2023-07-29 142 views
是日到sogo百貨商場逛街,發現地庫果層開了間新店~台式雞排店,雞排有4種口味,分別是原味、辣味、海苔味、和香港限定“避風塘”味,小妹我當然緊係支持香港啦避風塘雞排 $48新鮮即叫即整,雞排超大塊,熱騰騰,炸到金黃色,香脆可口,表面灑滿避風塘粉,惹味,雞排一絲絲,肉嫩,有台灣夜市嘅味道

避風塘雞排 $48

TakeAway
2023-07-24 125 views
嗌左個避風塘雞扒🍗🍗🍗由於係即叫即炸等左15分鐘左右拎上手熱辣辣 個炸衣好薄又好夠脆啲雞肉好雪白無雪味平時好嘴刁嘅我都覺得💯推薦大家 過兩日再試另一個味🫶🏻
嗌左個避風塘雞扒🍗🍗🍗
由於係即叫即炸等左15分鐘左右
拎上手熱辣辣 個炸衣好薄又好夠脆

啲雞肉好雪白無雪味
平時好嘴刁嘅我都覺得💯
推薦大家 過兩日再試另一個味🫶🏻
TakeAway
2023-07-19 133 views
咁啱行過見到有新店即刻去試下😋見到佢哋有三款口味嘅雞扒仲有啲小食可以選擇(雖然選擇種類唔多),有一款雞扒喺香港限定的!!!!因為我唔食得辣,所以就試咗佢哋最普通嗰款‘天王雞扒’,呢啲咁香脆嘅嘢又熱辣辣嘅梗係要即食啦😋😋,塊雞扒真係又脆又多汁🤤🤤。鍾意食雞扒嘅話一定要試😋😋。下次去要去試吓其他🤤🤤
2023-07-18
$45 (Other)