成日話香港飲食業慘淡,今次就介紹大家去一間閒日都坐爆人既高質自助餐,呢間位於銅鑼灣世貿中心既 - Mr. Steak,佢地8月自助餐極高性價比,晚市成人低至$368一位,入座即送豪華魚生船,仲可以任食多款和牛、生蠔、鴨肝、鮑魚同龍蝦,唔怪得之入座當晚真係全店爆滿,抵食又高質,個個都黎食啊!-🍽️ 晚市自助晚餐 $368和牛生蠔鴨肝鮑魚龍蝦任食-💠豪華魚生船💠龍蝦、蟹腳海鮮冷盤💠生蠔、刺身、壽司💠美國極黑和牛壽喜燒💠薄燒鐵板佐賀牛💠佐賀牛火炙壽司💠日本和牛慢烤鹽麴燒💠任飲紅酒、白酒、sake💠MÖVENPICK 雪糕💠Häagen-dazs 雪糕杯-真係好抵食既高質自助餐,性價比爆登‼️多款食物可以選擇,凍盆新鮮、生蠔肥美、佐賀牛肉嫩滑、和牛火祭壽司入口即溶、多款甜品任食!最重要係酒精任飲🫣‼️ 抵食又高質,大家真係要去食啊✨
🍽️ 晚市自助晚餐 $368
和牛生蠔鴨肝鮑魚龍蝦任食
💠豪華魚生船
💠龍蝦、蟹腳海鮮冷盤
💠生蠔、刺身壽司
💠美國極黑和牛壽喜燒
💠薄燒鐵板佐賀牛
💠佐賀牛火炙壽司
💠日本和牛慢烤鹽麴燒
💠任飲紅酒、白酒、sake
💠MÖVENPICK 雪糕
💠Häagen-dazs 雪糕杯
2024-08-31 2813 views
上個星期慶祝生日帶兩個寶貝去食自助餐,最鍾意食自助餐唔使驚選擇困難症,想食乜就食乜,大人細路一樣咁開心🤩講起自助餐首選一定係@mrsteakbuffethk ,性價比絕對係全港之冠,晚市低至$358就有和牛生蠔鴨肝鮑魚龍蝦任食,輕輕鬆鬆就可以食到回本😋✨刺身壽司區一入座就送魚生船,唔夠皮仲可以去攞刺身,必食紅蝦,大大隻肉質鮮甜,壽司都有好多款式選擇,啱晒小寶貝👧🏻✨凍海鮮區生蠔、龍蝦、蟹腳、凍蝦、青口等等生蠔雖然唔算大隻厚肉,不過好新鮮甜美,龍蝦爆晒膏,蟹腳肉質飽滿勁鮮甜✨熟食熱食區選擇非常豐富,重點必食各式和牛料理:佐賀牛鐵板燒,師傅即切即煎,薄薄一塊煎幾秒已經食得,包住香蔥蒜片一齊食,入口即溶勁好味火炙和牛壽司用火槍燒一燒增添香氣,肉質軟腍,滿口油脂甘香,每次限取一件,要攞多幾轉😋最愛極黑和牛壽喜燒,配埋甜甜蔬菜一齊食,好味✨甜品食自助餐我係有第二個胃食甜品嘅😆今次無緣食個Tiramisu,據說係好好味,不過我最後先食甜品所以已經冇晒,下次一定要食咗先!雪糕都有兩個牌子 Häagen-Dazs™ 同埋MÖVENPICK® ,仲有少量配料可以任加,Encore 幾轉夠晒滿足☺️💖 必點

刺身壽司

✨凍海鮮區
生蠔、龍蝦、蟹腳、凍蝦、青口等等

✨熟食熱食區
選擇非常豐富,重點必食各式和牛料理:
最愛極黑和牛壽喜燒,配埋甜甜蔬菜一齊食,好味

甜品
自助餐我係有第二個胃食甜品嘅😆

💖 必點招牌心太軟,師傅可按要求喺碟上寫上祝福語,無論慶祝生日、紀念日、升職加薪,師傅都可以滿足到你,記得攞多球雪糕配埋心太軟一齊食,真係食完肥10磅都抵🤣
Type of Meal
Dinner
Celebration
Birthday
環境野食keep 到水準,但服務態度方面,某位侍應光頭偏瘦態度幾差外,其餘都可以,五點果轉多咗龍蝦,但偏黑同有啲橡膠感覺,甜品依然略差,其餘都可以,尤其煎牛肉同牛扒!
2024-08-29
$400 (Dinner)
2024-08-26 4421 views
今晚終於試到傳說中性價比超高嘅Mr. Steak Buffet啦!🥳🥳🥳 一個價錢任食和牛生蠔鴨肝鮑魚龍蝦😙今次坐喺窗口位,邊食邊睇維港夜景,真係正🤩🤩🤩一坐低就送上豪華刺身船,每款刺身都好新鮮,尤其係帶子夠哂鮮甜,仲有少有嘅飛子都有!🤤🤤🤤 食完魚生船覺得唔夠喉,仲可以再無限encore!另外仲有幾款壽司任食,而天婦羅就係即叫即炸,保證熱辣辣!😋😋😋Mr. Steak Buffet 其中一個賣點就係任食日本和牛啦!廚師會即場切割佐賀牛再煎俾你食,佐賀牛滿滿牛脂,包住香蔥同蒜片香煎,牛味濃郁🤤🤤🤤大愛,仲有日本和牛同埋美國極黑和牛壽喜燒,肉質又滑又香口,岩哂鍾意食唔同類型和牛嘅朋友!海鮮類方面有龍蝦、長腳蟹、青口、蜆、蝦同埋生蠔樣樣都有!生蠔係法國產地,雖然唔係好大隻勝在一啲都唔腥,我食咗幾轉🤤🤤🤤 屋企人好鍾意食龍蝦,龍蝦啖啖肉,入面有滿滿蝦膏,肉質厚🦞🦞🦞 好多Buffet嘅長腳蟹會過咸,好大陣海水味,呢度就無呢個問題。另外仲有鴨肝、鮑魚任食,簡直係輕鬆回本之選!😎😎😎 食物種類多到嚇死人,真係驚你試唔晒!😱😱😱平時比較少食,但係呢度嘅熟食真係好出色!佢哋嘅茶樹菇干貝燉螺頭湯,真材

平時比較少食,但係呢度嘅熟食真係好出色!佢哋嘅茶樹菇干貝燉螺頭湯,真材實料,鮮甜濃郁😋 以為平平無奇嘅乳鴿,皮脆肉滑🤤 連豬腳薑同清蒸比目魚都有💃💃

飲品除咗有咖啡同果汁外,呢度包埋清酒、紅白酒任飲👍🏼,白酒岩哂配海鮮飲🥂 仲有兩款幾特別嘅茶,分別係樹莓百香果味綠茶同鉑金英倫茗香伯爵紅茶

呢度有Buffet必食嘅Haagen-Dazs同Mövenpick雪糕,另外客人仲可以自己喺紙仔寫上心意,叫師傅喺碟度畫出嚟,配埋熱辣辣焗起嘅心太軟,好睇又好食仲有!師傅嘅畫功同手字都好靚!🎂🎂🎂 簡直係慶祝之選!🥳🥳🥳而甜品方面都有好多款,仲有拿破崙、藍莓芝士餅、香蕉Pancake同Tiramisu等等,甜品都唔會過甜😋😋😋

Mr. Steak Buffet 有酒店級水準,價錢仲低至$358真係CP值爆燈💡

🎈Mr. Steak Buffet à la minute🎈
銅鑼灣告士打道280號世貿中心6樓
身為 #吃貨TaTa 的我見到美食當前食唔停口所以食Buffet就最啱我嘅食量🤭精明嘅我梗係要搵一間性價比屬全港之冠又可以飽覽 #維港夜景🌃 又可以享受豐富嘅自助晚餐又可以滿足到牛魔王 嘅食慾?咁就一定不能錯過位於銅鑼灣的「 Mr. Steak Buffet à la minute 」 @mrsteakhk 入坐即送刺身迷必吃的豪華魚生船仲有牛魔王嘅「 #佐賀牛」 等等會唔會太正啊 🤩最吸引嘅係晚市低至 💰 $358和牛生蠔鴨肝鮑魚龍蝦任食簡直就完滿地啱晒我哋嘅胃口啊 🤤⊰⊹════════════════⊹⊱💬 ✎ 食後感 :✨🩶 【 生蠔 】身為「 蠔迷」的我們可以享受到呢度提供的鮮甜即開 #生蠔🦪隻隻都很大隻的足足如我手掌一樣大肥大鮮美、味道鮮甜醇厚絕對是一試愛上😍一晚食咗十幾隻落肚 🧡 【 海鮮類 】餐廳提供左唔同種類嘅海鮮包括龍蝦🦞、青口、大蝦同埋阿拉斯加蟹腳等當中的松葉蟹腳啖啖都係肉肉質極為細嫩鮮美另外蟹鉗仲預先剝晒殼就咁一啖咬啖啖肉咁食好爽呀💛 【 刺身類 】刺身櫃提供既刺身都唔少架我最鍾意食嘅三文魚及牡丹蝦刺身好大隻好鮮甜!🤎 【 日本佐賀牛 】牛魔王今次有福了因為自助
身為 #吃貨TaTa 的我
見到美食當前食唔停口
所以食Buffet就最啱我嘅食量🤭
精明嘅我梗係要搵一間
性價比屬全港之冠
又可以飽覽 #維港夜景🌃
又可以享受豐富嘅自助晚餐
又可以滿足到牛魔王 嘅食慾?
咁就一定不能錯過位於銅鑼灣的

身為「 蠔迷」的我們可以享受到
呢度提供的鮮甜即開 #生蠔🦪
隻隻都很大隻的
足足如我手掌一樣大
肥大鮮美、味道鮮甜醇厚
絕對是一試愛上😍
一晚食咗十幾隻落肚

🧡 【 海鮮類 】

餐廳提供左唔同種類嘅海鮮
包括龍蝦🦞、青口、大蝦同埋阿拉斯加蟹腳等
當中的松葉蟹腳啖啖都係肉

🤎 【 日本佐賀牛 】

牛魔王今次有福了
因為自助餐的重點是
值回票價的日本佐賀和牛
當中大大片的「 #佐賀產特選黑毛和牛」
由機器即切師傅即煎
唔夠幾秒就煮好
除咗牛肉質感軟口帶有入口即溶的口感外
當中仲加入我最鍾意嘅蔥花及香蒜
好有口感好滋味添
搞到我不斷encore再食🙈
簡直就係食返夠本😋

💙 【 熟食類 】

有冇最鍾意嘅炸乳鴿、鮑魚
甚至乎係超邪惡嘅黑醋鵝肝多士
而女士們必定要食好大條嘅蒸魚
背脊嘅肉好滑溜啊
仲有飲返幾盅茶樹菇乾貝煲螺頭湯
滋潤一番先

🩷 【 甜品類 】

不過女生們第二個胃就是食甜品
甜品區嘅甜品款式實在太吸引了
有各式各樣的蛋糕、水果
@Häagen-Dazs™雪糕🍦等多不勝數

牛奶味濃郁好滿足呀

總括而言性價比非常高
落地玻璃可以望出去維港嘅海景
真的是目不暇給呢
而且地方寬敞、食物款式多
食咗咁多正嘢都覺得
值回票價、輕鬆食回本
難怪全場爆滿
亦都好適合慶祝之選喔
好快我哋又再encore再食過❣️👍🏻
2024-08-15 5438 views
一早book咗 就準備埋bb凳比我哋(加分😆)小朋友食得超開心 環境幾好 又乾淨好多種類 長腳蟹 和牛 刺身 多種海鮮 各種蛋糕🍰甜品其中一項最滿意嘅地方係 1)和牛好好食, 直頭好食過打邊爐, 所以拎咗好多次2)心太軟仲要無限食, 仲要可以喺碟度寫字, 寫得好靚3)白朱古力蛋糕好好味, 一家人拎咗幾件4) 長腳蟹都幾大條, 食得幾滋味,不過好多人拎,數量唔多5) 沙律嗰邊都幾多選擇, 大部分出面嘅款式都有6) 刺身都OK,不過不失溫馨提示: 如果想坐窗口位 話可以早啲book位, 因為佢哋會以book位時間去安排座位
一早book咗 就準備埋bb凳比我哋(加分😆)
小朋友食得超開心 環境幾好 又乾淨

• 甜品
  • 長腳蟹
  • 和牛壽喜燒
2024-08-15 4666 views
呢間自助餐真係超值得推介俾大家!價錢唔貴仲要抵食,食物種類多又高質!✨ 而且環境唔錯,枱與枱之間有距離,窗口位仲可以邊食邊欣賞維多利亞港夜景🌃🫧入坐即送豪華魚生船✨ 唔洗同人迫就可以食到唔到款刺身!好新鮮好正!😍🫧冷盤海鮮最推介係長腳蟹!啖啖肉,好夠鮮味✨超多龍蝦、蟹放埋一齊真係好震撼!🫧即開生蠔都係必食!每次限拎3隻,真係好新鮮,好甜同creamy,行咗幾轉去拎🙈🫧 估唔到呢到中西式湯都有,有忌廉湯同茶樹菇乾貝煲螺頭湯!每次中式湯一出爐就勁快俾人拎哂,因為真係好足料~-其他必食推介仲有:🫧龍蝦、蟹腳海鮮冷盤生蠔、刺身、壽司、🫧美國極黑和牛壽喜燒🫧薄燒鐵板佐賀牛、佐賀牛火炙壽司🫧日本和牛慢烤🫧紅酒、 白酒、sake🫧MOVENPICK 、Haagen-dazs 雪糕-✨特別話俾大家知呢到仲係慶祝之選!無論係生日,定係周年紀念都好適合!呢到嘅即整心太軟可以寫上祝福語💗仲有蠟燭供應!而且心太軟整得好好,一切即流!好正💗咁多好嘢食,真係輕鬆食回本!

其他必食推介仲有:
🫧龍蝦、蟹腳海鮮冷盤生蠔、刺身壽司、🫧美國極黑和牛壽喜燒
🫧薄燒鐵板佐賀牛、佐賀牛火炙壽司
🫧日本和牛慢烤
🫧紅酒、 白酒、sake
🫧MOVENPICK 、Haagen-dazs 雪糕

而且心太軟整得好好,一切即流!好正💗

咁多好嘢食,真係輕鬆食回本!
2024-08-04 6859 views
呢間自助餐真係超出我想像!除咗有長蟹腳、龍蝦同新鮮生蠔刺身之外,仲有各種美味嘅和牛料理,包括薄燒、關東煮同壽司。無論係海鮮定係肉類,款式都非常豐富,食物份量又足。其中又以薄燒同生蠔刺身最為出色,外表鮮嫩,入口即化。價錢雖然略為貴,但性價比相當高。不過最令我推崇嘅,係佢哋的貼心服務,服務生隨時解答我們的疑問。
2024-07-29 6769 views
特登由屯門去香港食自助餐慶祝周年紀念日,但係估唔到依家自助餐係咁難食啲海鮮完全唔新鮮入唔到口 比較好只的是牛和甜品。 不會再有下一次幫襯。對這間餐廳很失望本來看食評還以為會好一點,平均一人$400。
中伏
2024-07-29
$400 (Lunch)
Celebration
Anniversary
2024-07-27 6647 views
#老闆仔餐廳推薦 ♡゛早排慶祝公公生日🎂所以book咗出哂名性價比高嘅自助餐專門店Mr Steak buffet a la minute我哋平日19:30 -22:00 呢段時間入座,價錢都係平均400幾/人 ,職員知道我哋嘅小朋友,已經一早安排咗BB餐椅,真係細心呀😉♡゛同時入座即送豪華魚生拼盤,坐低咗一陣之後已經送上豪華魚生拼盤,呢個刺身拼盤所有食材都好新鮮,最鍾意食帶子,又大粒又爽甜,低食!之後就同老闆仔爸爸出擊睇下有咩食,不過我哋首先都係照顧好老闆仔先,小朋友都有好多嘢食㗎,熟食區都有好多選擇!ᥫ᭡ 甜品區我習慣咗首先會去甜品區望吓先,甜品區都有好多多款式選擇,不同款式而且好繽紛嘅件裝蛋糕、磅裝蛋糕、布甸、豆腐花、雜果撻、蛋撻、生果等,不過我最鍾意都係食佢哋嘅Tiramisu 同濃香滑溜嘅北海道牛乳布甸ᥫ᭡和牛區呢個區域有燒美國牛、和牛壽喜燒及和牛鐵板燒我最鍾意和牛鐵板燒:和牛煎香再卷上少許香蔥及炸乾蒜一齊,好惹味 、而和牛壽喜燒:肉質滑又濃香加上配菜一齊食都好好味ᥫ᭡熱食區熱食區才都有啲驚喜菜式例如芝士煙肉焗蠔、原片香煎鴨肝、滷乳鴿、蠔汁菜膽冬菇扣花膠一定要拎滋補燉湯,好好飲
#老闆仔餐廳推薦

ᥫ᭡ 甜品

ᥫ᭡和牛區
呢個區域有燒美國牛、和牛壽喜燒及和牛鐵板燒

ᥫ᭡熱食區
一定要拎滋補燉湯,好好飲又足料
另外有咖哩牛腩、忌廉意粉、煲豬腳薑、辣酒煮花螺、荷葉清蒸蝦、咕嚕肉,仲有新鮮即炸天婦羅🍤 太多款式揀不能盡錄🫢

ᥫ᭡ 海鮮刺身
呢個區域好熱鬧,最受歡迎當然有回本嘅長蟹腳及龍蝦🦞龍蝦才都算大隻而且肉質扎實鮮甜
蟹腳肉質飽滿鮮甜唔會偏鹹,食飯枱上面已經有齊食蟹工具,所以都好方便
當然唔少得有即開生蠔 🦪即開即洗,每人兩隻,蠔味濃郁、新鮮、非常甜美
刺身櫃有三文魚、八爪魚、醋鯖魚及𩶘魚
旁邊亦放有冷麵、蕎麥麵、烏冬及壽司卷物

ᥫ᭡飲品區
飲品🥤包括咖啡、紅茶、冰紅茶及果汁
鮮檸檬片都有㗎,可以自己沖杯檸茶飲
另外白酒,紅酒🍷都可以選擇可以配肉類🥩、海鮮🦞 旁邊仲擺放咗餸酒芝士🧀

ᥫ᭡沙律區
我哋都習慣要食菜,所以我哋都會食沙律菜,
呢度都有幾款預拌沙律🥗或新鮮沙律菜供選擇
非常新鮮!

ᥫ᭡即整心太軟

最多人行過去嘅都係可以傳達心意嘅即整心太軟
可以寫一張紙仔,寫上祝福語,比你親愛的人,
甜品師傅會根據紙仔上面嘅字,心意寫句會寫落碟上,再畫簡單圖案,心太軟係即焗,切開後裏面嘅朱古力流心湧晒出嚟,都好好食呀
而且隔離就放有haagendazs 同埋movenpick雪糕,有超過八款嘅味道選擇,另外仲有雪條添

ᥫ᭡公公收到老闆仔親自遞上嘅心太軟 ,即時笑得好開心呀,下次都會再嚟呢度食飯呀
2024-07-19 8032 views
今年生日🎂老公帶我去食自助餐酒店級水準,性價比超高既人氣Buffer就點唔知係Mr. Steak Buffet à la minute🔸Dinner Buffet 自助晚餐任食日本和牛🐮龍蝦🦞蟹腳🦀生蠔🦪鵝肝,鮑魚,花膠只要$358起就可以食到自助餐😋質素相當之中,性價至係全港之冠‼️每枱都會送刺身船,所以大家記得第一輪就唔使排隊住啦!唔夠食先再岀去排隊再拎‼️法國生蠔🦪都係識開即食!好新鮮,蠔味十足👍🏻好海鮮檔仲有長腳蟹,龍蝦🦞,青口,全部都大大隻好新鮮😍😍仲有各式各樣嘅壽司🍣有各種各樣既和牛供應,包括:特選黑毛和牛香蔥燒,日本和牛鹽燒,火焰和牛壽司,美國極黑和牛壽喜燒,記得一定要食呀!每一款都有唔同的口感仲有各款熱食供烤乳鴿,烤蠔,螺頭老火湯,冰鎮鮑魚,鵝肝,花膠炆冬菇,豬腳薑,各式各樣炒飯,野食真係多到數唔晒😍飲品方面有紅酒🍷清酒🍶白酒🥃,各式各樣的果汁,咖啡☕️無限供應甜品🍮有各種蛋糕🍰,泡芙,豆腐花,燉蛋,水果🍉,啫喱,蛋撻,雪糕🍧仲有為大家寫字✍️既心太軟供應,記得預先寫紙仔!無論係生日,定係周年紀念都好適合喺呢度慶祝🪅唔洗買蛋糕🎂,仲有蠟燭🕯️可以供應㗎‼️溫馨提示🔔預早寫紙仔‼️心太
今年生日🎂老公帶我去食自助餐
酒店級水準,性價比超高既人氣Buffer

🔸Dinner Buffet 自助晚餐
任食日本和牛🐮龍蝦🦞蟹腳🦀生蠔🦪鵝肝,鮑魚,花膠

法國生蠔🦪都係識開即食!好新鮮,蠔味十足👍🏻

好海鮮檔仲有長腳蟹,龍蝦🦞,青口,全部都大大隻好新鮮😍😍

仲有各式各樣嘅壽司🍣

仲有各款熱食供

溫馨提示🔔預早寫紙仔‼️心太軟整好就會做陸續可以拎返位嫁啦!

$358食到咁多野,真係對得起個價錢嫁!仲唔快啲去食反夠本?
Happy Friday 放工後同左老公去we time今次我地去左銅鑼灣既Mr Steak食 Buffet之前一直都有聽聞Mr Steak性價比超高 今次終於黎親身體驗到啦 我地坐窗口位仲可以邊食邊欣賞維多利亞港夜景 岩哂Happy Friday個mood入座即送豪華刺身船 刺身每樣都非常新鮮 特別係帶子 好鮮甜佐賀和牛 刺身 生蠔 龍蝦 鴨肝 鮑魚任食 簡直係輕鬆回本之選 食物種類真係超多 真係驚你試唔哂 佐賀牛 包香蔥蒜片香煎 牛味濃 肉質軟滑 黎自日本既生蠔好鮮甜 龍蝦啖啖肉 一般人都會覺得Buffet既熟食通常都比較遜色但呢度嘅熟食我覺得好出色 佢嘅茶樹菇干貝燉螺頭湯真材實料 鮮甜濃郁 以為平平無奇既乳鴿 味道竟然非常惹味 皮脆肉滑 豬腳薑貪得意試吓 出奇地好味 花膠食落滿滿骨膠原 客人仲可以自己係紙仔寫上心意 叫師傅係碟度畫出黎 配埋啱啱焗起既心太軟 真係好睇又好食 師傅既畫功同手字都好靚呀 我見好多枱都係黎慶祝生日 仲有免費金蠟燭提供 好窩心 簡直係慶祝之選 其他食物包括前菜區 沙律區 芝士區 壽司區 甜品區 飲品區 仲有唔同種類既酒任飲 真係琳瑯滿目簡單講 酒店級水準
Happy Friday 放工後同左老公去we time
今次我地去左銅鑼灣既Mr Steak食 Buffet

入座即送豪華刺身刺身每樣都非常新鮮 特別係帶子 好鮮甜
佐賀和牛 刺身 生蠔 龍蝦 鴨肝 鮑魚任食

一般人都會覺得Buffet既熟食通常都比較遜色

其他食物包括前菜區 沙律區 芝士區 壽司甜品區 飲品區 仲有唔同種類既酒任飲 真係琳瑯滿目

簡單講 酒店級水準 晚市低至$358 真係超高CP Buffet 絕對要Encore!
2024-06-30 6117 views
和家人去食dinner buffet慶祝爸爸生日。食物ok, 不過不失,呢個價錢,其實算唔錯,特別係鐵板燒和牛,確實有驚喜。👍海鮮中就蟹腳最好,生𧐢比較細小,不過味道可以。甜品雖然種類多,但很一般,除了雪糕,其他基本上可以唔食。服務較參差,收碟職員好勤力,幫忙影相留念的職員好用心。但鐵板燒師傅可能燒了一天,所以有些黑臉,例如,排前面的太太問可否煮熟一些,她怕太生,師傅完全冇回應或任何交流,照把牛放在那太太碟上然後叫佢再排隊。(因為一人每次只可取一份),那太太之後再排去取一份較熟的牛。不過更奇怪的係我去取雪糕,當時冇人排,負責職員在玩電話,我等了3分鐘,負責職員繼續玩電話,我跟他說:「唔該,我想要雪糕。」該職員回覆:「等多陣」。我唯有繼續等,之後隔離負責心太軟的師傅見到過黎幫我。可能我小食buffet, 一年四次左右,通常只見職員傾計,而且見到人有需要,都會有反應serve 客先。第一次見玩電話然後叫客「等多陣」。(P.S. 那位職員玩時面帶笑容)🤪
和家人去食dinner buffet慶祝爸爸生日。

海鮮中就蟹腳最好,生𧐢比較細小,不過味道可以。

甜品雖然種類多,但很一般,除了雪糕,其他基本上可以唔食。

• 心太軟
  • 佐賀牛
  • 長腳蟹
2024-06-25 5650 views
成日食放題 食酒店自助餐無乜新意?今次就試吓 Mr. Steat 嘅 Dinner buffet358蚊就可以食到和牛 生蠔 鴨肝 鮑魚 龍蝦就咁食呢啲就物有所值超輕鬆就食回本 一入座櫈都未坐暖就有隻魚生船送到埋嚟 📸📸📸好新鮮㗎 絕對唔係hea你嘅質素之後梗係狂擦我至愛嘅生蠔足足食咗一打呀 (我自己一個人呀吓)之後食和牛壽喜燒 黑毛和牛燒呢啲值得encore 記得唔好食海鮮食到飽晒呀留番啲位俾 🐮🐮蟹腳龍蝦鮮甜 蟹腳一撕 成條肉就出咗嚟😙啲蛋糕件件都好出色 🥰心太軟記得一入座就去拎紙仔寫定心意食7點呢輪嘅就8點15分可以拎到心太軟㗎喇總結係 性價比極高 全港之冠回頭率超高
成日食放題 食酒店自助餐無乜新意?
358蚊就可以食到和牛 生蠔 鴨肝 鮑魚 龍蝦
就咁食呢啲就物有所值
超輕鬆就食回本 一入座櫈都未坐暖
就有隻魚生船送到埋嚟 📸📸📸
好新鮮㗎 絕對唔係hea你嘅質素
之後梗係狂擦我至愛嘅生蠔
足足食咗一打呀 (我自己一個人呀吓)
之後食和牛壽喜燒 黑毛和牛燒

總結係 性價比極高 全港之冠
回頭率超高

1K
2024-06-21 5514 views
Mr. Steaks's buffet was really impressive last time and it is a great place for celebrations, esp birthdays due to their pretty plating for the chococlate lava cake.However, what was more impressive was the price. They now have a birthday discount for even smaller parties(2-3people) where the 2nd person is only half priced if it is your birthday month. You need to remind them when they give you the bill and show your HKID. The price for the lunch buffet is around $320 after discount and given th
However, what was more impressive was the price. They now have a birthday discount for even smaller parties(2-3people) where the 2nd person is only half priced if it is your birthday month. You need to remind them when they give you the bill and show your HKID. The price for the lunch buffet is around $320 after discount and given the quality and the chocolate lava cake, I would say it was definitely worth it.
For lunch, the 3 beef stations are American beef for lunch buffet and the Japanese beef is only available for dinner buffet. However, the beef was still very tender and I would definitely be coming for a 3rd visit.
2024-06-08
$320 (Lunch)