2024-02-07 144 views
平時比少行過呢頭原來有間餐廳環境幾溫馨仲有唔少得意貓頭鷹裝飾添其餘有好多優惠包括英文名中幾多字母就有折等等出面比較少飲到煙肉薯仔湯飲完成個人暖曬飲品係值得一讚的事關無額外加糖特飲三重朱古力smoothie有朱古力醬同粒真有層次晚餐西冷牛肉粉嫩有牛味同芥末好配合加配方面升左級由南瓜蓉改了芝士肉醬薯條比就咁芝士又更昇華多左份惹味同咸香芝士雞髀肉通粉醬汁濃度剛好做到掛汁又唔太油膩真係雞髀肉去曬骨好方便貼心
平時比少行過呢頭

又唔太油膩

真係雞髀肉
去曬骨好方便貼心
2024-02-03 134 views
相關食物: Owl’s Stage 辣味牛肉醬雞翼 $68,蝦蟹膏蟹肉帶子意粉 $168,燒紐西蘭特級肉眼扒 8oz 配自家製南瓜蓉$238餐廳位於太子內街,當晚唔多客,所以傾偈唔會好辛苦,不過餐廳裝修就一般,座位亦唔太好坐嗰晚appetizer 叫咗個辣牛肉醬雞翼,main dish試咗一個ribeye steak 8oz同蝦蟹膏蟹肉帶子意粉,相比之下,我比較鍾意個意粉,其他就無咩太特別,如果價錢可以平啲相信會提升性價比

$250 (Dinner)
  • 蝦蟹膏蟹肉帶子意粉
2024-02-02 93 views
太子近幾年多了好多咖啡店及西餐廳,最近就去了一家位於太子大南街的西式小店餐廳環境不大,以簡約黑白為主調,配以貓頭鷹做主題,有塊大大的霓虹光管作招牌,加上大大小小各式各樣的貓頭鷹公仔擺設、掛畫,裝飾有心思;音樂舒緩,燈光柔和,坐位舒適,令人感到放鬆自在~最近更進行身份證字母優惠,十分有趣燒紐西蘭特級西冷扒8oz $228晚市套餐,配沙律、餐湯及飲品西冷扒:點了五成熟,份量剛好,外表焦香,內裡鎖住肉汁,肉味濃郁,配燒汁、鹽及黃芥末醬,另外附上的原顆蒜頭帶甜不辣,提升了口感層次+$25鮮忌廉薯蓉:因為不吃南瓜,配菜加了錢轉了鮮忌廉薯蓉,薯蓉口感順滑,層次分明蘑菇湯:用杯上很方便,蘑菇湯有質感,濃郁滋味,喝完心暖身暖青蘋果紅菜頭沙律:青蘋果十分清新,紅菜頭很健康,沙律菜新鮮爽口,配了酸酸的黑醋,非常開胃凍檸茶:清新檸檬香和微甜的茶味,可解肉膩蝦蟹膏蟹肉帶子意大利飯 $168海鮮的鮮味與蟹膏的濃郁完美結合,煎帶子有兩大粒,口感豐富,味道香甜意大利飯煮得剛好,醬汁濃郁creamy,每一粒飯都掛滿滋味的醬汁,搭配著車厘茄十分清爽,讓人回味無窮Matcha Latte $32賣相好靚,有濃厚的綠茶回甘

最近更進行身份證字母優惠,十分有趣

燒紐西蘭特級西冷扒8oz $228
晚市套餐,配沙律、餐湯及飲品

蘑菇湯:用杯上很方便,蘑菇湯有質感,濃郁滋味,喝完心暖身暖

凍檸茶:清新檸檬香和微甜的茶味,可解肉膩

蝦蟹膏蟹肉帶子意大利飯 $168

Matcha Latte $32
賣相好靚,有濃厚的綠茶回甘

-總體評分-
環境:8/10
食物:7.5/10
服務:8/10
抵食:7.5/10
Owl’s Stage
📍太子大南街27-31號富威閣地下3-4號舖
2024-01-31 50 views
🦉Owl’s Stage 今日去咗太子食lunch,呢間餐廳係用貓頭鷹為主題,裝修企理👍🏼🍅🥫餐湯今日係蕃茄湯,酸酸美味,好多蕃茄啊🥩燒牛肉焦糖洋蔥意大利軟包🍞見到呢個包好似幾吸引,燒牛肉外脆入邊軟熟,再加埋洋蔥,份量都唔少㗎🧅意大利軟包有少少烘過,保持住軟熟既質感輕食嚟講不錯😙🥩燒紐西蘭特級肉眼配脆炸薯條呢個肉眼扒煎得好靚,擺盤都幾有心機,叫咗五成熟,有一絲絲嘅粉紅色💖可以配肉汁、custard、鹽,都得炸薯條係粗既,少少鹽幾有質感如果唔想食薯條嘅都可以食南瓜蓉😊😉凍咖啡Mocha Latte 好飲,有cream,抹茶味充足💚
🦉Owl’s Stage
🍅🥫餐湯今日係蕃茄湯,酸酸美味,好多蕃茄啊

🥩燒牛肉焦糖洋蔥意大利軟包🍞
意大利軟包有少少烘過,保持住軟熟既質感
輕食嚟講不錯😙

🥩燒紐西蘭特級肉眼配脆炸薯條
可以配肉汁、custard、鹽,都得
炸薯條係粗既,少少鹽幾有質感
如果唔想食薯條嘅都可以食南瓜蓉😊😉

凍咖啡
Mocha Latte 好飲,有cream,抹茶味充足💚
2024-01-31 845 views
就嚟情人節我哋周圍搵餐廳 睇吓有邊間可以建議俾你哋見到呢間個價錢都可以喎❣️𝒪𝒲𝐿'𝒮 𝒮𝒯𝒜𝒢𝐸 𝒮𝐸𝒯 𝒟𝐼𝒩𝒩𝐸𝑅 𝐹𝒪𝑅 𝒪𝒩𝐸 $188🥢𝒢𝑅𝐸𝐸𝒩 𝒜𝒫𝒫𝐿𝐸 𝒜𝒩𝒟 𝐵𝐸𝐸𝒯𝑅𝒪𝒪𝒯 𝒮𝒜𝐿𝒜𝒟 & 𝒫𝒰𝑀𝒫𝒦𝐼𝒩 𝒮𝒪𝒰𝒫 青蘋果紅菜頭沙律及餐湯青蘋果🍏同黑醋汁酸酸地好開胃 除咗沙律菜仲加入紅菜頭營養更多元化色彩繽紛啲 至於餐湯南瓜綿滑細緻 用心製作🥢𝑀𝒜𝒞𝒜𝑅𝒪𝒩𝐼 𝒞𝐻𝐸𝐸𝒮𝐸 𝒲𝐼𝒯𝐻 𝒰.𝒮 𝒞𝐻𝐼𝒞𝒦𝐸𝒩 𝒯𝐻𝐼𝒢𝐻 & 𝒜𝒮𝒫𝒜𝑅𝒜𝒢𝒰𝒮 美國雞腿肉露荀芝士通粉芝士絲舖滿面賣相勁吸引 蘆筍雞腿🍗肉撈埋一齊又爽口又嫩滑 通心粉頗為淋身被芝士醬圍繞十分creamy🥢𝐼𝒞𝐸 𝒜𝑀𝐸𝑅𝐼𝒞𝒜𝒩𝒪 凍美式咖啡咖啡甘香偏酸 用嚟解芝士啲濟就啱晒☕️大大杯食曬成餐飯都夠❣️𝒪𝒲𝐿'𝒮 𝒮𝒯𝒜𝒢𝐸 𝒮𝐸𝒯 𝒟𝐼𝒩𝒩𝐸𝑅 𝐹𝒪𝑅 𝒪𝒩𝐸 $238🥢𝒢𝑅𝐸𝐸𝒩 𝒜𝒫𝒫𝐿𝐸 𝒜𝒩𝒟 𝐵𝐸𝐸𝒯𝑅𝒪𝒪𝒯 𝒮𝒜𝐿𝒜𝒟 & 𝒫𝒰𝑀𝒫𝒦𝐼𝒩 𝒮𝒪𝒰𝒫 青蘋果紅菜頭沙律及餐湯🥢𝒢𝑅𝐼𝐿𝐿𝐸𝒟 𝒩.𝒵 𝑅𝐼𝐵𝐸𝒴𝐸 𝒮𝒯𝐸𝒜𝒦 𝟪𝒪𝒵 𝒲𝐼𝒯𝐻 𝐻𝒪𝑀𝐸𝑀𝒜𝒟𝐸 𝒫𝒰𝑀𝒫𝒦𝐼𝒩 𝒫𝒰𝑅
就嚟情人節我哋周圍搵餐廳 睇吓有邊間可以建議俾你哋
見到呢間個價錢都可以喎

青蘋果紅菜頭沙律及餐湯

🥢𝐼𝒞𝐸 𝒜𝑀𝐸𝑅𝐼𝒞𝒜𝒩𝒪 凍美式咖啡
咖啡甘香偏酸 用嚟解芝士啲濟就啱晒☕️大大杯食曬成餐飯都夠

燒紐西蘭特級肉眼扒 8oz 配自家製南瓜蓉

🥢𝒢𝑅𝐼𝐿𝐿𝐸𝒟 𝒩.𝒵 𝑅𝐼𝐵𝐸𝒴𝐸 𝒮𝒯𝐸𝒜𝒦 𝟪𝒪𝒵 𝒲𝐼𝒯𝐻 𝐻𝒪𝑀𝐸𝑀𝒜𝒟𝐸 𝒫𝒰𝑀𝒫𝒦𝐼𝒩 𝒫𝒰𝑅𝐸𝐸 燒紐西蘭特級肉眼扒 8oz 配自家製南瓜蓉
今次嗌左五成熟 切開多汁牛香味重 大理石嘅脂肪唔少而且分佈均勻 肉質鮮嫩🥩淋啲燒汁吊吊味 連埋自家製嘅南瓜蓉啖嘮肉超級滿足

🥢𝐻𝒪𝒯 𝒫𝐸𝒜𝒞𝐻 𝒯𝐸𝒜 熱蜜桃茶
係無糖嘅蜜桃茶 天然水果香零添加糖分濃香宜人🫖係一般西餐廳度比較少見嘅味道
2024-01-18
Type of Meal
Dinner
青蘋果紅菜頭沙律及餐湯
  燒紐西蘭特級肉眼扒 8oz 配自家製南瓜蓉
如果旺角食到冇野好食,可以試下行遠少少去太子搵食。今次去到大南街,呢一兩年真係開多咗好多特食小店,俾呢個貓頭鷹餐廳吸引咗。原來仲做緊身份證字母優惠,身份證有相應字母就有優惠,幾得意,但我同男朋友兩個都唔中,呢個機率真係笑咗哈哈~💡前菜:青蘋果紅菜頭沙律 & 紅湯兩者都係酸酸地,開胃之選~💡Set Dinner - 燒紐西蘭特級肉眼扒配南瓜蓉 $238 + Butterfly $20 (跟餐價)200幾蚊嘅扒有驚喜,驚喜在於用心煎到外皮焦香,做到鎖住肉汁。呢點香港唔係間間餐廳都做到,值得讚~牛扒下面係南瓜蓉,所以食牛扒個陣有少少甜甜地,更有層次,而南瓜蓉都冇薯蓉咁飽咁膩,我自己就幾鍾意~點牛扒可以揀芥末、鹽同燒汁,芥末少少辣辣地,令肉味更加突出。Butterfly 係mocktail,望落好似日落美景咁~💡Set Dinner - 美國雞腿肉露荀芝士通粉 $188 + 熱奶茶Mac & Cheese 味道有保證,呢度都唔會太膩,食完都唔會對芝士反感。雞腿肉好嫩滑,露荀適時平衡一下口感~

💡前菜:青蘋果紅菜頭沙律 & 紅湯
兩者都係酸酸地,開胃之選~

2024-01-18
$230 (Dinner)
2024-01-24 48 views
蝦蟹膏蟹肉帶子意粉 $164大滿足個蟹膏蟹肉容入哂落個醬到,煎帶子大大粒,成碟意粉個味都好夾好好食,大大力推介香煎比目魚扒配意式燴雜菜 $148驚喜比目魚扒~煎得好香唔腥無雪藏味,魚皮都煎得好好平時我會飛走唔食,但呢個幾掂連個燴雜菜都比我清哂黑啤酒漿脆炸洋蔥 $58個炸漿做得幾好,洋蔥炸得亦剛剛好脆身,不訪一試嘅小食Matcha Latte Hot $32Butterfly $58飲品方面都有好多選擇,咖啡類同調酒都有得飲,杯Matcha Latte有拉花茶甘甘地,Butterfly係杯無酒精嘅Mocktail 黎主要有蝶豆花加桃汁,上枱打卡好靚~#太子美食 #大南街美食 #西餐 #帶子意粉 #比目魚 #炸洋蔥 #Mocktail #matchalatte

蝦蟹膏蟹肉帶子意粉 $164

香煎比目魚扒配意式燴雜菜 $148

黑啤酒漿脆炸洋蔥 $58
個炸漿做得幾好,洋蔥炸得亦剛剛好脆身,不訪一試嘅小食

Matcha Latte Hot $32
Butterfly $58

lunch好選擇!食物超有質素餐廳位於太子大南街,周圍環境都比較清靜Lunch時間去唔使等位就入得坐得都幾闊落Lunch set包埋餐湯飲品都係百幾蚊蝦蟹醬蟹肉車厘茄意粉係可以見到一條條蟹肉絲,而且份量超級足一上枱我同朋友都嚇親,竟然咁大份!味道方面,係超濃郁嘅蝦蟹醬味意粉係幼身意粉,每一條都沾滿醬汁好濃郁重口味人士必選肉眼扒我哋揀咗五成熟肉眼扒老細話想食牛味濃啲就揀西冷想食肉質腍啲就揀肉眼整體質素都唔錯,好有牛味薯條食得出係啱啱炸起埋單都係三百幾兩個人,我覺得超抵10分推薦
lunch好選擇!食物超有質素
餐廳位於太子大南街,周圍環境都比較清靜
Lunch時間去唔使等位就入得
坐得都幾闊落
Lunch set包埋餐湯飲品都係百幾蚊

蝦蟹醬蟹肉車厘茄意粉
係可以見到一條條蟹肉絲,而且份量超級足
一上枱我同朋友都嚇親,竟然咁大份!
味道方面,係超濃郁嘅蝦蟹醬味
意粉係幼身意粉,每一條都沾滿醬汁好濃郁
重口味人士必選

肉眼扒
我哋揀咗五成熟肉眼扒
老細話想食牛味濃啲就揀西冷想食肉質腍啲就揀肉眼

整體質素都唔錯,好有牛味
薯條食得出係啱啱炸起

埋單都係三百幾兩個人,我覺得超抵10分推薦
  • 燒澳洲肉眼扒
今日經過太子附近行街,突然之間好想食鋸扒,西式意粉,於是上網搜尋,搵到一間好多人介紹嘅貓頭鷹控制餐廳,又去食個晚餐,已經好多貓頭鷹再牆身,用嚟打卡又真係幾靚喎,而且環境優美,燈光暗暗地,都幾有浪漫嘅氣氛,而且呢度嘅服務質素好高,侍應服務好好,好友善,好有笑容,有賓至如歸的感覺,所以都食得好開心,對服務業嚟講真係好重要,好推介佢哋嘅蝦蟹個蟹肉意粉,分量十足,真係好好食,好有驚喜,而且價錢經濟實惠,呢度仲有特色甜品可以俾你選擇,而且意粉本身都有濃郁嘅蟹膏味,真係好啱鍾意食海鮮嘅我哋,而且佢哋嘅南瓜湯都係甜甜地,配襯沙律,真係好合襯,味道非常好,仲有我都要推介我燒春雞扒配牛油汁炒雜菜,雞扒鮮嫩多汁,又有炒雜菜,感覺好平均,而且加埋一杯即磨咖啡,真係好似去咗人間天堂
2024-01-18 50 views
最近去咗太子一間以貓頭鷹為主題嘅西餐廳餐廳唔同角落都擺滿貓頭鷹佈置再以黑白色為主調,都幾有特色💕蝦蟹膏蟹肉車厘茄意粉新鮮的蝦和蟹肉搭配著車厘茄,賣相已經好吸引食落蟹肉好香甜和車厘茄的清爽配搭一絕🥹💕燒紐西蘭特級肉眼扒紐西蘭的肉質好優良,肉眼扒充滿肉汁和鮮美的味道。經過燒烤後,更帶來豐富的香氣和口感。牛油汁炒雜菌雜菌本身就已經有好濃厚的味道,再加上牛油的香濃❤️‍🔥
最近去咗太子一間以貓頭鷹為主題嘅西餐廳
餐廳唔同角落都擺滿貓頭鷹佈置再以黑白色為主調,都幾有特色💕

蝦蟹膏蟹肉車厘茄意粉
新鮮的蝦和蟹肉搭配著車厘茄,賣相已經好吸引
食落蟹肉好香甜和車厘茄的清爽配搭一絕🥹💕

燒紐西蘭特級肉眼扒

牛油汁炒雜菌
雜菌本身就已經有好濃厚的味道,再加上牛油的香濃❤️‍🔥

2024-01-18 26 views
🦉今晚嚟到太子嘅Owl's Stage,真係令我驚艷到爆!首先,試咗佢哋嘅套餐晚餐,每一道菜都好驚喜!吞拿魚碎蛋沙律,清新爽口,加埋吞拿魚,真係一試難忘!🐟😍然後就係佢哋嘅香濃雞湯,濃郁滋味,喝落去真係心暖身暖!好滿足味蕾同胃口!🍲接下嚟就係最期待嘅美國特級雞胸露筍意大利飯!雞胸肉嫩滑多汁,加埋煙燻露筍,味道更加濃郁!每一口都好滿足呀!😋最後,千祈唔好錯過佢哋嘅燒澳洲肉眼牛扒8盎司!選用優質澳洲肉眼,經過燒烤處理,外脆內嫩,肉質鮮美飽滿!真係令人親嚐親嚐!🥩

2024-01-18 17 views
太子有好多隱世美食小店,呢間餐廳擺咗好多貓頭鷹公仔裝飾,裝修格局比較簡約,但坐得幾舒服~日頭時段有Brunch Menu,有啲甜品輕食可以食吓,夜晚主要試佢個Dinner Set,以西餐料理為主,有多款扒類同pasta🍝嗰啲可以選擇,食物質素都幾好!------------------------------🥩◖燒紐西蘭特級西冷扒Dinner Set◗ $228西冷扒有8安士,牛扒平均受熱,煎得外層帶點焦脆,裏面嘅嘅肉質仲係粉嫩粉嫩!牛扒肉汁豐富,就咁點上少少鹽已經好好食,但肉質就相對韌少少,可以點佢哋個自家烤蒜蓉,味道都幾特別!再試埋佢哋嘅自家製南瓜蓉,打得夠滑夠綿,啖啖清甜~🐖◖香草蒜油燒加拿大厚切保濕豬架◗ $198呢個燒豬扒真係不得了,大大塊,超多肉汁,咬落一啲都唔乾柴!煎到外脆內軟,咬落去肉質爆發,配上蜜糖芥末醬,食落更香更有層次!配菜可以自己揀,揀咗意式燴雜菜,即係燴煮洋蔥紅蘿蔔嗰啲,食落味道有啲似肉醬意粉嘅肉醬,幾得意!🫕◖餐湯◗ 跟餐是日餐湯係甘筍湯,湯頭質地黏稠,帶啖淡嘅紅蘿蔔香味~🥗◖青蘋果紅菜頭沙律◗ 跟餐沙律菜淋上黑醋,加入青蘋果粒同紅菜頭,簡簡單單,開一開胃🍓
🥩◖燒紐西蘭特級西冷扒Dinner Set◗ $228

🐖◖香草蒜油燒加拿大厚切保濕豬架◗ $198

🫕◖餐湯◗ 跟餐
是日餐湯係甘筍湯,湯頭質地黏稠,帶啖淡嘅紅蘿蔔香味~

🥗◖青蘋果紅菜頭沙律◗ 跟餐
沙律菜淋上黑醋,加入青蘋果粒同紅菜頭,簡簡單單,開一開胃

🍓◖Salted Strawberry◗ 跟餐+$20
Dinner Set可以用優惠價跟配特飲,揀咗呢個士多啤梨沙冰,飲落味道有啲似士多啤梨奶昔~

🌟Encore指數:8.5/10
2024-01-17 27 views
諗唔到食咩,係大南街行一round就終於諗到食咩喇‼️呢條街有西餐、日本菜、打邊爐、車仔麵,總有一間岩心水我就係比呢間貓頭鷹餐廳吸引左,餐廳內有好多貓頭鷹擺設而且仲有優惠添👍🏻Set Dinner嘅餐飲叫左杯mocktail,只係加$20咋紅菜頭沙律好鍾意咁refreshing嘅口味自家製南瓜湯南瓜蓉口感好豐富「自家製辣蕃茄汁意粉」辣到一啲都唔惹少,再加埋蕃茄嘅酸甜口味,完全係會刺激味蕾「香草蒜油加拿大厚切豬架」焦糖化嘅外層,未食已經聞到好香蒜香味一切落去,已經feel到肉質好soft,又有彈性,然後仲有肉汁添勁好食‼️焗蒜頭的綿滑口感,食落有啲甜味❤️
諗唔到食咩,係大南街行一round就終於諗到食咩喇‼️
呢條街有西餐、日本菜、打邊爐、車仔麵,總有一間岩心水

我就係比呢間貓頭鷹餐廳吸引左,
餐廳內有好多貓頭鷹擺設

而且仲有優惠添👍🏻

紅菜頭沙律
好鍾意咁refreshing嘅口味

自家製南瓜湯
南瓜蓉口感好豐富

「自家製辣蕃茄汁意粉」
辣到一啲都唔惹少,再加埋蕃茄嘅酸甜口味,
完全係會刺激味蕾

「香草蒜油加拿大厚切豬架」
焦糖化嘅外層,未食已經聞到好香蒜香味

一切落去,已經feel到肉質好soft,又有彈性,
然後仲有肉汁添
勁好食‼️
焗蒜頭的綿滑口感,食落有啲甜味❤️
2024-01-14
Type of Meal
Dinner
今日同一班同事響太子放工,即興話想鋸扒,竟然網上搵到一間西餐廳推介,話呢一間餐廳鋸扒好受歡迎,就去試吓幫襯,睇吓係咪真係物超所值,估唔到真係名副其實嘅人世美食餐廳,呢一間餐廳位置於太子站附近,好方便去到,太子站行3分鐘,就會搵到呢一間餐廳,好方便,一班朋友情侶來團再食飯都好好呀,一間餐廳食物質素好過,選擇種類好多,有意大利粉,意大利飯,西餐鋸扒,甜品類,好多選擇,而且價錢經濟實惠,真係唔錯,我哋好推介德國豬手,外脆內軟,肉質鮮嫩,而且個卡邦尼意粉都好好食,出面市區都搵唔到,而且份量十足,仲有佢哋繼續眼扒都好值得推介,全部好新鮮,肉質幾好,又厚,所以真係好好食,仲要配埋個芝士肉醬薯條,味道好監,而且加埋個凍檸茶,真係一級嘅享受,呢度嘅服務質素都好高,好乾淨好衛生,所以我覺得值得推介

2024-01-12 31 views
燒焗脆豬腩配自家製南瓜蓉$218燒紐西蘭特級肉眼扒 8oz 配自家製南瓜蓉$238好味指數:😋😋😋😋抵食指數:💲💲💲💲環境舒適:😌😌😌😌環境衛生:🧹🧹🧹🧹服務質素:💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️推介原因:一向喜歡貓頭鷹🦉,有日經過太子這間西餐廳,見到店名、門口的貓頭鷹吊飾、店內的貓頭鷹畫及佈置,就被吸引到了!二人點了2個套餐,套餐有沙律🥗、餐湯、主食及飲品。沙律的青蘋果🍏夠清新,沙律菜新鮮爽口,配了酸酸的黑醋,好醒胃。餐湯是甘筍湯。湯內不少甘筍蓉,味道濃郁。選了2款主菜。特級肉眼扒肉質夠腍不韌,又不鞋口。燒香過的6成熟扒,切開有點紅,沒有血水。肉眼扒不乾身,反而有點juicy。可以點鹽食用,要刺激點可點芥末,又或是點不會過咸的燒汁。燒焗脆豬腩不會太油,肉質夠嫩。豬皮燒得呈金黃色。兩款主菜都配有南瓜🎃蓉,好鮮甜,口感幼滑細膩。飲品要了熱檸水及凍檸茶,亦可加錢要特飲。餐廳現時有提供一些優惠,如身分證🪪含指定字母,可獲朱古力布朗尼/龍蝦湯/柚子蜜糖雞翼等。另外有$68半隻龍蝦🦞想讚讚其中一位侍應。我老公那杯水差不多喝光,侍應有主動來問他「要幫你加點水嗎?」,超有禮貌!👍🏻
好味指數:😋😋😋😋
抵食指數:💲💲💲💲
環境舒適:😌😌😌😌
環境衛生:🧹🧹🧹🧹
服務質素:💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️
推介原因:

餐湯是甘筍湯。湯內不少甘筍蓉,味道濃郁。
甘筍湯

燒焗脆豬腩配自家製南瓜蓉

飲品要了熱檸水及凍檸茶,亦可加錢要特飲。

甘筍湯