6 day(s) ago
韓式烤牛肉韓式烤牛肉喺呢度嘅招牌燒烤,醃料係典型韓式燒烤醬汁,香氣十足,肉質依然滑嫩多汁,完全冇老柴嘅感覺,另外可以加配生菜和蒜片,包住嚟食味道層次豐富而且帶點清新,絕對係非常推薦嘅選擇!🥩炭豚炒粉絲我平時好鍾意食韓國嘅炒粉絲,所以呢度嘅炭豚炒粉絲絕對係必點,粉絲夠Q彈,吸晒炭燒豚肉嘅香味,豚肉肥瘦比例啱啱好,煎到微微焦香,油脂滲入粉絲入面,再加埋洋蔥、紅蘿蔔絲同青椒,色香味俱全!🍜雙拼炸雞韓式炸雞我哋揀咗雙拼炸雞,咁就可以一次過試晒兩款口味,我哋就揀咗甜辣同埋香蒜蜜糖味,甜辣醬汁係傳統嘅韓式醬汁,夠晒辣,夠晒惹味,另外香蒜蜜糖都好好味,蜂蜜嘅甜味滲入雞皮,同蒜香結合得啱啱好,炸雞外皮超脆,但內裡肉質鮮嫩!🍗蕃薯芝士條外層炸到金黃酥脆,裡面嘅芝士係流心狀態,拉絲效果一流,蕃薯帶有天然嘅甜味,同芝士嘅鹹香味完全融和。🧀
炭豚炒粉絲
雙拼炸雞