👨‍👩‍👦話說呢間親子餐廳我地已經多次再訪啦!因為小朋友真係好鍾意玩入面個波波池呀🥳,而且食物質素又好好!兒童餐嘅款式成日都有新款,唔會悶親小朋友😍今次係新年龍年款式,真係好應節呀🧧🧧又有得食又有得玩,小朋友每次嚟都超開心🤣今次我地仲叫多咗野食,小朋友竟然都食得晒!好驚喜呀!🐂王者牛肋骨上枱超誇張,好大條😍店員會幫手燒埋,條牛肋骨已經醃好咗,燒完可以即刻食,甜甜地,好惹味!🐮長牛舌超長嘅牛舌,肉味好濃,唔會韌。🐷雪花厚切五花肉超厚嘅五花肉😍店員會幫手燒埋,配埋生菜同埋泡菜食,好有韓式風味!🌸花團錦簇造型飯團花團造型好得意,小朋友見到已經即刻拎起一舊嚟食 ,配埋燒雞槌同埋薯條,so yummy 😋🥚韓國公主賀歲蛋包意粉蛋包公主裙造型好靚呀😍配埋意粉,口感好特別!🚘龍年行運小跑車小朋友一定鍾意嘅小跑車,入面有單骨炸雞翼,仲有水果,紫菜飯,夠晒飽肚呀!🍊熱情洋溢的柑橘窩夫伴雪糕呢個窩夫超正呀上面有柑橘醬,甜甜酸酸,配埋雪糕好夾呀!🍫我地野飲點咗暖意洋洋熱朱古力,🍊大橘大利柑橘奶昔同埋🍫Kitkat 朱古力忌廉沙冰。三款都好好飲,啱晒冬天飲呀!唔知下次嚟又會有咩新款式嘅主題兒童餐呢?好期待呀🥰

🐂王者牛肋骨

🐮長牛舌
超長嘅牛舌,肉味好濃,唔會韌。

🐷雪花厚切五花肉

🌸花團錦簇造型飯團

🥚韓國公主賀歲蛋包意粉
蛋包公主裙造型好靚呀😍配埋意粉,口感好特別!

🚘龍年行運小跑車

🍊熱情洋溢的柑橘窩夫伴雪糕
呢個窩夫超正呀上面有柑橘醬,甜甜酸酸,配埋雪糕好夾呀!

唔知下次嚟又會有咩新款式嘅主題兒童餐呢?好期待呀🥰

餐廳推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🍊長牛舌原條長牛舌成寸長 仲要係特厚切 燒至七成熟 食落好很口感 牛味十足🍊王者牛肋骨特大原條牛肋骨 無論分量 ,size 都大得驚人 放上鐵板去燒 牛肋骨充滿焦香 牛肉肉質鮮嫩多汁香口 🍊雪花厚切五花肉五花肉係厚切 但脂肪比例高 燒烤過後 非常焦香 可以夾生菜食減少油膩感 或點韓色辣醬去食 非常惹味🍊花團錦簇造型飯團$162呢個飯團便堂 賣相一流 每一樣食品都係為 小朋友而設 飯團𥚃面有 雞蛋 雜菜 火腿 腸仔 ,每樣配料都係小朋友至愛 另外 仲有滷水雞鎚 同即炸薯條 真係可以令小朋友坐定定食🍊韓國公主賀歲蛋包意粉 $158入邊有蟹柳絲,薯仔紅蘿蔔,粟米,蛋包意粉,肉碎茄汁 不只賣相好靚 味道都好好食🍊龍年行運小跑車𥚃面有粟米粒 單骨雞翼 魚糕串 紫菜碎 水果 同西蘭花, 每樣都係小朋友啱食嘅小食 ,而 小食都係用架小跑車裝住,同小朋友打卡一齊🍊暖意洋洋朱古力1杯(熱) 半溶狀態下既棉花糖 加上特濃朱古力 好好味🍊大橘大利柑橘奶昔1杯 柑橘奶昔 好特別 而且估到兩樣野係出奇地夾 🍊Kitkat 朱古力忌廉沙冰1杯好正呀 係由Kitkat朱古力製造呢度有波波池 滑梯比小朋友玩
🍊長牛舌

🍊王者牛肋骨

🍊雪花厚切五花肉

🍊花團錦簇造型飯團$162

🍊韓國公主賀歲蛋包意粉 $158

🍊龍年行運小跑車

🍊暖意洋洋朱古力1杯(熱)
半溶狀態下既棉花糖 加上特濃朱古力 好好味

🍊大橘大利柑橘奶昔1杯
柑橘奶昔 好特別 而且估到兩樣野係出奇地夾

🍊Kitkat 朱古力忌廉沙冰1杯
好正呀 係由Kitkat朱古力製造

呢度有波波池 滑梯比小朋友玩 小朋友只係需要叫一份兒童套餐大人只係最低消費$150一位咁就可以玩波波池 又有得食,又啱小朋友玩 真係好啱 星期六日食飯去玩

📍炑八韓烤親子餐廳 (觀塘)
觀塘鴻圖道90號2樓
👧🏻😋👅🍽✨主題親子餐廳 - 農曆新年篇🧧-炑八韓烤親子餐廳 🇭🇰 觀塘鴻圖道90號2樓 🇭🇰-🇰🇷 有關節日既餐點同佈置, 呢度永遠都超快 update! 成間餐廳都佈滿紅噹噹嘅佈置, 特登幫個女著左件紅衫影相😎🇰🇷 當然唔少得新年期間限定套餐, 全部都同🐲有關嫁😍 其他單點食物都插左2024/New Year旗仔超有氣氛🇰🇷 埋單會送代幣俾小朋友扭蛋, 又有波波池, 又有sir滑梯, 仲有小禮物, 簡直係小朋友天堂-🧒🏻 🍱 兒童餐💯花團錦簇造型飯團: 配有雞鎚仔同薯條, 飯團同9款餡料束成花形好有意頭💯新年公主賀歲蛋包意粉: 漩渦炒蛋包住茄汁意粉賣相好靚好開胃💯龍年行運小跑車: 有炸雞翼, 魚糕粟米飯, 仲有飯後果-🥩 🐖 燒肉✨王者牛肋骨: 夠肥燒到燶燶地口感似叉燒好正🤤✨雪花厚切五花肉: 鐘意油脂感一定超鐘意, 但如果怕膩都可以燒耐啲逼油出黎更香脆✨長牛舌: 𠝹左一行行更入味, 質地彈牙平衡返另外兩款肉既油膩-🧇🍹甜品/飲品💯熱情洋溢的柑橘窩夫伴雪糕: 個窩夫好香脆, 仲有新鮮柑同橙肉, 再配雲呢拿雪糕同鮮忌廉, 呢個配搭冇得輸🤤💯大橘大利柑橘奶昔特飲: 奶昔好滑入味有橙肉好
👧🏻😋👅🍽✨
主題親子餐廳 - 農曆新年篇🧧
炑八韓烤親子餐廳
🇭🇰 觀塘鴻圖道90號2樓 🇭🇰

🧒🏻 🍱
兒童餐
💯龍年行運小跑車: 有炸雞翼, 魚糕粟米飯, 仲有飯後果
花團錦簇造型飯團

雪花厚切五花肉

🧇🍹
甜品/飲品
💯大橘大利柑橘奶昔特飲: 奶昔好滑入味有橙肉好香甜
💯Kitkat朱古力忌廉沙冰: 沙冰好smooth忌廉超邪惡仲有kitkat威化
💯暖意洋洋朱古力: 熱朱加一大堆溶咗嘅棉花糖超甜好有童年回憶😂
熱情洋溢的柑橘窩夫伴雪糕

花團錦簇造型飯團
新年公主賀歲蛋包意粉
龍年行運小跑車
雪花厚切五花肉
熱情洋溢的柑橘窩夫伴雪糕
2024-01-30 46 views
有時湊住小朋友出去食飯,仲想輕輕鬆鬆食韓燒都唔夠盡興,同學仔媽咪帶左我哋去呢度,有韓服體驗、兒童遊樂場波波池、滑梯及玩樂空間🧸,座位好坐,食物都有份量同好食,兒童餐又啱小朋友食💖👨‍👩‍👦👍🏻兒童餐有行運小跑車、蛋包意粉 、造型飯團;而燒物:長牛舌、王者牛肋骨、雪花厚切五花肉;仲有特飲:暖意洋洋朱古力、大橘大利柑橘奶昔、Kitkat 朱古力忌廉沙冰。也點了小朋友最中意嘅甜品窩夫伴雪糕,都算豐富呀!

2024-01-29 19 views
行過觀塘,揾到一間人氣勁旺既韓式燒烤餐廳。閂住眼,都聞到陣陣烤肉香,真係勁誘人👃!一入去就見到餐廳哥哥姐姐笑容滿面,親切得滯!最正係,呢度有兒童遊戲區🎪,令到啲細路可以玩得咁開心,大人又可以放心食好東西!開始燒肉,先來d頂級霜降牛小排原味🥩,呀,真係軟滑得來入口即溶,唔講我都唔知平民食物得嚟甘正!跟住試埋韓國梅花肉,梅花肉層次分明,略帶韓式醬油嘅鮮味,外皮微焦香而唔柴。至於嗰八爪魚🐙,勁夠晒新鮮,燒得啱啱好,口感Q彈得來帶點海鮮嘅甜,好過癮!小朋友餐就更加出色,個蜜蜂嗡嗡小跑車🚗,唔止賣相吸引,味道都好啱細路口味,唔係太咸就最正!最後,飲埋三款唔同嘅飲品,夠晒清新唔膩口🍹。講真,食得健康開心,又可以睇到囡囡Happy,咁嘅親子時光,真係無價!下次再嚟,我哋一家仲要試吓其他款式,重溫今次嘅開心!👨‍👩‍👧🍴

2024-01-23 43 views
元旦之夜一家四口選了這家親子韓燒😋前菜可以任食👍整體食材新鮮,我地主要點牛系列,燒好加片蒜片用生菜包住黎食,正🤭:最愛係無限次添加既芝士粟米,小朋友一食完就叫店員再加,唔記得食左幾多round😝醬油蟹沒太大驚喜,但也可以接受🦀整體黎講可以一試😊
元旦之夜一家四口選了這家親子韓燒😋

前菜可以任食👍

醬油蟹沒太大驚喜,但也可以接受🦀

整體黎講可以一試😊

2024-01-01
$350 (Dinner)
2024-01-17 38 views
聖誕期間同朋友黎左炑八韓燒親子餐廳, 入面有一個粉藍色波波池, 就算唔大都夠一堆小朋友放電 😁聖誕節小朋友set有特別便當聖誕老人便當 $162而大人餐廳就設計左個派對滿滿燒肉套餐 $868有幾款唔同既肉, 包括牛胸腹肉, 炑八梨汁牛扒, LA骨, 梨汁雞腿肉, 安格斯外群肉等等, 啲肉新鮮又多汁, 加埋梨汁仲味道仲昇華左 😋 甜品揀左蜜糖爆谷, 小朋友睇同食得好開心 🤗全份炸雞系列 $178炸雞脆炸香口, 唔會好乾身, 幾嫩滑。整體食物質素唔錯, 如果係有小朋友, 帶埋佢黎都係一個唔錯既選擇! 小朋友放電個陣家長可以係位度食野, 唔洗擔心出意外 👍🏻

聖誕節小朋友set有特別便當
聖誕老人便當 $162

而大人餐廳就設計左個派對滿滿燒肉套餐 $868

全份炸雞系列 $178
炸雞脆炸香口, 唔會好乾身, 幾嫩滑。

2023-12-30
$260 (Dinner)
2024-01-09 68 views
上星期帶左小朋友去「炑八韓烤親子餐廳」,真係好開心,有得食有得玩💓我地大人就叫左芝士石鍋拌飯、厚切豬腩肉片同牛肉拼盤🤭仲有芝士粟米同泡菜爐邊蛋無限refill!首先會有前菜及沙律無限粟米芝士及泡菜蛋,都係一賣點!👶🏻兒童餐:小朋友就食可愛貓咪飯🐱,呢個最得意最啱食就叫咗呢個,佢係白汁三色豆炒蛋飯飯,不過略嫌飯有少少硬,但係白汁味道唔錯👍🏻最重要係餐廳有一個遊樂區,有波波池,又有大積木,仲有廚房玩具🥰小朋友唔可以起位坐咁耐,餐廳有遊樂區,就可以俾佢哋放下電😆

首先會有前菜及沙律

無限粟米芝士及泡菜蛋,都係一賣點!

Lunch
2023-12-31 1643 views
聖誕將來臨,一家人提前慶祝食聖誕大餐。我見到這間主題是親子餐廳,今次一早預約左同阿女,老公一齊試下先。如果人多仲可以坐包廂,可以保持一定的私隱度。人少都可以坐卡位,座位非常闊落。聖誕佈置裝飾好可愛,真係添上了不少聖誕氣氛。這裡還有一個兒童波波池和玩具部份,空間比比想像中大,已經足夠小朋友玩耍。我們叫了牛肉、豬肉和雞肉,這些都是經常會吃的主要肉類。韓國人注重肉類的質量和口感,因此選擇優質的肉類是燒烤的關鍵。肉類被切成薄片,這樣可以更容易烤熟並提供更好的口感。薄片的肉類還可以更好地吸收調味料和醬汁,使味道更加均勻。聖誕禮物小跑車內裏包含傳統的韓式壽司,炸雞,粟米和雞蛋,非常精緻和豐富,小朋友都吃到停不了。三味牛小排三味牛小排的味道鮮美、口感豐富,結合了鹹甜、微辣和微酸的風味,非常惹味。香烤豬五花豬五花肉經過烤制後,肉質鮮嫩多汁,味道豐富濃郁,結合了鹹甜和煙燻的風味,是一道令人垂涎欲滴的美食。梨汁雞腿肉梨汁為菜肴提供了清新、淡雅的水果味道,使整道菜肴更加爽口和清爽。雞腿肉經過烹調後,肉質嫩滑多汁,口感豐富。梨汁的酸度也有助於軟化和嫩化雞肉纖維,使其更加嫩滑。韓牛前胸肉韓牛前胸肉肉質嫩滑,口感

聖誕佈置裝飾好可愛,真係添上了不少聖誕氣氛。

聖誕禮物小跑車

內裏包含傳統的韓式壽司炸雞,粟米和雞蛋,非常精緻和豐富,小朋友都吃到停不了。
三味牛小排

香烤豬五花

梨汁雞腿肉

韓牛前胸肉

韓牛前胸肉肉質嫩滑,口感柔軟,韌度適中,不會過於嚼勁,但也不會過於軟爛。

人參雞湯
具有清淡的口感、濃醇的雞肉味道和輕微的甜味,同時帶有滋補的人參風味。這使得它成為一道受歡迎的健康湯品,被認為對身體有滋補養生的功效。

最後去到尾聲,食埋雜果pancake已經好飽了!
飲品整得非常精緻,好有聖誕氣氛,可見他們放了不少心思,小朋友見到都非常興奮!這間餐廳令我有意外驚喜,食物味道高質精美,價錢非常合理,大人小朋友都好開心。

2023-12-17
Dinner
2023-12-30 56 views
我哋最喜愛嘅 #親子餐廳 炑八韓烤親子餐廳,觀塘分店已重開波波池了🎉 12月23-26日期間於16:00-21:00有聖誕老人出巡、表演魔術、大派禮物🎁今年嘅聖誕大餐當然小不了😋超可愛嘅聖誕禮物小跑車同HO!HOIHO! 聖誕老人便當🍱食到nasa好開心,當nasa去咗playroom 玩波波池時,我同老公就可以輕鬆撐枱腳了!人蔘雞湯,飲完暖笠笠!韓牛前朐肉、香烤豬五花 、三味牛小排(韓式秘製齊油)、梨汁雞腿肉,每款肉各有特色,肉汁滿滿😍唔係。派對士多梨香蕉奶昔,香滑美味,暖笠笠棉花糖朱古力(熟)和聖誕白雪雪朱古力奶昔,朱古力迷必叫嘅冷熱之選。甜品點少得(KITKAT) 朱古力趣脆窩夫🧇,外脆內軟超級可口,完美的一餐!另外我哋就玩咗薑餅人曲奇DIY逢星期一至四(公眾假期除外)到觀塘分店惠顧兒童餐一份即獲贈一套三塊薑餅人曲奇,小朋友可隨意於薑餅人曲奇上繪畫任何圖案。推廣時間為16:00-21:30,數量有限,送完即止。

另外我哋就玩咗薑餅人曲奇DIY
推廣時間為16:00-21:30,數量有限,送完即止。
2023-12-26 1131 views
親子韓式燒烤觀塘依間韓式親子燒烤,真係每次黎都有驚喜,今次再黎個波波仔竟然開放番,仲要今次撞正聖誕,成間店都佈滿濃厚聖誕氣氛。唔經唔覺已經第3年黎依度,每次阿仔都好開心,每年都會對依個熟悉又陌生既環境好雀躍。由細細個陪食到依家自己食飯同去玩,好感動。講番今次食左乜野先。韓牛前胸肉:肥瘦恰度好處,好新鮮,牛味好重,最重要係自己落手落腳煎,幾多成熟都可以。梨汁雞腿肉:用新鮮梨汁去醃製,所以食落去少少甜,韓式甜味嗰種,醃得好入味,阿仔都話正。香烤豬五花:真正靚既五花,就係肥瘦肥瘦咁,層次分明,食落口唔會太油,夾埋佢地配既生菜,唔會太膩。人蔘雞湯:味道直情好似我喺韓國飲嘅一樣,好香人蔘味,雞都好嫩,飲完全身暖晒。三味牛小排:牛小排醃得好入味,雖然冇牛前胸肉咁嫩,但都係好重牛味,都幾大塊。聖誕禮物小跑車:阿仔見到架跑車便當即時雙眼發光,好適合小朋友,有炸雞翼,又有魚板,仲有粟米飯,一陣就食晒。朱古力忌廉沙冰:好濃朱古力味,啖啖朱古力碎。士多啤梨沙冰:新鮮士多啤梨打出嚟嘅沙冰,啖啖都係士多啤梨。終結:依度已經成為咗我哋同小朋友嘅回憶,成為咗我哋親子飯堂,每次黎到充滿驚喜。⭐️⭐️另外12月23-26號
親子韓式燒烤

朱古力忌廉沙冰:好濃朱古力味,啖啖朱古力碎。

士多啤梨沙冰:新鮮士多啤梨打出嚟嘅沙冰,啖啖都係士多啤梨。

⭐️⭐️另外12月23-26號聖誕節期間16:00-21:00會有聖誕人出巡/表演魔術/大派禮物
期間仲有薑餅人DIY
2023-12-22
Dinner
聖誕冇得去外地旅行🤶帶3姊妹最喜愛嘅地方可玩可食親子餐廳,重遊舊地疫情後了 #波波池 🛝重開喇三姊妹一支箭沖去玩波波池🤭😂店員親切友善有愛嘅服務喺我最鍾意每次必叫三味牛小排(韓式秘製醬汁),牛肉超淋,夠曬入味😋️梨汁雞腿肉,肉質鮮嫩,醬汁微辣夠惹味香烤豬五花,菜媽至愛包生菜🥬加泡菜點醬汁一流韓牛前胸肉,薄切肉味香濃,油脂唔會過多,入口即溶人參雞湯肉質充滿參味,飲完參湯暖笠笠#兒童聖誕餐聖誕禮物小跑車 跑車內盛迷你魚糕串、紫菜包飯和小朋友至愛嘅炸雞Ho!Ho!Ho! 聖誕老人🤶飯團🍙便當都好吸晴棉花糖朱古力(熱)飲完暖笠笠士多啤梨 🍓奶昔 ,粉紅滿滿,上面坐住薑餅人,散發少女心🫶🏻KITKAT朱古力忌康沙冰甜度適中限定聖誕🎄甜品KITKAT朱古力趣脆窩夫🧇作完美句號✨
聖誕冇得去外地旅行
🤶帶3姊妹最喜愛嘅地方
可玩可食親子餐廳,重遊舊地
疫情後了 #波波池 🛝重開喇
三姊妹一支箭沖去玩波波池🤭😂
店員親切友善有愛嘅服務喺我最鍾意

每次必叫三味牛小排(韓式秘製醬汁),牛肉超淋,夠曬入味😋
️梨汁雞腿肉,肉質鮮嫩,醬汁微辣夠惹味
香烤豬五花,菜媽至愛包生菜🥬加泡菜點醬汁一流
韓牛前胸肉,薄切肉味香濃,油脂唔會過多,入口即溶
人參雞湯
肉質充滿參味,飲完參湯暖笠笠

#兒童聖誕餐
Ho!Ho!Ho! 聖誕老人🤶飯團🍙便當都好吸晴

棉花糖朱古力(熱)飲完暖笠笠
KITKAT朱古力忌康沙冰
甜度適中

限定聖誕🎄甜品
KITKAT朱古力趣脆窩夫🧇作完美句號✨
炑八韓烤親子餐廳一向係小朋友好鍾意嘅親子餐廳,趁住學校都開始放假,炑八都已經有聖誕menu,於是帶左佢哋嚟食聖誕大餐🤩超開心❣️小朋友好鐘意個playhouse,好多野玩,仲有波波池😍環境算安全,有玻璃俾大人望到入面情況,大人都可以安落食野。✨️小食好多:芽菜,醃蘿蔔,泡菜,紅色椰菜蘿蔔,洋蔥魚蛋片,沙律💕除咗沙律之外,其他樣樣都可以免費任refill。另外仲有沙律菜,蒜頭,青椒, 可以用嚟夾燒肉食。🎅Ho!Ho!Ho! 聖誕老人飯團便當小朋友一定鐘意‼️好可愛既聖誕老人😍仲有2件好好味蜜糖炸雞😋配上大量蔬菜,夠晒健康💕🎅聖誕小跑車另一聖誕兒童餐。呢款除左壽司之外,仲有粟米飯,小朋友食一定夠晒飽肚。亦有炸雞,仲有魚糕串添❣️🥘人蔘雞湯除左燒肉,呢個都好值得推介,好啱呢排天氣凍食呀🥰❣️個湯底好味,真係會咬到有參,個底都有少少爆到開曬花嘅米飯,雞又嫩滑,好正❣️小朋友有兒童餐,大人食呢個補下都不錯👍🥩燒肉方面,三味牛小排超好味!另外韓牛前胸肉係一大塊,肉味濃。香烤豬五花,燒好生菜包住食無得輸!梨汁雞腿肉清甜嫩滑。🥤飲品都有好多聖誕特飲,有熱有凍,熱既有聖誕薑餅人棉花糖朱古力,凍飲有Kitkat 朱古
炑八韓烤親子餐廳一向係小朋友好鍾意嘅親子餐廳,
趁住學校都開始放假,
炑八都已經有聖誕menu,
於是帶左佢哋嚟食聖誕大餐🤩
超開心❣️

小朋友好鐘意個playhouse,
好多野玩,仲有波波池😍
環境算安全,
有玻璃俾大人望到入面情況,
大人都可以安落食野。

除咗沙律之外,其他樣樣都可以免費任refill。
另外仲有沙律菜,蒜頭,青椒,
可以用嚟夾燒肉食。

🎅Ho!Ho!Ho! 聖誕老人飯團便當
小朋友一定鐘意‼️
好可愛既聖誕老人😍
仲有2件好好味蜜糖炸雞😋
配上大量蔬菜,夠晒健康💕

🎅聖誕小跑車
另一聖誕兒童餐。
呢款除左壽司之外,仲有粟米飯,
小朋友食一定夠晒飽肚。
亦有炸雞,仲有魚糕串添❣️

🥘人蔘雞湯
除左燒肉,呢個都好值得推介,好啱呢排天氣凍食呀🥰❣️
個湯底好味,真係會咬到有參,
個底都有少少爆到開曬花嘅米飯,
雞又嫩滑,好正❣️
小朋友有兒童餐,大人食呢個補下都不錯👍

🥩燒肉方面,
三味牛小排超好味!
另外韓牛前胸肉係一大塊,肉味濃。

香烤豬五花,燒好生菜包住食無得輸!
梨汁雞腿肉清甜嫩滑。

🥤飲品都有好多聖誕特飲,
有熱有凍,
熱既有聖誕薑餅人棉花糖朱古力,
凍飲有Kitkat 朱古力忌廉沙冰,
both好香濃kitkat朱古力味,朱古力控啱晒,凍既嗰杯仲有2條kitkat食添❣️

另外派對士多啤梨香蕉奶昔,
奶昔上面有忌廉,
又紅又綠嘅裝飾仲有兩塊薑餅人喺上面,都好有聖誕節感覺🎅🎄😋

最後勁推介呢款新甜品❣️
🍫🧇Kitkat 朱古力趣脆窩夫
超好食呀個waffle!
入面厚實香軟,外層好脆!
加埋好多香甜既cream,花生碎同朱古力碎,
真係整得好好食❣️
四個人分,好好分到一人一件,
飽到上心口😆
滿足聖誕大餐🎄💖

⚠️12月23-26日 16:00-21:00
有聖誕老人出巡、表演魔術、大派禮物!
⚠️薑餅人diy:
逢星期一至四(公眾假期除外)16:00-21:30,到觀塘分店惠顧兒童餐一份,仲有一套三塊可以DIY畫圖案既薑餅人曲奇🎉

2023-12-23 35 views
韓國燒烤親子餐廳 - 聖誕節兒童大餐今日黎到觀塘區一間韓式餐廳,韓式燒烤 x 小朋友天地,每逢節日都有限定菜式,今日就聖誕節大餐,12月23-26日4:00至9:00仲會有聖誕老人巡遊,大派禮物同埋扭波波!聖誕小跑車 $158Ho!Ho!Ho! 聖誕老人飯團便當 $162人蔘雞湯半份 $88韓牛前胸肉 $158香烤豬五花 $118三味牛小排配韓式秘製醬汁 $238梨汁雞腿肉 $88Kitkat 朱古力趣脆窩夫 $92熱聖誕薑餅人棉花糖朱古力 $42Kitkat 朱古力忌廉沙冰 $52薑餅人曲奇DIY逢星期一至四(公眾假期除外)到觀塘分店惠顧兒童餐一份即獲贈一套三塊薑餅人曲奇,小朋友可隨意於薑餅人曲奇上繪畫任何圖案!時間為16:00-21:30~
韓國燒烤親子餐廳 - 聖誕節兒童大餐

Kitkat 朱古力趣脆窩夫 $92

熱聖誕薑餅人棉花糖朱古力 $42
Kitkat 朱古力忌廉沙冰 $52

薑餅人曲奇DIY
睇fb 知道炑八韓燒親子餐廳出咗一連串 #聖誕主題活動 同 #聖誕兒童餐 ,即刻book位去食😆我真係廿四孝媽媽👩🏻觀塘店波波池已經重開,今次坐得近波波池,可以輕鬆食住睇佢哋✌🏻輕鬆😌玩樂區除咗有波波池同滑梯🛝,仲有煮飯仔、超市、積木同其他玩具🧸大家記得幫小朋友換埋韓服影相留念📷店員姐姐提我哋🔆12月23-26日16:00-21:00時段會有聖誕老人出巡、表演魔術、大派禮物🎁,有興趣可以盡快book位而逢星期一至四叫兒童餐會送一套3件薑餅人曲奇,可以即場比小朋友diy做甜品🤪兩個仔盡情玩嘅時候,我哋就盡情食🔥🍖燒肉叫咗韓牛前胸肉、香烤豬五花、三味牛小排、梨汁雞腿肉三味牛小排最正!厚度適中,燒完油脂超香🤤梨汁雞腿肉就抵食👍🏻燒到脆卜卜之後叫咗個人參雞湯配飯,冬天飲碗熱雞湯,好舒服,仲好味過韓國食😆雞肉好嫩滑~兩個細路分別有 #聖誕禮物小跑車 同HO!HO!HO #聖誕老人便當 ,賣相勁靚❣️聖誕老人飯團靚到諾諾問點整出嚟😂飲品同樣有驚喜暖笠笠棉花糖朱古力內有暖心聖誕老人朱古力KitKat朱古力忌廉沙冰 我偷偷飲咗兩啖都覺得好開心😆派對士多啤梨香蕉奶昔 小朋友之選👍🏻裝飾好可愛最後食埋個Ki

店員姐姐提我哋🔆

兩個仔盡情玩嘅時候,我哋就盡情食🔥
🍖燒肉叫咗
韓牛前胸肉、香烤豬五花、三味牛小排、梨汁雞腿肉

兩個細路分別有 #聖誕禮物小跑車 同

飲品同樣有驚喜
暖笠笠棉花糖朱古力內有暖心聖誕老人朱古力
KitKat朱古力忌廉沙冰 我偷偷飲咗兩啖都覺得好開心😆
派對士多啤梨香蕉奶昔 小朋友之選👍🏻裝飾好可愛

最後食埋個KitKat朱古力趣脆窩夫🧇冬天食朱古力真係特別正,窩夫外脆內軟,加埋cream,好滿足❣️
  • 三味牛小排
  • 人蔘雞湯