2021-04-27 1360 views
呢間小店格局有啲似日本地道燒肉店,食材好新鮮,店員亦都好友善,成日會主動幫我哋燒,照顧周到👍🏻有時燒肉好怕燒到太燶,或者個網癡晒底,有時亦怕太熱氣,但係其實如果食材係靚嘅話,點燒都唔會難食😌🥩我地人少少order 咗唔係好多款肉,但係款款都好高質,肉同脂肪比例啱啱好,燒出嚟唔會太油,亦好有肉味。有時食燒肉好怕去啲任食嘅店舖,因為佢會用啲低質食材,所以我反而鍾意去呢啲優質食材嘅燒肉店,貴精不貴多。🐟其他食材都好新鮮😋一間燒肉店除咗食材係重點,醬汁係另一個重點靈魂。呢間鋪嘅燒汁味道調得唔錯,唔會太搶味,但係其他調味醬汁就較為濃咗少少,過份遮蓋左食物本身嘅味道,所以我只係點少少就算,不過每個人口味唔同嘅。食咗咁多燒肉,最後加多杯日本生啤,非常完滿😌😋👍🏻

🐟其他食材都好新鮮😋

食咗咁多燒肉,最後加多杯日本生啤,非常完滿😌😋👍🏻

$300 (Dinner)
📍#深燒酒📍Midnight Wildfire #MidnightWildfire🇭🇰香港灣仔駱克道397號地下🇭🇰G/F, 397 Lockhart Road, Wan Chai, HK🌐灣仔#MFJ灣仔 #MFJ日本菜 #MFJ_WanChai #MFJ_JapaneseFood人均消費: ~$350味道: 👅👅👅👅賣相: 👀👀👀👀價格: 💰💰💰💰💰環境: 🌹🌹🌹服務: 👨🏻👨🏻👨🏻👨🏻性價比: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️回頭率: 🔆🔆🔆🔆🔆話說第一次食完我已經覺得好好味之後都來過幾次今次又嚟食宵夜(依家食宵夜要提早10點就要食🤣🤣🤣)每款價錢唔太記得,只記得埋單一人$350左右😅⭐️清酒·太平海🍶一坐底緊係點返支清酒飲啦!好抵飲喎,720ml特太平海,$300酒精濃度15度,帶微微果香,有人覺得濃,我就覺得啱啱好,一共飲咗兩支🥰💯深燒牛🐮每次都覺得個牛拼盤好正! 一共6款:🔴特級安格斯: 雪花紋好靚,油脂均勻,燒完入口滿口油香! 🟠一口霜降牛: 雪花都好靚,一口食細細粒較厚,比安格斯有口感🟡鹿兒島A4和牛:粉嫩色嘅和牛!肉質細膩好正🟢滋味牛脷: 牛脷好厚,燒完勁香,仲有成10片咁多!🔵特尚牛頸脊:
📍#深燒酒

服務: 👨🏻👨🏻👨🏻👨🏻
性價比: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
回頭率: 🔆🔆🔆🔆🔆

話說第一次食完我已經覺得好好味之後都來過幾次
今次又嚟食宵夜(依家食宵夜要提早10點就要食🤣🤣🤣)
每款價錢唔太記得,只記得埋單一人$350左右😅

⭐️清酒·太平海🍶
一坐底緊係點返支清酒飲啦!
好抵飲喎,720ml特太平海,$300
清酒  ·  太平海

💯深燒牛🐮
每次都覺得個牛拼盤好正! 一共6款:
🔴特級安格斯: 雪花紋好靚,油脂均勻,燒完入口滿口油香!
🟡鹿兒島A4和牛:粉嫩色嘅和牛!肉質細膩好正
🟢滋味牛脷: 牛脷好厚,燒完勁香,仲有成10片咁多!
🔵特尚牛頸脊: 牛頸脊燒完另一番風味,脂肪少啲,口感正
🟣金菇牛肉卷: 咁多款係金菇肥牛卷就相對無咁正,只係因為金菇比較難燒😂
成個牛拼盤都好高質!所以每次都食!
深燒牛

⭐️雞肉拼盤🐔
雞肉都係一共六款,只係有款我唔肯定係咩部位:
🔴雞肉: 燒完會有少少乾,要落多啲汁燒,味道都唔錯!
🟠雞腎: 燒雞腎緊係正啦,惹味又爽口
🟡雞軟骨: 雞軟骨好搶手,無件雞肉都帶住片三角軟骨,好味又有口感
🟢雞肉腸: 雞肉味濃,口感較軟,無膩感
🔵雞皮: 飲酒一定要食雞皮啦!😋
雞肉拼盤

⭐️海鮮拼盤🦐
好似$200幾有三款海鮮
🔴大蜆: 大蜆好肥,脹卜卜滿滿海水味
🟠海蝦: 海蝦兩隻開邊而且都幾大隻!香味十足,爽口彈牙
🟡扇貝: 扇貝都大隻,一開二,夠厚,個群邊最正
海鮮拼盤唔算特別平但勝在夠新鮮

💯甲羅燒🦀
之前一直無食過嘅甲羅燒!
蟹肉蟹膏同蟹籽比例1:1:1,所以燒完撈勻味道剛好,唔會太咸亦唔洗配其他野一齊食!
而且蟹膏同蟹肉味都好濃,我一個人好似扒飯咁扒咗一隻🤣
甲羅燒

🆗冬菇🍄
燒冬菇要好有心機,不停搽嘢燒先得
而我哋掛住飲燒到乾晒😅
冬菇

⭐️日本大蔥🌱
未食過咁粗嘅大蔥😂😂
不停搽住燒,唔知大家啱啱,我就好鍾意食🥰
日本大蔥

⭐️翠肉瓜🥒
燒翠肉瓜都幾好味㗎,燒完都幾juicy
翠肉瓜

兩支清酒加咁多嘢食都係$350左右埋單,真心抵食!食得開心又滿意
除個食完個頭好臭🤣🤣🤣

#hapanesebbq #bbq #robatayaki

#mfoodjournal #instagfood #foodstagram #foodie #hkfoodie #fooddiary #foodblog #hkfoodblog #tastyfood #foodphotography #相機食先 #食好西 #吃貨 #香港美食指南 #香港美食
2020-11-26
$350 (Dinner)
清酒  ·  太平海
深燒牛
雞肉拼盤
甲羅燒
日本大蔥
翠肉瓜
2020-11-17 1508 views
Midnight wildfire - 唔駛等到midnight,dinner time 都可以食啦!冇得去日本,就要食下日本爐端燒以一解相思之苦😋🇯🇵一定一定會再去,食物新鮮、服務態度好、環境好、夠日式、抽風又好、價錢同食物質素成正比、支持支持👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 我哋全部都食得好開心😊😋以咁嘅價錢食到咁嘅質素仲有咁嘅氣氛我覺得值回票價喎👍🏻前菜:- 枝豆配啤酒 , 啤啤佢,唔飲酒仲可以嗌梳打汽水 主食:佢有個深燒醬料:豉油、蒜蓉醬、麻辣蒜蓉醬、麻辣醬、仲有孜然粉,可以嘅話就試晒佢 😆- 燒茄子同大菇都一定要!- 叫咗個深燒肉餐:有紐西蘭香草羊鞍、鹿兒島豚腩、大蔥雞腿肉、深燒雞中翼、深燒豬頸肉、煙鴨胸肉,每一樣都好好味!! 羊鞍唔太穌、豚腩肥膏啱啱好、雞腿肉滑,同個蔥好夾、雞中翼入味!!!- 另外叫左個深宵牛特盛 : 日本A4和牛、特上牛頸脊、特級安格斯牛肉、牛脷、一口霜降牛、金菇肥牛卷!呢個餐簡直係鍾意牛嘅人嘅最愛! 每一款牛都有佢獨特嘅味道食落去每一樣都好有口感! 油脂分布均勻!但一定要同人share如果唔係嘅話會食食吓食到好膩😅 我地仲叫左d其他串串,不過唔記得影相😅食飽飽,傾完計

冇得去日本,就要食下日本爐端燒以一解相思之苦😋🇯🇵

以咁嘅價錢食到咁嘅質素仲有咁嘅氣氛我覺得值回票價喎👍🏻

前菜:
- 枝豆配啤酒 , 啤啤佢,唔飲酒仲可以嗌梳打汽水

主食:

- 燒茄子同大菇都一定要!

我地仲叫左d其他串串,不過唔記得影相😅

食飽飽,傾完計,捧住個大肚腩返屋企😋好滿足!!
$500 (Dinner)
  • 深燒肉
  • 深燒牛
  • 燒茄子
2020-11-14 1215 views
限聚令令餐廳坐得舒服咗係真嘅。揀呢間深燒酒因為以為佢開到深宵,點知收1點,唔緊要啦,早啲返屋企。講返食物質素,和牛拼盤質素唔錯,牛脷爽,牛肉嫩。唯一係個金菇牛肉卷,根本燒唔到,牛肉熟晒金菇仲生歐歐,或者係我哋唔識燒。海鮮好新鮮,蝦爽,帶子都好好味。朋友食齋,叫咁好多蔬菜,都新鮮好食。重點係店員哥哥係咁走過嚟教我哋點燒,指導我哋要反、要轉位、唔好郁佢,坐滿人,但都好似好得閒咁臨走有小插曲,我哋臨走喺門口想截的士,全部的士都唔肯過海,細心嘅店員哥哥出嚟問我哋係咪要過海,跟著話我哋知喺邊度截,好貼心呢
限聚令令餐廳坐得舒服咗係真嘅。

海鮮好新鮮,蝦爽,帶子都好好味。
朋友食齋,叫咁好多蔬菜,都新鮮好食。

2020-11-06
$400 (Last Night Supper)
2020-08-13 2045 views
疫情期間,深燒酒lunch有限定優惠,lunch有4款餐,只需$4X - 5X,真係極抵食!我就外賣自取咗浦燒鰻魚餐。$55有鰻魚飯、玉子燒、沙律同野飲,CP值超高,而家份量都夠食,都夠飽架!仲要啲鰻魚都有返咁上下質素,個玉子燒超好食!大力推介!野飲可以揀汽水,我轉咗王老吉,感覺無咁熱氣~ 應該係疫情期間先有呢個抗疫價,印象中以前係度食lunch大約要$7X-$8X~所以真係好抵食!而且味道真係唔錯架!

TakeAway
2020-07-08 2225 views
📍深燒酒📍Midnight Wildfire #MidnightWildfire.🇭🇰香港灣仔駱克道397號地下🇭🇰G/F, 397 Lockhart Road, Wan Chai, HK.🌐📌灣仔.味道: 👅👅👅👅👅賣相: 👀👀👀👀👀價格: 💰💰💰💰環境: 🌹🌹🌹🌹服務: 👨🏻👨🏻👨🏻👨🏻👨🏻性價比: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️回頭率: 🔆🔆🔆🔆🔆.超高質的爐端燒🥳有喜歡吃的朋友真好💕今晚來到灣仔和銅鑼灣交界的深燒酒吃宵夜❗️環境很日本風,去不了日本,唯有心理上滿足一下😌.💯深燒牛🐮牛肉有A4和牛,牛頸脊,安格斯牛肉,牛脷,一口霜降牛,金菇肥牛卷全部都超好味啊!😭😭😭牛脷同牛頸脊都好有口感!最正係個安格斯牛肉,入口陣油脂香到不得了!💕.⭐️雞類🐔雞類都幾唔錯!雞肉嫩滑!有我喜歡的燒雞皮🥰最點推介雞腎,又爽又香!.暫時係我心目中平價好高!真係灣仔宵夜好去處!.
📍深燒酒
性價比: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
回頭率: 🔆🔆🔆🔆🔆
超高質的爐端燒🥳有喜歡吃的朋友真好💕
今晚來到灣仔和銅鑼灣交界的深燒酒吃宵夜❗️
環境很日本風,去不了日本,唯有心理上滿足一下😌

💯深燒牛🐮
全部都超好味啊!😭😭😭
牛脷同牛頸脊都好有口感!
最正係個安格斯牛肉,入口陣油脂香到不得了!💕

⭐️雞類🐔
雞類都幾唔錯!雞肉嫩滑!
有我喜歡的燒雞皮🥰
最點推介雞腎,又爽又香!

暫時係我心目中平價好高!
真係灣仔宵夜好去處!

2020-06-24
Type of Meal
Last Night Supper
2020-07-04 1126 views
羊肉同牛肉一樣咁出色,個年糕燒一燒,😱😱😱~~~ 搞唔掂 一定要試飲左荔枝梳打同菠蘿梳打,個人較歡喜荔枝梳打啲啤酒仲要買一送一朋友聚餐一流還可以高談闊論既地方要好好懲罰佢
羊肉同

飲左荔枝梳打同菠蘿梳打,個人較歡喜荔枝梳打
啲啤酒仲要買一送一
朋友聚餐一流
還可以高談闊論既地方
要好好懲罰佢
2020-07-03
$500 (Last Night Supper)
2020-06-14 1270 views
環境有日本的感覺,食物新鮮好味,服務態度好。裝修很好~牛好味,鱔新鮮,蜆新鮮,豬油肉恰到好處,雞腎雞軟骨都好食,配埋飯一流! 日本啤有買二送一!醬料有4-5款選擇,配合燒肉好味!
環境有日本的感覺,食物新鮮好味,服務態度好。
裝修很好~
日本啤有買二送一!
醬料有4-5款選擇,配合燒肉好味!
2020-06-14
Type of Meal
Dinner
2020-02-03 2405 views
今晚食到間高質日式燒肉店,要大力推薦。首先個裝修我覺得好地道同埋舒服,由於係地舖,所以坐窗邊位嘅話,根本上就等於半露天,正。食物方面,叫咗個牛肉set同non牛肉set。睇相已經見到啲牛肉勁靚,有和牛,牛脷,牛腹,每個部位都有雪花(除咗條脷),做燒肉啱晒,味道亦都一流。至於個non牛肉set,有羊扒,豬腩肉,雞翼,又係肉質鮮美,睇相就知好食。今晚無食菜,叫多兩個飯團,燒得燶燶地,好好味,已經好飽食唔落其他嘢,下次會再試其他嘢。PS: 個座位則邊有USB插頭,方便叉電,勁貼心,抵讚👍🏻
今晚食到間高質日式燒肉店,要大力推薦。

食物方面,叫咗個牛肉set同non牛肉set。

PS: 個座位則邊有USB插頭,方便叉電,勁貼心,抵讚👍🏻
2019-12-03 4123 views
同屋企人中午食完生日飯之後,中午又hea吓去tea,到咗晚餐時間又去食過,全日都在吃吃吃—-吃真的是人生必須更加是享受😬其實原本想去之前食開的一間食火鍋,點知成條街開既鋪唔多,見到昵到有開而且都幾多人食,曾經之前有經過都唸住下次去食,擇日不如撞日就係甘橋就走入去食有幾款套餐,咁就睇吓你自己想食乜嘢,另外再加多咗幾串深燒肉套餐——-羊鞍2件、豚腩4片、大蔥雞腿肉1串、雞翼1串、豬頸肉1串,鴨胸肉1串,份量不是太多。另外再加了一串羊肉、一串墨魚丸、一串魚皮鮫,一串脆鯇腩其他串燒都正常一串,價錢就見人貝智,但脆脘腩就誇張咗啲!!————————————————————井🌟「寫住53元一客,點知得一串,而且係切得好薄,咩叫脘腩,不如寫脆脘片,昵個有點兒要政善下,其他也可接受」————————————————————-咁食物材料大致上都👌味道亦是好吃的,羊鞍肉質唔差—-有醬汁,味道可自己調味豚腩——肉嫩好味道大蔥雞腿肉——肉質鮮嫩,配大蔥好夾豬頸肉——爽口煙鴨胸——一般的煙鴨胸味道另外單點的有羊肉串——肉質都ok墨魚丸——ok(一般既食材)魚皮餃——ok(一般既食材)飲品—-葡蜜和柚正蜜味道不錯
有幾款套餐,咁就睇吓你自己想食乜嘢,另外再加多咗幾串

另外再加了一串羊肉、一串墨魚丸、一串魚皮鮫,一串脆鯇腩
其他串燒都正常一串,價錢就見人貝智,但脆脘腩就誇張咗啲!!

————————————————————
————————————————————-
咁食物材料大致上都👌味道亦是好吃的,
羊鞍肉質唔差—-有醬汁,味道可自己調味

豚腩——肉嫩好味道

大蔥雞腿肉——肉質鮮嫩,配大蔥好夾

豬頸肉——爽口

煙鴨胸——一般的煙鴨胸味道

另外單點的有
羊肉串——肉質都ok
墨魚丸——ok(一般既食材)
魚皮餃——ok(一般既食材)
飲品—-葡蜜和柚正蜜味道不錯👌

2019-11-29 1818 views
半夜了人未有倦意,朋友一個來電,餵出去宵夜囉,我二話不說立即答應。驅車出銅鑼銅鑼轉了一個圈沒找到合適的,路過鵝頸橋發現目標,一間人氣相當旺的街頭小店,深宵酒,聞其名知其意,有得吃有得喝,一切正中下懷,就這里,不過停車要自己想辦法,開車光顅前自己搵定停車場較有時間預算。滿座在門口稍等一會兒等店員安排客人轉座騰空一張六人枱俾我地,呢樣要讚👍,有頭有腦懂得應變,自己又能多做一點生意。坐下來后先來一客啤酒,份量夠,喝得爽,點了三次餐,第一輪只有三百元左右,五個人消費竞沒有一絲不悅,而且用心幫我地調較爐火及指導怎樣焼烤及調味。食材從肉食到菜類瓜果每樣端上檯面都新鮮標緻,而且沒有醃漬,每樣食材都有自身的鮮度及本味。好👍第三輪加了大腸及牛舌一樣精彩,大腸干淨,牛舌去除邊角只留中間部分,讓客人食到最好的,成本上漲自己吸收。小店值得大大力支持。
半夜了人未有倦意,朋友一個來電,
餵出去宵夜囉,我二話不說立即答應。

小店值得大大力支持。
  • 牛舌
  • 豬腩片
2019-11-19 1414 views
特別日子行街經過,依間小店每次都見到鋪頭出面放左好多水,同埋提供冷水俾一齊行街嘅香港人平時晚市鋪頭係做燒肉今次終於趁lunchtime懲罰左佢Lunchtime只做套餐,每個星期都會轉一次menu套餐包左飯,飲品同埋一個前菜係滷水鴨腎 雖然得三片 但都唔馬虎嫁 今次就叫左脆爆菠蘿咕嚕肉食得茶餐廳多都會assume係一個飯底加幾舊肉但大家可以睇下幅圖份量係同晚市$80-$90嗌一個小菜一樣咁多真係好足料不過發現得遲,原址已經唔做午市啦特登問左職員,搬新鋪但仍然係同一個良心老細主理明白新鋪大家可能有保留,建議夜市繼續食燒肉懲罰佢地#黃色經濟圈 #良心小店 #灣仔黃店
特別日子行街經過,
依間小店每次都見到鋪頭出面放左好多水,
同埋提供冷水俾一齊行街嘅香港人

平時晚市鋪頭係做燒肉
今次終於趁lunchtime懲罰左佢
Lunchtime只做套餐,每個星期都會轉一次menu
套餐包左飯,飲品同埋一個前菜

係滷水鴨腎 雖然得三片 但都唔馬虎嫁

今次就叫左脆爆菠蘿咕嚕肉
食得茶餐廳多都會assume係一個飯底加幾舊肉
但大家可以睇下幅圖

份量係同晚市$80-$90嗌一個小菜一樣咁多
真係好足料

不過發現得遲,原址已經唔做午市啦

特登問左職員,搬新鋪但仍然係同一個良心老細主理
明白新鋪大家可能有保留,建議夜市繼續食燒肉懲罰佢地

#黃色經濟圈 #良心小店 #灣仔黃店
$80 (Lunch)
  • 滷水鴨腎
  • 脆爆菠蘿咕嚕肉
尼食之前已經訂定位,套餐有半價,如果唔揀套餐半價,可以揀全單7折,連套餐都有7折嫁。由於我地唔會淨係食套餐,所以就揀左全單7折,如果細食D既人食套餐都夠飽當然係套餐半價抵D啦。一去到見到通晒風好驚會好熱,點知入到去都幾涼爽,仲有把風扇吹住你,食左成餐一滴汗都冇出過。側邊會有張流動枱仔比你放袋係入面,上面可以放野食,亦有提供黑椒同鹽。另外醬料每人揀一隻,我地揀左蒜蓉同沙嗲,蒜蓉非常好味呀,開頭以為唔加得,之後知道左可以加就不停咁落!新鮮厚肉大扇貝 $52/隻真係好大隻好厚肉呀,最重要加埋蒜蓉落去真係非常惹味,帶子肉好juicy又唔鞋,一D都唔腥,好鮮味煮蜆 $68D肉都好大粒,好鮮味,其中一隻唔開,另外有一隻有少許沙,還可接受雞泡魚乾 $32都幾大塊燒完幾香唔錯,不過就淋左D,自己燒得唔夠乾身豬頸肉 $32豬頸肉好油香好好味呀,不過淋左少少唔係好彈牙雞腎 $22雞腎超爽口蟶子皇 $58蟶子都幾大隻,好爽口呀,冇沙又唔腥,都幾新鮮好鮮甜大吊桶 $68都幾大隻既,都爽口,落D鹽會好食D粟米 $28$28一條已經係呢度三舊,燒完就好香甜牛油菇菇 $32食呢個菇既時候就好需要頭先粟米舊牛油,因為

新鮮厚肉大扇貝 $52/隻
新鮮厚肉大扇貝

煮蜆 $68
煮蜆

雞泡魚乾 $32
都幾大塊
燒完幾香唔錯,不過就淋左D,自己燒得唔夠乾身
雞泡魚乾

豬頸肉 $32
豬頸肉好油香好好味呀,不過淋左少少唔係好彈牙
雞腎 $22
雞腎超爽口
豬頸肉、雞腎

蟶子皇 $58
蟶子都幾大隻,好爽口呀,冇沙又唔腥,都幾新鮮好鮮甜
大吊桶 $68
都幾大隻既,都爽口,落D鹽會好食D
蟶子皇、大吊桶

粟米 $28
$28一條已經係呢度三舊,燒完就好香甜
粟米

牛油菇菇 $32
食呢個菇既時候就好需要頭先粟米舊牛油,因為佢本身既牛油太少啦,不過最好食都係落好多蒜蓉,D菇就好香啦
不過其中個雞脾菇唔知點解係苦,其他都好好味
牛油菇菇

羊肉串 $38
唔鞋,亦都唔係好羶,如果羊味勁D就仲好
燒菠蘿 $22
好甜,燒完仲係勁多汁

2人份量牛套餐
牛頸脊
鮮嫩多汁有咬口
安格斯
好有肉味,比較淋
一口霜降牛
好油香,有D un,有d筋
和牛
好油香,不過唔會話即刻好滯

金菇牛肉卷
好juicy

兩個人其實TOTAL叫左三杯梳打,三杯都好好飲
菠蘿、百香果、柚子

另外,服務好好,貼心,幫我地較好個風扇,亦非常有禮
MENU係用MARKER寫數字,之後會抹甩佢,幾環保
有7折非常抵
2019-09-02
$370 (Dinner)
新鮮厚肉大扇貝
煮蜆
雞泡魚乾
豬頸肉、雞腎
蟶子皇、大吊桶
粟米
牛油菇菇
2019-03-18 3803 views
唔係好肚餓又唔知食咩好,於是打算由銅鑼灣行過去灣仔度搵食,行行下見到有燒肉,停下來望望餐牌,都唔貴(而且唔餓)便進去試試。可能時間尚早,入去時只得一兩枱客人,亦只有一位侍應,不過他與其後見的那位都非常有禮貌!值得一讚!本身打算食少少,點知越叫越多,唔飲啤酒都飲左兩罐汽水🤭🤭食物方面,品質很平均,我最愛是那個辣味東風螺公仔麵,小妹唔食得辣都被它吸引😌😌 牛油粟米也好好吃😋😋若要數最不喜歡,就是那香草雞膇,就是隨便加入香草在上面然後燒,沒特別呢⋯⋯埋單每人不用四百,但吃得非常滿足!

本身打算食少少,點知越叫越多,唔飲啤酒都飲左兩罐汽水🤭🤭

埋單每人不用四百,但吃得非常滿足!

2019-01-21 2495 views
食物,環境和服務都良好的餐廳真的很罕見,這間餐廳可真做到!舖位小小,但單邊全開放和側邊鏡面的設計營造出雙倍的空間感!店東很聰明!店東和店員的服務可算是很貼心,由開始點菜,到放置物品,如何燒熟食物,烹調方法等等都自動自覺向顧客介紹,值得一讚!食物(最重要的一環)都沒有令顧客失望,牛的各部分都完全吃得出當中的分別,各款海鮮也很新鮮,再配上清酒和不同的調味料去烹調就完全帶出海鮮的鮮甜味!唯一寄望是將來可推出一些特價菜,滿足一下我這位大胃王!
食物,環境和服務都良好的餐廳真的很罕見,這間餐廳可真做到!
唯一寄望是將來可推出一些特價菜,滿足一下我這位大胃王!