2023-08-25 305 views
今日同朋友嚟到銅鑼灣登龍街lunchlunch set選擇都幾吸引仲有好多唔同嘅promotion而我就嚟為咗依個炸雞而嚟彩虹炸雞配芝士包 $238(泡菜蛋黄 | 黑糖 | 蜜糖芥未 | 甜辣 | 香草青檸 | 蒜香蜜糖 | 雙重芝士 | BBQ香辣)一放低已經聞到好香每舊炸雞嚟一個芝士浴依個配搭 絕對係comfort food🥹炸雞肉質好嫩滑 而且ho juicy最鐘意黑糖 甜甜哋 好好食麵包焗到好脆 再點埋芝士🫕perfect池佢^_^泡菜魷魚卡邦尼扁意粉 $118依個意粉好有驚喜醬汁ho creamy好濃郁撈埋泡菜 辣辣哋 比起普通嘅卡邦尼 食落更加惹味而意粉都幾彈牙 每條都有醬汁滿滿包住lunch set仲包一個沙律埋單每人$210左右 好滿足另外 仲見到可以經外賣網站落order, 下次嗌返公司食先
今日同朋友嚟到銅鑼灣登龍街lunch

撈埋泡菜 辣辣哋 比起普通嘅卡邦尼 食落更加惹味
而意粉都幾彈牙 每條都有醬汁滿滿包住
lunch set仲包一個沙律
埋單每人$210左右 好滿足
另外 仲見到可以經外賣網站落order, 下次嗌返公司食先
2023-08-17
$210 (Lunch)
  • 彩虹炸雞配芝士包
🍕Pizza🍗炸雞真係隔一排就會想食今日見到個超抵買一送一優惠叫一個彩虹炸雞配芝士包或任何芝加哥薄餅即送半份炸雞或手工薄餅(火辣烤雞/夏威夷口味)真係非常抵食!彩虹炸雞配芝士包共有8款炸雞:泡菜蛋黃、黑糖、蜜糖芥茉、甜辣、香草青檸、蒜香蜜糖、雙重芝士、BBQ香辣將炸雞沾滿香濃芝士醬真係又邪惡又滿足炸雞外層酥脆內裡嫩滑多汁鍾意炸雞+芝士一定要試!經典夏威夷手工薄餅一上枱非常熱辣辣🔥🔥餅底酥軟配上番茄醬、濃郁芝士、菠蘿和火腿搭配恰到好處仲叫左兩個lunch set跟餐配沙律及餐飲芝士煙肉粗管意粉粗管意粉唔係周圍都有得食搭配濃郁的芝士醬和煙肉非常香濃又美味松露雜菌扁意粉意粉煮得剛好搭配香濃的松露醬和雜菌岩哂鍾意松露的我+$22有和風紫菜薯條緊係加配埋啦😁薯條炸得夠金黃酥脆抵食之選~銅鑼灣鬧市中一間非常抵食的餐廳食到飽飽又滿足!

🍕Pizza🍗炸雞真係隔一排就會想食
今日見到個超抵買一送一優惠
叫一個彩虹炸雞配芝士包或任何芝加哥薄餅
即送半份炸雞或手工薄餅(火辣烤雞/夏威夷口味)
真係非常抵食!

炸雞沾滿香濃芝士醬
真係又邪惡又滿足
炸雞外層酥脆
內裡嫩滑多汁
鍾意炸雞+芝士一定要試!

一上枱非常熱辣辣🔥🔥
餅底酥軟
配上番茄醬、濃郁芝士、菠蘿和火腿
搭配恰到好處

緊係加配埋啦😁
薯條炸得夠金黃酥脆
抵食之選~

銅鑼灣鬧市中一間非常抵食的餐廳
食到飽飽又滿足!
2023-08-18 11 views
近排成日去銅鑼灣揾食😆又一間未試過嘅韓式炸雞pizza店,鐘意食炸雞嘅我一定要試下店舖做緊買一送一優惠好抵叫一個芝加哥pizza送半份炸雞或手工Pizza咁我地就叫左一個pizza 加半份炸雞🍕Mr K 蕃茄芝加哥芝加哥pizza特式係雙倍芝士夾心,麵包中間有多一層芝士,拉絲程度好誇張,材料有炸雞、煙肉、磨菇、乾蕃茄,同芝士都好夾,黑糖邊麵包甜甜地幾特別🍗蜜糖芥末炸雞每次食炸雞都係食原味或者食蒜香蜜糖,第一次食蜜糖芥末,開頭驚會辣,但係又OK幾香口,無骨炸雞好Juicy,炸皮好鬆化好薄🍖炸魷魚生魷魚圓轆轆,好大件好厚肉🍺韓國黑啤、可樂

店舖做緊買一送一優惠好抵
叫一個芝加哥pizza送半份炸雞或手工Pizza
咁我地就叫左一個pizza 加半份炸雞

🍕Mr K 蕃茄芝加哥

🍗蜜糖芥末炸雞

🍖炸魷魚
生魷魚圓轆轆,好大件好厚肉

🍺韓國黑啤、可樂
2023-08-15 28 views
📍🇭🇰 Mr. K Pizza N Chicken.有一日,有人話想食pizza,有人話想食意粉。結果就在銅鑼灣搵到一間既有pizza,又有意粉嘅餐廳。.呢間餐廳唔算太大,如果三五知己食餐好嘅,啱啱好。好喇,打開個餐牌,你眼望我眼,嗌指定pizza送半份韓式炸雞,抵食啦今餐!結果唔駛三分鐘就揀咗一個pizza,一碟意粉同半份送嘅韓式炸雞。.📌 泡菜魷魚卡邦尼扁意粉 {HK$145}📌 香芒大蝦芝加哥薄餅 {HK$215}📌 韓式炸雞 5件 {HK$118/半份}.🍝 泡菜魷魚卡邦尼扁意粉首先上檯嘅係意粉。卡邦尼配泡菜,呢個組合幾新鮮。一啖食落去,泡菜味為主,但又有卡邦尼嗰種口感,幾得意;辣辣地,確係開胃。.🍗 韓式炸雞 5件 跟住到嘅係原味韓式炸雞。表皮幾脆,略嫌雞肉比較乾身,可能配罐啤酒比較好。如果以韓式炸雞嚟講,佢嘅亮點唔算突出。.🍕 香芒大蝦芝加哥薄餅 🌟重頭戲馬上出場,呢個pizza係凌空上檯的。咁樣上檯有心思,一嚟有特色,二嚟pizza確係冇咁快凍。拿拿聲一人一件試吓佢,一啖已經心心眼😍 糖霜面配上黑麥芽薄餅底,內
📍🇭🇰 Mr. K Pizza N Chicken
📌 泡菜魷魚卡邦尼扁意粉 {HK$145}
📌 香芒大蝦芝加哥薄餅 {HK$215}
📌 韓式炸雞 5件 [原味] {HK$118/半份}
🍝 泡菜魷魚卡邦尼扁意粉
🍗 韓式炸雞 5件 [原味]
🍕 香芒大蝦芝加哥薄餅 🌟
重頭戲馬上出場,呢個pizza係凌空上檯的。咁樣上檯有心思,一嚟有特色,二嚟pizza確係冇咁快凍。拿拿聲一人一件試吓佢,一啖已經心心眼😍 糖霜面配上黑麥芽薄餅底,內藏雙倍芝士夾心,做到拉絲的效果😍😍,味道十分配合!上面嘅配料亦相當豐富,特別係大蝦幾新鮮,值得一讚。結果呢個pizza好快就進入咗我哋嘅五臟廟。
總體嚟講,食pizza的話,呢間絕對有驚喜,意粉都係誠意推薦。
P.S. 除左網上外賣平台點餐之外,仲可以直接上他們的外賣網站點餐,慳返平台的服務費添
👇🏻👇🏻
www.mrkhk.com
2023-08-08
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner
  • 香芒大蝦芝加哥薄餅
📍Mr. K Pizza N Chicken @mr.k_pizzanchicken -本身都鍾意食甜嘅Pizza嘅我😍銅鑼灣登龍街試下呢間新開嘅Mr. K Pizza N Chicken🐔🍕邪惡芝士拉絲配上黑糖餅底真係冇得唔試-🍕🪢雙拼芝加哥簿餅 $235當日同朋友叫咗燒烤派對🍖➕蟹肉樂園🦀味道不錯👍賣相極邪惡😈中間嘅餡料非常有誠意,黑糖味勁濃郁👌-🦑🍝泡菜魷魚卡邦尼扁意粉 $145雖然幾好食,醬汁辣辣地🥵加埋魷魚簡直令人欲罷不能,不過建議食唔到辣嘅朋友仔食其他款,因為對唔食得辣野嘅朋友黎講會比較辣🌶️希望大家唔會同我一樣攬住廁所訓🚽-餐廳評分(滿分為5個🍿)😋食物味道:🍿🍿🍿🍿🧮CP值:🍿🍿🍿📸打卡able:🍿🍿🍿🍿👨🏻‍🍳餐廳服務:🍿🍿🍿-📍地址:銅鑼灣登龍街36-48號登輝大廈地下B號舖-🔖標籤#852Popcorn銅鑼灣#852Popcorn韓國菜
🍕🪢雙拼芝加哥簿餅 $235
🦑🍝泡菜魷魚卡邦尼扁意粉 $145
餐廳評分(滿分為5個🍿)
😋食物味道:🍿🍿🍿🍿
🔖標籤
#852Popcorn銅鑼灣
#852Popcorn韓國菜
2023-08-13 319 views
最近開關後周圍去旅行,其中一個鍾意去嘅地方就係韓國,因為又多嘢買嘢食又啱口味!登龍街呢間Mr. K Pizza N Chicken主打韓式手工pizza同炸雞,menu好多款,好吸引🤩Lunch set (11:00-17:00) 時間嚟真係好抵食,跟餐仲有沙津同埋餐飲🍽️👍🏻芝士煙肉粗管意粉 $88粗管意粉係咁多款意粉入面最索汁,配埋芝士呢類咁濃厚嘅醬真係好惹味,唔會好濟,份量好大碟完全諗唔到喺lunch嘅份量,食到超飽😁😁火辣烤雞手工pizza $105 喜歡韓式風味一定要叫呢個嚟食💞 香辣BBQ有啲似辣炒年糕個啲醬嘅味道,配埋雞肉、紅椒、紅洋蔥,口感豐富,pizza餅底算係薄批,食落唔會好heavy👍🏻另外佢嘅水牛芝士醬非常拉絲,真係滿足晒我嘅重口味😋😋跟餐+$8 特飲揀咗藍乳酸特飲同埋青蘋果特飲,味道酸酸甜甜好開胃!蜜糖芥末炸雞(半份 ) $128半份有五大件雞肉,仲要係大大嚿無骨炸雞,好彩冇貪心嗌全份🤣炸雞好好味,皮脆肉嫩肉汁好juicy ,難怪係店家推介👍🏻 蜜糖芥末汁甜甜哋好好味,咸甜嘅組合永遠都係咁正🤪🤪鍾意留喺屋企食都無問題,餐廳仲有自己嘅外賣網站,十分之方便👍🏻

芝士煙肉粗管意粉 $88

火辣烤雞手工pizza $105

蜜糖芥末炸雞(半份 ) $128

鍾意留喺屋企食都無問題,餐廳仲有自己嘅外賣網站
,十分之方便👍🏻
  • 蜜糖芥末炸雞(半份)
  • 芝士煙肉粗管意粉
2023-08-12 20 views
登龍街韓國炸雞店,除咗炸雞🍗🇰🇷韓式湯飯及拌飯、仲有西菜選擇如🍕Pizza🍝意粉🧄蒜香大蝦扁意粉$105Lunch set配埋🥗酸醋汁沙津菜十分開胃…整碟意粉色香味俱全,煙肉、洋蔥、虾及洋蔥等…意粉柔軟適中,材料十足滿蒜香味✨推介✨|🧀Pizza-Mr.K番茄芝加哥$198🍕手工Pizza表面各種配料豐富又邪惡😈濃濃嘅黑糖醬柔軟嘅餅底,蓉蓉夾心芝士拉絲長15cm多好過癮😍,大量水牛芝士超澎湃口感軟糯,令人流連忘返🤤+$8升級柚子茶梳打$35荔枝椰果梳打🍹韓式特飲星星椰果🌈色彩繽紛,唔太甜好清爽👉🏻此外仲可以隔空外賣點餐🤩Party又多個選擇www.mrkhk.com
登龍街韓國炸雞店,除咗炸雞🍗🇰🇷韓式
湯飯及拌飯、仲有西菜選擇如🍕Pizza🍝意粉

🧄蒜香大蝦扁意粉$105
Lunch set配埋🥗酸醋汁沙津菜十分開胃…

✨推介✨|🧀Pizza-Mr.K番茄芝加哥$198
🍕手工Pizza表面各種配料豐富又邪惡😈

+$8升級柚子茶梳打
$35荔枝椰果梳打
🍹韓式特飲星星椰果🌈色彩繽紛,唔太甜好清爽

2023-08-10
Type of Meal
Tea
  • 蒜香大蝦扁意粉
  • Mr.K 蕃茄芝加哥薄餅
2023-08-10 25 views
經過銅鑼灣登龍街發現到有間韓國餐廳做緊PIZZA 買一送一 超級吸引🤤凡買任何一款芝加哥pizza,即送半份炸雞/手工簿餅<火辣烤雞/夏夷> 餐廳座位唔算好多,但好有去左韓國嘅feel🇰🇷🍕肉食狂人芝加哥 $198推介必食‼️ 依款pizza特別之處就係配有黑糖邊,黑糖味重而批邊十分鬆軟,pizza面再淋埋黑糖醬,好入味😋叫肉食pizza梗係唔少得唔同款式嘅肉類,餡料超豊富足料包括有雞、豬、煙肉、火腿芝士等重點係超厚既拉絲芝士Double Mozzarella一手可以拉到好高,超誇張 🥳芝士超飽滿,女士食兩舊已經好飽🍕🐔火辣烤雞手工薄餅 $148驚喜之選🙈辛辣嘅韓式辣醬配上香烤雞肉,非常野味👅滿滿嘅配料,每一啖都口感豐富💕蜜糖芥末炸雞 $128/半份六件無骨脆卜卜啱啱炸起嘅炸雞,蜜糖比例剛剛好,未有好多芥末味口感大大嚿,啖啖肉😋雞肉好滑,外脆內軟,十分滋味🙌🏻我地食得飽所以慢慢食🤣但食到最後一件炸雞佢嘅脆都仍然非常脆,好味🫶🏻依家餐廳仲有外賣網站,可網上落單,簡單容易方便👍🏻Mr. K Pizza N Chicken📍銅鑼灣登龍街36-48號登輝大廈地下B號鋪
餐廳座位唔算好多,但好有去左韓國嘅feel🇰🇷

🍕肉食狂人芝加哥 $198

🐔火辣烤雞手工薄餅 $148

蜜糖芥末炸雞 $128/半份

依家餐廳仲有外賣網站,可網上落單,簡單容易方便👍🏻

Mr. K Pizza N Chicken
📍銅鑼灣登龍街36-48號登輝大廈地下
B號鋪
🇰🇷🇮🇹小廚神與大吃貨跟大吃媽又再次來到銅鑼灣登龍街覓食。這次,我們選擇了一間西式和韓式fusion店。特別被它的卡通招牌吸引,想不到價錢也十分相宜。一坐下來,我們便被旁邊食客的飲品所吸引,馬上點了一個柚子蜜梳打和一個荔枝梳打。飲品特別用心,我們還看到「星星」椰果,可愛!🤩🤩😎最近在做推廣,只需購買一個 Pizza ,便可以免費獲贈半份炸雞又或者另外半個Pizza。我們點了香蒜蜜糖炸雞和肉食狂人芝加哥薄餅,一點了一個番茄芝士天使麵。😚😱😱食物簡直是驚為天人,每一樣都看到用心製作,而且用了絕不馬虎,份量也非常大!💋我們特別喜歡他的薄餅,當中的餅底跟別家餐廳不一樣之餘,也是滿佈餡料,連芝士也可以拉絲到差不多小廚神要站起來才能弄斷🤣😎份量之大,令我們三人抱着肚子離開,第二天早上的早餐也不用吃呢!😂😂店員跟我們說,他們還有外賣,而且很多回頭客呢!若大家需要安排外賣,也可以參考他們的網頁。👍🏻😊⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Mr. K Pizza N Chicken 地址:香港銅鑼灣登龍街36-48號, Tang Fai Building,地下B鋪電話:26747688

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mr. K Pizza N Chicken

電話:26747688

$150 (Dinner)
  • 蒜香蜜糖炸雞
  • 蜜桃梳打
  • 荔枝梳打
  • 燒烤派對芝加哥
2023-08-07 23 views
2人套餐 $4991️⃣凱撒沙律2️⃣雙拼口味芝加哥pizzapizza嘅芝士真係多到嚇親我🫣佢係夾心芝士 一拎上手 超級拉絲😍蜜糖邊食落外脆內軟 真係食唔停口🥹我拼左香芒大蝦 蟹肉樂園香芒呢個口味比較特別少見 食落都幾清新 不過我未係好接受芒果呢款生果放落Pizza度🤣蟹肉樂園好足料 每一啖都有餸3️⃣蜜糖芥末韓式炸雞厚肉 juicy 唔會炸到好乾 好味👍4️⃣青蘋果特飲 蜜桃梳打飲品偏甜 我鍾意青蘋果梳打多啲
2人套餐 $499

蜜糖芥末韓式炸雞
4️⃣青蘋果特飲 蜜桃梳打
飲品偏甜 我鍾意青蘋果梳打多啲
2023-07-14
$250 (Dinner)
  • 雙拼芝加哥薄餅
🧁食物質素:😍😍😍😍📸打卡指數:😍😍😍🧹衛生指數:😍😍😍💁🏻‍♂️店員表現:😍😍😍💵性價之比:😍😍😍地址: 銅鑼灣登龍街36-48號登輝大廈地下B號舖🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹今次去咗銅鑼灣食炸雞🍗我哋夜晚7:30去到都真係幾多人 建議大家OpenRice book咗位先今次食咗佢哋既蜜糖芥末炸雞$128 有5件 件件都好大件算係唔錯啦D肉好嫩好juicy 🤤但炸粉有少少多一路食一路見到隔離枱有好多其他味真係有衝動想叫哂黎試😂之後叫咗個蒜香海洋手工薄餅真係幾惹味又足料‼️係厚批仲好大份兩個女仔食到最尾真係有d漏😂飲品方面我哋order咗荔枝同蜜桃梳打🍑🥤建議大家叫少糖 咁就啱啱好佢哋仲加咗蒟蒻 飲落幾過癮😏下面係我order list 可以比大家做個參考😎🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹蒜香海洋手工薄餅 $178 Rating: 6.5/10蜜糖芥末炸雞 5件 $128 Rating: 7/10茘枝梳打 $35 Rating: 7/10蜜桃梳打 $35 Rating: 7/10🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🧁食物質素:😍😍😍😍

蒜香海洋手工薄餅
茘枝梳打
蒜香海洋手工薄餅
2023-08-03 28 views
📍Mr. K pizza N chicken📍銅鑼灣出名多隱世小店,今日同朋友發掘到一間主打韓式炸雞🐔同埋人氣極高嘅手工Pizza專門店🍕我哋二話不說,就行咗入去試吓🤤價錢非常平民,而且份量亦都非常之多😍⭐️松露雜菌扁意粉🍝松露加埋忌廉味道好香濃,食落口好creamy,意粉質地爽口彈牙,非常有咬口🤤⭐️蜜糖芥末炸雞🐔炸雞外皮好脆口,雞肉好嫰滑,食落去好多汁,份量件件都大大嚿,醬汁嘅味道好 惹味,芥末嘅味道唔會好攻鼻,加埋蜜糖味道香香甜甜,超級好食🤤⭐️經典夏威夷手工Pizza🍕沒有最邪惡,只有更邪惡,芝士拉絲程度好瘋狂😳皮薄餡多,薄餅邊都好軟熟😋✨lunch set有沙律🥗同埋餐飲🥤價錢仲要$100內,二人同行,叫一個lunch set,第二位客人仲可以半價享用手工Pizza,價錢都係$100都唔使就有一個Pizza🍕唔好以為半價, Pizza嘅份量就會細咗,佢依然都係大大個架😍咁樣嘅價錢喺出邊真係搵唔到,色香味俱全😋
📍Mr. K pizza N chicken📍

🤩 買pizza送炸雞🍕🍗正呀!經常去銅鑼灣覓食嘅我,發現到有間餐廳🍴做緊好吸引嘅優惠✨買一送一✨凡買任何一款芝加哥pizza,即送半份炸雞 🍗or 手工簿餅(火辣烤雞/夏威夷),衝左去食😋😋🍕肉食狂人芝加哥 $198十分足料,有烤雞、烤豬肉、煙肉、火腿、紅椒、雙倍水牛芝士、蕃茄醬、酸忌廉醬、黑糖邊!真係啖啖肉😂 而且黑糖邊好特別,第一次食,仲有睇相都見到滿滿嘅水牛芝士🧀️ 滿足🍗 蒜香蜜糖炸雞 (送嘅!)而家做緊嘅優惠實在太吸引,竟然送半份炸雞,一共有6件,炸雞炸到脆卜卜,咬開好多肉汁,食到最後一件都仍然咁脆咁好味🤤🥗凱撒沙律 $90食咁多肉,絕對需要蔬菜,凱撒沙律有車厘茄同菜真係岩岩好☺️🍹青蘋果特飲、無糖可樂想飲酸酸甜甜嘅就可以試下佢地嘅青蘋果特飲😋 健康d嘅朋友有無糖可樂!岩哂我朋友呀!
🤩 買pizza送炸雞🍕🍗正呀!

🍕肉食狂人芝加哥 $198

🍗 蒜香蜜糖炸雞 (送嘅!)

🥗凱撒沙律 $90
食咁多肉,絕對需要蔬菜,凱撒沙律有車厘茄同菜真係岩岩好☺️

🍹青蘋果特飲、無糖可樂
2023-07-31 18 views
同朋友去到銅鑼灣的 Mr. K Pizza N chicken 食pizza! 依間餐廳最出名係pizza & 炸雞,2樣野都好好味!首先,等我黎講下他們的披薩。Mr. Pizza 的披薩非常出色,尤其係皮薄餡靚既薄餅。這種pizza讓你可以徹底食到每一種配料的風味,唔使擔心比厚厚既餅皮淹沒。他們的餡料真係非常豐富,口感層次豐富。另外我都推薦海鮮披薩!上面滿滿的海鮮豐富多滋味。除了披薩,他們的炸雞也是非常值得推薦的。炸雞的外皮非常酥脆,而裡面則非常嫩滑。他們的炸雞仲有不同的口味,包括一些比較創新的口味,等你可以嚐試到不同的風味。個人認為辣味炸雞都好正卡邦尼通粉和海鮮辣醬都是美味的意粉料理。卡邦尼通粉醬汁濃郁,配上香煎培根和蘑菇的口感豐富。海鮮辣醬意粉則是結合了海鮮的鮮甜和辣味,令人回味無窮。兩款意粉都好好味~

2023-07-30 65 views
如果你平時食開芝心批,153今日介紹嘅pizza店就不能錯過😚餐廳暫時只得銅鑼灣有,有興趣要嚟試吓喇🤩@153foodie.hk 私心推薦以下菜式,可以 bookmark 定下次去食!🔖✅ 必點芝加哥pizza‼️超瘋狂!極澎湃拉絲芝士😍 限時買一送一優惠🈹✅ 高水準韓式炸雞🤩新鮮炸皮脆肉嫩💯 多款創意特色口味👍🏻❝ 燒烤派對芝加哥 | $198餐廳招牌芝加哥pizza, 單係批底就加入足足300克水牛芝士,拉起如白布般澎拜,極為瘋狂‼️餡料有烤雞、薯角,醬料有酸忌廉醬、燒烤醬等,味道非常豐富。批底有麵包般鬆軟口感,批邊更加上黑糖醬,甜甜地幾特別的✨評分:7/10❝ 蒜香蜜糖炸雞|半份 $128蜜糖香甜,蒜香惹味,沾上新鮮炸至外脆內軟嘅韓式炸雞,十分不錯!今個8月份仲做緊「買一送一」優惠,凡惠顧任何芝加哥薄餅,即送炸雞(半份)或指定口味手工薄餅,超抵呀😍評分:7/10❝ 彩虹炸雞配芝士包 | $238有齊8款口味韓式炸雞,啱晒選擇困難嘅朋友仔😋炸雞口味分別係:泡菜蛋黃 | 黑糖蜜糖 | 芥末 | 甜辣 | 香草青檸 | 蒜香蜜糖 | 雙重芝士 | BBQ 香辣當中農夫包係新鮮焗起過有脆邊,

餐廳暫時只得銅鑼灣有,有興趣要嚟試吓喇🤩

✅ 必點芝加哥pizza‼️
超瘋狂!極澎湃拉絲芝士😍 限時買一送一優惠🈹

✅ 高水準韓式炸雞🤩
新鮮炸皮脆肉嫩💯 多款創意特色口味👍🏻

❝ 燒烤派對芝加哥 | $198

餡料有烤雞、薯角,醬料有酸忌廉醬、燒烤醬等,味道非常豐富。

批底有麵包般鬆軟口感,批邊更加上黑糖醬,甜甜地幾特別的✨

❝ 蒜香蜜糖炸雞|半份 $128

蒜香蜜糖炸雞

❝ 彩虹炸雞配芝士包 | $238

有齊8款口味韓式炸雞,啱晒選擇困難嘅朋友仔😋

當中農夫包係新鮮焗起過有脆邊,熱熔芝士更加係熱辣辣,沾上炸雞超邪惡!

彩虹炸雞配芝士包

最後不得不提,食物份量全部都好足👍🏻 以上三款菜式,4個人食唔完要打包走😂

埋單加一後人均 $120 左右,CP值是超高的!💯

———