2021-06-29 130 views
屯門好去處店員有善食物好食環境舒適貓貓以布偶較多兩人食左兩個餐一個全日早餐加意粉兩人埋單二佰幾絕對介紹給貓奴嘅朋友但客人要自律要比貓貓自由嘅空間請愛護貓貓和友愛小動物
屯門好去處

但客人要自律
要比貓貓自由嘅空間
請愛護貓貓和友愛小動物
2021-06-29 123 views
今日黎左第三次 黎左3次 頭頭2次都冇同客人講有過今個月有咩優惠 去到第三次我先知原來間野一直有優惠 問番距地點解之前五講 就係到話我地之前冇尼個優惠 態度又系 間接話我 點解距有問題仲要幫襯距 如果我一早知你態度咁樣我一次都五會黎
2021-06-26 96 views
試食了黑松露野菌忌廉意大利粉和拿破崙蜆肉意大利粉,黑松露野菌忌廉意大利粉充滿幽幽的黑松露味,食落十分滿足。而嘢飲則飲了朱古力咖啡和荔枝蘋果梳打,兩者也有驚喜,十分不錯。店舖中的貓貓十分可愛

店舖中的貓貓十分可愛
2021-06-26
$100 (Lunch)
考完試過嚟食野睇貓貓放鬆吓一入嚟有隻貓貓坐喺我哋個位全部貓貓都好親人好可愛嗌咗三文魚沙律同卡邦尼意粉 好快就有得食~仲有位可以洗手唔洗擔心攞完貓隻手會污糟意粉同沙律都幾好食嘢飲好多選擇推薦荔枝蘋果同䄂子梳打~
考完試過嚟食野睇貓貓放鬆吓
一入嚟有隻貓貓坐喺我哋個位
全部貓貓都好親人好可愛
嗌咗三文魚沙律同卡邦尼意粉 好快就有得食~
仲有位可以洗手唔洗擔心攞完貓隻手會污糟
意粉同沙律都幾好食
嘢飲好多選擇
推薦荔枝蘋果同䄂子梳打~

2021-06-25 82 views
又可以玩貓🐱 又有嘢飲,好好玩好好食好舒服,又可以見到唔同既貓,可以放鬆心情,又可以同可爱貓玩,放假時候必去之處,是一個錯又可以同人一齊聚舊,係一個好好好舒服的
2021-06-24 59 views
飲咗杯latte 好濃郁好好味 奶味啱啱好 濃郁得嚟又唔會冚過咖啡香味 杯size唔太大/細 飲一杯啱啱好 然後環境好舒服清潔 服務態度好好 啲侍應都好彬彬有禮又有耐性 十分欣賞!
2021-06-24 50 views
今次係我第一次嚟貓café🤓d貓貓真係好可愛❤️今次嗌咗個意粉餐,因為有貓所以整體都感覺幾抵👍個黑松露意粉幾高質,食落好香,口感都幾彈牙🤤嘢飲嗰度我嗌咗荔枝蘋果梳打🍎都幾好飲整體嚟講體驗幾好👍
整體嚟講體驗幾好👍
黑松露野菌忌廉意粉
黑松露野菌忌廉意粉
2021-06-22 124 views
係紅橋附近新開既貓貓cafe, 星期一至五收費都係第一個鐘$68, 之後每半小時$38,非常抵!貓貓cafe最重要當然係貓貓啦,呢到鎮店既主要係波斯貓,貓貓們都好活躍唔怕人!佢地啲毛全部都好滑!大家黎到既記得遵守規則唔好抱貓貓只可以摸!食物方面,今次嗌左朱古力心太軟同apple crumble。朱古力心太軟一般般。但apple crumble焗得好脆,啖啖蘋果肉,非常有驚喜!推介各位貓奴得閒黎坐下,過一個同貓咪悠閒既下午。

推介各位貓奴得閒黎坐下,過一個同貓咪悠閒既下午。
2021-06-22
$68 (Tea)
2021-06-22 57 views
屯門新開的貓餐廳🍴地鋪,很容易找到。環境開揚,的確很chill,適合一家大小或者三五知己來拜訪。本人是貓癡,餐廳內有4至5隻貓,貓咪🐱全部都好靚,毛毛很滑,非常溫馴,而且有一個area俾毛孩休憩,又可以比人同小貓打卡,很好!這樣的設計很好,貓貓都有自己的空間,昨天還有幸看到毛孩們食嘢嘅樣,staff還會搖鈴提醒,很貼心順帶一提,員工服務周到。食物質素好,我看到貓s太興奮,所以冇影到all day 的樣子。份量剛好,炒蛋很好,很滑,雞扒外皮脆卜卜。甜品很好食,推薦!
順帶一提,員工服務周到。
甜品
甜品
2021-06-21 60 views
裝修比較精緻嘅餐廳,餐廳入邊枱唔多,主打係有7-8隻貓貓嘅Cafe。堂食同外賣嘅價錢差差唔多一半咁多,不過堂食就可以親近貓貓。舖頭提供鞋套同消毒酒精,同貓貓玩嘅時候,客人都會帶住口罩,衛生同乾淨方面都做得好好。本身以為貓貓cafe會有好多貓毛飄黎飄去,但實際無呢個問題。堂食食物都用外賣包裝,雖然係因為驚啲貓貓偷食,但都非常唔環保。食物份量唔多,味道還好,但價錢偏貴。堂食價格包含1小時與貓貓互動嘅時間。

堂食同外賣嘅價錢差差唔多一半咁多,不過堂食就可以親近貓貓。

2021-06-19 62 views
少見嘅全布偶貓cafe 🥰🥰裡面有8 隻布偶貓🐈🐈(布偶對眼好靚😍)肯俾人摸 唔怕醜環境闊落,冷氣夠涼🌬🌬有board games 可以玩拍拖傾計好地方👍🏻
少見嘅全布偶貓cafe 🥰🥰
裡面有8 隻布偶貓🐈🐈
(布偶對眼好靚😍)
肯俾人摸 唔怕醜
環境闊落,冷氣夠涼🌬🌬
有board games 可以玩
拍拖傾計好地方👍🏻