2023-08-04 13 views
尋晚同3個朋友係旺角行 文具佬(最後一日營業😭😭),行完經過見到呢間貓貓主題cafe好似幾特別,見價錢唔貴就入左試。聽講係新開既,職員介紹有13隻貓貓,有唔同品種,都係老闆自己養既貓貓#鮮蟹肉蟹肉忌廉意大利粉-蟹肉超大量!蟹子將蟹既鮮味帶到出黎,有汁既意粉都預左會好食,呢個清清地唔錯#輕煎北海道帶子龍蝦汁意大利飯-朋友話佢屋企唔會整呢個,所以叫呢個😂😂笑死!帶子好完整好彈牙,加埋牛肝菌係正既🤤🤤#香草蜜糖燒春雞-自問食雞達人既我,叫我分開半隻雞做幾份簡直係easy job,呢個雞最勁既係連雞胸都唔會鞋,應該係春雞既原因吧,值得一讚既係薯蓉,薯蓉吸晒雞既汁,正到無朋友,撩下撩下就食晒😂😂#香煎紐西蘭草飼肉眼扒-我地叫左5成熟,其實我個人prefer再生d,廚房做得唔錯,做到我要既5成熟,加埋配菜同小蕃茄,唔錯鍾意貓貓既朋友唔可以錯過呢間餐廳,其中一個副店長係隻貓貓,佢有同我玩左一分鐘🤣🤣跟住就反左去做野啦