2021-05-31
因為星期三係公眾假期😌所以星期二放工就去咗荃灣接K先生放工 諗咗成個禮拜食咩好, 最後揀咗食麵 🥰 一路諗緊食沾麵定拉麵但係因為我本身好鍾意食沾麵 呢間又出名 諗住時間夠早唔使排好長隊到咗之後員工好快走出嚟問我哋幾多位同埋俾咗個紙我哋落單因為我一直都好鍾意飲蕃茄湯 好似普遍出邊其他沾麵店都冇,所以諗都冇諗就揀咗蕃茄❤️K先生就揀返黑蒜油交咗張紙仔比職員之後大概10分鐘左右就有座位啦入到去第一件事係發現真係同好多其他人嘅食評一樣,呢一間店係充滿着一陣怪味嘅 ,其他人話係因為佢哋嘅荀,不過我叫咗走荀所以就唔知啦🤗🤗坐低飲杯凍水大概等咗5分鐘左右就有得食啦🥰🥰我想講 佢 個 蕃 茄 魚 介 真心好食 好足料 真係食到一粒一粒蕃茄唔係出面嗰啲溝粉嘅湯底👍🏻👍🏻👍🏻本身到佢嗰層紅色嘅油本身以為係會好辣但係一啲都唔會🥰🥰🥰反而K先生就覺得黑蒜油冇乜特別🤫🤫覺得價錢又唔太貴,個面個分量都係多嘅,同埋個湯底我真係好鍾意🥰🥰🥰🥰
諗住時間夠早唔使排好長隊
到咗之後員工好快走出嚟問我哋幾多位同埋俾咗個紙我哋落單
K先生就揀返黑蒜油
交咗張紙仔比職員之後大概10分鐘左右就有座位啦
其他人話係因為佢哋嘅荀,不過我叫咗走荀所以就唔知啦🤗🤗
坐低飲杯凍水大概等咗5分鐘左右就有得食啦🥰🥰
反而K先生就覺得黑蒜油冇乜特別🤫🤫