2024-08-11 2 views
星期日用app叫麥香餅豬柳蛋堡,10點40分叫,12點先拎到個餐,我知道假期叫遇左要等,但係都唔好咁耐呀,起碼個app提下我要等咁耐,我就唔叫啦,仲要無得取消,真係癡線,好多人都等到發脾氣,好彩商場有冷氣,如果唔係打交都似。
2024-05-19 21 views
每次嚟食呢間麥當勞每次嘅口感同口味都唔一樣都係幾特別嘅體驗今日食嘅薯餅係新鮮炸嘅😂所以係好味,脆卜卜唔知係咪太耐冇飲鮮榨橙汁覺得勁甜🤣同埋而家冇咗小杯 迫住呀媽都要一齊飲大杯🥲冇辦法啦,鬼叫又要換babyshark 圖書咩開心樂園餐喺麥當勞幾成功嘅項目
每次嚟食呢間麥當勞
每次嘅口感同口味都唔一樣
都係幾特別嘅體驗

今日食嘅薯餅係新鮮炸嘅😂
所以係好味,脆卜卜
唔知係咪太耐冇飲鮮榨橙汁
覺得勁甜🤣同埋而家冇咗小杯
迫住呀媽都要一齊飲大杯🥲

冇辦法啦,鬼叫又要換babyshark 圖書咩
開心樂園餐喺麥當勞幾成功嘅項目
2024-05-18
$40 (Breakfast)
2023-09-05 81 views
🍴餐廳:麥當勞📍地址:屯門龍門路55-65號新屯門商場2樓9-11號舖新屯門中心商場呢間麥當勞,都算係全個商場食嘢最平嘅地方,座位都坐得舒服冇乜人,不過外賣機就比較少只得一部,兩個人用,樂園單好快就取餐,同埋外賣都包得比較好,叫咗特製麥芝蛋包走沙律醬,另外一個就正常麥芝蛋包好細心用貼紙貼住特製果個包,以供識別,食咗好多好多間嘅麥芝蛋包都係有蛋殼,但係呢間係冇嘅😅可以放心買👍另外買咗早晨全餐唔要嘢飲26蚊,真係抵食,以前早晨全餐係最貴嘅早餐,而家已經唔同曬,廿幾蚊就買到,反而其他包餐要三四十蚊
🍴餐廳:麥當勞
📍地址:屯門龍門路55-65號新屯門商場2樓9-11號舖

樂園單好快就取餐,同埋外賣都包得比較好,

叫咗特製麥芝蛋包走沙律醬,另外一個就正常麥芝蛋包

好細心用貼紙貼住特製果個包,以供識別,

另外買咗早晨全餐唔要嘢飲26蚊,真係抵食,

2023-08-19 36 views
今次內容正啦事關我呢次寫評係為咗新出嘅麥樂雞醬而出嘅呢排出咗四款新嘅麥樂雞醬我睇電視廣告見到嘅1)煙燻芝士醬2)蜜糖芥茉醬3)星洲咖喱醬4)蒜辣蛋黃醬四款聽落都好特別 所以我一直都好想試推出咗成差唔多一個月今日終於中午時間有機會一試但係一個人食唔到18件 只叫咗六件所以我揀咗一隻醬- 蜜糖芥茉漿呢隻醬我有食過嘅 所以唔算好特別不過今日出現咗一個問題 我叫咗呢個六件麥樂雞餐 發現啲麥樂雞同埋薯條都好唔新鮮😢🥺啲雞肉一就食知好似返炸/炸定咗好耐😵‍💫我下次會同返麥當勞講可以換(今日同朋友分享先知原來可以同佢哋反映,換過D新)或者我下次會去第二間嗰度試 一次過試晒四隻醬😂不過另外有一樣嘢我都幾驚訝就係呢一間麥當勞,而家出咗堂食送餐服務即係叫完外賣如果堂食佢會送去你張枱俾你我覺得呢個服務幾好☺️ 好有親切感
今次內容正啦

啲雞肉一就食知好似返炸/炸定咗好耐😵‍💫

或者我下次會去第二間嗰度試
一次過試晒四隻醬😂

不過另外有一樣嘢我都幾驚訝
就係呢一間麥當勞,而家出咗堂食送餐服務
即係叫完外賣如果堂食佢會送去你張枱俾你
我覺得呢個服務幾好☺️ 好有親切感
2023-08-19
$28 (Lunch)
2023-05-28 44 views
今日訓醒又落大雨.都唔想出街食.就用 apps叫麥當奴 外賣早餐.我哋order咗一份✨開心家庭早餐✨.(1)熱香餅開心樂園餐(奶醬口味)(2)雜菜蛋扭扭粉(3)優質即磨咖啡(細)(4)美粒果橙汁(大)(5)炒雙蛋脆雞飽(6)豬柳蛋漢堡(7)粟米杯(細)(8)脆薯餅還有一份神秘禮物整體來說:外賣都算快.食物質素一般,但十分飽肚嘅快餐.叫得外賣都唔會要求好高.(麥當勞)龍門路55至65號新屯門商場2樓9至11號.
我哋order咗一份✨開心家庭早餐✨.
(1)熱香餅開心樂園餐(奶醬口味)
(2)雜菜蛋扭扭粉
(3)優質即磨咖啡(細)
(4)美粒果橙汁(大)
(5)炒雙蛋脆雞飽
(6)豬柳蛋漢堡
(7)粟米杯(細)
(8)脆薯餅
還有一份神秘禮物

(麥當勞)
龍門路55至65號新屯門商場2樓9至11號.

2023-05-28
Delivery
Type of Meal
Breakfast
2023-02-04 52 views
麥當勞新出左豬排早餐,大快活又好多人,咁就試下啦。個豬排好乾,直接用木叉叉到斷都界唔開,感覺好似食樹皮,雖然我未試過真正的樹皮。不過個香茅味好重,算佢啦!至於個用餐環境一定好過大快活啦,因為人唔多,都幾空洞,而且佢播住我近來好鍾意的MC的歌,加分啦。最後杯即磨咖啡真係唔錯,味道好濃烈。其實麥當勞的即磨咖啡真係好好飲,個奶同咖啡的比例調教到好適合我個人的口味,淨係呢杯咖啡已經可以抵銷佢鞋過樹皮的豬排的罪了!
麥當勞新出左豬排早餐,大快活又好多人,咁就試下啦。

2020-12-08 189 views
M記係快餐首選趕時間又諗唔到食咩,就揀佢加上呢期有我最愛既蜜糖bbq shake shake粉,正今次試下佢新既蜜糖bbq炸雞以往少食炸野既我,今日決定試試佢雞髀外脆香口,肉質軟滑好食又估唔到呢個雞又幾好食喔
M記係快餐首選
趕時間又諗唔到食咩,就揀佢
加上呢期有我最愛既蜜糖bbq shake shake粉,

今次試下佢新既蜜糖bbq炸雞
以往少食炸野既我,今日決定試試佢
雞髀外脆香口,肉質軟滑
好食
又估唔到呢個雞又幾好食喔

2020-10-05 78 views
今日收工之後,屋企人又無煮飯,又唔想煮麵,唯有自己買個m記食啦好似已經出左一段時間既麥炸雞🍗今次一於就試試佢!以前一直鐘情於脆香雞翼既我試完麥炸雞就愛上左!本身都擔心啲雞會唔會又老又唔好食,但完全無呢個問題!仲相當嫩口!下次一定要試埋佢個蜜糖BBQ味呀!

2019-06-23 164 views
今朝早叫咗個麥麥送外賣,點知送到係咁樣既,薯餅全部濕晒,熱香餅餐俾湯浸住,扭扭粉既外賣盒爛晒,你叫我點樣食呀⋯⋯簡直係嬲到一個極點,點解你仲好意思收錢既⋯⋯我都費時再打去叫你哋換,等得來都餓死咗啦⋯⋯
Delivery
2019-03-03 96 views
這家麥當勞餐廳, 係我食過咁多間嘅麥當勞餐廳最難食嘅一間, 薯條永遠都唔脆, 唔熱, 嗰啲包 硬掘掘, 淨係得飲品係正常, 仲有 個場比較細, 如果有人開生日會, 就真係迫到無倫。
2018-06-30 152 views
-🦄McDonalds-珍寶套餐 Hkd32Rating🌕🌕🌕🌑🌑-Have A Good SAT Morning🌞呢3日連假要好好休息✨先來個頹M記早餐做開始😂外賣既賣相一般啦 拎返來都唔熱面包一如既往咁硬但我就係中意咬柴皮😂😂😂暑餅都脆既 但擺耐左比較油第一次係配豆漿 味道偏甜都係鮮橙汁都好 我個人覺得 haha 😂!!-
🦄McDonalds

面包一如既往咁硬
但我就係中意咬柴皮😂😂😂

暑餅都脆既 但擺耐左比較油

第一次係配豆漿 味道偏甜
都係鮮橙汁都好 我個人覺得 haha 😂!!
2018-06-14
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$32 (Breakfast)
2016-10-10 174 views
$7一個粟米批,外皮同其他批一樣都係好脆、金黃色,又暖呼呼,好正內裏粟米唔夠多,忌廉太多,太多嘅問題係令到整體太甜。因為本人其實係鐘意食甜野嘅人,當我都覺得甜嘅時候,個甜味有幾甜都可想而知。所以呢到奉勸大家一句,食完記得飲多啲水鐘意都唔好食太多,好容易糖尿病
所以呢到奉勸大家一句,食完記得飲多啲水
鐘意都唔好食太多,好容易糖尿病
2016-10-09
$7 (Tea)
2014-07-15 307 views
喂!你唔係唔食M記,KFC,之類GE野嫁咩!係呀!我係唔食嫁!炸野,我少食。肉類,我唔食。但係,我冇話唔食甜品喎! 喂!咁你講曬啦! 係呀!SO?! OKOK!唔自問自答啦 今次黎係為左食又再出現既綠茶紅豆新地既!下!食新地算啦!士多啤利都唔差喎! 我知呀 不過我未試過新野 ar ma 綠茶紅豆新地UM......two words......too sweet  我已經係好食得甜個類人,但係,我真係唔係咁接受到......另外,我感覺上,那是綠茶"雲豆"新地呢!
喂!你唔係唔食M記,KFC,之類GE野嫁咩!
係呀!我係唔食嫁!
炸野,我少食。
肉類,我唔食。
但係,我冇話唔食甜品喎!

喂!咁你講曬啦!

係呀!SO?!

OKOK!唔自問自答啦

今次黎係為左食又再出現既綠茶紅豆新地既!
下!食新地算啦!士多啤利都唔差喎!

我知呀
不過我未試過新野 ar ma

綠茶紅豆新地

另外,我感覺上,那是綠茶"雲豆"新地呢!
2014-07-12
Waiting Time
1 Minutes (TakeAway)
$7 (Other)
2013-07-09 191 views
我一直都覺得香蕉同朱古力係絕配見m記出左呢個新野當然去試一試拎左杯野係手已經深感不妙打開一睇 哇 搞咩 成舊蛋糕係度我都唔知係佢特登定點啦食落一d口感都無 平時食曲奇/聰明豆麥旋風點都有d野咬下呢杯野係一d都無 除左個舊蛋糕香蕉味一d都唔濃 俾朱古力味蓋過晒但朱古力味又唔係真係好濃 而且打得一d都唔勻食到底有一大舊係原味雪糕真係寧願食番傳統味道好過唉。。。好失望。。。

我一直都覺得香蕉同朱古力係絕配
香蕉味一d都唔濃 俾朱古力味蓋過晒
但朱古力味又唔係真係好濃 而且打得一d都唔勻
食到底有一大舊係原味雪糕
真係寧願食番傳統味道好過
唉。。。好失望。。。
2013-07-08
$13 (Tea)
2010-01-09 37 views
戒吃麥當勞的食品都有一段日子了,不過12月出的特別版,蝦堡,極度吸引我這個蝦迷趁游水前就去吃一個,相信其'殺傷力'都不會影響太大吧(自己呃自己)就腳地去了泳池附近商場的分店,於這分店光照顧的次數是5隻手指都數得哂.門外貼有蝦堡的廣告紙,單點價錢都接受到,而我還想吃粟米和綠茶,入店子後,經理姐姐的第一句不是"歡迎光臨",而是問我'有冇興趣做會員呀?',攪笑攪笑.問問收銀員粟米粒是多少錢?她說'十個半掛',我心想為什麼你是收銀員但都可以不肯定食品的價錢?(怪~)櫃檯上的廣告貼,綠茶圖片上貼了"售罄"一字,我多口再問她,她說'0下,綠茶...嗯..有呀',我無奈地說是你們貼出來的,她才恍然大悟去看那張廣告貼,然後向我說'係呀賣哂喇'.我肯定她全程都在發夢囉我點的蝦堡是走醬的,兩塊麵包濕濕地,而塊炸蝦堡,果真有滿滿的蝦膠和蝦粒,不過完全沒味道的 而炸層部份又淋又濕潤,怪怪怪!生菜爽脆,有幾條已黃了,菜中水份fing不透徹,相信影響到麵包和炸蝦的原兇是它了.店子正在裝修中,嘈吵非常,速速吃完就離開,再不會來!
趁游水前就去吃一個,相信其'殺傷力'都不會影響太大吧
(自己呃自己

店子正在裝修中,嘈吵非常,速速吃完就離開,再不會來!
2009-12-25
$15.3 (Tea)