2009-03-15 56 views
哈哈 因為有cupon既關係 今日又買美心既袋裝包做Lunch啦今次都係簡番我既至愛 糙米芝士包$11最欣賞佢有粒粒芝士 鍾意佢既口感 芝士味又夠濃郁芝士份量唔少 包身軟熟得黎有咬口 亦有麵粉香 正食晒成袋包真係夠飽 $11一餐好平呢

今次都係簡番我既至愛 糙米芝士包$11

最欣賞佢有粒粒芝士 鍾意佢既口感 芝士味又夠濃郁

芝士份量唔少 包身軟熟得黎有咬口 亦有麵粉香 正

食晒成袋包真係夠飽 $11一餐好平呢
2009-03-15
$11 (Lunch)
2009-03-06 399 views
又係慳錢既時侯啦 見有之前係報紙剪落既美心西餅cupon今日一於買袋家庭裝麵包做Lunch新輕粟米軟法包$11(有cupon $9)其實呢款包我都食過幾次 不過成日都唔記得影相呢個係除咗糙米芝士包之外 我第二鍾意既袋裝包雖然唔係好食得出有粟米既存在 粟米味亦唔太濃但係香草味好濃好正 而且包身真係好軟熟 好味唔覺唔覺 就食晒成包 因為佢冇其他料 所以都唔會好濟有cupon $9就食到一餐勁飽既Lunch 好抵食呢
又係慳錢既時侯啦 見有之前係報紙剪落既美心西餅cupon

今日一於買袋家庭裝麵包做Lunch

新輕粟米軟法包$11(有cupon $9)

其實呢款包我都食過幾次 不過成日都唔記得影相

呢個係除咗糙米芝士包之外 我第二鍾意既袋裝包

雖然唔係好食得出有粟米既存在 粟米味亦唔太濃

但係香草味好濃好正 而且包身真係好軟熟 好味

唔覺唔覺 就食晒成包 因為佢冇其他料 所以都唔會好濟

有cupon $9就食到一餐勁飽既Lunch 好抵食呢
2009-03-06
$9 (Lunch)
2008-12-29 21 views
今朝一起身 諗唔到食咩好又醒起屋企重有一大疊美心餅卡 於是就落街換餅鮮果撻$10落到去 唁見我好鍾意食既芒果撻 只有鮮果撻 冇法 照殺朱古力就甜甜地 冇咩特別生果當然唔會好新鮮 士多啤梨好酸 奇異果就好甜其他生果因為唔鍾意 所以比咗家姐食生果下既cream唔太多 咁就好啦最憎就係食cream 如果係雪糕就好啦撻好脆 就好似食曲奇咁 好好食 我好鍾意檸芝物語$8見到呢個既樣幾靚 所以換埋 雖然話係芝士蛋糕 但冇咩芝士味似普通忌廉蛋糕再加D檸檬啫喱不過都幾好食 況且唔洗錢 冇所謂啦
今朝一起身 諗唔到食咩好

Type of Meal
Breakfast
鮮果撻
2008-11-12 33 views
以前都食過呢個包幾次 一大袋包 只係$10.5 都真係幾抵而且有芝士 梗係合我胃口啦今日Lunch 想食平D 又想夠飽喎 咁就決定去美心買呢種家庭裝麵包做Lunch哇!冇買一排 貴咗咁多0既 通脹真係.....................好在 有好多芝士粒 一袋有8塊包 當中有6塊都係充滿芝士粒完全滿足到我呢個芝士癡呀 而且 我以前食呢個包個陣 覺得個包身略硬但係今次食 個包就好軟熟 而且軟熟得黎有D紅米增加口感同米香整體黎講 好味咗 $13 我願意比
以前都食過呢個包幾次 一大袋包 只係$10.5 都真係幾抵

而且有芝士 梗係合我胃口啦

好在 有好多芝士粒 一袋有8塊包 當中有6塊都係充滿芝士粒

整體黎講 好味咗 $13 我願意比
新輕糙米芝士包
$13 (Lunch)