同朋友想嚟呢度好耐㗎啦,但一直未有機會,到最近大角咀舊舖新搬到嚟利奧坊,先終於嚟到食返個下午茶啦!1)脆薯起司蛋餅 $38好少可可以見到台灣蛋餅係會有脆薯餅呢個餡。薯仔係來自日本北海道產男爵薯仔整成,因為日本北海道嘅男爵薯仔澱粉質較多,質地鬆軟粉糯 。呢個蛋餅入邊個薯餅係見到係煎脆咗先包落蛋餅度,所以口感特別香口好食 。配埋佢哋自家調製嘅酸甜辣汁,特別醒胃惹味!套餐免費包一杯指定飲品,但我哋就加咗$18轉飲黑糖波霸牛乳。杯牛乳好滑,黑糖珍珠甜度適中,夠QQ,一問之下先知牛奶係採用本地經典品牌,香港製造嘅新鮮牛奶,飲得安心!2)(限定)蔥燒豬頸肉便當 $72啲豬頸肉係食得出有醃過先煎嘅,煎得焦香,脆邊,夠入味。便當見到係跟咗三款。配菜:有醬油粉絲、炒雜菜,和麻婆豆腐。麻婆豆腐好得意呀,係用玉子豆腐整㗎,食嘅時候更加滑溜。醬油粉絲都調校得好好味,唔會太鹹。店員話便當跟嘅配菜會時不時換款,好用心喎。呢個套餐我哋又係另外加咗$18轉飲葡萄柚花壇翠玉,好清新,唔會太酸。店舖裝修乾淨企理,有文青風,店員親切有禮 。有靚靚舒服卡位 。嘢食高質,價錢實惠,堂食仲有得叫甜品,唔怪得版圖不斷擴大啦,聽店

1)脆薯起司蛋餅 $38

2)(限定)蔥燒豬頸肉便當 $72

店舖裝修乾淨企理,有文青風,店員親切有禮 。有靚靚舒服卡位 。嘢食高質,價錢實惠,堂食仲有得叫甜品,唔怪得版圖不斷擴大啦,聽店員講嚟緊會喺將軍澳同長沙灣都會開分店。而家仲推出會員制,提供不同獎勵。另外,今期優惠有指定飲品兩杯都只係$20 ,優惠到今年12月10號,真係非常優惠啊!下次食完lunch行過都可以同同事一齊買返杯先。

脆薯起司蛋餅
(限定)蔥燒豬頸肉便當
葡萄柚花壇翠玉、黑糖波霸牛乳
2024-10-26
$73 (Tea)
脆薯起司蛋餅
(限定)蔥燒豬頸肉便當
葡萄柚花壇翠玉、黑糖波霸牛乳
  • 黑糖波霸牛乳
  • 葡萄柚花壇翠玉
2024-09-10 3296 views
那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ不嬲都好出名食台式料理,而家大角咀搬左新鋪更加闊落,今日下晝嚟到試吓佢哋嘅下午茶餐,都真係幾抵食,而且好高質🤩而家係餐廳到仲可以點埋松義仙草聯乘嘅甜品,夠晒方便•松板豬起司蛋餅🍳呢個蛋餅好特別,入面嘅餡係豬頸肉,豬頸肉燒得好香,配埋芝士蛋餅食都幾夾🤤仲有個醬可以點埋一齊食•大滿足總匯套餐 (迷你滷肉飯、蛤蜊麵線、香酥脆雞)🍚🍜🍗呢個套餐真係好豐富,有滷肉飯、麵線同埋脆雞,滷肉用咗半肥瘦嘅肉,滷肉汁浸晒落啲飯飯好入味😆 蛤蜊麵線味道濃郁,麵線好香海鮮味🙂‍↕️香酥脆雞可以自己加入海苔粉、辣椒粉等等,炸得好香脆,而且入面肉質嫩滑🍗•芒果丸子愛玉凍🥭有芒果、白玉、愛玉同埋芒果冰,芒果好甜,白玉同埋愛玉都好煙靭,食落好有層次,最特別嘅地方就係佢哋嘅冰係用芒果汁雪凍而成,食耐啲都唔會覺得淡🥰•No.1 仙草凍🍮呢碗仙草凍有珍珠、芋圓、白玉同埋仙草凍,識落口感會比較豐富,煙靭控必叫😍•冬瓜鮮奶🥛冬瓜茶融入咗喺牛奶入面,佢哋嘅鮮奶選用咗維記鮮奶,飲落好奶味濃郁•黑糖冬瓜茶🥤香甜嘅冬瓜茶,黑糖味濃,啱晒消滯🫃🏼

•松板豬起司蛋餅🍳

•大滿足總匯套餐 (迷你滷肉飯、蛤蜊麵線、香酥脆雞)🍚🍜🍗

•芒果丸子愛玉凍🥭

•No.1 仙草凍🍮

•冬瓜鮮奶🥛

•黑糖冬瓜茶🥤
香甜嘅冬瓜茶,黑糖味濃,啱晒消滯🫃🏼

Tea
2024-09-03 1865 views
好耐冇食”那個”,就約左朋友一齊食,好彩咁啱朋友喺我臨落車嘅時候講起,唔係就去左舊鋪果邊,雖然新鋪只係喺搬左過利奧坊,都仲喺大角咀一入門口就提醒我,中秋節又要到la,仲以為得大集團先有賣月餅,估唔到小店都有,一樣都有早鳥優惠$198,仲送多3張$80優惠券添,好似幾吸引咁!⭐️流心蛋肉鬆滷肉飯有流心蛋、肉鬆、滷肉,仲有d菜,望落顏色嘅配搭就已經好靚,滷肉嘅汁味道剛剛好,汁又唔會太多,但係又夠撈勻個飯黎食👍⭐️總匯蛋餅蛋餅包住芝士、粟米、肉鬆,餡料好豐富,咬落有唔同嘅口感,好正!又好味!仲跟埋個汁,食完原味,再點埋個汁又係另一番風味😍⭐️蜂蜜麻糬白玉奶茶飲落有淡淡蜂蜜味,配埋奶茶,唔會太甜,仲有粒粒麻糬喺口入面⭐️黑糖仙草奶茶大大舊嘅仙草😍,入到口好有口感,正呀!食完正餐唔夠喉,硬係差咁d,就問職員有冇甜品,雖然餐廳本身冇賣甜品,不可以喺餐廳order松義仙草嘅甜品過黎食⭐️松義芒果甘露有芒果、寒天、紅柚、愛玉、甘露,比一般嘅楊枝甘露要豐富,口感好豐富,芒果唔酸係重點,好食!🤤⭐️No.2仙草凍有馬蹄Q、芋圓、綠豆、仙草凍,因為未試過馬蹄Q,所以先嗌,冇失望,好有新鮮感,好食,4個唔同質感嘅食材放埋

⭐️流心蛋肉鬆滷肉飯

⭐️總匯蛋餅

⭐️蜂蜜麻糬白玉奶茶
飲落有淡淡蜂蜜味,配埋奶茶,唔會太甜,仲有粒粒麻糬喺口入面
⭐️黑糖仙草奶茶
大大舊嘅仙草😍,入到口好有口感,正呀!

⭐️松義芒果甘露
⭐️No.2仙草凍
有馬蹄Q、芋圓、綠豆、仙草凍,因為未試過馬蹄Q,所以先嗌,冇失望,好有新鮮感,好食,4個唔同質感嘅食材放埋一齊,幾好嘅配搭,顏色又靚😍又好食😋

2024-08-31
$90 (Tea)
  • 總匯蛋餅
2024-08-30 2639 views
今日大角咀利奧坊睇完盤,見到樓下有呢間台灣嘢食,朋友推薦就一於試吓~以台灣夜市同埋火車便當食物為主食,menu仲有好多多款特色台灣小食同埋手搖飲品,價錢亦算合理~玖香啤酒豬軟骨便當 超級好味!用咗九款香料同埋啤酒熬製而成嘅豬軟骨,肉質柔嫩juicy,軟骨位充滿骨膠原口感,入口即溶~變到配菜仲有滷水粉絲、醃菜同埋滷水蛋,思鄉了~紅燒牛魔全席湯麵牛肉控必叫!餸有手打和牛爆汁丸、牛腩同埋牛筋,非常出色,特別係和牛丸,咬落去係新羅和牛味,仲有牛汁爆曬出嚟~面底用咗台灣關廟麵,qq彈牙,口感一流~夜市地瓜QQ球男爵薯餅地瓜球係必食,煙靭得黎有好香嘅紫薯味~薯餅係用薯蓉同埋粒粒薯仔混合打成,薯餅面灑上香草調味,惹味~蜂蜜麻糬白玉奶茶獨家創作嘅手搖飲品!甜甜嘅蜂蜜配上煙靭嘅麻糬白玉粒粒,味道口感大滿足~黑糖冬瓜茶正宗古早味冬瓜茶,消暑一流~臨近中秋節,仲有自家製迷你奶黃月餅賣~月餅早鳥優惠$198 加送3張$80優惠卷~買咗一盒支持一下~

玖香啤酒豬軟骨便當

紅燒牛魔全席湯麵

夜市地瓜QQ球
男爵薯餅

蜂蜜麻糬白玉奶茶

黑糖冬瓜茶
正宗古早味冬瓜茶,消暑一流~

2024-08-27
$80 (Dinner)
2024-12-13 500 views
好耐都冇嚟食那個,難得閒日放假,專登去食個飯。下午時候遇着周圍的辦公室放飯,所以要排隊。大概排咗10分鐘,就入到去。呢度招牌當然係食佢嘅香酥排骨飯,因為真係好大塊,但都好誇張。而且塊豬扒醃得入味,食落唔會好乾,係真係好好食嘅!呢個價錢呢個份量,算係十分公道。期間因為冷氣吹正個頭好凍,想掉去第二個位,但係職員比較唔願意,最後只係調咗去隔離張枱。跟餐點咗我最愛嘅珍珠奶茶,但係甜度好唔穩定,上次嚟珍珠奶茶,正常糖係冇甜味,要拎返入去加糖。今次點正常糖,但係就超級超級甜🥴🥴希望餐廳可以控制飲品質素。

呢個價錢呢個份量,算係十分公道。

2024-12-09
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Lunch
2024-11-10 968 views
《好食 大角嘴 台式料理》朋友試過好食 介紹我 "那個"台式鐵路便當🍱這間台灣料理 大角嘴起家之前租約問題結業覺得可惜🤧現在附近重開 環境大升級 闊落 更適服沉木 加上台灣復古設計 好有時代感💫George叫左 那個滷香雞球便當 $68新鮮整 外脆內軟 滷水汁好入味配菜幾多 有粉絲 雜菜 同 玉子豆腐一口炸雞一口滷水汁飯還是"那個"口感 😋好滿足🥰另外 跟餐花壇翠玉 加仙草 $5仙草新鮮 熱 比較啫喱🤤幾特別 好飲玖香啤酒豬軟骨丼飯 配 鳳梨冬瓜茶 $54豬軟骨🐽大件 軟熟唔柴杯飲品好香菠蘿味🍍吃過一次就愛上"那個"味道✨那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ (利奧坊) (大角咀)大角咀利得街11號利奧坊地下G501-G503號舖@nagetwfood #大角嘴美食 #tg31eat大角嘴‘‘‘‘#那個 #大角咀台灣菜 #nagefoodtw #nagedessert #852 #hkig #hkfoodie #foodie #hkblogger #foodporn #likeforlikes #like4likes #hk #hkfood #yummy #yummyfood #手機食先 #相機食先 #t
《好食 大角嘴 台式料理》

玖香啤酒豬軟骨丼飯 配 鳳梨冬瓜茶 $54
豬軟骨🐽大件 軟熟唔柴
杯飲品好香菠蘿味🍍

吃過一次就愛上"那個"味道

✨那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ (利奧坊) (大角咀)
大角咀利得街11號利奧坊地下G501-G503號舖
@nagetwfood

#大角嘴美食 #tg31eat大角嘴

#852 #hkig #hkfoodie #foodie #hkblogger #foodporn #likeforlikes #like4likes #hk #hkfood #yummy #yummyfood #手機食先 #相機食先 #taiwanese #bento #鐵路便當 #炸雞 #豬軟骨 #仙草
2024-10-28
Tea
花壇翠玉 加仙草
玖香啤酒豬軟骨丼飯
  • 那個滷排骨便當
2024-11-06 591 views
每次掛住台灣,就會去那個食個便當舖頭新搬咗去利奧坊,感覺開揚左,有個落地大玻璃今次同朋友仔去,咁岩佢又keep 緊fit, 都有d 岩佢食ge餐單,佢就揀左菠菜雞肉餅便當配葡萄柚花壇翠玉 成個便當轉咗紅米飯,感覺健康咗好多,仲配埋三款配菜,玉子豆腐炒粉絲同埋炒菜,雞肉餅,非常多汁,配埋獨特醬汁非常惹味我就揀咗期間限定-蔥燒豬頸肉便當同樣每個便當都可以揀三種配菜,豬頸肉燒得好香口,配埋白桃青種茶,每款茶飲就算全糖都唔算好甜
每次掛住台灣,就會去那個食個便當
舖頭新搬咗去利奧坊,感覺開揚左,有個落地大玻璃

我就揀咗期間限定-蔥燒豬頸肉便當

2024-10-12
2024-11-06 597 views
大角嘴呢間台灣餐廳 那個 嘅野食好唔錯😼下午茶時間都可以食得到好多經典台灣菜嘅早餐選擇 真係讓人驚喜🐷香烤豬排太陽蛋丼飯 呢碗丼飯真係好正!香烤豬排外焦內嫩 淋上特製醬汁 味道醇厚再加上油香香嘅太陽蛋 黃黃流心好正而米飯亦吸收咗豬排嘅味道 啖啖都好香🐷招牌早餐蛋餅滋味盤 呢個係早餐必試! 招牌總匯蛋餅厚實 內裡包住多款餡料 肉鬆 芝士 🧀 咬落去又香又豐富 仲可以點佢哋自家製嘅蒜蓉汁 🧄跟餐嘅迷你蛤蜊麵線鮮味滿滿 湯底濃郁 更添風味🐷青森蘋果翠玉 呢款飲品真係清新十足!青森蘋果味好甜 無論係熱天定寒冬都可以飲不過揀左全糖 下次可以揀少糖可能會比較岩小編😋🐷白桃包種青茶 白桃香氣撲鼻 茶味亦夠香 把兩者混合得恰到好處口感清爽 對於喜歡茶飲嘅朋友來講 係一個好好選擇 仲可以消暑解渴!.那個📍大角咀利得街11號利奧坊地下G501-3 號舖#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#麵包#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #大角咀 #大角咀好去處 #大角咀美食
大角嘴呢間台灣餐廳 那個 嘅野食好唔錯😼

白桃香氣撲鼻 茶味亦夠香 把兩者混合得恰到好處

那個
📍大角咀利得街11號利奧坊地下G501-3 號舖

2024-11-02 639 views
今次黎到大角咀,同大家介紹一間台南古早味料理 那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ˙ 副線品牌,主推台式甜品,健康便當既 一 松義仙草 那個平衡便當🌟芝士雞肉漢堡$58芝士雞肉漢堡有一定厚度,煎得夠香之餘咬落去帶有肉汁,搭配健康紅米飯,非常飽肚🤤👍🏻👍🏻🌟美式雞胸 $20雞胸煎得外香內嫩,搭配紅椒粉同芝士,健康得黎又好味🤤👍🏻👍🏻🌟松義仙草一號凍 $43一碗有齊仙草、珍珠、芋圓、地瓜圓加埋選配白玉丸子,台味十足好滿足🤤👍🏻📍那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ˙ (埃華街)大角咀埃華街116-118號地下8A號舖

🌟芝士雞肉漢堡$58

🌟美式雞胸 $20

🌟松義仙草一號凍 $43

📍那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ˙ (埃華街)
大角咀埃華街116-118號地下8A號舖

2024-10-30 554 views
那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ係大角咀搬咗新舖,座位更闊落,坐得更舒服🥰-🥢 滷香無骨豬髀便當主打古早鐵路便當✨豬髀先用滿滿台南風味既滷水醃製,然後拆骨切件,不同香料及藥材配出獨一無二濃郁味道😍便當附有幾款配菜,當天有麻婆豆腐、炒三絲及粉絲,一個便當就可以食到唔同味道又有均衡營養-🥢 黑糖三杯雞鍋好惹味‼️上枱時有小火爐,可以一路保溫keep住熱辣辣慢慢食🙈黑糖味唔係好出淨係食到微甜,反而九層塔味好香,雞件肉質嫩滑而且醃得好入味,d飯用日本米仲可以無限添加,送飯一流🍚-🥢 香檳青提包種青茶加入蘆薈粒,拌勻之後果香濃郁,之後仲有d青茶既回甘,非常清新!-🥢文山包種青茶唔好睇小以為熱茶好普通,飲落先甜後甘好解膩😛
那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ係大角咀搬咗新舖,座位更闊落,坐得更舒服🥰

🥢 滷香無骨豬髀便當

🥢 黑糖三杯雞鍋

🥢 香檳青提包種青茶

🥢文山包種青茶
唔好睇小以為熱茶好普通,飲落先甜後甘好解膩😛
2024-10-21
2024-10-23 695 views
那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ係本地原創台式料理名店,亦都係老公放lunch首選!今次到訪大角咀利奧坊新店,搬咗新舖之後座位更闊落,木系裝潢有格調亦坐得更舒服🥰今次除咗招牌古早鐵路便當之外,仲試咗新既小炒菜式,同樣高質!🔸滷香無骨豬髀便當主打古早鐵路便當✨豬髀先用滿滿台南風味既滷水醃製,然後拆骨切件,不同香料及藥材配出獨一無二濃郁味道😍便當附有幾款配菜,當天有麻婆豆腐、炒三絲及粉絲,一個便當就可以食到唔同味道又有均衡營養,熱飯仲可以無料添加!🔸黑糖三杯雞鍋店家新menu🥳上枱時會有小火爐一路保溫,keep住熱辣辣溫度可以慢慢食!雞件肉質嫩滑而且醃得好入味,黑糖微甜帶出其他調味料既鹹香,送飯一流🍚🔸黑糖波霸奶茶黑糖味道唔怕太甜,為濃郁炭焙茶增添一層甜度,加上煙靭珍珠口感好豐富🔸葡萄柚花壇翠玉加入西柚果肉及西柚果醬,拌勻之後果香濃郁但唔會覺得甜膩;加上檸檬、青檸及西柚片,非常清新!

🔸滷香無骨豬髀便當

🔸黑糖三杯雞鍋

🔸黑糖波霸奶茶
🔸葡萄柚花壇翠玉
  • 黑糖三杯雞鍋
  • 滷香無骨豬髀便當
【那個】大角咀台灣美食之旅:一秒回到台南!最近去了大角咀的台灣餐廳「那個」,一試就愛上!餐廳主打台南美食,好多食材都是台灣直送而且環境好舒服,落地玻璃加上寬敞的座位,好放鬆~~今次我哋叫咗:大滿足總匯套餐:蜆肉麵線湯底鮮甜,麵線份量十足;滷肉飯肥瘦適中,滷汁好入味,送飯一流;炸雞外脆內嫩,肉汁豐富,好滿足!招牌總匯蛋餅:蛋餅皮煎得金黃香脆,餡料有肉鬆、蛋同芝士,口感豐富,好有台灣風味!- 三星蔥餅:蔥餅好香,食落有淡淡嘅蔥甜味。 黑糖仙草牛乳(維記牛奶):黑糖味香濃,仙草滑溜,加上香濃嘅維記牛奶,好飲! 香檳青提包種青茶:呢杯茶好清新,有淡淡嘅青提香味,同包種青茶好夾,解膩一流。下次仲可以去長沙灣店,真係令人好期待!那個 (大角咀)地址:大角咀利得街11號利奧坊地下G501-5503號舖
【那個】大角咀台灣美食之旅:一秒回到台南!

而且環境好舒服,落地玻璃加上寬敞的座位,好放鬆~~
今次我哋叫咗:
大滿足總匯套餐:

蜆肉麵線湯底鮮甜,

麵線份量十足;
滷肉飯肥瘦適中,滷汁好入味,送飯一流;

炸雞外脆內嫩,肉汁豐富,好滿足!

招牌總匯蛋餅:

三星蔥餅:蔥餅好香,食落有淡淡嘅蔥甜味。

黑糖仙草牛乳(維記牛奶):
黑糖味香濃,仙草滑溜,加上香濃嘅維記牛奶,好飲!

香檳青提包種青茶:

呢杯茶好清新,有淡淡嘅青提香味,同包種青茶好夾,解膩一流。
下次仲可以去長沙灣店,真係令人好期待!

那個 (大角咀)
地址:大角咀利得街11號利奧坊地下G501-5503號舖
2024-10-21 502 views
今日行過見到呢間店之前話汁左,依家開左新店轉左位,大左又靚咗😍大滿足總匯套餐(麵線,滷肉飯,炸雞)一次滿足晒所有願望,每樣少少可以,咁就試到三樣嘢,炸雞大塊又嫰滑。但麵線一般,麵線有沙殼,食既時候要小心葡萄柚花壇翠玉飲落口清甜,我個人好鍾意西柚酸酸甜甜既味道,呢杯大大杯,好正!香繽青提包種青茶,呢杯略為過甜,建議叫半糖。招牌總匯蛋餅 (有肉鬆 芝士同粟米)有6件,超推呢個!好好食,入面既芝士同粟米食落好有口感❣️加埋肉鬆,好夾。仲有4款調味料比你自選落,想加咩味都可以

大滿足總匯套餐(麵線,滷肉飯,炸雞

葡萄柚花壇翠玉
香繽青提包種青茶,呢杯略為過甜,建議叫半糖。

招牌總匯蛋餅 (有肉鬆 芝士同粟米)

仲有4款調味料比你自選落,想加咩味都可以
2024-10-17 540 views
今日就同朋友去左那個食飯餐廳係木系嘅設計, 除左傳統台式風味食品, 仲有健康之選, 每款套餐都包括主食同飲品菠菜雞肉餅便當便當份量超大, 雞肉餅煎香左, 口感好紮實, 配撘紅米飯, 高蛋白質之餘, 仲好有豐富纖維葡萄柚花壇翠玉有齊柚子同檸檬, 茶底清香, 酸酸地,飲落好清新葱燒豬頸肉便當豬頸肉經浸泡鹵汁後再煎, 咬落香口惹味,配撘炒三絲, 炒粉絲, 麻婆豆腐, 啖啖肉超滿足, 套餐仲跟柚子醋車喱茄沙拉夜市地瓜QQ球炸得好香口, 口感煙韌,更帶有淡淡的蕃薯香味白桃包種青茶有粒粒白桃肉, 味道清甜, 入口滋味圓滑
今日就同朋友去左那個食飯

菠菜雞肉餅便當

葡萄柚花壇翠玉
有齊柚子同檸檬, 茶底清香, 酸酸地,飲落好清新

葱燒豬頸肉便當
套餐仲跟柚子醋車喱茄沙拉

夜市地瓜QQ球
炸得好香口, 口感煙韌,更帶有淡淡的蕃薯香味

白桃包種青茶
有粒粒白桃肉, 味道清甜, 入口滋味圓滑
2024-10-14 622 views
.#哈比四圍食 #大角咀 #大角咀美食嘩!想信大部分香港人對{那個}呢個名都唔陌生,呢間餐廳我真係由舊鋪開始捧場到而家佢搬新鋪,仲裝修得好靚靚,感覺係好似台灣懷舊feel嘅風格,餐廳比以前大咗、坐位闊落咗,大家都坐得舒服咗,除咗可以食到那個出名嘅名物,而家仲可以order埋松義仙草嘅甜品,真係可以食捧住個肚咁返屋企吖😆🐮紅燒牛腱湯麵OMG🙊完全keep到嗰陣味,係一上枱你已經聞到湯底嗰浸藥材味同埋好濃郁嘅牛肉味,飲落係有少少輕微嘅辣,紅燒牛腱大約有四至五塊超厚身,滷得好味而且唔會好多筋,面質比較特格係用咗關廟麵,即係扁身麵,食落同湯底更夾🦐台南蝦卷香口、彈牙、好味🤤🍠 夜市地瓜球真係做返平時行夜市見到啲地瓜球嘅size,而且係熱辣辣嘅,絕對唔似係一早炸定好擺喺到,外面脆脆,裏面好煙靭➡️ 那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ (利奧坊) (大角咀)大角咀利得街11號利奧坊地下G501-G503號舖
#哈比四圍食 #大角咀 #大角咀美食
🐮紅燒牛腱湯麵
🦐台南蝦卷
香口、彈牙、好味🤤
🍠 夜市地瓜球

➡️ 那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ (利奧坊) (大角咀)
大角咀利得街11號利奧坊地下G501-G503號舖
  • 秘製紅燒牛腱湯麵