2024-11-04 100 views
路過見到一間日式串燒小店,開放式廚房,可以見到老闆親手燒嘢!店入面有3個座位,播住歌一邊睇老闆燒嘢食,一邊飲住杯荔枝乳酸,小店先會有呢種舒服自在嘅感覺!下次一定會再幫襯❤️❤️串燒款式好多:今日食左日本雞心,雞皮,椰菜豚肉卷,荔枝豚肉卷!大阪燒就有3個款:有牛肉,豚肉同八爪魚選擇,今日就試左八爪魚大阪燒!宵夜時間食到好滿足😸今日可能夜晚10點黎,想食個汁燒秋葵但係賣晒😢,下次黎一定要試埋燒牛油果同埋燒白鱔😋😋😋

燒雞皮
燒雞心
章魚大阪燒+荔枝豚肉卷
2024-11-04
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Last Night Supper)
燒雞皮
燒雞心
章魚大阪燒+荔枝豚肉卷
  • 八爪魚大阪燒
  • 日本雞心
  • 荔枝豚肉卷
2024-10-12 257 views
作為附近班坊,最近先見佢地開鋪,不過幾日都佢地自己周邊人來熱鬧,一直我都唔知係做“食”,原來係日式燒烤同大阪燒,今晚宵夜一試,抵囋!叫左牛肉卷,牛舌,豬腩肉同牛肉大板燒,屋企人要既牛肉卷牛舌都話OK,我要既豬腩肉同牛肉大阪燒,我覺得幾正,唯一可惜佢地細鋪又樓上附近多住戶,唔係既,今晚試完都會周不時來同班街坊老友坐下食下啤下,不過真心值得一試!系門口啤下等緊外賣既時候都聞到濃濃香味!問過下佢地大阪燒得唔得架,叫我試試,試完抵囋!希望佢地努力之後更多款式選擇!🍺👍
系門口啤下等緊外賣既時候都聞到濃濃香味!
問過下佢地大阪燒得唔得架,叫我試試,試完抵囋!
希望佢地努力之後更多款式選擇!🍺👍
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
  • 大阪燒
2024-10-01 228 views
呢間係我目前去過咁多間性價比高質嘅串燒店,佢哋唔淨止做串燒仲有佢哋嘅王牌大阪燒大蔥雞肉 $18串椰菜豚肉卷 $18串豚肉芝士蔥蛋餅 🥞$48醬燒牛油果 $16香蔥牛肉卷 $18每款都係大大件,全部都係選用日本肉

大蔥雞肉 $18串

椰菜豚肉卷 $18串

豚肉芝士蔥蛋餅 🥞$48

醬燒牛油果 $16

香蔥牛肉卷 $18

每款都係大大件,全部都係選用日本肉
2024-10-01
$18 (Other)
Dining Offer
Tasting Event