2017-04-21
今日放工同同事一齊去食飯,咁大家想食嘅嘢都唔同,我就想食意粉,佢就好想食甜品,咁上網一搵,呢間都滿足都我地既心意❤我地上到去就被安排坐outdoor 既位置,佈置都幾有氣氛,情侶/一班朋友黎傾計食野都唔錯🤗我地叫咗2個小食椒鹽魷魚同鹽酥雞,一個卡邦尼意粉、水果茶同埋重點既芒果雪糕窩夫‼️💯椒鹽魷魚係一個好值得一試既炸物,炸粉唔會好厚,而且好夠味,因為有啲餐廳椒鹽會落得太重手好鹹,呢度就啱啱好鹽酥雞炸到外脆內軟,肉質一d都唔乾身,佢有幾款唔同嘅口味,我地就揀咗木魚而且帶點辣既味道,幾惹味💗卡邦尼意粉真係好值得食❣個汁唔會好膩而且一d都唔稀,可以做到將醬汁掛係每一條意粉👍🏻太美味啦重點甜品芒果窩夫,個窩夫製作需大概28分鐘,所以要提早叫,個餅可以做到外脆內軟,上面舖滿生果同cream ,加埋雪糕一齊食,好正😋呢個份量都幾大,所以建議大家可以share食👯成餐飯加埋杯水果茶,可以一減油膩感,感覺好清新❤
我地上到去就被安排坐outdoor 既位置,佈置都幾有氣氛,情侶/一班朋友黎傾計食野都唔錯🤗 我地叫咗2個小食椒鹽魷魚同鹽酥雞,一個卡邦尼意粉、水果茶同埋重點既芒果雪糕窩夫
‼️💯椒鹽魷魚係一個好值得一試既炸物,炸粉唔會好厚,而且好夠味,因為有啲餐廳椒鹽會落得太重手好鹹,呢度就啱啱好 鹽酥雞炸到外脆內軟,肉質一d都唔乾身,佢有幾款唔同嘅口味,我地就揀咗木魚而且帶點辣既味道,幾惹味💗 卡邦尼意粉真係好值得食❣個汁唔會好膩而且一d都唔稀,可以做到將醬汁掛係每一條意粉👍🏻太美味啦 重點 甜品芒果窩夫,個窩夫製作需大概28分鐘,所以要提早叫,個餅可以做到外脆內軟,上面舖滿生果同cream ,加埋雪糕一齊食,好正😋呢個份量都幾大,所以建議大家可以share食👯 成餐飯加埋杯水果茶,可以一減油膩感,感覺好清新❤