雖然知道香港有好多🐈🐈cafe,但系一間都未去過🤪🤪。我嘅第一次就俾咗呢間新開嘅🐈貓cafe & bar。😆😆餐廳設計以紅磚牆、酒桶枱、木枱、藤木椅。🦀🍝鮮蟹膏蟹肉忌廉意大利粉 $138FRESH CRAB MEAT CRAB PASTE SPAGHETTI~ 好多蟹肉、蟹籽,醬汁creamy,而且完全唔膩,好好食🤤。🦑炸魷魚圈 $88DEEP-FRIED SQUID RINGS~ 即叫即炸,粉漿唔會好厚,魷魚彈牙👍🏻👍🏻☕️Mocha $50~ 飛馬拉花好靚😍😍,咖啡味香濃,好好飲👍🏻🍹西柚青檸梳打 $58GRAPEFRUIT LIMEADE~ 酸酸甜甜,仲有新鮮西柚😊
餐廳設計以紅磚牆、酒桶枱、木枱、藤木椅。

🦀🍝鮮蟹膏蟹肉忌廉意大利粉 $138

🦑炸魷魚圈 $88
DEEP-FRIED SQUID RINGS
~ 即叫即炸,粉漿唔會好厚,魷魚彈牙👍🏻👍🏻

☕️Mocha $50
~ 飛馬拉花好靚😍😍,咖啡味香濃,好好飲👍🏻

🍹西柚青檸梳打 $58
GRAPEFRUIT LIMEADE
~ 酸酸甜甜,仲有新鮮西柚😊
2023-07-27
Lunch
2023-08-09 21 views
朋友知道我係貓奴,成日俾貓玩🤭佢就帶咗我嚟旺角呢間貓Cafe,可以超近距離同咁乖嘅貓貓玩,買佢哋鍾意嘅食物餵佢哋食,一次過滿足晒我兩個慾望!🤞🏻今次試左以下呢兩款主菜:.🟡鮮蟹肉忌廉意大利粉蟹肉幾鮮甜,而且份量好足。意粉煮得啱啱好,軟硬度適中,配上濃郁嘅忌廉汁,係唔錯嘅主菜選擇!🟠香草蜜糖燒春雞(半隻)燒春雞肉質好滑,而且同香草蜜糖好夾,值得一讚係佢嘅薯蓉好細滑,估唔到cafe 都整得咁好食!👍🏻

今次試左以下呢兩款主菜:
🟡鮮蟹肉忌廉意大利粉

🟠香草蜜糖燒春雞(半隻)
2023-08-08 29 views
星期日去咗「Meowtini Cat Cafe & Bar」食晚餐,真係好開心!🐱🍸呢間貓Cafe 係新開嘅,貓咪好可愛❤️ 可以同貓咪一齊玩同埋享受美食🐾😻 餐廳嘅環境好舒適同埋溫馨,有好多舒服嘅座位同埋貓咪遊樂區。貓咪好友善同埋乖巧,我好鍾意同佢哋互動,佢哋會撒嬌🐈❤️我哋叫咗二人晚餐,包括餐湯、兩個主食、餐飲👍🏻 湯係南瓜湯,味道濃郁香甜,好暖胃。南瓜湯嘅質感好滑順,真係令人回味無窮。🎃🍲鮮蟹肉忌廉意大利粉,蟹肉意粉嘅忌廉醬好滑口,蟹肉鮮甜彈牙,配埋意粉真係絕配👍🏻香草蜜糖燒春雞,春雞燒得香口多汁,再加上幼滑薯蓉,真係一絕!🍝🍗🥔牛油果蟹肉他他,好新鮮,牛油果同蟹肉嘅組合好特別,味道鮮美。卡邦尼意粉有濃郁嘅奶油醬汁,配埋彈牙嘅意粉,好滋味。🥑🦀🍝最後,我飲咗杯黑芝麻拿鐵同埋試咗佢哋嘅招牌朱古力。黑芝麻拿鐵濃郁香醇,帶有微微的堅果味,好特別。招牌朱古力好濃郁,朱古力嘅香味散發出黎,令人垂涎欲滴。☕🍫總括而言,「Meowtini Cat Cafe & Bar」有美味嘅食物同埋可愛嘅貓咪陪伴。餐廳環境舒適,員工友善,真係好開心又滿足!我一定會再去呢度,同埋我都推薦大家去試試!😺🍽️

卡邦尼意粉有濃郁嘅奶油醬汁,配埋彈牙嘅意粉,好滋味。🥑🦀🍝

前排放假去咗朗豪坊隔離嘅朗晴坊嘅呢間貓Cafe——🐈meowtini🐈去搵主子玩,餐廳風格好有工業風,牆身上突出黎嘅木桶除咗裝飾,仲好適合俾貓咪跳跳紮玩同休息😻呢到嘅貓貓都唔少架,隻隻都好活潑好有個性,佢哋好好奇,好乖下,熟絡咗之後得攬住好多唔同嘅貓,影咗好多張相📷同貓貓相處嘅時光總會快樂不知時日過,玩嘅時間仲耐過食野嘅時間🫣._./ DINNER SET /🥣|餐湯 、 雜菜沙律|🥗湯係忌廉湯🤍而雜菜沙律菜式種類都幾多下,唔會話好細入💚·🦀|鮮蟹肉蟹肉忌廉意大利粉|🍝蟹肉同蟹籽都放滿係意粉上,每啖意粉都可以伴隨著蟹肉食,忌廉都足夠,唔算好乾身·🍯|香草蜜糖燒春雞(半隻) 幼滑薯蓉|🐥呢個燒春雞味道好令人驚艷,熱辣辣上枱,外層有甜甜地嘅蜜糖汁好夾,外皮有啲香脆,重點係裏面嘅肉質好軟腍好juicy,好好食😋·☕️|咖啡、茶|🍵._.
._.
/ DINNER SET /
🥣|餐湯 、 雜菜沙律|🥗
湯係忌廉湯🤍而雜菜沙律菜式種類都幾多下,唔會話好細入💚
🦀|鮮蟹肉蟹肉忌廉意大利粉|🍝
🍯|香草蜜糖燒春雞(半隻) 幼滑薯蓉|🐥
☕️|咖啡、茶|🍵
._.
Dinner
📍Meowtini Cat Cafe & Bar@meowtini_hk🔍 地址:旺角砵蘭街215號朗晴坊7樓全港首間貓咪餐廳酒吧!!平時去都係貓咪cafe原來呢間除佐咖啡☕️花茶,仲有得飲cocktail & Mocktail😍啱曬啲貓奴們🐱🔹柚子蜜糖雞翼💰88搭配上柚子和蜜糖,口感鮮嫩多汁,味道酸甜適中。🔹鮮蟹膏蟹肉忌廉意大利粉💰138熱門菜式之一,配上鮮美嘅蟹肉和蟹膏,加上濃郁嘅忌廉醬汁,口感豐富!🔹熱情果青檸梳打💰58清新嘅口感,熱情果嘅酸甜味和青檸嘅酸味好fresh,飲起黎解渴又提神啱晒依家大熱天。🔹招牌朱古力💰55濃郁嘅可可味道。朱古力嘅味道濃郁而醇厚~

📍Meowtini Cat Cafe & Bar
@meowtini_hk
🔍 地址:旺角砵蘭街215號朗晴坊7樓

🔹柚子蜜糖雞翼💰88
搭配上柚子和蜜糖,口感鮮嫩多汁,味道酸甜適中。

🔹鮮蟹膏蟹肉忌廉意大利粉💰138

🔹熱情果青檸梳打💰58

🔹招牌朱古力💰55
濃郁嘅可可味道。朱古力嘅味道濃郁而醇厚~
  • 柚子蜜糖雞翼
  • 鮮蟹膏蟹肉忌廉意大利粉
2023-08-04 221 views
夏日炎炎 喜歡猫猫 又想hea下 Meowtini Cat Café & Bar 係個好選擇位於朗晴坊七樓(朗豪坊隔離)地點超便利店門外設有即棄自助鞋套機 入場前店員會為客人噴手消毒場內燈光柔和 氣氛舒適 猫猫們都非常自在之前去過幾間猫猫Café 大多都只可摸摸 但呢度d猫猫係可以抱上手架店員話呢度七成猫猫都可以抱 三成要睇佢地心情 XDXD 猫店長Tini好好動架 …..兩個幾月就做到店長 好叻叻店內都有售賣猫猫零食 係店舖為猫猫特製架 $20/支 花花嘅造型十分精美炸軟殼蟹青醬意大利飯 $168原隻軟殼蟹 青醬用羅勒同香草等鮮製 食起來清新唔油膩卡邦尼意粉 $118蛋汁香滑 麪質有咬口 柚子蜜糖雞翼 $88外脆內熱配搭柚子蜜 非常清新 炸魷魚圈 $88魷魚圈香脆 肉質爽口 配埋個醬 好味到秒殺西柚梳打 $58 熱情果梳打 $58凍招牌朱古力 $55凍星野製茶園 星峰 (Matcha) $78同朋友一行4人 又抱下猫猫 又打下咭 飲飲食食 咁就逗留咗兩個半小時嘞除咗散叫 仲有二人套餐可選 性價比都好高 大家行開街又想hea下就唔好錯過嘞 meowtini仲有酒精類飲品可選 文青同上班
位於朗晴坊七樓(朗豪坊隔離)地點超便利

凍招牌朱古力 $55
凍星野製茶園 星峰 (Matcha) $78

仲有酒精類飲品可選 文青同上班族都值得上去朝聖下🥳
2023-07-28
$180 (Dinner)
  • 柚子蜜糖雞翼
  • 炸魷魚圈
  • 炸軟殼蟹青醬意大利飯
2023-08-04 17 views
店內可愛嘅貓貓好親人,見到佢哋玩玩跳跳好開心。小小嘅貓咪,一手就抱得起,超可愛。呢度重有嘢食架!餐湯係南瓜湯濃淡適中嘅南瓜湯。柚子蜜糖雞翼炸雞翼配上柚子蜜糖,好味。牛油果蟹肉他他一層牛油果一層蟹肉一層他他醬,口感好清新,每口多士都食到佢哋唔同嘅層次。日式雞扒生薑燒飯雞扒沾滿生薑燒汁,醬汁拌勻白飯一齊食,生薑汁夠味唔咸。輕煎帶子香蒜辣椒意大利粉意粉軟硬適中,香蒜味嘅意粉帶小小辣,帶子煎得啱啱好唔乾身。熱Mocha咖啡咖啡師滿足到我嘅願望,拉左一隻貓咪,一隻馬,拉花好靚呀⋯⋯
店內可愛嘅貓貓好親人,見到佢哋玩玩跳跳好開心。
小小嘅貓咪,一手就抱得起,超可愛。

呢度重有嘢食架!

餐湯係南瓜湯
濃淡適中嘅南瓜湯。

柚子蜜糖雞翼
炸雞翼配上柚子蜜糖,好味。

牛油果蟹肉他他
一層牛油果一層蟹肉一層他他醬,
口感好清新,每口多士都食到佢哋唔同嘅層次。

日式雞扒生薑燒飯
雞扒沾滿生薑燒汁,醬汁拌勻白飯一齊食,生薑汁夠味唔咸。

輕煎帶子香蒜辣椒意大利粉
意粉軟硬適中,香蒜味嘅意粉帶小小辣,帶子煎得啱啱好唔乾身。

熱Mocha咖啡
咖啡師滿足到我嘅願望,拉左一隻貓咪,一隻馬,拉花好靚呀⋯⋯
2023-08-04 13 views
尋晚同3個朋友係旺角行 文具佬(最後一日營業😭😭),行完經過見到呢間貓貓主題cafe好似幾特別,見價錢唔貴就入左試。聽講係新開既,職員介紹有13隻貓貓,有唔同品種,都係老闆自己養既貓貓#鮮蟹肉蟹肉忌廉意大利粉-蟹肉超大量!蟹子將蟹既鮮味帶到出黎,有汁既意粉都預左會好食,呢個清清地唔錯#輕煎北海道帶子龍蝦汁意大利飯-朋友話佢屋企唔會整呢個,所以叫呢個😂😂笑死!帶子好完整好彈牙,加埋牛肝菌係正既🤤🤤#香草蜜糖燒春雞-自問食雞達人既我,叫我分開半隻雞做幾份簡直係easy job,呢個雞最勁既係連雞胸都唔會鞋,應該係春雞既原因吧,值得一讚既係薯蓉,薯蓉吸晒雞既汁,正到無朋友,撩下撩下就食晒😂😂#香煎紐西蘭草飼肉眼扒-我地叫左5成熟,其實我個人prefer再生d,廚房做得唔錯,做到我要既5成熟,加埋配菜同小蕃茄,唔錯鍾意貓貓既朋友唔可以錯過呢間餐廳,其中一個副店長係隻貓貓,佢有同我玩左一分鐘🤣🤣跟住就反左去做野啦

2023-08-04 20 views
搵開先知呢排愈黎愈多猫cafe開, 今次搵到間係朗豪坊隔離既朗晴坊樓上既猫Cafe, 一上到去就要著鞋套同消毒雙手先可以入去。一入去已經有隻猫仔係門口迎接, 環境都幾好, 唔係平時好文青既裝修, 而係特別既復古酒吧裝修, 加埋一排窗, 望出去既夜景都好靚。呢度有Dinner Set for 2 $398, 有餐湯跟, 今日係栗米忌廉湯, 都幾好飲。兩個 Main Course: 鮮蟹肉蟹肉忌廉意大利粉又係好多蟹籽係面, 我地影左一陣相再食, 裡意粉裡而都係熱辣辣, 又真係幾好食。香煎三文魚配檸檬忌廉汁三文魚裡面仲係好嫩滑, 唔柴, 點埋檸檬汁, 正。連餐有送咖啡或者茶 (伯爵茶)我想飲下佢地既咖啡, 所以都加錢叫左杯mocha, 杯咖啡既拉花好靚, 味道都好好。398 dinner set 性價比都幾高,仲有酒飲~食完去玩猫先知舖頭有賣猫冰棒$20, 係舖頭自制, 唔好睇佢細細條,都喂到好多猫仔, 見到佢地食野真係好得意。呢度都有8隻猫, 每隻品種都唔同, 全部都好溫和, 見得多猫真係會分到邊D猫係公主, 邊D猫係呀叔。重點係呢度既猫隻隻都好乾淨, 唔會有毛周圍飛。
一上到去就要著鞋套同消毒雙手先可以入去。
一入去已經有隻猫仔係門口迎接,

兩個 Main Course:
鮮蟹肉蟹肉忌廉意大利粉

香煎三文魚配檸檬忌廉汁
三文魚裡面仲係好嫩滑, 唔柴, 點埋檸檬汁, 正。
連餐有送咖啡或者茶 (伯爵茶)

398 dinner set 性價比都幾高,仲有酒飲~

食完去玩猫先知舖頭有賣猫冰棒$20,
猫冰棒

猫冰棒
2023-08-03 20 views
呢度裝修超級chill又舒服晏晝朋友帶我黎到呢間有貓貓既餐廳一齊chill住食lunch本身都冇咩期望因為去親貓cafe啲貓都好高傲好小彩人,但呢度唔算大貓貓都有十幾二十隻你一行入黎就好歡迎你任摸而且好嗲真係咩壓力都冇哂,而且餐廳好貓friendly好多位置比貓貓爬高同休息當然佢哋休息梗就唔好騷擾佢哋聽店員講呢度隻隻貓有名而且唔同品種即使我冇養貓都比呢度熱情貓貓融化左講左咁耐,呢度有lunch set都即叫即做,新鮮熱辣好味鮮茄蓉大蝦意大利粉大蝦爽口彈牙,意大利粉剛剛好香煎西冷牛扒/黑椒燒汁西冷牛扒都算大份而且肉味濃又林兩杯野飲比你一路chill住飲

呢度裝修超級chill又舒服

晏晝朋友帶我黎到呢間有貓貓既餐廳

一齊chill住食lunch

本身都冇咩期望

因為去親貓cafe啲貓都好高傲

好小彩人,但呢度唔算大

貓貓都有十幾二十隻

你一行入黎就好歡迎你

任摸而且好嗲

真係咩壓力都冇哂,而且餐廳好貓friendly

好多位置比貓貓爬高同休息

當然佢哋休息梗就唔好騷擾佢哋

聽店員講呢度隻隻貓有名而且唔同品種

即使我冇養貓都比呢度熱情貓貓融化左

講左咁耐,呢度有lunch set

都即叫即做,新鮮熱辣好味

鮮茄蓉大蝦意大利粉

大蝦爽口彈牙,意大利粉剛剛好

香煎西冷牛扒/黑椒燒汁

西冷牛扒都算大份而且肉味濃又林

兩杯野飲比你一路chill住飲

近年去過大大小小 不同的貓Cafe今次朋友搜羅到旺角呢間新開嘅餐廳除咗有貓咪之外,仲可以飲下酒Chill下餐廳裝潢好有特式.以酒桶作餐桌牆上仲有比貓貓休息嘅地方店員好Nice, 都係愛貓之人店內可以買自家製嘅餅餅餵佢地,$20/支就可以令佢地同自己都好開心喇隻隻貓都好乖好痴人,我地食完野都唔捨得咁快走估唔到食物有驚喜,即叫即製去過咁多間,呢間食物最有質數✨卡邦尼意大利粉加入煙肉嘅卡邦尼,Creamy嘅口感趁熱食好正✨香炸軟殼蟹青醬意大利飯呢度嘅青醬係廚師用新鮮配料製作帶出啖啖羅勒.香葉嘅味道原隻軟殼蟹.好香脆飯嘅軟硬度恰好✨柚子蜜糖雞翼大大隻雞翼,肉汁豐富好Juicy添上柚子汁同柚皮,又香又甜✨炸魷魚圈熱辣辣嘅魷魚圈沾少少沙律醬更好味香脆之餘又唔會太油膩✨星野製茶園 星峰向店員查問過3款抺茶嘅分別之後揀咗呢杯質數最高嘅一款味道濃郁得嚟又唔會有苦澀嘅感覺喜愛日本抺茶一定要試✨熱情果梳打✨西柚梳打試咗兩款唔同口味嘅梳打味道清新唔會太甜,夠汽又夠凍

近年去過大大小小 不同的貓Cafe
今次朋友搜羅到旺角呢間新開嘅餐廳

除咗有貓咪之外,仲可以飲下酒Chill下

餐廳裝潢好有特式.以酒桶作餐桌
牆上仲有比貓貓休息嘅地方
店員好Nice, 都係愛貓之人

店內可以買自家製嘅餅餅餵佢地,$20/支
就可以令佢地同自己都好開心喇

隻隻貓都好乖好痴人,我地食完野都唔捨得咁快走

估唔到食物有驚喜,即叫即製
去過咁多間,呢間食物最有質數

✨卡邦尼意大利粉
加入煙肉嘅卡邦尼,Creamy嘅口感
趁熱食好正

✨香炸軟殼蟹青醬意大利飯
呢度嘅青醬係廚師用新鮮配料製作
帶出啖啖羅勒.香葉嘅味道
原隻軟殼蟹.好香脆
飯嘅軟硬度恰好

✨柚子蜜糖雞翼
大大隻雞翼,肉汁豐富好Juicy
添上柚子汁同柚皮,又香又甜

✨炸魷魚圈

味道濃郁得嚟又唔會有苦澀嘅感覺
喜愛日本抺茶一定要試

✨熱情果梳打✨西柚梳打
試咗兩款唔同口味嘅梳打
味道清新唔會太甜,夠汽又夠凍
2023-08-03 17 views
呢間貓Cafe 係有Cocktail 飲㗎!所以佢唔只係Cafe 仲係酒吧🙆🏻‍♀️🔸2人套餐 ($398)(包2 個Main Course,2個餐湯,2 杯飲品)▫️鮮蟹肉蟹肉忌廉意大利粉👉🏻蟹肉份量超多同鮮味十足,已經平均咁撈勻咗喺意粉度,配料仲有蘑菇同蟹籽,意粉硬度適中,好掛汁,食落一啲都唔會乾🫢⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️香草蜜糖燒春雞(半隻)配幼滑薯蓉👉🏻燒春雞外皮焦脆,但又唔會燒得太乾,蜜糖味好出好惹味,雞肉都幾嫩滑👉🏻 薯蓉🥔好Creamy同幼滑,亦都有少少薯仔粒增加口感⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️南瓜忌廉湯🎃👉🏻 忌廉湯好Creamy 唔會太稀,南瓜味香濃,面頭仲有脆麵包啦索哂啲湯🧡⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️Hot Earl Grey Tea ⭐️⭐️⭐️⭐️——————環境:餐廳以深色木傢俬為主,仲有木酒桶嘅枱,水泥地同紅磚牆非常型格,感覺好Raw 同好有工業風味道😚餐廳有大約20 隻主子,全部都好Cute 真係有排玩🤪.評分:9/10.平圴消費:$220

🔸2人套餐 ($398)
(包2 個Main Course,2個餐湯,2 杯飲品)

▫️鮮蟹肉蟹肉忌廉意大利粉

▫️香草蜜糖燒春雞(半隻)配幼滑薯蓉
👉🏻 薯蓉🥔好Creamy同幼滑,亦都有少少薯仔粒增加口感

▫️南瓜忌廉湯🎃

▫️Hot Earl Grey Tea

——————
評分:9/10
平圴消費:$220
2023-08-03 11 views
友人知我係貓奴,故今晚約我到呢間在朗豪坊隔離的朗晴坊,位於7樓的#meowtini。進餐廳前要先套上鞋套,進場後就見到可愛的貓咪,佢地都很乖巧親人,真的令我心情為之愉快🥳。鮮蟹膏蟹肉忌廉意大利粉,這個一上枱便吸引了貓貓黎捧場,可想而知有幾香☺️。蟹🦀️膏蟹肉蟹籽,跟忌廉醬汁拌勻,入口鮮咸香,啖啖都食到蟹籽嘅脆卜卜,確係滋味。炸軟殼蟹青醬意大利飯,原隻軟殼蟹很吸引,炸得微脆不油膩,也並不會腥。拌煮的青醬燉飯,調味煮到恰到好處,飯煙韌有嚼口,好快便清晒佢了。西柚梳打🍷,西柚的味道酸溜溜的,加上梳打的口感,清新開胃呀。

Dinner
網上搵到呢間啱啱新開嘅貓貓Cafe佢喺朗豪坊隔離嘅朗晴坊7樓呢度有十幾隻貓貓有四五隻係三四個月大比起大貓細貓特別活潑同鍾意玩而且仲好得意我諗係啱啱新開,冇人識嘅關係我哋晏晝都接近包場好開心,可以同啲貓貓有好多互動又唔使同人爭貓仔們都好黐身仲會主動上埋張枱度甚至霸咗你本身坐嗰張凳佢哋一啲都唔驚人有啲仲好鍾意俾我哋摸食物方便我嗌咗二人晚餐set有湯有主菜,同一杯飲品今日嘅湯係南瓜湯主菜係卡邦尼意粉同燒春雞飲品就嗌咗伯爵茶同熱情果梳打南瓜湯質地幼滑幾香甜意粉卷得好靚佢唔係話有好多醬汁果種忌廉同芝士俾意粉索哂汁意粉係有口感燒春雞用咗薯蓉同唔同顏色嘅翠玉瓜做擺盤非常之靚雞焗得嫩滑有肉汁,唔會鞋口

網上搵到呢間啱啱新開嘅貓貓Cafe

佢喺朗豪坊隔離嘅朗晴坊7樓
呢度有十幾隻貓貓
有四五隻係三四個月大

比起大貓
細貓特別活潑同鍾意玩

而且仲好得意

我諗係啱啱新開,冇人識嘅關係
我哋晏晝都接近包場
好開心,可以同啲貓貓有好多互動
又唔使同人爭

貓仔們都好黐身仲會主動上埋張枱度
甚至霸咗你本身坐嗰張凳
佢哋一啲都唔驚人
有啲仲好鍾意俾我哋摸

食物方便我嗌咗二人晚餐set

有湯有主菜,同一杯飲品
今日嘅湯係南瓜湯

忌廉同芝士俾意粉索哂汁

意粉係有口感

燒春雞用咗薯蓉同唔同顏色嘅翠玉瓜做擺盤
非常之靚

雞焗得嫩滑有肉汁,唔會鞋口
2023-08-02 13 views
鍾意貓嘅朋友一定成日去貓cafe同貓貓玩,喺旺角朗豪坊附近開咗間好大嘅貓cafe,而且非繁忙時段仲可以無限時任坐添!每隻貓貓都好乖任摸唔嬲,有啲仲好識望鏡頭㗎,一路同貓貓互動一路食嘢真係好療癒好放鬆😋 明太子意大利粉 $128每啖都可以食到粒粒分明嘅明太子,而且撈埋明太子醬汁非常濃郁,好有口感! 鮮蟹肉蟹肉忌廉意大利粉 $138呢款嘅意粉好重忌廉香味,而且蟹肉好足料!意粉上面舖滿咗啖啖蟹肉,蟹肉好鮮甜都大嚿,食得出係真材實料~ 招牌朱古力 $55朱古力好濃郁,同埋飲落好香滑,甜甜哋又不失朱古力嘅味道 山政小山園 式部の昔 $68呢款抹茶飲落有好濃厚嘅茶香味,而且口感都好獨特,粉末質地細膩,令抹茶嘅味道同口感都配合得好好。

明太子意大利粉 $128

鮮蟹肉蟹肉忌廉意大利粉 $138

招牌朱古力 $55
朱古力好濃郁,同埋飲落好香滑,甜甜哋又不失朱古力嘅味道

山政小山園 式部の昔 $68