2024-11-21
慶祝生日放題不二之選 - MOU MOU CLUB牛涮鍋朋友剛剛收到MOU MOU CLUB牛涮鍋係旺角既分店重新開張既消息,唸起反正要幫我慶祝生日,之前食過MOU MOU CLUB牛涮鍋一次覺得唔錯,好想再食多一次,我地咁岩係南昌收工同做完運動,而呢度又有一間分店,所以我地直接就係南昌店度食啦 一入到去就見到餐廳裝修到緻優雅既和風,好似身處日本火車站入面,幾盞鬼 ! 咁MOU MOU CLUB牛涮鍋連續2年獲得𝐔 𝐌𝐚𝐠𝐚𝐳𝐢𝐧𝐞主辦「我最喜愛食肆選舉 」獎項,本身已經係信心保證,佢地提供日本進口優質和牛既涮涮鍋放題專門店,除左日本和牛外都有澳洲同美國進口牛肉選擇。自助食品區內可以無限量挑選新鮮野菜及烏冬麵類,仲有香滑雪糕放題供應我地揀既餐係日本黑毛和牛海鮮,推介大家重點揀以下食物 : 美洲牛胸腹🥩肉質最滑,易入口。海鮮選擇都好豐富,魷魚彈牙鮮嫩,蜆同青口夠新鮮!炸薯金黃香脆,鍾意咬野既客人必試。丸類既話芋心丸🍢嘅細膩滑順係最好。湯底既話,甜醬油同昆布湯底🍲都幾夾,我自己會加幾舊番茄落去調味,味道鮮香得黎唔會太濃烈,啱晒想食得輕鬆啲嘅客人職員服務有禮,環境衛生,坐位整齊,坐得好舒服
我地揀既餐係日本黑毛和牛海鮮,推介大家重點揀以下食物 :
美洲牛胸腹🥩肉質最滑,易入口。
海鮮選擇都好豐富,魷魚彈牙鮮嫩,蜆同青口夠新鮮!
炸薯金黃香脆,鍾意咬野既客人必試。
丸類既話芋心丸🍢嘅細膩滑順係最好。
職員服務有禮,環境衛生,坐位整齊,坐得好舒服。食物質量、服務水平、環境氣氛全面兼備,下次會再去其他分店試下!🍜
MOU MOU CLUB牛涮鍋
地址 : 深水埗2樓L2-116b號舖 V Walk