2016-02-11 388 views
家住東區,太安樓開越南野當然第一時間黎試下啦!一入到去覺得裝修幾時尚,牆上既單車、頭頂既燈飾都明顯花過心思,感覺唔錯👍🏻。因為新開既關係,坐位都坐滿了,好彩好快就有位。分別點左越北生牛肉湯河同順化香茅雞翼湯河,另外叫左椰汁冰。湯麵上桌熱騰騰,生牛肉湯河唔會好油,牛肉片薄薄地,整體幾好味。雞翼半煎炸,入口鬆脆,好好味。最後試椰汁冰,椰子味好濃郁,d冰又攪碎哂,真係好好飲,杯野飲竟然咁有驚喜。Overall, 環境裝修靚,食物有水準,一定會再來。見好多人叫香茅豬扒湯河,下次要試😋!
2016-01-11
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 椰汁冰
2016-02-03 478 views
太安樓開左新野 當然要試下啦😎越北生牛肉湯河 $46 新開張有d未ready 上菜有d慢不過人山人海好熱鬧哈哈餐廳裝修都幾有心思 👍味道都幾正宗 加入辣椒粒同青檸汁好正生牛肉肉質好滑好腍 河粉爽口整體真係好好食 😊仲連野飲忝 幾抵食
太安樓開左新野 當然要試下啦😎
越北生牛肉湯河 $46