估唔到呢度食到正宗北海道十勝網燒汁豬扒!聽老闆講自家製網燒汁,跟足曰本配方淆幾個鐘!汁香而濃,和肉味很夾!佐飯一流!本人好辣,所以order了地獄網燒汁!不算太辣!味道剛好!朋友叫了一客春雞,亦有水準!外趣內嫩!唯裝修略舊!但仍見老闆用心經營!下次可以再試其他食物!
估唔到呢度食到正宗北海道十勝網燒汁豬扒!
朋友叫了一客春雞,亦有水準!外趣內嫩!
唯裝修略舊!但仍見老闆用心經營!
下次可以再試其他食物!

2015-08-15
Type of Meal
Dinner
2014-07-29 424 views
今日來開呢區做嘢!同事話呢間食物唔錯,坐低係西餐廳格居!不過裝修比較粗糙,而且餐廳內有烏蠅陪住食,飛來飛去比較煩人!叫咗:夏威夷焗豬扒飯--都要等一陣,上枱賣相好靚仔,橙紅色醬汁上面有半溶芝士醬!醬汁酸酸地幾開胃,飯份量好少,不過係炒過,煙煙韌韌幾好味,仲有少許蕃茄肉同紅腰豆,女仔都係剛剛好!豬扒已切件,淋身好味!餐飲熱檸水正常!其實食得好短時間,唯一一個女侍應都好爽手,落單上菜收錢一腳踢!都無乜要求!廁所我去附近政府公廁,因為比較大舒服啲!

叫咗:

餐飲熱檸水正常!

廁所我去附近政府公廁,因為比較大舒服啲!
2014-07-24
$32 (Lunch)