2024-06-16
倆仨杯LUX店地址:尖沙咀海港城海運大廈3樓LCX 21E舖台式高人氣高質餐廳😋餐廳位於尖沙咀海運大廈,地理非常方便又易搵,餐廳喺店舖門口附近有較多較寬敞座位,坐得舒服👍食物質素高,而且係尖沙咀咁貴既地段,食物價錢真係一啲都唔算貴,性價比超高😍😍味道又係非常之好,唔試過都唔知台灣野咁好食,非常有誠意😊餐廳主打台南滷水小食,台灣口味芋圓甜品😍。同埋商場夜晚較靜,感覺都幾Chill~醉雞捲烏冬,酒香醇厚,雞肉既肉質好軟熟,層次豐富,讓人忍不住一口接一口醉豬手烏冬醉鴨舌芋泥地瓜球滷雞翼滷鴨舌滷雞髀菇夜市雞捲,依個好好味,外皮好脆,內裡好軟,熱辣辣好新鮮,口感十足鳳梨綠茶粒粒白桃烏龍,口感清新,有果肉,食完啲熱氣野飲返啖清新既果茶真係正👍招牌黑糖甜品,依個真係要試,招牌甜品,唔會太甜,好味😋
地址:尖沙咀海港城海運大廈3樓LCX 21E舖
醉豬手烏冬
醉鴨舌
芋泥地瓜球
滷雞翼
滷鴨舌
滷雞髀菇
鳳梨綠茶
招牌黑糖甜品,依個真係要試,招牌甜品,唔會太甜,好味😋