2024-09-25 0 views
同屋企人慶祝中秋節預早喺鄰住買訂購咗盆菜好彩睇咗條款細則原來係要落舖頭預約幾時拎要提前三天咁其實唔使專登喺網上訂購啦😅600幾蚊4人份量嘅盆菜包埋啫喱同埋一個楊州炒飯炒個盆菜幾好食👍🏻👍🏻炒飯就好一般
同屋企人慶祝中秋節
2024-09-17
Type of Meal
Dinner
2024-09-04 11 views
✨其實我不嬲都好鍾意食美心嘅下午茶,難得今日忙裏偷閑,經過美心即刻衝入去食咗先算😋✨菠蘿油🍍🧈配是日湯粉麵🍜加熱檸水☕️,是日湯粉麵係榨菜湯米粉:😋菠蘿包既皮烘得脆脆的,菠蘿包仲係熱熱地,而塊牛油有少少凍凍地,咬落口牛油即刻溶化,真係好正啊!平時都係飲開熱檸水,但我唔會加糖,健康啲嘛!

2024-09-04
$34 (Tea)
  • 菠蘿油拼是日湯粉麵餐
2024-05-19 86 views
香港基本上美心MX大家樂大快活係窮人恩物,因為基本上每一個餐都唔超過$50我第一次去食呢個美心MX嘅焗豬扒飯我有啲驚喜因為佢除咗豬扒唔係醃到散晒嗰啲佢嘅醬汁令到我非常之豐富口感所以建議如果大家美心揀唔到食啲咩嘅時候可以食焗豬
2024-01-09 151 views
我今日去葵興辦事,見時間不早,順道去商場內的美心快餐食晚餐。我點左枝竹火腩豆腐煲及白飯$64,M37是配燉湯(木瓜雪耳燉雞腳),個火腩煲的賣相不錯,可惜較咸,火腩肉及豆腐硬身,未係炆煮的煲,燉湯就可以係 0K的。