2018-03-06
今日十幾個朋友生一餐生日飯,朋友就BOOK左灣仔間餐廳食話坐得舒適又抵食仲可以傾到計咁就睇下係唔係喇去到就即時望下餐牌先啦,肥人唔餓得呀大家都睇左陣就叫左以下食物喇紅菜頭蘋果沙律配韓式柚子汁,慢燒美國頂級安格斯肉眼牛扒,香草檸檬燒春雞,紅咖哩荔枝燴牛肋骨,西班牙乳豬全只,燒紐倫堡腸拼自家制酸菜,蟹肉他他,木槺布甸紅菜頭蘋果沙律配韓式柚子汁--紅菜頭平時我就唔食既,好驚腥..今次試下啦,連埋柚子汁真係堅正喎,仲好好味TIM慢燒美國頂級安格斯肉眼牛扒--勁香既牛肉味,有咬口,入口即溶既香味香草檸檬燒春雞--隻雞好入味,今次雞有雞味係鮮香既雞味,冇雪味紅咖哩荔枝燴牛肋骨--唔係好辣但好香咖哩味,連埋大量配菜真係入晒味啦,搞到個個都叫一碗黃薑飯去食,牛肋骨好正西班牙乳豬全只--必食呀,個皮脆到呢,又熱辣辣,真係一定要食,豬味又香燒紐倫堡腸拼自家制酸菜--D腸仔又幾好食喎,食下一粒,食下一粒,又大盤又好味,一個字抵呀蟹肉他他--個多士好脆,而蟹肉都好多好香好好味木槺布甸--食飽左D朋友話唔食甜品唔舒服,食落去個感覺好似雪糕,凍凍地又好香好正
去到就即時望下餐牌先啦,肥人唔餓得呀 大家都睇左陣就叫左以下食物喇