2024-12-11 0 views
話說, 佢大愛牛油果同乳酪, 所以聽到話 MORE YOGURT 好飲 就拿拿聲同佢黎試下~ 我本人本身無特別偏好/期望, 只係想呀大大開心下, 多樣健康嘢佢飲下咁啫…點知一飲…清甜順喉, 好味喎堅!!! 我猛飲杯藍莓牛油果蜂蜜奶昔, 罕有地 無傳比佢~ (仲吸咗佢哥杯幾大啖添)佢簡咗: 巴旦木牛油果乳酪奶昔 + 秦嶺蜂蜜 我簡咗: 藍莓牛油果乳酪奶昔 + 秦嶺蜂蜜 店員都好親切大方, 仲細心解答我嘅疑問~呢間 我唔止即刻介紹咗俾朋友, 我哋自己 係絕對好快會黎下一次!!!

點知一飲…
清甜順喉, 好味喎堅!!!

佢簡咗: 巴旦木牛油果乳酪奶昔 + 秦嶺蜂蜜
我簡咗: 藍莓牛油果乳酪奶昔 + 秦嶺蜂蜜

店員都好親切大方, 仲細心解答我嘅疑問~

標榜新鮮水果製作🥭🥑🥛一杯乳酪一份生果🥭芒果味好香濃 飲得出唔係假嘅生果味但薄荷朱古力加埋乳酪就有啲奇怪,我覺得麻麻地飲咗一半掉咗🤣所以建議都係飲生果味嘅會比較好🤣🤣
標榜新鮮水果製作🥭🥑
🥛一杯乳酪一份生果🥭
芒果味好香濃 飲得出唔係假嘅生果味
但薄荷朱古力加埋乳酪就有啲奇怪,我覺得麻麻地
飲咗一半掉咗🤣
所以建議都係飲生果味嘅會比較好🤣🤣
2024-12-02 0 views
⭐️D24榴槤乳酪奶昔未入口已經聞到濃郁嘅榴槤味,入口滑溜,乳酪嘅香味同榴槤味完全融合。每一口都令人回味,甜度啱啱好,仲有少少微苦,真係過癮!如果你係榴槤迷,呢款奶昔一定要試下,天氣熱嘅時候飲真係好清涼👍🏻👍🏻👍🏻⭐️巴旦木牛油果乳酪奶昔將濃郁嘅牛油果香滑感同香脆嘅巴旦木味道完美結合,口感非常豐富。飲落去奶香濃郁,仲有淡淡嘅堅果香,既健康又滿足,絕對係喜歡健康飲品嘅你唔可以錯過嘅選擇!🤤🤤🤤
⭐️D24榴槤乳酪奶昔

⭐️巴旦木牛油果乳酪奶昔
2024-11-29 149 views
琴日一家大細去尖沙咀K11 睇燈飾,經開呢間人氣奶昔專門店,就打算買杯俾星朗飲🤭所有原材料的新鮮水果都好適合小朋友飲,入到去裝修簡約可愛,取飲品處仲有一隻好可愛嘅牛油果公仔打卡,環境乾淨企理,職員好有禮貌!我忘記講少甜,轉頭同佢哋講返就可以啦😝飲品⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🩵藍莓香蕉乳酪奶昔hkd47好濃郁嘅藍莓香蕉味,星朗完全停唔到口,一啖都唔肯俾媽媽呀🤣證明幾咁好飲😋星朗表示超級滿意👍🏻🩵 原創牛油果乳酪奶昔hkd46牛油果份量好多😋表面仲有一層牛油果喺上面,飲落去仲有一粒粒牛油果🥑牛油果控大愛🫶🏻奶昔唔會好甜啱啱好!
飲品⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🩵藍莓香蕉乳酪奶昔hkd47

🩵 原創牛油果乳酪奶昔hkd46
2024-11-28 92 views
原創牛油果乳酪奶昔,啖啖都飲到好香濃嘅牛油果香味,好creamy!口感又好順滑,上面仲有幾片牛油果,整杯乳酪奶昔甜度啱啱好,健康好飲又飽肚藍莓乳酪奶昔入面有幾粒爽脆嘅藍莓,有藍莓嘅香甜味道,配埋乳酪奶昔,味道好夾!飲落口真係好fresh,兩個囡囡好快就飲哂成杯環境明亮,裝修簡約,可以選擇多款唔同味道嘅健康乳酪!餐廳除左有唔同新鮮水果嘅乳酪奶昔,仲有乳酪杯,我下次會想試下開心牛油果乳酪杯同埋D24蘇丹王榴槤球

2024-11-27 104 views
又渴又餓,嘆番杯奶昔好滿足🤤苿酸奶出名牛油果🥑奶昔🤤 我已經飲過好多好多次第一次飲嘅時候驚為天人🤤好濃郁,口感好綿密好smooth乳酸嘅酸度適中,輕盈不膩,仲要有好多牛油果🥑既果肉仲有好多唔同口味,有冇人同我一樣好鍾意食榴槤😳榴槤奶昔對我黎講係必試的!一樣有一大嚿果肉😍今次新推出咗藍莓口味,藍莓呢個生果,自己單獨嘅奶昔好正,配埋其他生果一齊都好Match🤤而家有成八間分店,想飲生果乳酪睇吓附近有冇一間啦

又渴又餓,嘆番杯奶昔好滿足🤤
苿酸奶出名牛油果🥑奶昔🤤
我已經飲過好多好多次
第一次飲嘅時候驚為天人🤤
好濃郁,口感好綿密好smooth
乳酸嘅酸度適中,輕盈不膩,
仲要有好多牛油果🥑既果肉

仲有好多唔同口味,
有冇人同我一樣好鍾意食榴槤😳
榴槤奶昔對我黎講係必試的!
一樣有一大嚿果肉😍

今次新推出咗藍莓口味,
藍莓呢個生果,自己單獨嘅奶昔好正,
配埋其他生果一齊都好Match🤤

而家有成八間分店,想飲生果乳酪睇吓附近有冇一間啦

2024-11-18 165 views
I didn’t expect anything just seeing quite a queue when I passed by this yoghurt drink shop, I impulsively decided to get into the line to give it a try. It seems their signature is avocado yoghurt, but feeling a bit heavy after my lunch, I craved for a bit of sourness for refreshing my taste buds. So I picked the hawthorn yoghurt drink. So, I got hooked to it! It’s really refreshing and there are a lot of hawthorns added. Basically they also have almonds added to the yoghurt for blend. So I’d s

So, I got hooked to it! It’s really refreshing and there are a lot of hawthorns added. Basically they also have almonds added to the yoghurt for blend. So I’d say it’s very fulfilling.

I found hawthorns left when finishing the drink. Though I’m glad to see they are very generous in terms of ingredients, it’d be better to have them well-blended.
2024-11-03
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$38 (Lunch)
【More Yogurt】最愛嘅MORE YOGURT今期鮮果上新🆕️全新推出咗幾款藍莓乳酪奶昔系列😍作為水果控緊係唔會錯過啦❕️ MORE YOGURT 甄選內蒙古草原牧場乳酪堅持還原食材自然的味道,探索乳酪無限可能✨️#原創牛油果乳酪奶昔系列 就係佢哋最出名嘅產品🥑年售仲超過21,000,000杯嘅銷量👑.🫐藍莓乳酪奶昔 (五分糖) - 💰45堪稱花青素之王嘅爽脆藍莓,味道無想象中咁甜,仲超級清新🌿淡淡藍莓酸甜,加上綿密嘅乳酪,唔知係唔係因為夏天就快過,呢杯真係特別解渴💜 🍵抹茶糍粑乳酪奶昔 (五分糖) - 💰36抹茶嘅香氣搭配Q彈迷你糍粑,飲落去真係有種新鮮感☁奶昔唔會太甜,反而有一種淡淡嘅苦味,好適合抹茶迷💚.店舖主推輕盈低負擔,飲完都唔會有罪惡感👍🏻簡直就係用新鮮健康水果製成嘅自然之選☁️K11 Musea店仲要係正foodcourt隔離食完飯飲番杯啱啱好,超級方便🌟你都快d一齊嚟開啟自然之旅同MORE YOGURT一齊自然感受MORE💐.味道:❤️❤️❤️❤️❤️價錢:❤️❤️環境:❤️❤️❤️❤️❤️ 📍地址:尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 MuseaB2樓B201號舖
【More Yogurt】
最愛嘅MORE YOGURT今期鮮果上新🆕️
全新推出咗幾款藍莓乳酪奶昔系列😍
作為水果控緊係唔會錯過啦❕️

MORE YOGURT 甄選內蒙古草原牧場乳酪
堅持還原食材自然的味道,探索乳酪無限可能✨️
#原創牛油果乳酪奶昔系列 就係佢哋最出名嘅產品🥑
年售仲超過21,000,000杯嘅銷量👑
🫐藍莓乳酪奶昔 (五分糖) - 💰45

🍵抹茶糍粑乳酪奶昔 (五分糖) - 💰36
店舖主推輕盈低負擔,飲完都唔會有罪惡感👍🏻
簡直就係用新鮮健康水果製成嘅自然之選☁️
K11 Musea店仲要係正foodcourt隔離
食完飯飲番杯啱啱好,超級方便🌟
你都快d一齊嚟開啟自然之旅
同MORE YOGURT一齊自然感受MORE💐
味道:❤️❤️❤️❤️❤️
價錢:❤️❤️
環境:❤️❤️❤️❤️❤️

☎電話:64396471
💸人均消費:$50以下

藍莓乳酪奶昔 (五分糖) + 抹茶糍粑乳酪奶昔 (五分糖)

藍莓乳酪奶昔 (五分糖)

抹茶糍粑乳酪奶昔 (五分糖)

TakeAway
藍莓乳酪奶昔 (五分糖) + 抹茶糍粑乳酪奶昔 (五分糖)
藍莓乳酪奶昔 (五分糖)
抹茶糍粑乳酪奶昔 (五分糖)
  • 抹茶糍粑乳酪奶昔(五分糖)
  • 藍莓乳酪奶昔(五分糖)
  • 藍莓乳酪奶昔(五分糖)+抹茶糍粑乳酪奶昔(五分糖)
-🍴🍽🍴🍽🍴🍽 🥤🥤🥤🥤🥤🍴🍽🍴🍽🍴🍽-本身同朋友想喺musea food court食少少嘢e下肚,咁啱見到呢到開咗more yogurt🥹,就同朋友一人買咗一杯奶昔🫣。店員推介我哋試季節限定嘅藍莓系列,總共有三款選擇,要留意返喺每日限量發售!🥢藍莓香蕉乳酪奶昔 $56 🆙🥢藍莓牛油果乳酪奶昔 $48 🆙兩杯奶昔嘅賣相都好吸引,打卡一流!乳酪用咗內蒙古牧場嘅乳酪,味道更天然。藍莓香蕉乳酪奶昔嘅沙冰打得好幼滑,入口口感綿密滑順,香蕉同藍莓味好濃郁,同乳酪底完美融合。一杯奶昔面頭有5-6粒藍莓。另一杯就有5-6片牛油果,絕對係真材實料!藍莓牛油果奶昔甜度適中,味道清爽,牛油果味唔算好濃郁,口感綿密反而更加易入口,而且營養價值仲好高!!天時暑熱最啱飲翻杯奶昔,既解渴又飽肚,好滿足🥰!😇 食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 8/10 😇環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 8.5/10服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 7.5/10性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 8/10整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 8/10-🍴🍽🍴🍽🍴🍽 🥤🥤🥤🥤🥤🍴🍽🍴🍽🍴🍽-🗺 More Yogurt尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K

🍴🍽🍴🍽🍴🍽 🥤🥤🥤🥤🥤🍴🍽🍴🍽🍴🍽

性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 8/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 8/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽 🥤🥤🥤🥤🥤🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 More Yogurt

#bakdiu油尖旺 #bakdiu尖沙咀 #bakdiu外賣

2024-10-02 693 views
呢間超人氣既More yogurt尖沙咀K11都有了😍宜家天氣仲熱辣辣🥵岀去行街買翻杯渣係手都唔錯最中意佢哋既真材實料,堅持還原食材本身既味道😋而且係用內蒙古草原牧場乳酪同新鮮既水果🫐唔會有額外嘅添加劑,味道非常之自然😍除左佢哋既爆款芒果🥭同牛油果🥑之外仲新推岀左藍莓添!-🥢藍莓乳酪奶昔飲到最自然既藍莓味 一啲都唔假😋 而且成杯呈現好靚既紫色,冇嗌到少甜都唔會覺得太甜難入口,仲有粒粒藍莓點綴🫐🥢藍莓香蕉乳酪奶昔藍莓溝香蕉呢個組合真係第一次試,冇淋過竟然會咁夾😍 第一啖落去係淡淡藍莓味,再飲多啖就會飲到香蕉味🍌 好清新又清甜
呢間超人氣既More yogurt尖沙咀K11都有了😍
宜家天氣仲熱辣辣🥵
岀去行街買翻杯渣係手都唔錯
除左佢哋既爆款芒果🥭同牛油果🥑之外
仲新推岀左藍莓添!
🥢藍莓乳酪奶昔

🥢藍莓香蕉乳酪奶昔
  • 藍莓香蕉乳酪奶昔
K11 Musea其實真係一個幾靚,好高格調有品味既商場。如果諗唔到食咩,商場既B2其實有個food court,可以搵到唔同種類既食物,包搵到啱食既野。最近新開左間more yogurt,food court食完嘢,留肚買杯嘢飲都唔錯。係我呢期既至愛😍🥰因為佢比較健康!用左內蒙古草原牧場優質乳酪,蘊含九種益生菌,高品質既食材👍鮮果現切,佢既原創牛油果乳酪奶昔系列,500ml有一顆牛油果架!啱啱新出藍莓系列,同朋友喺附近做完運動,特登行黎一人一杯😋🫐🍌藍莓香蕉乳酪奶昔$47🫐🥑藍莓牛油果乳酪奶昔 $49有得揀全糖/七分糖/半糖/無糖,朋友揀左無糖。原來無糖都已經好好飲!!!我自己揀7分糖,都係好飲!濃濃足料既水果味,但又唔係互相蓋過味道藍莓同香蕉/牛油果既味道都好夾!仲有粒粒藍莓食添架❣️😋超好飲健康推介👍
K11 Musea其實真係一個幾靚,
好高格調有品味既商場。
如果諗唔到食咩,
商場既B2其實有個food court,
可以搵到唔同種類既食物,
包搵到啱食既野。

最近新開左間more yogurt,
food court食完嘢,
留肚買杯嘢飲都唔錯。
係我呢期既至愛😍🥰

因為佢比較健康!
用左內蒙古草原牧場優質乳酪,
蘊含九種益生菌,
高品質既食材👍
鮮果現切,
佢既原創牛油果乳酪奶昔系列,
500ml有一顆牛油果架!

啱啱新出藍莓系列,
同朋友喺附近做完運動,
特登行黎一人一杯😋

🫐🍌藍莓香蕉乳酪奶昔$47
🫐🥑藍莓牛油果乳酪奶昔 $49
有得揀全糖/七分糖/半糖/無糖,
朋友揀左無糖。
原來無糖都已經好好飲!!!
我自己揀7分糖,都係好飲!
濃濃足料既水果味,
但又唔係互相蓋過味道
藍莓同香蕉/牛油果既味道都好夾!
仲有粒粒藍莓食添架❣️😋
超好飲健康推介👍

今天在MORE YOGURT 發現了兩款超迷人的乳酪奶昔,忍不住想要跟大家分享!😍🍹💙 **藍莓牛油果乳酪奶昔**:這杯奶昔真的是夢幻組合!藍莓的酸甜與牛油果的絲滑交融,每一口都讓人感受到濃濃的健康與幸福!而且,這個顏色也太美了吧,拍起來完全不需要過濾,簡直是社交平台的最佳伴侶!📸💖🌿 **杏仁牛油果乳酪奶昔**:這杯則帶來了香濃的杏仁風味,搭配牛油果的細膩,喝上一口就像在口中跳舞!它的香氣和乳酪的質感真的是絕配,讓我對茶飲的選擇有了全新的認識!☕✨新鮮水果與乳酪的完美結合,不僅讓味蕾大開,更讓身體感受到滿滿的能量!這次的選擇真的讓我更加愛上這家店了!🥑🍇如果你也喜歡創新的乳酪奶昔,快來試試吧!你一定會被這些美味征服!💫💕#MOREYOGURT #乳酪奶昔 #藍莓牛油果 #杏仁牛油果 #食物日記 #美食 #健康生活 #飲品新選擇

2024-09-26 545 views
超級鍾意飲乳酪奶昔嘅我同朋友一齊去K11品嚐新嘅藍莓系列!MORE YOGURT甄選內蒙古草原牧場乳酪,堅持還原食材自然的味道,原創牛油果乳酪奶昔系列超正!比我發現除咗有藍莓乳酪奶昔,仲有藍莓香蕉乳酪奶昔同埋藍莓牛油果乳酪奶昔!超驚喜!我地叫左🫐🍌藍莓香蕉乳酪奶昔同埋🫐🥑藍莓牛油果乳酪奶昔 ~~ 🫐🍌藍莓香蕉乳酪奶昔成杯都係藍莓嘅顏色,超級靚嘅紫色!咁我第一啖有藍莓味,再飲多一啖藍莓入邊有啲香蕉嘅味道!香口又好味!沙冰咁既奶昔真係好正!🫐🥑藍莓牛油果乳酪奶昔~ 佢嘅外表同原創牛油果一樣係黃黃地色但係飲落去就會可以飲到牛油果之中包含咗藍莓味!新鮮又鮮甜!健康又美味!

🫐🍌藍莓香蕉乳酪奶昔

2024-09-26 552 views
💖 MORE YOGURT (尖沙咀)✨尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 MuseaB2樓B201號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️大家知唔知道大肚就係要飲天然嘢🤤我一直都好鍾意飲乳酪,MORE YOGURT係甄選內蒙古草原牧場嘅乳酪,堅持還原食材自然的味道🌿夠哂健康‼️。今日同老公行過K11Musea發現More Yogurt季節限定出左藍莓口味😋每日限量發售!今日早去,所以仲有得買‼️-藍莓乳酪奶昔🫐 $45我老公第一個超唔鍾意食水果嘅人,唯一令佢可以放落口嘅就只有藍莓🤣,所以今次嘅乳酪奶昔佢都選擇咗藍莓口味😌。佢好快就已經成杯飲晒!我諗要每個星期都帶佢嚟飲返杯。-藍莓牛油果乳酪奶昔🥑 $49佢地嘅原創牛油果乳酪奶昔系列 ,年售杯量超2千萬杯,你話唔試下點得呢!見佢做緊季節限定,所以我就揀咗藍莓同埋牛油果口味,有大半舊原切牛油果鋪面💚飲晒之後仲可以食埋舊牛油果😳

💖 MORE YOGURT (尖沙咀)

-藍莓乳酪奶昔🫐 $45

-藍莓牛油果乳酪奶昔🥑 $49

2024-09-26
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)
見網上咁多人吹捧呢間舖頭 所以買咗兩杯試吓味 點知令人好失望買咗一杯榴槤同埋一杯薄荷朱古力榴槤味還好 仲有少少味道薄荷朱古力味直頭係冇味 朱古力同薄荷係完全冇 剩係得顏色

買咗一杯榴槤同埋一杯薄荷朱古力

榴槤味還好 仲有少少味道