2023-04-28
係時代廣場新開既pancake店~經過幾次終於去試😋我哋假日大約三點幾到,都排咗一陣隊🫢有咸有甜嘅pancake🥞我哋兩個就揀咗甜嘅😬因為有好幾款都想試~今次主要試士多啤梨味先😬🍓Strawberry Mochi Soufflé🥞 $118呢個疏乎厘pancake黎到超級「咚L」,我哋都忍唔住錄左片🤣mochi好煙靭,👧🏻好鍾意~ pancake好有空氣感,配既士多啤梨醬都唔會好甜,加埋雲呢拿雪糕🍦食完都唔會好有罪惡感😛Signature pancake-Strawberry (cold)$98見到係招牌,即刻要試🙉同普通pancake比冇咁乾,而且佢嘅cream唔會好甜,所以冇咁容易膩,推薦👍🏻👏🏻好耐冇食到好食嘅pancake🥹呢間真係非常不錯👍🏻推薦大家去試吓❤️✨評分✨食物:8.5/10環境:8/10衛生:8/10服務:7/10回頭率:8/10
今次主要試士多啤梨味先😬🍓
✨評分✨