2023-08-15 31 views
📍🇭🇰 Mr. K Pizza N Chicken.有一日,有人話想食pizza,有人話想食意粉。結果就在銅鑼灣搵到一間既有pizza,又有意粉嘅餐廳。.呢間餐廳唔算太大,如果三五知己食餐好嘅,啱啱好。好喇,打開個餐牌,你眼望我眼,嗌指定pizza送半份韓式炸雞,抵食啦今餐!結果唔駛三分鐘就揀咗一個pizza,一碟意粉同半份送嘅韓式炸雞。.📌 泡菜魷魚卡邦尼扁意粉 {HK$145}📌 香芒大蝦芝加哥薄餅 {HK$215}📌 韓式炸雞 5件 {HK$118/半份}.🍝 泡菜魷魚卡邦尼扁意粉首先上檯嘅係意粉。卡邦尼配泡菜,呢個組合幾新鮮。一啖食落去,泡菜味為主,但又有卡邦尼嗰種口感,幾得意;辣辣地,確係開胃。.🍗 韓式炸雞 5件 跟住到嘅係原味韓式炸雞。表皮幾脆,略嫌雞肉比較乾身,可能配罐啤酒比較好。如果以韓式炸雞嚟講,佢嘅亮點唔算突出。.🍕 香芒大蝦芝加哥薄餅 🌟重頭戲馬上出場,呢個pizza係凌空上檯的。咁樣上檯有心思,一嚟有特色,二嚟pizza確係冇咁快凍。拿拿聲一人一件試吓佢,一啖已經心心眼😍 糖霜面配上黑麥芽薄餅底,內
📍🇭🇰 Mr. K Pizza N Chicken
📌 泡菜魷魚卡邦尼扁意粉 {HK$145}
📌 香芒大蝦芝加哥薄餅 {HK$215}
📌 韓式炸雞 5件 [原味] {HK$118/半份}
🍝 泡菜魷魚卡邦尼扁意粉
🍗 韓式炸雞 5件 [原味]
🍕 香芒大蝦芝加哥薄餅 🌟
重頭戲馬上出場,呢個pizza係凌空上檯的。咁樣上檯有心思,一嚟有特色,二嚟pizza確係冇咁快凍。拿拿聲一人一件試吓佢,一啖已經心心眼😍 糖霜面配上黑麥芽薄餅底,內藏雙倍芝士夾心,做到拉絲的效果😍😍,味道十分配合!上面嘅配料亦相當豐富,特別係大蝦幾新鮮,值得一讚。結果呢個pizza好快就進入咗我哋嘅五臟廟。
總體嚟講,食pizza的話,呢間絕對有驚喜,意粉都係誠意推薦。
P.S. 除左網上外賣平台點餐之外,仲可以直接上他們的外賣網站點餐,慳返平台的服務費添
👇🏻👇🏻
www.mrkhk.com
2023-08-08
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner