2024-09-05 337 views
咁啱放lunch經過美麗華見到$100食到日牛放題🚨係唔係真事?!😱為大家實測咗!現金找數免加一無任何其他隱藏收費🔥呢個價錢包日牛任食🥩自助區有多款日本蔬菜、丸類、主食(例如日本拉麵、烏冬)冷盤、小食、飲品、甜品等仲要有六款湯底!一人一鍋🤣優惠一至日都可以用😋真係超抵‼️‼️環境都好舒服,兩個人俾四人沙發位👍🏻服務好好🤣會主動收碟加湯~仲幫手放好兩傘和袋🥹🙏🏻90分鐘夠鐘都唔會即刻趕你走🙂‍↕️整體用餐體驗很好👍🏻餐點:3.5/5服務:5/5環境:4.5/5性價比:5/5⭐️
咁啱放lunch經過美麗華見到$100食到日牛放題
🚨係唔係真事?!😱

為大家實測咗!現金找數免加一
無任何其他隱藏收費🔥
呢個價錢包日牛任食🥩
仲要有六款湯底!一人一鍋🤣
優惠一至日都可以用😋
真係超抵‼️‼️

環境都好舒服,兩個人俾四人沙發位👍🏻
服務好好🤣會主動收碟加湯~
仲幫手放好兩傘和袋🥹🙏🏻
90分鐘夠鐘都唔會即刻趕你走🙂‍↕️
整體用餐體驗很好👍🏻

餐點:3.5/5
服務:5/5
環境:4.5/5
性價比:5/5⭐️
2023-10-20 2711 views
午市有分單點套餐同90分鐘放題,因為我同朋友都好鐘意食牛所以我地就揀左90分鐘🤤🤤我地就揀左最平個個,只需$128就有牛豬雞任食,美麗華商場黎講呢個價錢超抵食👍🏻湯底都有6~7款可選,我就揀左胡椒和牛清湯,胡椒味濃郁令人暖入心😋😋自助配料都算多選擇,最令人驚喜係竟然有甜不辣,明明係一間日式火鍋店🤣🤣最滿意係餐廳雖然話係90分鐘放題,但午市冇乜人可以比客人坐到5點👍🏻👍🏻唔會催埋單趕人走~午市黎講真係好抵食,建議大家午市可以去試下~

午市黎講真係好抵食,建議大家午市可以去試下~
2023-09-27 2162 views
今日去開尖沙咀呢一邊食飯又諗唔到食咩就決定同朋友食shabu shabu!夜晚嚟講佢嘅價錢都唔算太貴,有好多唔同嘅餐可以俾大家選擇,我就叫咗一個$208嘅套餐,假期就係要比多$10!一坐低店員會先比一份牛肉一份牛舌同埋一份豬肉,其他火鍋配料就可以出去拎飲品,亦都可以同甜品一樣喺自助區拎,我就揀咗梳打水,我都見到有好多唔同果汁同埋汽水 食物嘅種類,同普通日式火鍋差唔多,反而一間餐廳有少少特別,可以提供牛舌!肉類嘅質素就我覺得正常水準,冇話太大特別一分錢一分貨,鍾意食日式火鍋嘅朋友都可以嚟試吓
2023-01-19 2677 views
特選牛放題💰17820款嘢食 可以自取😃丸4款 菜3款 菇菌類唔記得幾多款 仲有3款麵咁〰️對比其他放題嚟講,款式唔算多🤷🏻‍♀️有爆谷機但爆谷凍嘅🍿乳酪雪糕係溝咗好多好多水,好稀,0乳酪味,食咗一啖唔想嘥自己quota就無食到了🍦牛無咩牛味,有幾碟好肥,感覺係cheapcheap喺佳寶買到嗰啲🫠牛涮鍋/牛一/牛大人會好食過佢🦬
特選牛放題💰178
20款嘢食 可以自取😃
丸4款 菜3款 菇菌類唔記得幾多款 仲有3款麵咁〰️
對比其他放題嚟講,款式唔算多🤷🏻‍♀️
有爆谷機但爆谷凍嘅🍿
牛涮鍋/牛一/牛大人會好食過佢🦬
2022-12-25 1908 views
聖誕節去咗打邊邊。冇時間限制,坐幾耐都得,牛肉好味👍🏻抵食。仲有好多飲品選擇,連咖啡都有mocha, cappuccino 等可以揀,唔止齋啡,打完邊爐後食返啲甜品同爆谷,好滿足,下次再去💃🏻
2022-12-20 1487 views
天氣凍想打邊爐,經過見無人等位就覺神奇但都照入座入座先知中伏😂 8點幾入座,店鋪員工基本上已經係想放工mode,放題位食物已經無咩,嘢飲類都係無咩,連冰都無,但店員都係照佢有佢扮忙、佢有佢傾計,不過呢點都唔太緊要重點一提:環境都幾污糟下,枱唔多乾淨,有1/3塊生菜,同湯漬地板黐立立,地面有少許食物殘渣、枱底有一攤湯定水;可以理解食肆忙起上嚟都好難下下拖地,但枱面真係要搞搞佢🤧所以,如果係想約人食飯,建議搵其他餐廳,否則絕交都似
天氣凍想打邊爐,經過見無人等位就覺神奇但都照入座

所以,如果係想約人食飯,建議搵其他餐廳,否則絕交都似
Dinner
2022-11-20 1244 views
本人經常吃他們家的火鍋 但是尖沙咀這間比起其他分店素質差了太多了,食材不新鮮 芝士腸還是臭的,連冬瓜都是酸的 今天下午三點半進的 等湯底等了十分鐘 員工都在聊天 很多桌子都沒清理 它們的肉也比其他分店的硬 🤦🏻‍♀️令人噁心
2022-11-20
2022-11-14 1070 views
今天中午剛好在尖沙咀辦事,就來試試看這家火鍋放題,點了最平的118元的日牛放題,加上10%服務費,真係好抵食啊!!結果出乎預料的好,最後食到肚子圓滾滾,真係幾好食,因為中午食飯時間不多,基本上只吃了牛肉和一些蔬菜,其他的食物還沒來得及吃就要趕住返工了,下次會趁週末再來大快朵頤一番,真係好滋味,哈哈哈
和心集團會員在旗下所有餐廳都有優惠券最後一張未用的優惠券就是日牛涮涮鍋專門店優惠券折扣都是半賣半送,所以做會員真係好抵嚴選牛肉放題 任食牛肉、豬肩肉、雞髀肉、加拿大自然豬、牛脷肉類肥瘦適中,牛比豬好味 dkeep 住追加不同肉類,每款都未算有太多脂肪加拿大自然豬好有豬豬味,有咬口牛舌切得好薄,用來打邊爐就一般般難掌握時間,好容易過熟,就韌用來燒肉就肯定不錯 湯底都多選擇,要了胡椒和牛清湯 & 壽喜燒 (連日本鮮雞蛋 x1)胡椒和牛清湯好有正宗胡椒豬肚湯那種濃烈的胡椒味壽喜燒湯越煲越甜越濃味自助區有蔬菜、丸丸、麵食非繁忙時間都 refill 得密 👍最多人拎係芽菜和紅薯粉 😲甜品有乳酪雪糕和豆腐雪糕左邊乳酪雪糕食第一啖覺得比較酸右邊豆腐雪糕就比較好食另有忌廉和朱古力泡芙,竟然 ok至少泡芙皮不是放淋曬難怪有個小朋友來來回回只拎泡芙汽水機的飲品都是任飲的餐廳仲送每人一支京都抹茶庵綠茶侍應都有禮貌,做野好快手
和心集團會員在旗下所有餐廳都有優惠券
最後一張未用的優惠券就是日牛涮涮鍋專門店
優惠券折扣都是半賣半送,所以做會員真係好抵
嚴選牛肉放題
任食牛肉、豬肩肉、雞髀肉、加拿大自然豬、牛脷
肉類肥瘦適中,牛比豬好味 d
keep 住追加不同肉類,每款都未算有太多脂肪

加拿大自然豬
好有豬豬味,有咬口

牛舌切得好薄,用來打邊爐就一般般
難掌握時間,好容易過熟,就韌
用來燒肉就肯定不錯
胡椒和牛清湯好有正宗胡椒豬肚湯那種濃烈的胡椒味
壽喜燒湯越煲越甜越濃味
自助區有蔬菜、丸丸、麵食
非繁忙時間都 refill 得密 👍
最多人拎係芽菜和紅薯粉 😲
甜品有乳酪雪糕和豆腐雪糕
左邊乳酪雪糕食第一啖覺得比較酸
右邊豆腐雪糕就比較好食
另有忌廉和朱古力泡芙,竟然 ok
至少泡芙皮不是放淋曬
難怪有個小朋友來來回回只拎泡芙

汽水機的飲品都是任飲的
餐廳仲送每人一支京都抹茶庵綠茶

侍應都有禮貌,做野好快手
Lunch
2022-06-10 1485 views
夜晚放工想搵個地方同朋友吹下水,就揀左間靜靜地既火鍋放題店。哩間環境清靜乾淨,要自助拎食物,肉類就要叫店員order。今次仲加左啤酒清酒放題,每位$40,好抵飲!非會員仲有全單85折。
哩間環境清靜乾淨,要自助拎食物,肉類就要叫店員order。
2022-06-09
今晚收工就約左一個好耐無見既朋友食飯咁我就特登揀左依間啦!真心其實我只係想慳錢!因為我join左佢地公司既會員,真心有間壽司店好好味下次再介紹,今次講番依間野先!佢地點玩呢,佢地只係得一個menu,就係全日套餐!咁我第一次食,就唔揀個貴既,平平地試下先啦!叫左個188套餐,一人一鍋既!佢地牛豬雞就叫既,而且配料就出去BAR枱拎,仲有甜品,雪糕同野飲都係自己拎既!咁我就叫左個昆布清湯啦!真係有如其名!好清淡!而醬料區款式又唔多,所以我就不停拎麻醬點肉肉食啦!整體來講味道真係好一般,如果唔係有會員卡同用現金卷,依個價錢可以去食另一間,牛涮鍋!哈哈
因為我join左佢地公司既會員,真心有間壽司店好好味
下次再介紹,今次講番依間野先!

佢地點玩呢,佢地只係得一個menu,就係全日套餐!
咁我第一次食,就唔揀個貴既,平平地試下先啦!
叫左個188套餐,一人一鍋既!
佢地牛豬雞就叫既,而且配料就出去BAR枱拎,
仲有甜品,雪糕同野飲都係自己拎既!

咁我就叫左個昆布清湯啦!真係有如其名!好清淡!
而醬料區款式又唔多,所以我就不停拎麻醬點肉肉食啦!

哈哈
Other Info. : 唔洗等位!正正正
2021-11-02
$132 (Dinner)
2021-10-10 2094 views
話說同朋友行行吓街有點肚餓,大家都不約而同提議食午市火鍋放題,見美麗華呢間分店唔多人就入咗去午市有5個套餐選擇,因應唔同牛嘅級數唔同價錢,我哋就揀咗第二平嘅餐 ($128,假日加$10,再加10%服務費),包澳洲殼飼牛+豬肩肉+雞腿肉,另有6款湯底選擇,全部無限添食,限時90分鐘鍋就一人一鍋,自助區就有菜,丸,醬料,甜品,果汁,汽水同雪葩等等,全部自助形式食後感:以$152 嚟講係抵食嘅,食物質素還可以啦,90分鐘唔算趕,一定夠時間食到飽!

Tea
  • 午市放題
2021-07-15 2446 views
經過見到午餐做緊日式火鍋放題套餐平平哋就諗住入去試吓牛肉都算可以咁嘅價錢自助吧都多嘢食:蔬菜、粉面類都足夠最重要係甜品同汽水都係任食任飲。所以都唔驚食唔飽。湯底都算可以。味道不要要求太高。呢個價錢係尖沙咀來講,午餐都係做緊一百幾蚊,真係好難搵喺其他地方。當然啦如果你有要求,可以加錢轉靚啲嘅牛,同埋可以加海鮮。所以真係豐儉由人👍👍👍地方都夠闊落,服務員態度都算親切,叫加湯都即時有反應。滿分五粒星🌟環境:🌟🌟🌟🌟味道:🌟🌟🌟🌟CP值:🌟🌟🌟🌟🌟
經過見到午餐做緊日式火鍋放題套餐
平平哋就諗住入去試吓
牛肉都算可以咁嘅價錢
自助吧都多嘢食:蔬菜、粉面類都足夠
最重要係甜品同汽水都係任食任飲。
所以都唔驚食唔飽。
湯底都算可以。
地方都夠闊落,服務員態度都算親切,叫加湯都即時有反應。
滿分五粒星🌟
環境:🌟🌟🌟🌟
味道:🌟🌟🌟🌟
CP值:🌟🌟🌟🌟🌟
會員訂座有85折。我哋七點去到,好少人。限時90分鐘,今晚試278極上和牛放題,再加88蟹腳放題,另外兩位會送1份海鮮拼盤(有鮑魚、蝦、蠔、青口、元貝、魷魚)。 一人一鍋,所以可以每人試一款湯底😁個鍋滾起有啲慢,趁等嘅時候去攞啲菜,但係啲菜好唔新鮮,又乾又有淺啡色,最嚴重係小棠菜,而娃娃菜比較好。一盒盒既沙律菜都係有啡色嘅問題🥲自助區嘢食唔多,除咗一般火鍋放題常見嘅蔬菜之外,仲有芝士腸、丸類、飯、烏冬、少許甜品、乳酪、汽水、咖啡、茶包等。不過我哋諗住專攻食肉類同埋蟹腳,所以冇乜攞到。好快已經上齊晒肉類,有牛舌、和牛、加拿大豚肉、雞肉,肉類睇落好靚仔、然後蟹腳都好大隻不過我哋唔食牛舌,所以我哋唔知好唔好食🥲今晚我哋是麻辣湯底、昆布湯底。麻辣湯底唔夠辣,而昆布湯底清清地,同和牛好夾,可以食到佢本身嘅味道,推介❗️❗️豉油好鹹🥲所以我冇乜用到。❗️首先食咗海鮮拼盤,海蝦正常,蠔一般、青口幾un,魷魚正常,元貝唔小心煮得太耐,裙邊食唔到,粒白色肉ok,鮑魚好大隻超好味超鮮甜😍😍😍😍😍😍😍好想再食😩可惜我點左豉油有啲鹹,如果唔點就完美。❗️和牛算有牛味,有啲瘦,唔算入口即溶,但又唔算un。❗️豬肉同牛肉
會員訂座有85折。
我哋七點去到,好少人。

海鮮拼盤

一人一鍋,所以可以每人試一款湯底😁

肉類
長腳蟹

不過我哋唔食牛舌,所以我哋唔知好唔好食🥲

今晚我哋是麻辣湯底、昆布湯底。

❗️豉油好鹹🥲所以我冇乜用到。

❗️和牛算有牛味,有啲瘦,唔算入口即溶,但又唔算un。

❗️豬肉同牛肉口感差唔多。

❗️ 雞冇乜特別。

❗️跟住我食蟹腳,唔知點解好乾,好鹹,但有蟹味。

❗️⚠️❗️上菜速度超快,同店員講要追加乜嘢之後,1-2分鐘已經到😨😱係我食過上菜速度最快嘅火鍋放題。開頭食之前仲擔心90分鐘放題會唔會取巧,上菜好慢,食唔到好多。

然之後食完第一轉再叫和牛(下圖),相比第一轉,呢轉牛味非常濃!😍😍😍😍😍亦都冇咁瘦。

和牛放題

❗️蟹腳亦冇第一轉咁乾同埋咸🥰😍😍😍😍

在第三~四轉和牛,成大條白邊(脂肪),所以要睇好唔好彩⋯⋯😅

❗️迷你馬卡龍幾好食。

總結: 原本諗住食238,但係諗諗吓比多$40有和牛,好抵😍。所有肉類都超級薄,幾秒鐘就食得。而且88蟹腳亦都超回本。日式超市一份蟹腳都要159😏😏😏另外,有送海鮮拼盤超正!服務好,上菜又快。

如果蟹腳唔好咁鹹就好,菜唔新鮮既問題亦都要改善。但整體係很滿意嘅!會再黎。

2021-07-07
$348 (Dinner)
肉類
和牛放題
  • 鮑魚
  • 蟹腳
2021-07-06 1410 views
很開心又可以吃壽喜燒火煱,牛肉和豬肉肉質不錯,配菜多選擇,湯底也幾好。最驚喜的是有果汁,雖然飲了幾杯巨峰提子汁後發現果汁變淡了。唯一不滿的是侍應安排其他人座在我隔離位,其實餐廳還剩下很多位。我覺得他們不懂得作出適當安排,至少隔個座位坐比較安全。

最驚喜的是有果汁,雖然飲了幾杯巨峰提子汁後發現果汁變淡了。