2014-03-25
好耐無食Pizza喇, 見電視賣緊既Pizza Hut廣告相當吸引 , 全新口味既芝士七重奏, 好有衝動去試食, 咁僑最近渣打卡有做優惠, 二人套餐只需$268.-, 即刻吹雞去食…嘻嘻!Pizza Hut好爆ga 我地十個人, 打算book 7:30pm食, 提早5日book, 剩係book到旺角呢間咋 !唔知係米太肚餓呢…大家居然 一致揀哂呢個優惠二人套餐5 sets, 食成35重奏喎, 好激呀 !!! 呢個二人套餐包有: 一個Pizza(有三款批任揀)、一個沙律、一個焗薯蓉、一個意粉∕寬條麵∕飯、兩個餐湯(有兩款任揀)、兩杯餐飲等等, 相當豐富 呢!芝士七重奏 : 芝士饀超級rich, 味道濃郁又唔膩, 鬆鬆軟軟拉出絲, 上面果pat cream cheese very creamy, 而個芝士脆脆批邊好香脆鬆化, 略嫌個批薄身左, 下次加錢要厚批先得。蜜桃帆立貝 : 加左甜甜既蜜桃, 感覺唔錯几fresh, 但我都係鐘情芝士七重奏。菠蘿煙燻豬肉 : d煙肉本身鹹, 加左落個芝士批度變得好鹹唔好食, 呢個批唔得!!!意大利沙律 : 沙律蔬果夠新鮮, 加左黑醋之後
芝士七重奏 : 芝士饀超級rich, 味道濃郁又唔膩, 鬆鬆軟軟拉出絲, 上面果pat cream cheese very creamy, 而個芝士脆脆批邊好香脆鬆化, 略嫌個批薄身左, 下次加錢要厚批先得。 蜜桃帆立貝 : 加左甜甜既蜜桃, 感覺唔錯几fresh, 但我都係鐘情芝士七重奏。
菠蘿煙燻豬肉 : d煙肉本身鹹, 加左落個芝士批度變得好鹹唔好食, 呢個批唔得!!! 意大利沙律 : 沙律蔬果夠新鮮, 加左黑醋之後, 酸酸甜甜, 好醒胃。 香蒜芝士白汁蜆肉焗薯蓉 : 嘩…完全無哩味道, 淡到無朋友! 西西里肉丸意粉 : 肉丸鮮嫩可口, 肉味濃香, d茄醬意粉好入味。 卡邦尼雞肉磨菇寬條麵 : 忌廉味夠濃郁, 寬條麵粗身滑溜, 材料豐富, 口感十足。 粟米白汁海鮮飯 : 白汁香滑, 好多海鮮, 正!!! 磨菇忌廉雞湯 : 好香濃幼滑。
今餐飽到超出Quota, 下次再去, 唔好揀哂套餐勒 …