2024-04-25 209 views
超有驚喜嘅極上饅魚堡!!!!!首先塊饅魚實物係同張圖一樣咁厚咁大塊!食落一如以往熱辣辣🤤🤤仲有饅魚肉質非常嫩滑!仲要冇咩骨🥹真係非常有驚喜嘅極上饅魚堡我淨係今日就已經食左兩個😂✌🏽lunch一個,然晚餐又食一個🤣所以真心係好好味!食完都即刻同屋企人朋友講如果唔嗌餐都只係$33就買到一個!真心呢個價錢食到塊咁厚嘅饅魚真係好抵食!出面食個饅魚飯閒閒地都$90以上我認為呢個直情係mos burger近年做到最出色嘅期間限定包!同埋mos burger好細心咁喺包裝紙上面痴左個貼紙寫住小心有魚骨!但食落又冇乜嗰下先正!大推!
超有驚喜嘅極上饅魚堡!!!!!
首先塊饅魚實物係同張圖一樣咁厚咁大塊!
食落一如以往熱辣辣🤤🤤
仲有饅魚肉質非常嫩滑!仲要冇咩骨🥹
真係非常有驚喜嘅極上饅魚堡
所以真心係好好味!食完都即刻同屋企人朋友講
如果唔嗌餐都只係$33就買到一個!
真心呢個價錢食到塊咁厚嘅饅魚真係好抵食!
出面食個饅魚飯閒閒地都$90以上
但食落又冇乜嗰下先正!
大推!
TakeAway
  • 極上饅魚堡
今次嚟到呢家店,心情興奮得好似小朋友咁。一坐低,先來個和牛北海道芝士漢堡,啖啖肉感真係過癮,和牛嘅香味同北海道芝士濃厚嘅組合,真係一流,每一啖都好似咬落去一片牛肉嘅雲端。而家講講芥末醬蝦堡,哇,味道正!啲蝦肉香滑彈牙,同芥末醬嘅提味,配合得宜,真係嘆為觀止。北海道南瓜薯餅,🍠簡直係秋天嘅味道,煙韌得來唔笠口,中間嘅南瓜餡香甜順滑,外層又炸得啱啱好,啖啖幸福。至於摩斯雞塊,無可挑剔,🍗口感正中紅心,外 crispy 內 juicy,搞掂得掂!總體嚟講,食完呢家店嘅漢堡組合,真係食指大動。唔止食物做得好,重點係啲食物新鮮,你話,誰人唔心水呢?😋下次仲要再試下其他款!

2023-12-25 215 views
見lunch諗唔到食咩,就食呢間叫左個吉列蝦漢堡餐+摩斯雞塊個包幾軟糯,椰菜絲同埋醬汁都算多吉列蝦外皮好脆,都幾彈牙,粉漿適中,整體都ok薯條係粗薯,有薯味,但份量唔多摩斯雞塊普通,有少少鞋口
見lunch諗唔到食咩,就食呢間
叫左個吉列蝦漢堡餐+摩斯雞塊
個包幾軟糯,椰菜絲同埋醬汁都算多
吉列蝦外皮好脆,都幾彈牙,
粉漿適中,整體都ok
薯條係粗薯,有薯味,但份量唔多
摩斯雞塊普通,有少少鞋口
17周年感謝價$15限定吉列八爪魚🐙漢堡🍔,唔係唔食呀嘛!🤭🤭~~~章魚🐙燒風吉列八爪魚🐙漢堡🍔~~~$15都真係好抵,過咗呢個優惠要$30/1個😄😄!攞上手感覺有啲偏細😀😀,醬汁幾好味,係放喺肉嘅上面,肉嘅下面係冇汁嘅,而且係吉列扒所以會有啲唔夠醬嘅感覺😃😃!吉列八爪魚🐙扒好有驚喜,咬開有唔少一粒粒嘅八爪魚🐙肉😄😄,另外中間會有啲紅色嘅薑,味道多種層次提提味,食到尾都唔會覺得油膩😁😁

~~~章魚🐙燒風吉列八爪魚🐙漢堡🍔~~~
$15都真係好抵,過咗呢個優惠要$30/1個😄😄!

2023-10-15
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)
2023-08-18 313 views
如心MOS Burger是一家以即叫即製的快餐店聞名。他們最近推出期間限定的漢堡-和牛北海道芝士漢堡👍以優質的和牛肉為主角,配上濃郁的北海道芝士,口感豐富,讓人欲罷不能。而我最愛的芥末醬蝦堡則是結合了蝦肉和香濃的芥末醬,味道鮮美獨特,絕對是海鮮愛好者的首選。 除了這些特色漢堡,他們還有北海道南瓜薯餅和摩斯雞塊,這些小吃也非常美味。北海道南瓜薯餅以新鮮的南瓜為主料,經過精心烹調後,外酥內軟,口感非常棒。而摩斯雞塊則是炸得酥脆金黃,肉質鮮嫩多汁,非常適合當作快速的小點心。 如心MOS Burger不僅方便,而且美味。他們的即叫即製概念確保了食物的新鮮度和品質,讓人吃得放心。如果你想嚐一嚐美味的漢堡和小吃,我強烈推薦你去試試如心MOS Burger。

2023-07-18 253 views
係附近返工, 就黎食個quick lunch, 又唔洗排隊, 又大把位坐, 又唔洗同人逼, 一定非Mos Burger莫屬😆Mos Chesse burger 🍔包皮鬆軟, 牛肉唔乾柴仲好juicy, 配埋厚厚蕃茄, 沙律菜, 洋蔥粒, 芝士, 口感極之豐富👏🏻👏🏻

Mos Chesse burger 🍔

2023-04-14 513 views
作為 Mos Burger打手,推出新產品當然要試下!! 今次新產品係和風明太子吉列蝦漢堡🍤平時好喜蝦堡嘅我當然一試~.下午2點倒嚟到人流唔多,漢堡好快送到🍔和風明太子吉列蝦漢堡 $32明太子,紫菜,玉子,椰菜絲,炸蝦餅,芝士,加上特調醬汁,成個配搭幾好,味道我都好喜歡!不過有啲傷心係玉子有啲細片,同明太子得肉眼望到咁多🤏🏻唔係好夠🥲🥲加套餐沙律 $25飲品凍檸茶 +$3.Overall個新包都真係幾好食,係材料多返少少就好🥲
作為 Mos Burger打手,
推出新產品當然要試下!!
今次新產品係和風明太子吉列蝦漢堡🍤
平時好喜蝦堡嘅我當然一試~
下午2點倒嚟到人流唔多,
漢堡好快送到🍔

和風明太子吉列蝦漢堡 $32

加套餐沙律 $25
飲品凍檸茶 +$3
Overall個新包都真係幾好食,係材料多返少少就好🥲
2023-02-19 335 views
好耐都冇食過珍珠飯漢堡,突然經過mos burger ,想起自己曾係VIP就去食下。叫左海鮮珍珠飯住,味道同以為差唔多料算多飯多粒粒分明幾有口感,配set B大薯條夠粗夠脆!可惜綠茶Latte就好難飲
2023-01-08 262 views
今日食評✍🏻Mos cafe@如心廣場試食指數⭐⭐⭐店舖衛生⭐⭐⭐⭐侍應態度⭐⭐⭐((每項5⭐️為滿分)) ·本來想試早餐但啱啱過咗時段只好食番午餐🥲1️⃣魚柳包(多醬走洋蔥)原來真係好味好多不過睇自己口味啦2️⃣雙層芝士漢堡熱、香醬汁份量都啱啱好3️⃣兩個跟B-combo(厚切薯條)今次有啲失望反炸薯條唔新鮮4️⃣Coke Zero5️⃣野菜蕃茄汁加3蚊抵飲·疫情下的食肆無論大鋪小店我哋都會盡試盡講
今日食評✍🏻
Mos cafe@如心廣場
試食指數⭐⭐⭐
店舖衛生⭐⭐⭐⭐
侍應態度⭐⭐⭐
((每項5⭐️為滿分))
本來想試早餐
但啱啱過咗時段
只好食番午餐🥲
1️⃣魚柳包(多醬走洋蔥)
原來真係好味好多
不過睇自己口味啦
2️⃣雙層芝士漢堡
熱、香
醬汁份量都啱啱好
3️⃣兩個跟B-combo(厚切薯條)
今次有啲失望
疫情下的食肆
無論大鋪小店
我哋都會盡試盡講
2022-11-22 162 views
法式和牛漢堡($30)原本應該$37,但因為來貨size 問題,變$30!打工仔食飯時間得一個鐘,而且今日比較忙,所以打算簡單食就算!和牛大大塊,幾好食,不過個醬汁個人覺得鹹左d!簡單黎講,佢係快靚正之選!
法式和牛漢堡($30)
2022-10-15 176 views
蝦堡又特價 只係$14 @ 1 !!!!!!好耐無食過MOS BURGER LA!咁岩遇到指定包大特價,不過只係得兩日!如果冇記錯一年一次優惠?味道都唔錯!!面包軟熟 👍🏻👍🏻
蝦堡又特價 只係$14 @ 1 !!!!!!
好耐無食過MOS BURGER LA!
咁岩遇到指定包大特價,
不過只係得兩日!
如果冇記錯一年一次優惠?
味道都唔錯!!面包軟熟 👍🏻👍🏻

我同🤴🏻未食呢個漢堡🍔已經對‘ 啡菇 ’好有期望,唔知會點呢?🤭🤭~~~松露 . 啡菇. 特選和牛堡🍔~~~(增量版)三位主角松露、啡菇、和牛肉餅都發揮得好好👍🏻👍🏻!松露醬又香又濃郁☺️☺️,啡菇就同包嘅Size差不多大,菇味雖未去咗極重但亦都好出色😊😊🤴🏻叫咗增量版嘅和牛扒的確係明智嘅選擇,和牛餅大到伸出晒個包面😆😆,又厚又闊又多汁😁😆,和牛味好香勁有肉味🥰🥰應該係暫時食過MOS Burger漢堡🍔最好味嘅漢堡🍔!🤩🤩~~~照燒雞🐔肉漢堡🍔~~~餐牌指示係新產品,雞🐔肉質地嫩滑,厚度適中😁😁,雞🐔扒色澤金金黃黃🤩🤩,肉汁有少少帶甜😄😄,係一個唔錯嘅漢堡🍔🤴🏻話有少少似M記嘅將軍漢堡🍔味😅😅,原來係上次 ‘ 極上照燒牛肉 ’ 改左做照燒雞!😃😃~~~芒果乳酪特飲🥤~~~乳酪還乳酪、芒果🥭還芒果🥭完全唔夾,溝唔暈😵‍💫😵‍💫,嗰陣味仲要好怪🤮🤮,好失望☹️☹️

~~~松露 . 啡菇. 特選和牛堡🍔~~~(增量版)
三位主角松露、啡菇、和牛肉餅都發揮得好好👍🏻👍🏻!

~~~照燒雞🐔肉漢堡🍔~~~

~~~芒果乳酪特飲🥤~~~
2022-07-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$61.5 (Dinner)
2022-07-05 236 views
依杯有氣特飲本身都唔hea,真係有芒果粒,只係你要飲哂杯野先食到mango,事關佢個飲管係吸唔到,而且係冇長身既匙羹供應,或者你可以用粟米湯匙既(你唔介意短左小小既話)第一次食壽喜燒溫泉蛋漢堡,睇相係好有衝擊,但食落去係有難度😅唔係想扮嘴細,粒蛋咁立體真係無從下口,好采佢地既溫泉蛋冇爆汁,再配左D 金菇同生菜,不過壽喜燒肉就比較老柴通常快餐都係飲可樂,好小有粟米湯,所以我次次都會叫佢,不過可能會有人覺得同burger唔夾

Type of Meal
Tea
2022-06-22 170 views
見到廣告期間限定的壽喜燒漢堡,日本feel 番哂黎,有隻流心蛋睇見到好吸引,滿心歡喜衝去食,仲點埋新品芒果乳酪梳打。其實咁大個飽,真係唔知點咬好,邊到食先可以食到哂四樣蛋牛菜飽又唔會蛋汁肉汁唧到手?最後都無無計,食蛋飽先,一咬隻蛋...都稱唔上半熟,強行咇個流心效果,確實圖片只供參考!因為食唔到牛肉同汁所以無咩味,跟手食淡牛同飽,個醬汁幾好味,但牛肉偏靭,其實成件事最後係分開食....唔係幾夾...飲淡芒果乳酪梳打,救命!酸到眼都打唔開,好似無咩調味咁...加上芒果乳酪好似唔多夾梳打,有氣再放大左個酸味。整體失望...食番世一照燒牛肉漢堡好過!
2022-06-02 235 views
今次mos burger做優惠!普通會員購買摩斯漢堡套餐/吉列蝦漢堡套餐 即可減 HKD$10購買任何套餐 可加 HKD$10 配大厚切薯條金會員二購買摩斯漢堡套餐/吉列蝦漢堡套餐 即可減 HKD$15購買任何套餐 可加HKD$7.5配大厚切薯條作為金會員⭐️⭐️既我,帶埋幾個朋友一齊去食!我就食左吉列蝦漢堡套餐,再加大薯條!超抵!作為好中意食佢既蝦漢堡既忠實粉絲,重要今次撞正佢做優惠,真係超開心呀其他朋友就食摩斯漢堡,重要雙層,佢地都讚不絕口!仲有一款係辣味摩斯漢堡,辣度剛剛好,有正常辣香!唔太食得辣既都可以小嘗👍🏻再加左兩個小食,一個係南瓜薯餅,一個係摩斯雞塊,雞塊口感差小小,可以再好啲,不過一啲都唔差🤣,南瓜薯餅就好好食!夠曬味不過荃灣店空間唔算好大輪椅入去都係勉強可以座位都唔算太多味道: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務: ⭐️⭐️⭐️⭐️價錢: ⭐️⭐️⭐️⭐️🦽👍🏻: ⭐️⭐️⭐️🚗: 商場有泊車優惠200@1小時
今次mos burger做優惠!

普通會員
購買摩斯漢堡套餐/吉列蝦漢堡套餐 即可減 HKD$10
購買任何套餐 可加 HKD$10 配大厚切薯條

金會員
二購買摩斯漢堡套餐/吉列蝦漢堡套餐 即可減 HKD$15
購買任何套餐 可加HKD$7.5配大厚切薯條

其他朋友就食摩斯漢堡,重要雙層,佢地都讚不絕口!

不過荃灣店空間唔算好大
輪椅入去都係勉強可以座位都唔算太多