2023-11-26
牛気🥘今日晏晝嚟到食牛氣,揀咗比較高級啲嘅Level Five — 澳洲極尚和牛海鮮放題🐮🦐 價錢都非常相宜,每位成人只係$438,由於係午市時間過去,仲可以每位減$40添!湯底方面,就揀咗野菌藥膳湯,野菌味道啱啱好,唔會太突出搶走咗食物嘅味道,又唔會完全冇味清湯咁款~👍🏻👍🏻淨係肉類就已經有非常多嘅選擇🐖🐂🐑,仲要全部睇落都好靚好高級,而家只係三百零蚊就食到超抵!肉類嘅選擇包括有澳洲極上和牛🥩、澳洲穀飼黑安格斯牛、SRF美國極黑牛、特選牛小排、RIBPRIME美國肩胛肉眼、穀飼牛肩肉、精選雞腿肉、特選豚肉,咁多款肉類我哋encore得最多嘅就係澳洲極上和牛,肉味香濃得黎油脂分布平均!✅✅✅除咗高級嘅肉類之外,海鮮絕對係第二個回本位🐙🦑🦐🦞🦀🐟🐠🐡,我哋呢個套餐嘅選擇就有原隻鮑魚、特選海鮮日本帆立貝、挪威三文魚刺身、花膠、青口、大海蝦、墨魚滑、爽脆水魷,真係超級豐富囉!我哋特別推介嘅包括有原隻鮑魚、日本帆立貝 同埋 大海蝦,全部都有海鮮嘅鮮味,大滿足!而家秋風起,見到佢哋仲有做大閘蟹嘅promotion,我哋呢個Level 5嘅套餐,只係需要加$28就可以有一隻黃金大閘蟹!如果食豪啲惠
而家秋風起,見到佢哋仲有做大閘蟹嘅promotion,我哋呢個Level 5嘅套餐,只係需要加$28就可以有一隻黃金大閘蟹!如果食豪啲惠顧Level6嘅放題,直接就有大閘蟹送俾你!隻隻都爆曬膏,真係超正呀!😋😋
甜品方面,除咗有自助雪糕bar之外,仲有自己卷嘅棉花糖、豆腐花、楊枝甘露,甚至連芒果糯米飯都有‼️簡直係滿足大家所有願望🙈🙈