2020-11-17 1508 views
Midnight wildfire - 唔駛等到midnight,dinner time 都可以食啦!冇得去日本,就要食下日本爐端燒以一解相思之苦😋🇯🇵一定一定會再去,食物新鮮、服務態度好、環境好、夠日式、抽風又好、價錢同食物質素成正比、支持支持👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 我哋全部都食得好開心😊😋以咁嘅價錢食到咁嘅質素仲有咁嘅氣氛我覺得值回票價喎👍🏻前菜:- 枝豆配啤酒 , 啤啤佢,唔飲酒仲可以嗌梳打汽水 主食:佢有個深燒醬料:豉油、蒜蓉醬、麻辣蒜蓉醬、麻辣醬、仲有孜然粉,可以嘅話就試晒佢 😆- 燒茄子同大菇都一定要!- 叫咗個深燒肉餐:有紐西蘭香草羊鞍、鹿兒島豚腩、大蔥雞腿肉、深燒雞中翼、深燒豬頸肉、煙鴨胸肉,每一樣都好好味!! 羊鞍唔太穌、豚腩肥膏啱啱好、雞腿肉滑,同個蔥好夾、雞中翼入味!!!- 另外叫左個深宵牛特盛 : 日本A4和牛、特上牛頸脊、特級安格斯牛肉、牛脷、一口霜降牛、金菇肥牛卷!呢個餐簡直係鍾意牛嘅人嘅最愛! 每一款牛都有佢獨特嘅味道食落去每一樣都好有口感! 油脂分布均勻!但一定要同人share如果唔係嘅話會食食吓食到好膩😅 我地仲叫左d其他串串,不過唔記得影相😅食飽飽,傾完計

冇得去日本,就要食下日本爐端燒以一解相思之苦😋🇯🇵

以咁嘅價錢食到咁嘅質素仲有咁嘅氣氛我覺得值回票價喎👍🏻

前菜:
- 枝豆配啤酒 , 啤啤佢,唔飲酒仲可以嗌梳打汽水

主食:

- 燒茄子同大菇都一定要!

我地仲叫左d其他串串,不過唔記得影相😅

食飽飽,傾完計,捧住個大肚腩返屋企😋好滿足!!
$500 (Dinner)
  • 深燒肉
  • 深燒牛