修,最適合親子一家大小共享日本美食啦。另外,餐廳內設施及各樣擺設 ,都整齊妥當,各員工都面滿笑容及有著誠懇親切服務態度,廚房內環境衛生井井有條,廚房內各員工在處理食物時亦相當謹慎,務求令到各客人有深刻印象。除外,如一家大小共享天倫之樂的時候,只要光臨《松本》,可享有優惠價格,可享受免加一服務費,歡迎光臨,誠意推介…