2022-10-02 764 views
黎到荔枝角要速食lunch,一出地鐡出口就見到mos burger 新開張嘅招牌,而平時又極少食,所以就衝左入去食。🏃🏻‍♀️💨和牛漢堡 $31 🍔+ 粗薯條 $23 🍟+ 熱檸茶☕️平時好少食mos burger 所以一開始冇咩期望,覺得係同M記差唔多。但係拎到個餐之後發現完全係兩回事!佢好過M記好多!!!首先塊和牛漢堡扒🥩係仲大過個包😋,仲要有一定嘅厚度大約1cm,咬落去仲有肉汁標出嚟💦。因為佢個包裝唔會封實個包🍞,所以麵包唔會吸左啲蒸氣林啤啤,好鬆軟。🍅番茄亦都係厚切,生菜都好新鮮。第一眼望落去好吸引。🤩因為係粗薯條嘅緣故,薯條挺身唔會林晒。但係我覺得可以多少少鹽調味🤏🏻🧂。普普通通嘅熱檸茶都有驚喜!個茶底係English breakfast tea 茶包,唔係一般檸茶嘅Standard 茶底。

和牛漢堡 $31 🍔+ 粗薯條 $23 🍟+ 熱檸茶☕️