2024-06-30 4715 views
和家人去食dinner buffet慶祝爸爸生日。食物ok, 不過不失,呢個價錢,其實算唔錯,特別係鐵板燒和牛,確實有驚喜。👍海鮮中就蟹腳最好,生𧐢比較細小,不過味道可以。甜品雖然種類多,但很一般,除了雪糕,其他基本上可以唔食。服務較參差,收碟職員好勤力,幫忙影相留念的職員好用心。但鐵板燒師傅可能燒了一天,所以有些黑臉,例如,排前面的太太問可否煮熟一些,她怕太生,師傅完全冇回應或任何交流,照把牛放在那太太碟上然後叫佢再排隊。(因為一人每次只可取一份),那太太之後再排去取一份較熟的牛。不過更奇怪的係我去取雪糕,當時冇人排,負責職員在玩電話,我等了3分鐘,負責職員繼續玩電話,我跟他說:「唔該,我想要雪糕。」該職員回覆:「等多陣」。我唯有繼續等,之後隔離負責心太軟的師傅見到過黎幫我。可能我小食buffet, 一年四次左右,通常只見職員傾計,而且見到人有需要,都會有反應serve 客先。第一次見玩電話然後叫客「等多陣」。(P.S. 那位職員玩時面帶笑容)🤪
和家人去食dinner buffet慶祝爸爸生日。

海鮮中就蟹腳最好,生𧐢比較細小,不過味道可以。

甜品雖然種類多,但很一般,除了雪糕,其他基本上可以唔食。

• 心太軟
  • 佐賀牛