2019-06-16
今日我到分店時不是繁忙時間, 櫃位前只有兩人等待食品。我今日行去櫃台, 向一個頭髮凌亂,不說話既員工點購一個豬柳蛋漢堡......由我落order到用八達通俾埋錢, 呢個員工一句聲都無出過,完全靜音!!! 犀利~!!! 都唔緊要....... 咁我等待食品, 出食品速度還好正常的, 咁我都習慣攞到食品會望一望會否有錯漏, 咁我開袋見到豬柳蛋漢堡個包裝紙咁一定無錯啦~ 點知, 我返到公司一開包裝紙發現.......內裡竟然走蛋!!!!!!!!變左豬柳漢堡囉!!!!!!!!!!!(一心諗住食蛋先至買, 一開即刻冇晒心情食~ -_-")有無搞錯呀........連出品都越黎越差........究竟你地大公司仲有冇培訓員工????? 我以前都做過mcdonald, 呢間大公司俾我感覺一直好好, 但近呢一兩年食品質素越黎越差........有某部分員工服務態度可以好無禮貌!!! 我已經第三次到此分店消費, 第一次麥樂雞餐, 麥樂雞同薯條係唔熱既.....好明顯擺左好耐......算~!!! 第二次我只係在門口甜品站買脆皮雪糕筒, 門口員工冇笑容不特止, 仲要黑面對住買雪糕既客人, 真犀利~!!
我已經第三次到此分店消費, 第一次麥樂雞餐, 麥樂雞同薯條係唔熱既.....好明顯擺左好耐......算~!!! 第二次我只係在門口甜品站買脆皮雪糕筒, 門口員工冇笑容不特止, 仲要黑面對住買雪糕既客人, 真犀利~!!!!!!!!! 第三次就係今次.........呢間分店真係特別差, 其他mcdonald員正都唔係咁既, 好好架。請正視該分店問題~!!!!!!